En Guide Til COVID-19-stimuluspakken: Og Hvad Det Betyder For Dig

En Guide Til COVID-19-stimuluspakken: Og Hvad Det Betyder For Dig

Mange virksomheder og enkeltpersoner er blevet påvirket økonomisk og professionelt af den igangværende COVID-19-pandemi. For at løse disse problemer har Senatet og Repræsentanternes Hus udviklet et stykke lovgivning kaldet COVID-19 Stimulus Bill eller CARES Act. I denne artikel forklarer vi, hvad COVID-19-stimuleringspakken er, hvem der har gavn af den, og hvad den betyder for dig.

Relateret: COVID-19 og dit job: Tips og handlinger at overveje

Hvad er COVID-19-stimuleringspakken?

Onsdag den 25. marts godkendte det amerikanske senat enstemmigt en stimuluspakke på 2 billioner dollar for at yde bistand og revitalisere økonomien midt i COVID-19-udbruddet. Dette stykke lovgivning er den mest omfattende nødhjælpspakke i USAs historie.

Relateret: COVID-19 jobressourcer efter stat

Fordele fra COVID-19-stimuleringspakken

Ifølge National Conference of State Legislatures tilbyder stimuluspakken bistand til en række grupper og enkeltpersoner, der er blevet ramt af coronavirus-pandemien. Hjælpen omfatter:

Direkte betalinger til et flertal af amerikanske skatteydere

Med CARES Act vil amerikanske statsborgere, der tjener en bruttoindkomst på op til $75.000 hvert år, hver modtage $1.200.

Ægtepar, der tilsammen tjener op til 150.000 USD i bruttoindkomst, vil få en direkte betaling på 2.400 USD, og ​​forældre vil modtage en yderligere betaling på 500 USD for hvert barn under 17 år. De direkte betalinger er på et skaleret fald, da en persons indkomst stiger til over 75.000 USD , og udfases helt for par uden børn, der tjener 198.000 dollars eller mere kollektivt og enlige, der tjener en løn, der overstiger 99.000 dollars om året.

Selvom det er uklart, hvor meget tid Internal Revenue Service har brug for at udstede hver betaling, har Det Hvide Hus tilkendegivet, at de sigter mod at begynde at sende disse betalinger så hurtigt som den 6. april.

Gratis test og betalt sygemelding

Lovgivningen giver finansiering til at dække alle omkostninger forbundet med COVID-19 diagnostisk testning, herunder skadestue, akutte plejecenter og besøg hos sundhedsplejersker uden omkostninger for forbrugeren. Dette omfatter personer uden sundhedsdækning. For at yde støtte til personer, der skal tage orlov på grund af pandemien, indeholder lovforslaget desuden:

  • Finansiering til IRS til at udstede skattefradrag for betalt læge-, familie- og sygeorlov
  • Op til 12 ugers beskyttet orlov for nødlidende, der har været ansat i 30 dage, offentlige arbejdsgivere og virksomheder, der har mindre end 500 ansatte
  • Giv tid til at tage sig af børn, hvis COVID-19 har forårsaget, at deres omsorgsgiver eller skole er blevet lukket
  • Så meget som 80 timers betalt sygeorlov for at tage sig af familiemedlemmer, der er testet positive for virussen eller har isoleret sig på grund af tilstedeværelsen af ​​COVID-19-symptomer

Udvidede dagpenge

Ud over at udstede midler udvider pakken også dagpengene markant ved at tilføje 13 ugers a-kasse og inkludere forbedrede dagpenge i fire måneder. Dette vil resultere i, at de, der har ansøgt om arbejdsløshed, får $600 hver uge ud over de penge, de modtager fra statslige arbejdsløshedsprogrammer. I sidste ende sikrer dette lovforslag, at arbejdsløse arbejdere modtager dagpenge i op til 39 uger.

Relateret: COVID-19: Støtte til arbejdsløshed og jobtab

Føderal støtte til entreprenører og koncertarbejdere

Føderal hjælp er også tilgængelig for uafhængige entreprenører og selvstændige, såsom leverings- eller samkørselschauffører, så de kan have en vis sikkerhed under coronavirus-pandemien. Arbejdsløshedsunderstøttelse omfatter arbejdere i koncertøkonomi, selvstændige og uafhængige entreprenører, som normalt ikke er berettiget til arbejdsløshedshjælp.

Relateret: Sådan får du et gigajob

Suspenderet betaling af studielån

COVID-19-stimuleringspakken kræver, at undervisningsministeriet suspenderer alle betalinger af studielån uden straf indtil den 30. september.

Tilskud til lufthavne og flyselskaber

Luftfartsindustrien vil modtage 32 milliarder dollars i tilskud fra stimuluspakken, som skal bruges til fordele og løn. Den samlede sum af midler skal opdeles og anvendes til:

  • 25 milliarder dollars for passagerflyselskaber
  • 4 milliarder dollars til fragtflyselskaber
  • 3 milliarder dollars til industrientreprenører, såsom flyrengøring, billetsalg, bagage og cateringpersonale

Passager- og fragtflyselskaber kan modtage yderligere assistance i form af lån og lånegarantier. De organisationer, der er berettiget til nogen af ​​denne bistand, er forhindret i at give udbytte til investorer, tilbagekøbe aktier, udstede lønnedsættelser og foretage orlov gennem september. Derudover sætter pakken en grænse for at yde kompensation til ledere.

Nødlån til små virksomheder

Lovforslaget skaber også et føderalt garanteret låneprogram på 367 milliarder dollars til små virksomheder, der accepterer at holde deres personale beskæftiget gennem pandemien. Disse lån er tilgængelige i en bestemt nødperiode, der slutter i juni og vil blive tilgivet for arbejdsgivere, der fortsætter med at betale deres arbejdere under COVID-19-krisen. Pakken indeholder også:

  • $17 milliarder til små virksomheder til at dække betalinger på eksisterende Small Business Administration (SBA) lån
  • 10 milliarder dollars i SBA-nødtilskud
  • Så meget som $10 millioner per virksomhed til nødhjælp

Midler til fødevarehjælp

Denne lovgivning giver 450 millioner dollars til nødhjælp og distribution af fødevarer, så de kan forsyne fødevarebanker under udbruddet. Omkring $350 millioner af disse penge vil blive brugt til at købe madforsyninger, og de andre $100 millioner finansierer programmets distributionsbehov. Der udstedes også milliarder af dollars til Child Nutrition Program og Supplemental Nutrition Assistance Program (madstempler), men programmerne vil ikke udvide deres kriterier for fordele eller berettigelse.

Udover at yde bistand til specifikke programmer, vil stimuluspakken også give 200 millioner dollars til fødevarehjælp i amerikanske territorier, som Puerto Rico, og 100 millioner dollars til distribution af mad til amerikanske indianerreservater.

Beskyttelse mod udsættelse og tvangsauktioner

Stimuleringspakken fastslår, at personer, der er økonomisk påvirket af coronavirus-udbruddet, vil blive givet lempelse på føderalt støttede realkreditlån i op til 60 dage uden straf og med muligheder for at forlænge det yderligere i fire 30-dages perioder. Ifølge lovforslaget er afskærmningsprocedurer begrænset i 60 dage fra den 18. marts. Derudover er udlejere med føderalt støttede realkreditlån begrænset fra at smide ud eller opkræve bøder til lejere for ikke at betale husleje i en 120-dages periode.

Hjælp til hospitaler i krise

117 milliarder dollars vil blive udstedt til hospitaler og sundhedsudbydere, inklusive en 100 milliarder dollars social nødhjælpsfond og en offentlig sundhedsfond til at refundere udbydere for tabte indtægter og yderligere udgifter, der var et resultat af det virale udbrud. Omkring 65 milliarder dollars af disse penge vil blive fordelt til hospitaler, mens resten gives til leverandører, sygeplejersker og læger.

Gert Kruse
Gert Kruse Mange virksomheder og enkeltpersoner er blevet påvirket økonomisk og professionelt af den igangværende COVID-19-pandemi. For at løse disse problemer har Senatet og Repræsentanternes Hus udviklet et stykke lovgivning kaldet COVID-19 Stimulus Bill eller CARES Act. I denne artikel forklarer vi, hvad COVID-19-stimuleringspakken er, hvem der har gavn af den, og hvad den betyder for dig.