Et Kig På De Bedste Steder At Finde Et Job

Et Kig På De Bedste Steder At Finde Et Job

Uanset om du søger efter dit første job efter endt uddannelse fra gymnasiet eller college, eller du ønsker at skifte virksomhed eller gå videre i din karriere, er det vigtigt at vide, hvor du kan finde et job. Selvom det kan være en skræmmende opgave at finde et nyt job, er der en række forskellige steder at finde et, der bedst matcher dine kvalifikationer. I denne artikel udforsker vi de bedste steder at søge efter koncerter, jobåbninger, projekter og andre muligheder.

Læs mere: Guide: Sådan vælger du en karriere

Hvor finder man et job lige nu

Her er de bedste steder at finde dit drømmejob:

1. Faktisk

Indsender faktisk jobmuligheder for jobsøgende på alle niveauer (fra startniveau til ledere), alle brancher og enhver livsstil (fuldtid, praktik, deltid og freelance). Du kan søge efter placering og jobtitel, erfaringsniveau, opslået dato og løninterval. Bonjoures er gratis for jobsøgende, og du behøver ikke at oprette en konto.

Oprettelse af en Bonjoures-konto giver dig dog mulighed for at modtage e-mail-beskeder, når nye jobmuligheder bliver slået op, uploade dit CV for at fuldføre jobansøgninger hurtigere og modtage tilbud fra arbejdsgivere eller rekrutterere. Faktisk leverer også en sektion for virksomhedsanmeldelser og lønsammenligningsværktøj, så du kan læse ærlige meninger om potentielle arbejdsgivere, før du accepterer et tilbud eller ansøger om en rolle.

Relateret: Vejledning: Brug af Bonjoures.com jobsøgning

2. Glasdør

Glassdoor giver dig ikke kun mulighed for at søge job, men også gennemgå virksomheder, du har arbejdet for, og dele fordele og lønoplysninger, hvilket giver indsigt, som jobsøgende ellers ikke ville vide. Personer, der har interviewet en virksomhed, kan også give detaljer om dens rekrutteringsprocesser. Selvom alle disse oplysninger ikke er helt sande eller rigtige, kan de være ret afslørende.

3. SimplyHired

SimplyHired er en jobsøgningsside, der samler jobannoncer fra hele internettet, inklusive nichejobwebsteder, jobtavler og firmakarrieresider. For at søge efter et job skal du indtaste et bestemt søgeord og sted i webstedets søgefelt. Du kan også søge efter kategori, titel, firmanavn, lokation eller branche. Hvis du ønsker at holde dig opdateret om nye job, der er slået op på siden eller uploade en kopi af dit CV, kan du oprette en konto.

Relateret: The Essential Job Search Guide

4. CareerBuilder

CareerBuilder har to store punkter i sin favør: Lang levetid og størrelse, da det er en af ​​de længstlevende og største jobtavler online. Dens intuitive søgefunktion giver dig mulighed for at filtrere stillingsopslag efter en række kriterier, herunder løninterval, jobtitel og placering. Siden bruger Google AI til at hjælpe dig med at finde passende job og giver dig karriereressourcer og rådgivning.

5. LinkedIn

LinkedIn giver dig mulighed for at finde jobmuligheder ikke kun gennem direkte virksomhedsfortegnelser, men også gennem kommunikation med dit udvidede netværk. Din LinkedIn-profil fungerer som dit professionelle CV. LinkedIn giver dig også mulighed for at finde og dele artikler relateret til din branche, dykke dybt ned i tankelederindhold fra eksperter inden for dit felt og levere eller anmode om anbefalinger.

6. Engleliste

AngelList henvender sig til lokale og fjerntliggende jobsøgende i en række teknologisektorer, såsom fintech, skønheds- og sundhedsapps og onlinepublicering. For at ansøge om jobmuligheder på AngelList skal du oprette en konto og udfylde din profil. Din AngelList-profil fungerer som dit CV for enhver jobmulighed, du søger til. Du kan søge ledige stillinger efter sted, stillingsbetegnelse og tidsforpligtelse (praktik, deltid og fuld tid).

7. Monster

Monster henvender sig til fagfolk fra alle arbejdsstile og erfaringsniveauer. Dets jobsøgningsværktøjer er gratis at bruge, men du skal tilmelde dig en konto for at ansøge om enhver jobmulighed. Når du har en konto, vil du være i stand til at søge efter forespørgsler og gemme jobstillinger, samt e-mail-advarsler, når nye muligheder bliver slået op i de felter, du er interesseret i. Du kan søge efter job efter stillingslængde, dato for opslag, titel, virksomhed og placering, men der er ingen mulighed for at søge efter erfaringsniveau eller løn.

8. Fleksjob

FlexJob giver dig adgang til professionelt undersøgte stillingsopslag på tværs af mere end 50 kategorier, fra begynderniveau til ledere. Du får også adgang til eksklusive tilbud og rabatter på tjenester og produkter. For at ansøge om stillingsopslag og låse op for medlemsopsparinger skal du dog betale for et FlexJobs-medlemskab.

9. Stiger

Ladders fokuserer på jobmuligheder for ledere, professionelle på seniorniveau og jobsøgende, der sigter mod øverste ledelsesstillinger. Hvis du søger job, der betaler en årsløn på omkring $100.000, kan du betale webstedets abonnementsgebyr for at få adgang til godkendte åbninger.

10. LinkUp

LinkUp tilføjer opdaterede jobmuligheder inden for snesevis af områder, herunder teknologi, marketing, jura, sundhedspleje, finans og uddannelse. Siden er gratis at bruge, og du kan gennemse alle jobopslag uden at oprette en konto. Men hvis du opretter en konto, kan du gemme jobmuligheder til senere, tilmelde dig jobadvarsler og gemme din søge- eller browserhistorik, så du kan replikere dem på enhver enhed.

11. Google for job

Google for Jobs samler jobmuligheder fra websteder overalt på internettet. For at finde job skal du søge efter nøglesætninger. Resultaterne viser også virksomhedsanmeldelser og vurderinger samt lønoplysninger for stillingen. Når du har fundet et job, der matcher dine kvalifikationer, skal du blot klikke på en knap, der f.eks. læser "Ansøg på LinkedIn" for at gå direkte til stillingsopslagets kilde.

12. Spejdede

Scouted bruger en mere holistisk tilgang, når de ansætter. Det tager højde for dine personlige egenskaber i forhold til konventionelle målinger såsom erfaring og færdigheder. Sidens unikke matchmaking-stil til ansættelse gør det til det perfekte jobwebsted for nyuddannede, der ønsker at få deres første fuldtidsjob på begynderniveau. Scouted giver dig også mulighed for at opbygge din profil ved at uploade en kopi af dit CV og tilføje links til porteføljer eller websteder.

13. Job.com

Denne jobside tilbyder ugentlig jobsøgningsrådgivning og jobadvarsler samt et CV-opbygningsværktøj og selvfølgelig jobopslag. Denne jobsøgningsside giver dig også mulighed for at uploade en kopi af dit CV, som rekrutterere og ansættelsesledere kan finde i deres søgninger. Siden bruger AI og blockchain-teknologi til at forbinde jobsøgende og virksomheder gennem en fuldautomatiseret proces.

14. Terninger

Mens Dice er en af ​​de bedst kendte og største bestyrelser for job inden for teknologi, tilbyder den meget mere end blot tech-stillinger, såsom kopiredaktør, administrativ assistent, revisor og mere. Du kan søge efter job efter placering, søgeord, færdigheder, titel og virksomhed. Du skal tilmelde dig en Dice-konto for at uploade dit CV og få adgang til andre tjenester. Hjemmesiden tilbyder også en bred vifte af indhold, lige fra tekniske nyheder og karriererådgivning til at fastlægge en karrierevej og lønforudsigelser.

15. ZipRecruiter

ZipRecruiter er en online arbejdsmarkedsplads, der bruger kunstig intelligens til at forbinde virksomheder i alle størrelser med jobsøgende via e-mail, web og mobiltjenester. Du kan bruge ZipRecruiters mobilapplikation til at finde og søge jobmuligheder og få besked, så snart din jobansøgning er blevet gennemgået. Virksomheden har partnerskaber med mange førende jobbestyrelser.

16. Snagajob

Snagajob beskæftiger sig hovedsageligt med timeopgaver inden for madlevering, sikkerhed, detailsalg, gæstfrihed, kundeservice og sundhedspleje. Du kan søge efter lokale og eksterne roller med mulighed for at filtrere stillingsopslag efter placering og løn. For at søge job på Snagajob skal du oprette en konto. Når du er registreret, kan du tilmelde dig for at få e-mail-notifikationer om nye jobmuligheder, der matcher dine interesser. Du kan også udfylde din Snagajob-profil ved at tilføje et billede af dig selv, en kort biografi, tidligere erfaringer, uddannelse, din tilgængelighed og referencer. Snagajob er gratis at bruge for jobsøgende.

17. Freelancer

Freelancer er en af ​​de største online markedspladser for freelancearbejde, der forbinder mere end 45 millioner arbejdsgivere og freelancere fra mere end 247 lande. For at finde job skal du oprette en konto og færdiggøre din profil. Når din profil er udfyldt, er du fri til at søge og pitche dig selv til ethvert job. Freelancer giver dig mulighed for at søge og ansøge om både fjerntliggende og lokale job inden for mange forskellige områder, såsom salg, markedsføring på sociale medier, indholdsskrivning, menneskelige ressourcer, design, arkitektur, regnskab og mere.

18. Upwork

Ligesom Freelancer forbinder Upwork freelancere og arbejdsgivere. For at komme i gang kan du udfylde din Upwork-profil med dit CV, arbejdsprøver, priser, personlig erklæring og casestudier. I modsætning til Freelancer skal Upwork bekræfte din identitet og godkende din profil for at deltage i platformen, før du kan begynde at byde på projekter. Upwork henvender sig til mange forskellige brancher, herunder men ikke begrænset til webudvikling, oversættelse, IT, marketing, teknik, datavidenskab, kundeservice og rådgivning.

19. Craigslist

Craigslist er et populært websted for rubrikannoncer med hundredvis af jobopslag. Arbejdsgivere kan dog opslå jobmuligheder anonymt, så du ikke altid ved, hvem der ansætter. Den nemmeste måde at finde job på Craigslist er at gå til det område, hvor du er interesseret i at finde job. Du vil se en liste over websteder i højre hjørne af den originale Craigslist-side, eller du kan gennemse listen over Craigslist-byer.

20. Robert Half

På Robert Halfs hjemmeside og mobilapp finder du tusindvis af jobmuligheder fra de virksomheder, de arbejder med rundt om i verden. Du kan indsende dit CV, ansøge om fuldtidsstillinger eller midlertidige stillinger og abonnere på jobalarmer for at holde dig opdateret om nye jobopslag. Siden tilbyder også tips om, hvordan man finder job samt karriere- og udviklingsrådgivning på sin blog.

21. USAJOBS.gov

USAJOBS har specialiseret sig i ledige job i den føderale regering. Siden kategoriserer stillingen i "ansættelsesveje", som omfatter ledende medarbejdere, militære ægtefæller, veteraner, familier til oversøiske ansatte, personer med handicap og mere. Siden giver dig mulighed for at uploade flere følgebreve og CV'er. Du har mulighed for at abonnere på et RSS-feed af din jobsøgning, der sendes til din e-mail hver dag.

22. TechCareers

Tech Careers fokuserer på de næsten 300.000 jobmuligheder, der er tilgængelige i it- eller teknologibranchen. Siden er intuitiv og ligetil, med jobmatches leveret dagligt, relevante nyheder, tips til at skrive CV og en rettidig blog. Det, der gør dette websted fantastisk, er dets fremhævede applikationer og fremhævede CV-lister, der giver dig endnu flere måder at skille sig ud på. Dets letanvendelige søgeværktøj gør det også meget nemt at finde jobmuligheder.

23. Idealist

Idealist er designet til jobsøgende, der foretrækker at arbejde med nonprofitorganisationer, og tilbyder jobmuligheder, der sætter samfundstjenestefærdigheder til gode. Ikke alene kan du opdage job i organisationer, du kender, men du opdager også nye, mindre nonprofitorganisationer, der arbejder på et mere lokalt niveau. Du kan søge gennem over 120.000 organisationer for at finde den bedste pasform. Du kan søge via unikke kriterier, såsom on-site eller remote, deltid eller fuld tid og gradsniveau.

24. Headhunter.com

Headhunter.com, som er en afdeling af CareerBuilder, hjælper erfarne fagfolk med at finde jobmuligheder, der bedst matcher deres erfaringsniveau. Afsnit omfatter økonomi/regnskab, rådgivning, salg, marketing og teknologi. Siden giver dem, der leder efter lederstillinger og lederstillinger, muligheden for at finde job ved at fjerne de stillinger, der ikke gælder for dem. Potentielle ansøgere kan endda søge på deres ønskede niveau: executive, vice president, director eller manager.

25. Governmentjobs.com

Med kategorier som byskovbrug, folkesundhed og 911-telekommunikation, har GovernmentJobs.com arbejdet sammen med føderale agenturer for at bringe jobmuligheder til offentligheden siden 1998. Du kan søge efter job efter titelnøgleord, placering eller gennemse en liste over tilgængelige titler. Siden samler tusindvis af offentlige jobmuligheder på ét sted, hvilket strømliner processen for jobsøgende. Ved at oprette en gratis konto kan du holde styr på og følge op på alle ledige stillinger, som du har søgt til, på ét centraliseret sted.

26. Behance

Behance er et fantastisk fællesskab for kreative fagfolk og et godt sted at finde kreative jobs (freelance og faste). Medlemmer har også adgang til nyttige værktøjer til at komme i kontakt med andre i feltet og vise deres porteføljer online.

Niklas Ladefoged
Niklas Ladefoged Uanset om du søger efter dit første job efter endt uddannelse fra gymnasiet eller college, eller du ønsker at skifte virksomhed eller gå videre i din karriere, er det vigtigt at vide, hvor du kan finde et job. Selvom det kan være en skræmmende opgave at finde et nyt job, er der en række forskellige steder at finde et, der bedst matcher dine kvalifikationer. I denne artikel udforsker vi de bedste steder at søge efter koncerter, jobåbninger, projekter og andre muligheder.