En Komplet Guide Til At Blive Ejendomsadministrator

En Komplet Guide Til At Blive Ejendomsadministrator

Der er mange spændende karrieremuligheder i ejendomsbranchen, herunder salg, køb, administration og leje af ejendomme. Hvis du kan lide at arbejde med mennesker og søger et ejendomsjob med en konkurrencedygtig løn og fast ansættelse, så kan du overveje at blive ejendomsadministrator. I denne artikel undersøger vi, hvad en ejendomsadministrator er, og de skridt du kan tage for at forfølge denne karriere.

Relateret: En karriere i fast ejendom: Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en ejendomsadministrator?

En ejendom, eller ejendomsforvalter, er en person, der fører tilsyn med et stykke ejendom, der ejes af en anden. Ejendomsforvaltere overvåger alle aspekter af ejendoms- og lejeradministration, herunder vedligeholdelsesanmodninger, lejebetaling, lejeaftaler og mere. Ejendomsforvaltere arbejder hos ejendomsmæglere, ejendomsadministrationsfirmaer eller de arbejder selvstændigt.

Hvad laver en ejendomsadministrator?

En ejendomsadministrator fører tilsyn med en ejendoms vedligeholdelse og varetager forretningsmæssige og administrative opgaver, der følger med udlejning af en ejendom til lejere.

Dette kan involvere opgaver som:

 • Fastsættelse af lejepriser
 • Indsamling og påmindelse af lejere om huslejebetalinger
 • Annoncering tilgængelige enheder
 • Visning af lejeboliger til potentielle lejere
 • Oprettelse og håndhævelse af lejeaftaler for nye lejere
 • Håndtering af anmodninger om vedligeholdelse af lejer, klager og spørgsmål
 • Håndtering af ind- og udflytningsprocesser som administration af nøgler, skift af låse, rengøring og maling af enheden

En ejendomsadministrator hyrer også ofte fagfolk til reparationer og inspektioner for at vedligeholde ejendommen og klargøre den til nye lejere.

Relateret: 12 tips til at få succes med fast ejendom

Hvordan bliver du ejendomsadministrator?

For at blive ejendomsadministrator i de fleste stater skal du optjene en ejendomsadministrationslicens. Sørg for at tjekke regler og regler omkring ejendomsadministration i din stat, før du går i gang.

Sådan bliver du ejendomsadministrator:

1. Fuldfør din uddannelse

De fleste ejendomsjob kræver, at kandidater mindst har et gymnasieeksamen eller GED, før de ansøger om licenser eller job inden for området. Nogle håbefulde ejendomsforvaltere kan også vælge at forfølge en bachelorgrad i forretningsadministration eller ledelse for at øge deres viden om forretningsprocesser. At afslutte din foruddannelse, før du begynder at uddanne dig til ejendomsadministrator, kan hjælpe dig med at opbygge dine kompetencer og sikre, at du er forberedt på det arbejde, jobbet indebærer.

2. Tag ejendomsmæglerkurser

Tilmeld dig et program, der uddanner og træner studerende i fast ejendom. Mange ejendomsklasser kan gennemføres inden for et år, og nogle finder sted online eller på lokale gymnasier. Kurser i fast ejendom kan dække emner som ejendomsadministration, ejendomsfinansiering, byplanlægning, ejendomsadministration og ejendomsudvikling. Dette kan give dig et indgående kendskab til ejendomsbranchen.

3. Ansøg om tilladelse til ejendomsadministration

Mens licenskravene til ejendomsforvaltere kan variere fra stat til stat, ansøger de fleste ejendomsadministratorer om en licens, før de begynder at søge job. Optjening af en ejendomsadministrationslicens kræver typisk, at kandidater er 18 år gamle, har en gymnasial eksamen eller GED-ækvivalent, have et positivt omdømme hos statens ejendomsråd og bestå et baggrundstjek.

4. Få certificering

Certificering er en anden fantastisk måde at vise din ekspertise og færdigheder på. Nogle stater kræver certificering i stedet for en ejendomslicens, men det kan altid gavne dig at have begge dele. At opnå certificering som ejendomsadministrator kan involvere at gennemføre kurser og bestå en omfattende eksamen.

Her er et par almindelige certificeringer for ejendomsadministratorer:

 • Certificeret ejendomsadministrator (CPM)
 • National Apartment Leasing Professional (NALP)
 • Certificeret lejlighedsadministrator (CAM)
 • Master Property Manager (MPM)
 • Ansvarlig ejendomsadministrator
 • Ejendomsadministratorlicens

Relateret: 15 certificeringer i fast ejendom

5. Søg job som ejendomsadministrator

Mange ejendomsforvaltere finder arbejde ved at lede efter ejendomme, der har brug for forvaltning eller ved at kontakte ejendomsejere for at forhøre sig om, hvorvidt de ønsker at ansætte en ejendomsadministrator til nogen af ​​deres bygninger. Du kan også finde job som ejendomsadministrator hos ejendomsmæglere og ejendomsadministrationsfirmaer.

Løn og jobudsigter for ejendomsadministratorer

Faktisk angiver den nationale gennemsnitlige løn for ejendomsforvaltere i USA som $51.352 om året. Din løn vil dog afhænge af mange faktorer, herunder den virksomhed, hvor du arbejder, og den region, hvor du bor. De fleste ejendomsforvaltere kvalificerer sig også til fordele ud over deres almindelige løn, såsom betalt afspadsering, sygesikring og professionel udviklingsbistand. For den mest opdaterede information fra Bonjoures, klik venligst på lønlinket ovenfor.

Ifølge Bureau of Labor Statistics forudsiger de ingen signifikant ændring i antallet af personer, der er ansat som ejendomsforvaltere fra 2019 til 2029. Bureauet tilskriver denne mangel på vækst eller tilbagegang det voksende antal ejendomsadministrationsaktiviteter, der bliver automatiseret. Præsidiet slår dog også fast, at potentiel vækst på markedet for enfamiliehuse på sigt kan resultere i flere jobmuligheder for ejendomsadministratorer over tid.

Hvilke kompetencer har du brug for for at være ejendomsadministrator?

Ejendomsforvaltere har brug for specifikke færdigheder for at få succes inden for deres felt, hvoraf mange vedrører arbejdet med kunder. For eksempel bør en ejendomsadministrator have fremragende kundeservicefærdigheder, da meget af deres job er at svare på forespørgsler fra potentielle lejere, såvel som tidsstyringsevner, da de ofte koordinerer ejendomsfremvisninger.

Her er en liste over færdigheder, der kan gavne en ejendomsadministrator:

 • Kommunikationsegenskaber
 • Kundeservice færdigheder
 • Tidsstyringsevner
 • Detaljeorienteret
 • Kritisk tænkeevne
 • Salgsevner
 • Organisatoriske færdigheder

Henry Johannessen
Henry Johannessen Der er mange spændende karrieremuligheder i ejendomsbranchen, herunder salg, køb, administration og leje af ejendomme. Hvis du kan lide at arbejde med mennesker og søger et ejendomsjob med en konkurrencedygtig løn og fast ansættelse, så kan du overveje at blive ejendomsadministrator. I denne artikel undersøger vi, hvad en ejendomsadministrator er, og de skridt du kan tage for at forfølge denne karriere.