Er Det Umagen Værd At Få En Bachelorgrad?

Er Det Umagen Værd At Få En Bachelorgrad?

At beslutte, om du vil tage en videregående uddannelse eller ej, er en af ​​de vigtigste professionelle beslutninger, du kan træffe. Der er både omkostninger og fordele forbundet med at tage en bachelorgrad. For at træffe den rigtige beslutning er det vigtigt at afveje fordele og ulemper ved at forfølge din uddannelse. I denne artikel diskuterer vi, hvad en bachelorgrad er, og besvarer nogle af de hyppigste spørgsmål om grader, herunder hvor meget de koster, om det er det værd at få en, og hvad de bedste alternative muligheder er.

Hvad er en bachelorgrad?

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der uddeles af gymnasier og universiteter, med fokus på et specifikt studieområde. En bachelorgrad er en af ​​de oftest opnåede videregående uddannelser. Mange job vil kræve minimum en bachelorgrad inden for et relevant område til overvejelse.

Hvor meget koster en bacheloruddannelse?

Mens omkostningerne til skolegang varierer meget afhængigt af den institution, du går på, var de gennemsnitlige udgifter til undervisning for skoleåret 2017-2018 på fireårige institutioner $27.357, hvilket betyder, at den gennemsnitlige fireårige uddannelse kunne koste omkring $109.428 at gennemføre. Der er dog måder at begrænse omkostningerne ved at opnå din bachelorgrad på, herunder:

  • Community college: En måde at reducere de samlede omkostninger ved din bachelorgrad på er at bruge et eller flere semestre på at tage undervisning på et community college. Klasser på community colleges er ofte mere overkommelige end på et fireårigt universitet og giver dig mulighed for at få dine valgfag og tidlige klasser afsluttet til en lav pris, før du går videre til at afslutte din grad.
  • Statsskoler: En anden måde at holde dine collegeomkostninger nede på er at gå på en statsskole. Dette hjælper, fordi de fleste statsskoler tilbyder lavere priser til studerende i staten, og der er ofte særlige økonomiske priser, der er berettiget begrænset til studerende i staten.
  • Økonomisk støtte: I et forsøg på at gøre college mere levedygtigt for dem fra lavere indkomstniveauer, er mange økonomiske støtteprogrammer oprettet for at hjælpe med at tilbyde fuld eller delvis dækning til personer, der ellers ikke havde råd til at gå i skole.
  • Tilskud: At opsøge et tilskud er en fantastisk måde at sænke dine samlede omkostninger for din grad ved at få en økonomisk tildeling til delvist eller fuldt ud at dække dine omkostninger. Tilskud er tilgængelige for en række forskellige former, herunder behovsbaserede, akademiske, præstationsbaserede og demografisk fokuserede tilskud.
  • Stipendier: Ligesom tilskud dækker stipendier nogle eller alle dine omkostninger til undervisning, værelse og kost. De mange legater er akademisk- og idrætsbaserede, men mange velgørende organisationer og organisationer tilbyder også stipendier, som du kan søge, hvis du opfylder deres kriterier.

Hvor lang tid tager det at få en bachelorgrad?

I de fleste traditionelle bacheloruddannelser forventes en studerende at tage fire år for at opnå deres grad. Dette kan gennemføres helt på én institution eller kan omfatte et eller flere år brugt på et community eller junior college før overførsel til en bacheloruddannelse. Nogle studerende kan også vælge at sprede kreditter over en længere periode eller afslutte deres studier tidligt ved at tage yderligere kreditter eller drage fordel af kreditter optjent, før de gik på college eller universitet.

Er en bachelorgrad påkrævet for at få et godt job?

På grund af de høje omkostninger forbundet med videregående uddannelser, er det vigtigt at afgøre, om at forfølge en bachelorgrad er det rigtige karrierevalg for dig. Værdien af ​​en bachelorgrad for din karriere afhænger i høj grad af, hvad dine professionelle mål er.

At besidde en bachelorgrad eller enhver videregående uddannelse er ikke en nødvendighed for at finde et godt job. Mange felter tilbyder tilfredsstillende arbejde og lukrative karrieremuligheder, der ikke kræver, at du har afsluttet en universitetsgrad. Disse områder er ofte fag, hvor en medarbejder kan komme ind på en lavtstående stilling og lære, efterhånden som de får erfaring, og i sidste ende udvikler sig til højtlønnede stillinger i branchen.

Der er dog mange brancher, hvor du forventes at have minimum en bachelorgrad for at komme i betragtning til entry-level stillinger. På disse områder er mulighederne for personer, der ikke gik på college, begrænsede eller ikke-eksisterende. Hvis du har en fast karriere i tankerne, er det vigtigt at undersøge forventninger i branchen for at afgøre, om det er et klogt karrierevalg for dig at forfølge en videregående uddannelse.

Hvordan påvirker det fremtidige indtjening at få en bachelorgrad?

Selvom der er mange gode job til rådighed for personer, der ikke opnår en bachelorgrad, er der stadig økonomiske fordele forbundet med at afslutte din grad fra et akkrediteret college eller universitet. At tjene en bachelorgrad garanterer ikke, at du vil finde et højtlønnet job, men mange populære højttjenende job kræver grader, såsom avancerede stillinger inden for det medicinske område. Ud over at tilbyde flere karrieremuligheder, tilbyder nogle job højere kompensation, hvis du har en uddannelse, selvom de stadig ville have overvejet dig til stillingen uden en.

En anden vigtig overvejelse for de økonomiske konsekvenser af at opnå din bachelorgrad er evnen til at forfølge yderligere uddannelse. At tjene avancerede grader øger yderligere dit indtjeningspotentiale og kræver færdiggørelsen af ​​din bachelorgrad først.

Læs mere: 41 bedst lønnede job med kun en bachelorgrad

Hvilke alternativer er der til en bachelor?

Hvis udsigten til at forfølge en bachelorgrad ikke tiltaler dig, er der mange andre fremragende muligheder for at forfølge en succesfuld karriere. Alternativer til en bachelorgrad kan indikere, at du ønsker at:

Læs mere: 4 forskellige universitetsniveauer

Gå på handelsskole

En af de bedste måder at øge dit indtjeningspotentiale på uden at gå i skole for at tage en uddannelse, er at indgå i en handel, såsom at blive blikkenslager, mekaniker eller elektriker. Selvom disse områder ikke kræver en bachelorgrad, kræver de et højt niveau af teknisk viden for at udmærke sig og nå de øverste niveauer i branchen.

At studere på en handelsskole eller en teknisk skole giver dig mulighed for at få en fokuseret uddannelse, der lærer dig den terminologi, de færdigheder og de teknikker, du skal bruge for at få succes på området. Klasser på handelsskoler omfatter både traditionelle studier såvel som praktisk applikation, hvor du øver dig i at bruge de teknikker, du lærer under opsyn af en instruktør. Når du er færdiguddannet fra handelsskolen, er du i stand til at præstere kompetent inden for dit valg og har en fordel, når du kommer i gang.

Kom i lære

Hvis du er interesseret i at gå ind i et felt, men du ikke har deltaget i nogen teknisk skolegang inden for området og ikke har et komplet nok færdighedssæt til at påtage dig en fuld stilling endnu, er en læreplads en anden glimrende mulighed. I en læreplads begynder du at arbejde under vejledning af en eller flere seniorprofessionelle.

En læreplads har flere fordele, der hjælper dig med at etablere dig i en velbetalt karriere. En læreplads tjener som en måde at komme i gang i feltet og begynde at tjene en løn, mens du stadig lærer og vokser professionelt. Ved at arbejde under supervision af erfarne fagfolk får du at se, hvordan en mere erfaren arbejder, og du kan opbygge et forhold, hvor du kan stille spørgsmål og søge råd.

Læs mere: Skal jeg gå på college? Grunde til at overveje begge muligheder

Start med et job på begynderniveau og søg forfremmelser

Bare fordi du ikke er gået ind i din karriere med nogen formel uddannelse, betyder det ikke, at du ikke kan nå et højt fagligt niveau. Uanset hvilket job du tager, og hvad dine tidligere kvalifikationer er, kan du ofte fremme din karriere professionelt ved at levere en konsekvent pålidelig præstation og drage fordel af de muligheder, du får.

Hvis du søger at udvikle dig professionelt, er det vigtigt at opbygge et CV af præstationer, der viser, at du er klar til at træde op til et nyt niveau. At påtage sig yderligere opgaver eller ansvar viser, at du er klar til mere, end din nuværende stilling giver og ikke er bange for at tage initiativ, samtidig med at du giver mulighed for at udvikle og vise nye kompetencer frem, som gør dig mere tiltalende, når du søger forfremmelse.

Start din egen virksomhed

Når du starter din egen virksomhed, er der ingen krav til at starte, fordi du er chefen. Selvom der er fordele ved at gennemføre yderligere skolegang og tage relevante klasser, såsom business classes, er mange succesrige virksomheder blevet grundlagt af enkeltpersoner uden eksamen.

Når du starter din egen virksomhed, er det vigtigt at have en passion for din virksomhed og at forstå, hvad dine styrker og svagheder er. Ved nøjagtigt at identificere de områder, hvor du har brug for hjælp, og finde personer, der er i stand til at udfylde hullerne i dit færdighedssæt, sætter du dig selv op til de bedste chancer for succes med din virksomhed, med eller uden en bachelorgrad.

Alex Bjerregaard
Alex Bjerregaard At beslutte, om du vil tage en videregående uddannelse eller ej, er en af de vigtigste professionelle beslutninger, du kan træffe. Der er både omkostninger og fordele forbundet med at tage en bachelorgrad. For at træffe den rigtige beslutning er det vigtigt at afveje fordele og ulemper ved at forfølge din uddannelse. I denne artikel diskuterer vi, hvad en bachelorgrad er, og besvarer nogle af de hyppigste spørgsmål om grader, herunder hvor meget de koster, om det er det værd at få en, og hvad de bedste alternative muligheder er.