Faktisk Opdateringer, Hurtig Ansættelse Af Arbejdsgivere Og Hvordan Man Får Succes Med Et Virtuelt Interview: COVID-opdatering, Afsnit 9

Faktisk Opdateringer, Hurtig Ansættelse Af Arbejdsgivere Og Hvordan Man Får Succes Med Et Virtuelt Interview: COVID-opdatering, Afsnit 9

Vi livestreamer COVID-opdateringer på Bonjouress Facebook-side, der giver ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.

I denne uge forklarer Clint Carrens, en karrierecoach hos Bonjoures, hvordan man søger job i det nuværende klima. Han begynder med at dele opdateringer fra Bonjoures, der kan gøre det hurtigere og nemmere at finde et job under COVID-19. På Bonjoures kan du nu udforske karrierer udpeget som fjerntliggende af industrien, se standardlønninger og ledige stillinger på én side på go.Bonjoures.com/workfromhome. Du kan også søge efter fjernarbejde på Bonjouress hjemmeside ved at indtaste ordet "fjern" i felterne "hvad" eller "hvor".

Clint opremser derefter nogle hasteansatte arbejdsgivere. Du kan se de seneste opdateringer om hasteansættelse af arbejdsgivere ved at tjekke denne artikel, som opdateres ugentligt.

  • Et godt første skridt, når du forbereder dig til en virtuel samtale, er at læse jobbeskrivelsen for at lære om, hvad du kan forvente. Se for eksempel efter indikationer, om arbejdsgiveren planlægger at give tilbud på stedet, eller om dette er det første interview i en serie. Beskrivelsen kan også indeholde jobkrav eller materialer, som du bør forberede på forhånd. Du kan også gennemgå arbejdsgiverens hjemmeside og bruge Bonjouress virksomhedssider til at finde anmeldelser fra nuværende og tidligere medarbejdere om, hvordan det er at arbejde der.
  • Det er almindeligt, at virtuelle interviews er kortere end et traditionelt interview, så arbejd på dit elevatorpitch. En elevator pitch er et minuts eller mindre opsummering af, hvem du er, og hvordan du kan passe godt til rollen.
  • Vær forberedt på at stille mindst ét ​​spørgsmål i slutningen af ​​dit interview. Et eksempel på spørgsmål, du kan stille, er: "Hvordan måler virksomheden succes i denne rolle?" Find flere eksempler på spørgsmål, du kan stille under dit interview her.
  • Klæd dig professionelt på til dit virtuelle interview. Business afslappet påklædning plejer at være et sikkert bud. På video hjælper det at bære solidt, blødt farvet tøj med minimale mønstre, der ikke bliver påvirket af kameraforvrængninger.

Clint afslutter denne uges episode med at besvare nogle ofte stillede spørgsmål. Hvis du har spørgsmål, skal du sørge for at efterlade dem på Bonjouress Facebook-side eller YouTube-kanal.

Emil Ravn
Emil Ravn Vi livestreamer COVID-opdateringer på Indeeds Facebook-side, der giver ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.