Få Ekstra Indkomst: 20 Sidejob, Du Kan Udføre, Mens Du Arbejder Fuld Tid

Få Ekstra Indkomst: 20 Sidejob, Du Kan Udføre, Mens Du Arbejder Fuld Tid

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at tjene ekstra. Der er endnu flere måder at gøre det på, uanset om du leder efter en koncert eller ønsker at starte din egen sidevirksomhed ud over din 40-timers fuldtidsarbejdsuge. I denne artikel deler vi 20 ideer til fleksible sidejob for at tjene ekstra penge.  

Hvad er et sidejob?

Et bijob er enhver form for beskæftigelse eller indtægtskilde, der kommer ud over dit fuldtidsjob. Et sidejob er typisk ikke det samme som et deltidsjob og giver ofte mere frihed end en deltidsstilling. Nogle gange omtales som en "side trængsel", er det en ekstra indtægtskilde, som du henter i din fritid, som kan hjælpe dig med at spare penge, komme ud af gælden og nå andre økonomiske mål, som dit fuldtidsjob alene ikke gør. support.

Relateret: Bedste selvstændige job

20 bijob kan du med et fuldtidsjob

Her er 20 sidejob, der giver dig mulighed for at tjene flere penge uden at forstyrre dit daglige job. Mange af disse kan gøres enten online og/eller i weekenden.

 1. Arbejde som transcriptionist.
 2. Start en blog.
 3. Tilbyde webdesigntjenester.
 4. Opret en YouTube-kanal.
 5. Undervis i engelsk (eller et andet sprog) online.
 6. Sælg brugte varer.
 7. Sceneboliger.
 8. Pet sit.
 9. Bliv rideshare-chauffør.
 10. Løb ærinder for folk.
 11. Lav noget og sælg det.
 12. Mal huse.
 13. Bliv underviser.
 14. Rene kontorer.
 15. Tilbyde handyman-tjenester.
 16. Bliv en mystery shopper.
 17. Gå med hunde.
 18. Bliv brandambassadør.
 19. Tilbyde freelance skrivetjenester.
 20. Tag online undersøgelser.

Relateret: 20 deltidsjob, der betaler godt

1. Arbejde som transcriptionist

Hurtige, nøjagtige maskinskrivere kan ofte finde transskriptionsarbejde online, enten på platforme dedikeret eksplicit til transskription eller ved at søge jobsider efter koncerter. Transcriptionists betales normalt pr. ord. Folk, der skriver hurtigt, kan udføre mere arbejde på kort tid og tjene en anstændig løn.

2. Start en blog

Opret en hjemmeside og blog om et emne, som du er både passioneret og vidende om. Brug annoncer og affilierede links til at generere en indtægt fra din blog. Dette er en fremragende mulighed for folk, der elsker at skrive, nyder at bruge tid online og ønsker at dele deres interesser, erfaringer og meninger med folk. Hvis du har brug for hurtige penge, er dette muligvis ikke den bedste mulighed, da det tager lidt tid at etablere din blog, før pengene kommer ind.

Relateret: 11 onlinejob for arbejdsfleksibilitet

3. Tilbyde webdesigntjenester

At tilbyde webdesign som en service kræver en vis ekspertise og tidligere erfaring. Hvis du ved, hvordan du laver grafisk design og kodning, kan du pitche dine webdesigntjenester til virksomheder, der ikke har et professionelt udseende websted, eller overveje at kontakte lokale virksomheder. Mens du arbejder, skal du sørge for at tilføje afsluttet professionelt arbejde til en portefølje for at vise potentielle fremtidige kunder.

4. Opret en YouTube-kanal

Hvis du kan komme i tanke om et emne, du er interesseret i og ved meget om, kan du oprette en YouTube-kanal med fokus på det emne. Opret og upload videoer med det mål at uddanne seerne eller diskutere et emne. Din kanal skal nå visse milepæle, før YouTube giver dig mulighed for at tjene penge på din konto.

5. Undervis i engelsk (eller et andet sprog) online

Undervisning i sprog online er blevet en populær måde at tjene penge online og ved siden af. Der er mange websteder, du kan tilslutte dig for at blive onlinelærer og undervise i engelsk som andetsprog til folk fra andre lande. Dette job kan blive til en stabil biindkomst, når du forpligter dig til at holde regelmæssigt planlagte klasser.

6. Sælg brugte varer

Tag et kig rundt i dit hjem for genstande, du ikke bruger. Angiv dem til salg i Facebook-grupper eller på eBay, eller vær vært for et fysisk gårdudsalg. Ud over at tjene nogle ekstra penge, kan dette hjælpe med at rydde op i dit hjem. Du kan også have venner eller naboer, som har ting, de gerne vil sælge, men ikke har tid. Du kan tilbyde at sælge deres varer og dele overskuddet med dem.

7. Sceneboliger

Folk med øje for design kan tilbyde at iscenesætte boliger til mæglere. Opret en portefølje for at fremvise din iscenesættelsesoplevelse og henvend dig til ejendomskontorer og husflipper med din service og priser. Dette er måske ikke fast arbejde, men det kan betale sig meget afhængigt af antallet af værelser og størrelsen på boligen, der iscenesættes.

8. Pet sit

Når kæledyrsejere tager på ferie uden deres kæledyr, har de brug for nogen til at se dem. Tilbyd at kæledyr for dem mod et gebyr. Dyrepasning involverer at fodre dyrene og give hengivenhed, mens ejerne er væk. Ansvaret omfatter ofte at tage hunde en tur eller give kæledyrene al nødvendig medicin. Dette arbejde er ustabilt, men passer til folk, der elsker at tilbringe tid med dyr.

9. Bliv samkørselschauffør

Brug dit køretøj til at køre andre mennesker rundt i byen som Uber- eller Lyft-chauffør. Hvis du er venlig, punktlig og en god chauffør, kan du godt klare dig som chauffør for et af disse firmaer. Dette kan gøres, når du har fritid, og giver dig mulighed for at afskrive nogle af dine køretøjsudgifter som skattefradrag.

10. Løb ærinder for folk

En hurtig søgning på nettet vil give dig en liste over websteder, hvor du kan tilbyde at køre ærinder for folk. Arbejdet er ikke ofte stabilt, men det er ofte ret nemt at køre fra det ene sted til det andet og hente en pakke eller aflevere noget renseri i fritiden.

11. Lav noget og sælg det

Kreative personer, der er dygtige til at lave ting, kan sælge deres produkter online eller i en lokal butik. For eksempel kan strikkere sælge deres strikkede ting, eller gartnere kan sælge overskydende produkter. Folk, der udmærker sig ved at bage eller dekorere kage, kan sælge deres bagværk. Undersøg din hobby og se, om der er en måde, du kan tjene penge på den. Tag fat i lokale butikker og spørg, om de vil tillade dig at sælge dit produkt der.

12. Mal huse

At være dygtig med en pensel kan være en glimrende mulighed for at tjene ekstra penge. Mange mennesker har ikke tid eller lyst til at male deres eget hus og er mere end villige til at hyre en anden til at gøre det for dem. Mund til mund og lokal annoncering kan føre til regelmæssigt arbejde i weekenden og en anstændig supplerende indkomst.

13. Bliv underviser

Personer, der er dygtige eller vidende inden for et emne, kan blive undervisere og undervise andre. Kemifag kan hjælpe gymnasieelever i kemi med deres studier. Uanset hvilket emne du udmærker dig i, er chancerne for, at du vil være i stand til at finde nogen, der har brug for vejledning i det område.

14. Rene kontorer

Dette er et godt weekend- eller efterarbejdsjob, der kan betale sig godt og føre til en fast ekstraindkomst. Kontorrengøring udføres typisk efter, at alle er gået hjem for dagen. Det betyder, at du muligvis kan gøre rent på kontoret lige efter, du er færdig med dit fuldtidsarbejde. Rengøringspersonale skal være professionelle, ansvarlige og troværdige for at blive efterladt alene på kontoret uden opsyn. Tilfredse kunder kan henvise andre virksomheder til dig og øge de penge, du tjener.

15. Tilbyd handyman-tjenester

Folk, der ved, hvordan man bygger og reparerer ting omkring huset, kan tilbyde handyman-tjenester til folk, der enten er uerfarne eller har for travlt til at gøre det selv. Du kan annoncere for dine tjenester på online community-websteder og også gennem mund-til-mund. Med tiden vil du muligvis være i stand til at skabe fast ekstra arbejde til dig selv gennem henvisninger.

16. Bliv en mystery shopper

Søg efter websteder, der ansætter en mystery shopper, og tilmeld dig butikkerne i nærheden. Du bliver bedt om at handle og derefter besvare en undersøgelse om din oplevelse. Dette arbejde er ofte sporadisk, men kan give lommepenge, som du ellers ikke ville have. Bemærk, at der er mange svindelsider derude, så sørg for at lave due diligence og dyremystiske shoppingmuligheder gennem online anmeldelser og medarbejderdiskussioner.

17. Gåhunde

Mange mennesker har ikke tid til at gå tur med deres hunde hver dag. Dette job holder dig aktiv og tager ikke ofte for meget tid. Du kan endda være i stand til at gå tur med hunde for flere mennesker på samme tid og tjene mere for det samme antal timer. Hundeluftning kan blive til fast arbejde og blive en pålidelig kilde til ekstra penge.

18. Bliv brandambassadør

Hvis du er vidende om sociale medieplatforme som Instagram og Facebook, kan du blive brandambassadør for en virksomhed, der ønsker at promovere deres produkter på disse platforme. Mærker vil ofte give dig en unik rabatkode, som du deler med dine følgere og betaler dig en procentdel for hvert produkt, du køber med din kode.

19. Tilbyd freelance skrivetjenester

Hvis du har en evne til det engelske sprog eller bare nyder at skrive, så overvej at blive freelanceskribent. Adskillige hjemmesider, magasiner, aviser og blogs benytter freelanceskribenter, og der er endda freelance skrivebureauer, der kan matche dig med projekter, der passer bedst til dine skrivefærdigheder. Dette sidejob er noget, du kan udføre både online og i din fritid, ved at vælge hyppigheden af ​​at skrive koncerter, der passer til din tidsplan.

20. Tag online undersøgelser

Der er adskillige online platforme, der betaler enkeltpersoner for at tage undersøgelser for at vurdere, hvor godt et websted fungerer, kvaliteten af ​​et produkt eller enhver anden service, der skal måles og vurderes. Undersøgelser betaler ofte ikke meget, men du kan tilmelde dig lige så mange undersøgelsessider, som du ønsker, for at øge din samlede indkomst med denne metode. Dette er endnu et sidejob, der er tilbøjelig til svindelsider, så sørg for at undersøge onlineundersøgelsens arbejdsgiver omhyggeligt, før du tilmelder dig.

Ronnie Christiansen
Ronnie Christiansen Der er mange grunde til, at du måske ønsker at tjene ekstra. Der er endnu flere måder at gøre det på, uanset om du leder efter en koncert eller ønsker at starte din egen sidevirksomhed ud over din 40-timers fuldtidsarbejdsuge. I denne artikel deler vi 20 ideer til fleksible sidejob for at tjene ekstra penge.