Er Menneskelige Ressourcer Rigtige For Mig? Tips Til At Beslutte

Er Menneskelige Ressourcer Rigtige For Mig? Tips Til At Beslutte

Personalepersonale spiller en vigtig rolle i at hjælpe virksomheder med at ansætte medarbejdere, håndtere deres behov og dyrke et positivt arbejdsmiljø. For at opbygge en tilfredsstillende karriere inden for menneskelige ressourcer, bør du først afgøre, om du har den passion, de færdigheder og de egenskaber, du har brug for for at få succes. At lære om HR-professioner og reflektere over dine professionelle mål kan hjælpe dig med at beslutte, om du vil søge et job inden for HR. I denne artikel deler vi tips til at hjælpe dig med at beslutte, om menneskelige ressourcer er det rigtige for dig.

Hvad er de menneskelige ressourcers rolle?

De menneskelige ressourcers rolle er at lede og støtte en organisations medarbejdere. Personalepersonale kan rekruttere og indsætte nye medarbejdere, administrere fordele, spore præstationer og undersøge tvister. De sikrer, at medarbejderne får den støtte, de har brug for for at få succes, og modtager passende kompensation. Nogle af HR's hovedansvar omfatter:

 • Håndtering af løn
 • Udarbejdelse af jobbeskrivelser
 • Indsamling og opbevaring af papirer
 • Mægling af konflikter
 • Gennemførelse af præstationsanmeldelser
 • Planlægning af medarbejderuddannelse
 • Udvikling af forbedringsplaner
 • Opdatering af virksomhedens politikker
 • Udvælgelse og administration af fordele
 • Oprettelse af medarbejders wellness-programmer
 • Afholdelse af exit-samtaler

Relateret: [ De 8 funktionelle områder af menneskelige ressourcer**](https://www.Bonjoures.com/career-advice/career-development/functional-areas-of-human-resources)

Sådan ved du, om menneskelige ressourcer er det rigtige for dig

At arbejde tæt sammen med arbejdslivscyklussen inden for menneskelige ressourcer kan være en interessant og berigende karriere for de rigtige mennesker. Gennemgå disse tips for at hjælpe med at afgøre, om arbejde med menneskelige ressourcer er den bedste beslutning for dig:

Forskning i menneskelige ressourcer roller

Lær om almindelige personalestillinger for at hjælpe dig med at beslutte, om nogen af ​​deres opgaver interesserer dig. At undersøge, hvordan hver HR-stilling bidrager til arbejdsstyrkeledelse, kan hjælpe dig med at forestille dig dig selv i disse roller og tænke over, om du vil udføre dem på længere sigt. Søg efter HR-joblister, og skriv jobtitler ned, der har opgaver, du kan nyde. Nogle af de menneskelige ressourcer jobtitler at søge efter inkluderer:

 • Rekrutterer
 • HR generalist
 • Kompensationschef
 • Personalechef
 • HR repræsentant
 • Ydelseskoordinator
 • Træningsleder
 • Personalemedarbejder
 • Medarbejderrepræsentant
 • Lønadministrator
 • HR analytiker

Relateret: [ 12 almindelige typer af HR-job**](https://www.Bonjoures.com/career-advice/finding-a-job/types-of-human-resources-jobs)

Tag en personlighedsvurdering

Afgør, om du har de naturlige egenskaber til at få succes med menneskelige ressourcer ved at tage personligheds- og egnethedsvurderinger. HR-professionelle bør have personlighedstræk, der hjælper dem med at hjælpe andre medarbejdere og administrere information om arbejdspladspolitikker. Nogle kvaliteter, der kan hjælpe dig med at trives naturligt i en HR-rolle, er:

 • Omgængelig: Personalepersonale bør være venlige og omgængelige, så de kan opbygge et positivt forhold til andre medarbejdere. De er ofte ansvarlige for at byde nye medarbejdere velkommen og hjælpe dem med at tilpasse sig, hvilket gør en positiv indstilling og en imødekommende indstilling særligt nyttig.

 • Etisk: For at få succes med menneskelige ressourcer skal du have en stærk følelse af etik og ærlighed. HR-professionelle arbejder med fortrolige oplysninger, så du kan være et godt match til en HR-karriere, hvis du til enhver tid er diskret og respektfuld.

 • Dedikeret: Du kan styre de mange roller i HR-jobs ved at være selvmotiveret og dedikeret til dit arbejde. Hvis du er fremragende til at følge komplekse projekter, kan HR være det rigtige for dig.

 • Kreativt: At arbejde i HR-stillinger involverer at udvikle kreative løsninger til emner inden for medarbejderledelse og tilpasse dem, så de passer til de unikke behov og kultur på en arbejdsplads. At være naturligt kreativ kan hjælpe dig med at generere unikke ideer til initiativer på arbejdspladsen og tænke på innovative måder at forbedre driften på.

 • Taktfuld: En af de centrale dele af menneskelige ressourcer er løsning af problemer og formidling af konflikter, hvilket kræver, at du er taktfuld og strategisk omkring, hvordan du griber følsomme emner an. Folk, der ved, hvordan man navigerer i komplekse professionelle situationer og samtidig holder alle glade, kan ofte være et aktiv for HR-roller.

 • Metodisk: Fordi menneskelige ressourcer karriere involverer tæt arbejde med politikker, procedurer og love, kan det at have en metodisk og organiseret personlighed hjælpe dig med at få succes. At have en strategisk tankegang og være i stand til at huske komplekse procedurer kan gøre det lettere for dig at implementere HR-politikker og forklare dem til andre.

 • Nyttigt: Succesfulde HR-professionelle er naturlige hjælpere, der søger muligheder for at støtte andre. Hvis du får tilfredsstillelse ved at sørge for, at andre er glade og tilfredse på arbejdet, har du måske en passion for HR.

Relateret: 18 personlighedstest, der hjælper dig med at opdage dine styrker

Gennemgå dine nuværende færdigheder

Tag en færdighedsopgørelse for at afgøre, om du har de tekniske færdigheder til at styre arbejdsstyrkens operationer. Du kan bruge online vurderinger eller bedømme dine egne evner til almindelige HR-færdigheder for at få indsigt i de bedste karrieremuligheder for dig. Hvis du har en naturlig evne til disse færdigheder, er du måske velegnet til et job inden for HR:

 • Skrivning
 • Undervisning
 • Tidsadministration
 • Problemløsning
 • Forskning

Hvis du ikke allerede har disse kompetencer, men stadig har en interesse for HR, så invester i din personlige udvikling. At tage en færdighedsvurdering kan hjælpe dig med at identificere forbedringsområder, som du kan arbejde på, før du starter din karriere inden for menneskelige ressourcer. Tilmeld dig klasser, hvor du kan øve dig i at bruge menneskelige ressourcer og spore dine fremskridt for at afgøre, om du kan bruge dem dagligt på dit arbejde.

Relateret: Top 10 tekniske HR-færdigheder, der skal inkluderes på et CV

Overvej din ideelle arbejdsplads

Reflekter over egenskaberne ved dit ideelle arbejdsmiljø, såsom vagtplan og arbejdspladskultur. Lav en liste over de egenskaber på arbejdspladsen, der betyder mest for dig, og sammenlign dem med almindelige kvaliteter ved HR-job. Overvej de omstændigheder, der typisk hjælper dig med at få succes, og afgør, om du kan finde disse situationer inden for menneskelige ressourcer. HR-professionelle kan typisk forvente et arbejdsmiljø, der er:

 • Hurtigt tempo: At balancere hele ansættelsescyklussen kræver, at du balancerer en række opgaver og reagerer på presserende prioriteter hver dag.
 • Fleksibel: Personalepersonale tilpasser sig efter behovene hos deres team og kan have fleksible tidsplaner for at imødekomme forskellige HR-projekter.
 • Udvikling: At arbejde med menneskelige ressourcer giver dig mulighed for at påvirke arbejdspladspolitikken og opleve positive forandringer gennem hele din karriere.
 • Samarbejde: Teamwork er et kerneaspekt ved at arbejde i HR, fordi du er nødt til at samarbejde med HR-medarbejdere og andre medarbejdere for at opnå ideelle resultater for en organisation.

Hvis disse egenskaber på en arbejdsplads appellerer til dig, kan arbejdet med HR give dig et tilfredsstillende arbejdsmiljø, hvor du kan vokse.

Forestil dig dine langsigtede mål

Tænk på, hvordan opbygningen af ​​en karriere inden for menneskelige ressourcer kan tilpasses din personlige og professionelle vækst. Gennemgå almindelige jobforløb for HR-professionelle, udforsk, hvordan du kan tjene HR-roller på seniorniveau, og undersøg den kompensation, du kan tjene. Top HR-stillinger kan give dig en høj løn, såsom HR Vice President-roller, der betaler en gennemsnitlig årlig indkomst på $137.272. Du skal typisk have en universitetsgrad i business eller menneskelige ressourcer for at kvalificere dig til seniorroller, så overvej, om du er villig til at gennemføre den nødvendige uddannelse for at komme videre i HR.

Fordi de fleste arbejdsgivere har HR-behov, kan arbejde i HR give dig en stabil karrierevej med konsekvente vækstmuligheder. Menneskelige ressourcer er også et ekspansivt felt, der dækker mange emner relateret til medarbejderledelse, så du kan vælge at specialisere dig i den niche, der interesserer dig mest.

Mød aktuelle HR-professionelle

Kontakt HR-professionelle i dit netværk for at høre om deres personlige erfaring med at arbejde med HR. At høre anekdoter og have samtaler med HR-professionelle kan give dig ærlige oplysninger om fordele og ulemper ved at arbejde i HR. Forbered en liste over spørgsmål, som du kan stille for at lære om almindelige udfordringer og fordele ved HR-job. Mød HR-professionelle på forskellige tidspunkter i deres karriere for at indsamle forskellige perspektiver, som du kan bruge til at vælge din karrierevej.

Læs politikmanualer

Bliv fortrolig med menneskelige ressourcer ved at gennemse HR-politikmanualer, formularer og dokumenter. At arbejde med virksomhedens politikker og ansættelseslovgivning er en integreret del af de fleste menneskelige ressourcer-job, så læsning af HR-manualer kan hjælpe dig med at afgøre, om du er interesseret i at læse eller skrive den slags dokumenter. Hvis du finder politikdetaljer og kontraktlige spørgsmål interessante, kan du finde HR-arbejde tilfredsstillende og interessant.

Du kan finde HR-dokumenter til gennemgang ved at læse de onboarding- og træningsmaterialer, du brugte ved tidligere job. Du kan også søge efter personalepolitikskabeloner for flere HR-kategorier:

 • Ansættelse
 • Forsikring
 • Fritid
 • Arbejder kompensation
 • Pensionsordninger
 • Præstationsanmeldelser
 • Professionel udvikling
 • Medarbejdernes adfærd

Nis Dall
Nis Dall Personalepersonale spiller en vigtig rolle i at hjælpe virksomheder med at ansætte medarbejdere, håndtere deres behov og dyrke et positivt arbejdsmiljø. For at opbygge en tilfredsstillende karriere inden for menneskelige ressourcer, bør du først afgøre, om du har den passion, de færdigheder og de egenskaber, du har brug for for at få succes. At lære om HR-professioner og reflektere over dine professionelle mål kan hjælpe dig med at beslutte, om du vil søge et job inden for HR. I denne artikel deler vi tips til at hjælpe dig med at beslutte, om menneskelige ressourcer er det rigtige for dig.