En Guide Til Livet Som Revisor: Pligter Og Erfaringer

En Guide Til Livet Som Revisor: Pligter Og Erfaringer

Der kan være mange jobmuligheder at overveje og vælge imellem i den finansielle sektor. En væsentlig rolle er revisoren, en dygtig fagmand, der hjælper med at vedligeholde de økonomiske data og det administrative arbejde for en virksomhed eller en enkeltperson. At lære om en revisors liv kan give dig information til at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt dette er et godt erhverv for dig at forfølge. I denne artikel diskuterer vi, hvad en revisor er, forklarer, hvad de laver, og udforsker nogle detaljer om deres daglige arbejdsliv og oplevelser.

Læs mere: Typer af regnskabsuddannelser

Hvad er en revisor?

Revisorer er en mangfoldig gruppe af fagfolk, som udfører vigtige regnskabsfunktioner, der er med til at sikre, at en virksomheds økonomi styres og opdateres nøjagtigt. De kan arbejde inden for en række forskellige brancher, såsom uddannelse, regering og detailhandel. I denne rolle bruger revisorer regnskabsteknologi og deres færdigheder til at udføre opgaver som at analysere en kontos integritet, gennemgå regnskaber og udføre rutinemæssige revisioner. Mens nogle revisorer arbejder inden for en organisations finans- eller regnskabsafdeling, udfører nogle revisorer freelancekontraktarbejde eller etablerer deres egen regnskabspraksis.

Læs mere: 10 typer regnskaber og 5 vigtige bogholderkarrierer

Hvad laver en revisor?

Jobbet som revisor varierer afhængigt af branchen. For eksempel er en skatterevisor ansvarlig for at opfylde deres klients skatterelaterede behov, som at udarbejde selvangivelser og indsende dem til tiden. En intern revisor er en type revisor, der arbejder inden for en organisation eller et agentur og leverer regnskabsekspertise til at vejlede virksomheder om, hvordan man vedligeholder nøjagtige økonomiske data og følger lovgivningen om overholdelse af lovgivning.

Selvom deres arbejdsopgaver ikke er ens, er der nogle fælles ansvarsfordelinger mellem rollerne, såsom:

 • Styring af en virksomheds budget
 • Brug af regnskabssystemer
 • Håndtering af en virksomheds løn
 • Forbedring af processen til regnskab effektivt
 • Håndtering af en virksomheds økonomiske optegnelser

Læs mere: Hvad er regnskab?

Hvordan er livet som revisor?

Her er nogle detaljer om, hvordan det er at arbejde som revisor:

Tjek e-mails og forespørgsler

Et vigtigt element i at være revisor er at tjekke e-mails, voicemails og forespørgsler, som ofte er fra kunder eller andre kolleger og kan kræve øjeblikkelige svar. Kunder kan forvente hurtig service, så det kan være en fordel for en revisor at svare på deres e-mails, forespørgsler og voicemails samme dag eller senest dagen efter. Ved at tjekke e-mails rettidigt kan revisorer sikre, at de modtager relevant information eller presserende forespørgsler om en bestemt opgave eller et bestemt projekt, de arbejder på for en klient.

Læs mere: Sådan reagerer du på en e-mail

Tjek økonomi- og regnskabsnyhedsopdateringer

Efterhånden som det finansielle landskab fortsætter med at ændre sig, kan det være vigtigt for revisorer at holde sig opdateret på nyheder fra den finansielle industri. Med fremskridt inden for finansteknologi, eller mere i daglig tale omtalt som Fintech, kan det også være vigtigt at holde sig opdateret på teknologinyheder. Der er mange onlineblogs, nyhedskanaler og informationsfeeds, der sammenkæder opdateringer om regnskab, teknologi og skatter. Dette gør det nemmere for revisorer at hente al den information, de har brug for, uden at skulle kigge gennem flere kilder. Ved at holde sig opdateret på denne nyhed kan revisorer foretage operationelle og teknologiske tilpasninger af deres arbejdsprocesser.

Læs mere: Hvad er Fintech? Den endelige guide til Fintech og virksomheder, der bruger Fintech

Kommunikere med andre revisorer

Det er almindeligt, at revisorer arbejder i et team med andre revisorer eller revisorer. Disse hold kan være så små som to eller tre personer. De kan også være meget større, hvis holdene arbejder for en større virksomheds økonomi- og regnskabsafdeling, eller hvis de er en del af et revisionsfirma. Kommunikation med kolleger er et vigtigt element i en revisors arbejde, da de taler om projekter, opgaver og regnskabsarbejde ved hjælp af regnskabsteknisk terminologi. Disse interpersonelle relationer kan hjælpe teams med at forstå, hvilke opgaver de skal have udført, og hvornår de skal udføre opgaver.

Kommunikere med kunder og andre kollegaer

En revisors arbejde involverer også at kommunikere med kunder og andre ikke-regnskabskolleger for at besvare forespørgsler, give opdateringer eller dele økonomiske rapporter. Nøglefaktoren ved dette aspekt af deres arbejde er, at revisorer muligvis skal justere, hvordan de kommunikerer med disse personer, fordi de måske er mindre fortrolige med regnskabsterminologi, jargon og begreber. Dette kan kræve, at en revisor, der er velbevandret og vidende om deres felt, oversætter komplekse regnskabsprincipper og teknisk information for at gøre det let for andre at forstå.

Udføre dagligt regnskabsarbejde

En revisors regnskabsarbejde kan variere dagligt og kan også afhænge af den branche, de arbejder i. Der er dog nogle generelle opgaver, som mange revisorer deler, som hjælper dem med at styre og vedligeholde den økonomiske sundhed i deres organisation eller deres kunder. Her er blot nogle af det daglige regnskabsarbejde, som revisorer udfører:

 • Dokumentere transaktioner nøjagtigt
 • Udarbejdelse af de forskellige finansielle konti for aktiver, passiver og kapital
 • Bogføring
 • At udfylde og indberette skattedokumenter korrekt
 • Kontrollere og rette eventuelle økonomiske unøjagtigheder
 • Udarbejdelse af budget og prognoserapporter
 • Afslutning af betalingsprocesser
 • Udarbejdelse af økonomiske rapporter til interessenter
 • Udarbejdelse af økonomiske rapporter til højere ledelse til brug i deres beslutningsprocesser
 • Sikring af finansielle dokumenter, data og information
 • Udnyttelse af finans- og informationsteknologi til at strømline deres arbejde
 • Bruger deres matematiske og analytiske færdigheder

Læs mere: 6 væsentlige regnskabsfærdigheder

Arbejd den travle sæson

Selvom mange revisorer arbejder 40 timer om dagen, er det også almindeligt, at de arbejder i deres travle sæson. Den travle sæson beskriver specifikke tidspunkter i løbet af året, hvor deres kunder ekspanderer eksponentielt, og deres arbejdsopgaver har strengere deadlines. I disse perioder kan en revisor arbejde ekstra timer og i weekender. Travle årstider varierer afhængigt af typen af ​​revisor og hvor de arbejder. Et bemærkelsesværdigt eksempel på en travl sæson er skattesæsonen for skatterevisorer.

Kenn Justesen
Kenn Justesen Der kan være mange jobmuligheder at overveje og vælge imellem i den finansielle sektor. En væsentlig rolle er revisoren, en dygtig fagmand, der hjælper med at vedligeholde de økonomiske data og det administrative arbejde for en virksomhed eller en enkeltperson. At lære om en revisors liv kan give dig information til at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt dette er et godt erhverv for dig at forfølge. I denne artikel diskuterer vi, hvad en revisor er, forklarer, hvad de laver, og udforsker nogle detaljer om deres daglige arbejdsliv og oplevelser.