En Karriere I Fast Ejendom: Ofte Stillede Spørgsmål

En Karriere I Fast Ejendom: Ofte Stillede Spørgsmål

Fast ejendom er et voksende marked med masser af jobmuligheder for dem, der er interesseret i at hjælpe folk med at købe og sælge ejendomme. Du kan blive tiltrukket af potentialet for fleksible timer eller de mulige økonomiske belønninger. Hvis du er udadvendt og villig til at lære, er der mange grunde til, at du overvejer en karriere inden for fast ejendom. I denne artikel besvarer vi nogle ofte stillede spørgsmål om at arbejde med ejendomsmægler, de forskellige typer af ejendomskarrierer og hvad du skal bruge for at komme i gang.

Relateret: 17 typer af fast ejendom job at udforske

Hvordan er en karriere i fast ejendom?

En af attraktionerne ved at arbejde i fast ejendom er, at ikke to dage er ens. Meget af det, der sker hver dag, afhænger af det område af fast ejendom, du arbejder i, dine kunders behov og hvad der sker på ejendomsmarkedet. Der er dog nogle ting, som folk, der arbejder i fast ejendom, har tendens til at gøre regelmæssigt. Disse omfatter:

 • Undersøger boligmarkedet, så de kan træffe fornuftige beslutninger og give gode råd til deres kunder
 • Udarbejdelse af lejeaftaler, kontrakter, skøder og andre nødvendige dokumenter
 • Håndtering af forhandlinger mellem hussælgere og potentielle købere
 • Hold dig orienteret om trends inden for branchen ved at læse relevante fagblade eller hjemmesider og deltage i konferencer
 • Gennemgang og genopfriskning af færdigheder gennem klasser og andre former for træning

Hvad er fordelene ved en karriere inden for fast ejendom?

Der er flere fordele ved at have en karriere i fast ejendom. De omfatter:

Fleksible timer

I fast ejendom organiserer du din kalender omkring dine kunders behov og de opgaver, du skal udføre hver dag. Det betyder, at du kan være fleksibel med hensyn til, hvornår du starter og slutter hver arbejdsdag. Du kan bruge så meget tid, som du har brug for, til at møde kunder, forberede dokumenter eller inspicere ejendomme. Det betyder også, at du bedre kan styre din balance mellem arbejde og privatliv.

God løn

Lønninger i fast ejendom kan variere mellem $50.000 og $100.000 om året afhængigt af den type arbejde, du udfører. Hvis du opbygger en stærk kundeliste, har fremragende salgs- og forretningsevner og er villig til at arbejde hårdt, kan din indtjening blive endnu højere.

Forbindelser med mennesker

At tilbringe tid med mennesker og lære om deres behov er en del af jobbet for en person i fast ejendom. Hvis det er noget, du nyder og gør godt, kan du måske finde en karriere inden for fast ejendom, som er personligt givende. Du kan også glæde dig over at hjælpe folk med at realisere deres drømme om at blive boligejer eller finde en ideel ejendom til deres virksomhed.

Evne til at komme ud af kontoret

Mens der er skrivebordsarbejde i fast ejendom, bruger du også meget tid på at kigge på huse eller mødes med kunder. Dette er ideelt for folk, der kan lide at komme ud af kontoret og regelmæssigt ændre deres miljø.

Varierede arbejdsdage

Uanset hvilken type ejendomsarbejde du udfører, er der ikke to dage, der er ens. Du mødes måske med en sælger den ene dag og viser boliger til potentielle købere den næste. Nogle dage består af at skrive lejeaftaler eller besigtigelse af erhvervsejendomme, mens du andre dage kan sidde på din telefon og forhandle et salg. Denne form for variation i dit arbejde kan hjælpe dig med at fastholde din interesse for jobbet.

Hvilken uddannelse har du brug for for en karriere i fast ejendom?

Den uddannelse, der er nødvendig for en karriere inden for fast ejendom afhænger af, hvilken type karriere du vælger. Du har som minimum brug for:

 • Gymnasieeksamen eller tilsvarende: Du har brug for grundlæggende matematik- og sprogkundskaber.
 • Bachelorgrad: Det er valgfrit at opnå en bachelorgrad. Nogle gymnasier tilbyder grader i fast ejendom, men en grad i finans, forretning eller et andet relateret område kan også være nyttigt.
 • Statslicens: Nogle ejendomsmæglerroller kræver, at du optjener en licens til at praktisere, så sørg for at tjekke dine lokale licenskrav.

For forskellige typer af ejendomskarrierer skal du muligvis tage yderligere kurser eller certificeringer såsom:

 • Kurser fra Council of Residential Specialists (CRS): Disse kurser kan være nødvendige, hvis du planlægger at blive ejendomsmægler.
 • Oplysningspligtige prælicenseringskurser for fast ejendom: Hvis du planlægger at være en kommerciel ejendomsmægler, kan din lokale stat kræve, at du tager prælicenskurser, såsom dem, der tilbydes gennem Certified Commercial Investment Member Institute.
 • Statskrævende licens: Du skal muligvis opnå statslicens. For eksempel, hvis du planlægger at være ejendomsvurderingsmand, skal du bruge en boligakkrediteret vurderingsmand (RAA) fra National Association of Realtors.
 • Ejendomsadministrator- certificeringer: Hvis du ønsker at være ejendomsadministrator, skal du muligvis opnå betegnelsen Certified Property Manager (CPM), Accredited Residential Manager (ARM) eller Accredited Commercial Manager (ACM).

Relateret: Lær om at være ejendomsmægler

Hvilken erfaring har du brug for til en karriere i fast ejendom?

Du kan begynde en karriere inden for fast ejendom uden forudgående erfaring i en relateret virksomhed. Der er dog nogle færdigheder, du måske har fået fra tidligere job, som kunne være gavnlige, herunder:

 • Kundeservice: Kundeservice involverer at lytte til folks behov og hjælpe dem med at opnå disse behov. Denne færdighed er vigtig i fast ejendom, fordi du måske hjælper nogen med et ejendomskøb, forsøger at sælge en ejendom til nogen eller rådgiver kunder om ejendomsrelaterede bekymringer.
 • Salg: At være dygtig med salg betyder, at du er i stand til at identificere produkter, en kunde har brug for og overtale dem til at foretage et køb. Du kan bruge lignende overtalelsesteknikker i din ejendomskarriere. Uanset om du sælger ejendomme eller markedsfører dine tjenester, kan du bruge denne færdighed til at hjælpe kunder med at identificere den ejendom eller service, de har brug for, og tilskynde dem til at foretage et køb.
 • Administration: Administrative færdigheder involverer at være god til at organisere, holde en tidsplan og multitasking. Du kan bruge denne færdighed i fast ejendom, fordi du ofte har brug for at kunne ændre dit fokus hurtigt fra den ene opgave til den næste. Du skal også administrere din kalender og bruge tid på at tale i telefon med folk.

Hvad er nogle typer karriere inden for fast ejendom?

Når de fleste tænker på karriere inden for ejendomsmægler, tænker de ofte på ejendomsmæglere. Det er dog kun én type ejendomskarriere. Der er en bred vifte af karrierer inden for fast ejendom. Disse omfatter:

1. Ejendomsforvalter

National gennemsnitsløn: $52.444 om året

Primære opgaver: En ejendomsadministrator varetager den daglige drift og vedligeholdelse af en bolig- eller erhvervsejendom på vegne af ejeren. Deres hovedansvar omfatter at sørge for, at lejekontrakter og huslejer betales til tiden, at verificere, at alle faciliteterne i ejendommen er funktionelle og problemløsende problemer med lejere.

Relateret: Lær om at være ejendomsadministrator

2. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $85.053 om året

Primære opgaver: Også kendt som ejendomsmægler hjælper ejendomsmægleren kunder med at købe eller sælge deres hjem eller erhvervsejendomme. Mæglere rådgiver også deres kunder om boligmarkedet og sørger for, at de kan se ejendomme, der passer til deres kriterier. Deres primære opgaver omfatter at vise ejendomme til potentielle kunder, forstå lokal ejendomslovgivning og uddanne kunder om tilgængelige finansieringsmuligheder.

Relateret: Lær om at være ejendomsmægler

3. Ejendomsudvikler

National gennemsnitsløn: $86.488 om året

Primære opgaver: Ejendomsudviklere køber jord og bygger ejendomme på den jord. De typer ejendomme, de bygger, spænder fra ejerlejligheder til kontorer. Deres jobansvar omfatter at undersøge potentielle ejendomme, administrere budgettet for udviklingsprojektet, arbejde med arkitekter og ingeniører for at færdiggøre design og planer og samle folk til at styre byggeriet, herunder arkitekter, byggeteams og juridisk rådgivning.

Relateret: Sådan bliver du ejendomsudvikler

4. Realkreditmægler

National gennemsnitsløn: $97.224 om året

Primære opgaver: En realkreditmægler hjælper boligkøbere med at finde et passende realkreditinstitut og hjælper dem med at forhandle sig frem til en god realkreditrente. Deres primære opgaver omfatter at finde ud af køberens økonomiske situation, udfylde realkreditlån, oplyse købere om alle de juridiske oplysninger, der er indeholdt i lånedokumentationen, indsamle de nødvendige dokumenter til låneansøgningen og indsende disse dokumenter til långiveren.

Hvordan starter du en karriere inden for fast ejendom?

Hvis du er interesseret i en karriere inden for fast ejendom, er her trin, du kan følge:

 1. Bestem, hvilken type ejendomskarriere du ønsker. Undersøg de forskellige karrierer og find en, der passer til dine kompetencer og interesser. For eksempel, hvis du er dygtig til at forhandle handler, kan du overveje at blive realkreditmægler. Alternativt, hvis du har administrative kompetencer, vil du måske blive ejendomsudvikler.
 2. Find ud af din stats krav. Afhængigt af hvilken type ejendomskarriere du ønsker, kan din stat have specifikke licenskrav, du skal opfylde. Sørg for, at du har tid og penge til at tage de påkrævede klasser for at overholde statens lovgivning.
 3. Få den nødvendige certificering. Selvom du ikke er forpligtet af statslovgivningen til at opnå licens eller certificering, kan du overveje at tage de relevante test alligevel. Uddannelse vil ikke kun være nyttig for dig, men at have denne certificering kan hjælpe dig med at tiltrække potentielle kunder.
 4. Ansøg til et ejendomsselskab. Mens mange mennesker, der arbejder med fast ejendom, er selvstændige, kan du overveje at ansøge om at blive medlem af et eksisterende ejendomsselskab, hvis du har brug for erfaring eller foretrækker at arbejde med et team.
 5. Udvikle marketing og reklame. Arbejd med en professionel webdesigner for at udvikle din hjemmeside. Du skal muligvis også investere i andre former for reklame såsom trykte annoncer, flyers og online markedsføring.
 6. Byg din kundeliste. Du kan begynde at opbygge din kundeliste før, mens du stadig opretter din virksomhed. Begynd at fortælle folk så hurtigt som muligt, at du starter en karriere inden for fast ejendom, og sørg for, at de har dine kontaktoplysninger.
 7. Find en mentor. Selv med en universitetsgrad og certificering kan du drage fordel af at arbejde sammen med en person med erfaring inden for dit ejendomskarriereområde, som kan hjælpe dig i gang. Se efter potentielle mentorer ved at gå til lokale investornetværksbegivenheder eller søge i dit eksisterende netværk af ejendomsmæglere, entreprenører og långivere.

Viktor Søndergaard
Viktor Søndergaard Fast ejendom er et voksende marked med masser af jobmuligheder for dem, der er interesseret i at hjælpe folk med at købe og sælge ejendomme. Du kan blive tiltrukket af potentialet for fleksible timer eller de mulige økonomiske belønninger. Hvis du er udadvendt og villig til at lære, er der mange grunde til, at du overvejer en karriere inden for fast ejendom. I denne artikel besvarer vi nogle ofte stillede spørgsmål om at arbejde med ejendomsmægler, de forskellige typer af ejendomskarrierer og hvad du skal bruge for at komme i gang.