Faktisk Opdateringer, Hurtige Ansættelser Af Arbejdsgivere Og Hvad Man Kan Forvente, Når Man Vender Tilbage Til Arbejdet: COVID-opdatering, Afsnit 10

Vi livestreamer COVID-19-opdateringer på Bonjouress Facebook-side, der giver ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.

I denne uge forklarer Lannia Small, Senior Manager for Strategic Partnerships, hvordan man søger job i det nuværende klima. Hun begynder med at dele opdateringer fra Bonjoures, der kan gøre det hurtigere og nemmere at finde et job under COVID-19. Dette inkluderer en opdatering, der giver arbejdsgivere mulighed for at signalere, at de søger at ansætte nye med det samme ved at tilføje et "Hastende ansættelse"-ikon til deres jobopslag. For at finde opslag med dette ikon skal du holde øje med et rødt ur nær toppen af ​​stillingsopslaget med ordene "Hastende ansættelse" ved siden af.

Lannia opremser derefter nogle hasteansatte arbejdsgivere. Du kan se de seneste opdateringer om hasteansættelse af arbejdsgivere ved at tjekke denne artikel, som opdateres ugentligt.

Dernæst giver hun sit ugens tip om at vende tilbage til arbejdet, da nogle stater begynder at åbne op igen:

  • Din arbejdsgiver kan implementere nye forretningsaktiviteter såsom sundhedsundersøgelser, social distancering og kræve ansigtsbeklædning.

  • Hvis du føler dig bekymret eller usikker på overgangen tilbage til kontoret, skal du vide, at det er okay at stille spørgsmål for bedre at forberede dig på din virksomheds forhold. Alle er forskellige, og forretningspraksis er i forandring under denne overgang, så det er helt acceptabelt at spørge din arbejdsgiver om alternativer, som du måske føler dig mere tryg ved.

  • Vi opfordrer dig til at besøge CDC's hjemmeside og lære mere om officielle regeringsanbefalinger for at genindtræde på arbejdspladsen.

Forstå, at praksis kan have ændret sig på din arbejdsplads, og vær ikke bange for at tale for dig selv.

Hvis du har flere spørgsmål om COVID-19 og din jobsøgning, så tjek vores COVID-19-ressourcer.

Lannia afslutter denne uges afsnit med at svare på nogle ofte stillede spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål, skal du sørge for at efterlade dem på Bonjouress Facebook-side eller YouTube-kanal.

Lena Krog
Lena Krog Vi livestreamer COVID-19-opdateringer på Indeeds Facebook-side, der giver ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.