En Guide Til At Finde Tegnejobs: Med Ledige Karriereveje

En Guide Til At Finde Tegnejobs: Med Ledige Karriereveje

Mange kreative individer ønsker at finde en stilling, hvor de kan bruge deres talenter og interesser hver dag. Hvis du er interesseret i at bruge dine tegnefærdigheder i din karriere, er der flere stillinger at overveje i en række forskellige brancher. I denne artikel forklarer vi, hvad tegnejobs er, deler hvor man kan finde tegnejobs, diskuterer gennemsnitsløn og giver en liste over tegnejobs.

Hvad er tegnejobs?

Tegnejob er de stillinger, hvor du kan udforske dit kunstneriske talent. Du kan arbejde som kunstner og skabe visuals baseret på dine inspirationer, som i tilfældet med en maler, der skaber deres arbejde på lærreder, eller en modedesigner, der skitserer inspireret tøj. Nogle tegneopgaver bruger også computerteknologi til at gengive grafiske billeder til en skærm til brug i film, animationer og reklamer.

Hvor finder man tegnejobs

Du kan finde beskæftigelse, hvor du kan fremvise dine kreative evner i større virksomheder, der har en marketing-, kreativ- eller kunstafdeling, eller hos et kreativt bureau, der leverer arbejde til andre virksomheder. I en af ​​disse muligheder kan du sandsynligvis finde jobåbninger på traditionelle jobtavler eller ved at spørge kontakterne i dit netværk, om de har indsigt i ledige stillinger i feltet.

Hvis du arbejder for én virksomhed, kan du fokusere på at udvikle brandets stemme og tilhørende billedsprog, og blive fortrolig med, hvad der resonerer mest med virksomhedens tiltænkte målgruppe. Ansættelse hos et kreativt bureau eller firma kan introducere dig til en række forskellige virksomheder og brancher. For eksempel kan du oprette grafik til en kæde af udendørs indkøbscentre, konceptualisere annoncer for et skomærke for nystartet sko eller skitsere emballagemuligheder for en virksomhed, der sælger en række fødevarer.

Det er også muligt at arbejde med tegning eller en tilknyttet karriere ved at freelancere eller arbejde som kontraktansat. På denne karrierevej kan du vælge de kunder, du arbejder med, og markedsføre dig selv for at sikre dig mere arbejde med enten kort- eller langsigtede projekter. Freelancemarkedet giver ofte en balance mellem arbejde og privatliv, fordi du kan bygge din egen tidsplan og være selektiv på, hvilke kunder du arbejder med.

For at begynde at bruge dine kreative talenter som freelancer, kan du udvikle et websted eller en online portefølje, der viser dit arbejde og bede dem, du har arbejdet med før, om at dele deres erfaringer med dig med deres kolleger. Udforsk netværksmuligheder, messer og branchespecifikke konferencer, hvor du får muligheden for at møde andre på området, herunder ledere og virksomhedsejere, der ville drage fordel af dine talenter.

Sådan får du et tegnejob

Overvej disse trin for at sikre et tegnejob:

1. Optjen en relateret grad

Selvom du måske ikke skal have en uddannelse for at finde beskæftigelse inden for tegning eller andre kunstneriske bestræbelser, kan det hjælpe dig med at skille dig ud for en ansættelsesleder, hvis du har en associeret eller bachelorgrad i mode, kunst, indretning, animation, grafisk design eller et relateret felt. Dine college-kurser eller supplerende klasser kan udsætte dig for teknikker, der kan hjælpe dig med at få succes i en fremtidig karriere.

2. Forbered en portfolio

Et af de vigtigste værktøjer for enhver kunstnerisk person er en portfolio. Afhængigt af dit kunstmedie kan du vælge at bygge en håndgribelig portefølje, som du kan tage med dig til karrieremesser eller jobsamtaler, eller bygge en online portefølje for at dele det digitale arbejde, du har udført. Du kan inkludere URL'en til din onlineportefølje på dit CV eller visitkort, så en ansættelseschef kan henvise til den eller have nem adgang til at lære mere om dine evner.

Din portefølje skal indeholde dit allerbedste arbejde eller vise en klar progression af dine talenter gennem den tid, du har skabt. Du kan inkludere praksisprojekter, frivillig erfaring og kreationer, du har lavet for tidligere arbejdsgivere eller kunder. Din portefølje kan hjælpe ansættende ledere til at forstå mere om dig som kandidat og se, hvorfor du måske passer bedst til den ledige stilling.

3. Bliv fortrolig med populære værktøjer

Der er en masse værktøjer, der støtter kunstnere og andre kreative individer. Mange opgaver for skuffer finder støtte i software, der giver dig mulighed for at skabe dine designs og producere et endeligt produkt til dit projekt eller klient. Overvej at lære de værktøjer, der vil hjælpe dig med at udføre dit job bedst muligt, såsom dem, der specialiserer sig i fotoredigering, grafisk design eller illustration. En ansættelseschef eller potentiel kunde vil måske gerne vide, at du kan bruge disse værktøjer, især hvis det er et, de ofte bruger på arbejdspladsen.

4. Markedsfør dine færdigheder

Afhængigt af dine karrieremål kan du finde succes med at få et job eller tjene freelance-kunder, hvis du markedsfører dine færdigheder. Når du arbejder i en visuel industri, er det vigtigt at være i stand til at vise dine talenter, så ansættelsesledere og virksomhedsejere kan beslutte, om dine kunstneriske talenter passer godt til deres behov. Du kan benytte lejligheden til at kontakte kreative bureauer eller kontakte ejere af små virksomheder for at se, om de har behov for den kreativitet, du kan levere.

Gennemsnitsløn for tegnejobs

Ligesom andre karrierer varierer den løn, du kan forvente for et job i tegning, afhængigt af den branche, du finder arbejde i, og din erfaring, uddannelse og færdigheder. På grund af de mange forskellige stillinger, der er tilgængelige for dem, der kan lide at tegne, kan du finde arbejde i en stilling, f.eks. som arkitekt, der betaler mere end den nationale gennemsnitsløn eller starte i en mere indgangsstilling, f.eks. som designassistent .

Syv tegnejobs for den kreative

Hvis du elsker at tegne og leder efter et kunstnerisk job, kan du udforske denne liste over karriereveje, som du måske er interesseret i:

1. Kagedekoratør

National gennemsnitsløn: $30.625 om året

Primære opgaver: En kagedekoratør designer kager til festlige lejligheder som fødselsdage, bryllupper, babyshower og dimissioner. De mødes med kunder for at forstå, hvad de har brug for, og producerer et design, der passer til deres specifikationer.

2. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $47.200 om året

Primære opgaver: En grafisk designer er ansvarlig for at bruge computersoftware til at skabe billeder til annoncer, brochurer, magasiner, hjemmesider og rapporter. De mødes med kunder og ledere for at forstå hensigten med designet, vælge elementer som skrifttyper og farver, der overholder brandingretningslinjer og designets specifikationer, præsentere designmuligheder for interessenter og gennemgå deres design, før de indsender.

Læs mere: Lær om at være grafisk designer

3. Tegner

National gennemsnitsløn: $55.563 om året

Primære opgaver: En tegner bruger computerstøttet design (CAD) software til at udvikle tekniske planer og tegninger. De bruger skitser fra ingeniører, bekræfter dimensioner og de nødvendige materialer til projektet og tilføjer specifikke detaljer under vejledning af en arkitekt eller ingeniør.

4. Videospilsdesigner

National gennemsnitsløn: $59.811 om året

Primære opgaver: En videospildesigner er ansvarlig for at skabe videospil, der opfylder specifikationerne og engagerer videospilspilleren. De udvikler karakterer, skaber historielinjer og kan skrive brugermanualer og anden dokumentation for at hjælpe spillere med at forstå spillets mål. Videospildesignere kan også udføre test af deres spil og samarbejde med andre kunstnere for at producere et effektivt slutprodukt.

5. Kunstterapeut

National gennemsnitsløn: $69.933 om året

Primære pligter: En kunstterapeut hjælper deres patienter med at arbejde gennem eventuelle følelsesmæssige, sociale eller mentale udfordringer gennem brug af kunst. De hjælper patienter med at udforske deres følelser og håndtere problemer som depression og social angst. Kunstterapeuter kan også lede gruppeterapisessioner.

Læs mere: Lær om at være kunstterapeut

6. Makeupartist

National gennemsnitsløn: $70.402 om året

Primære opgaver: En makeupartist er ansvarlig for at lægge makeup på en persons ansigt. De giver også rådgivning til deres kunder om den bedste makeup til deres ansigt, skaber unikke looks afhængigt af deres kunders behov og noget arbejde på film- og tv-apparater for at forvandle en skuespiller til en karakter. Mange makeupartister giver også deres kunder instruktion i, hvordan de skal lægge makeup.

Læs mere: Lær om at være makeupartist

7. Arkitekt

National gennemsnitsløn: $111.025 om året

Primære opgaver: En arkitekt designer og udvikler bygninger, boliger og andre strukturer. De laver planer, kildematerialer, overvåger en byggeproces og indhenter tilladelser. Arkitekter producerer også rapporter og forslag, forhandler kontrakter med leverandører og andre leverandører, styrer projektet og besøger byggepladsen for at sikre, at byggeplanerne følger den fastsatte tidslinje.

Læs mere: Lær om at være arkitekt

Thomas Lauritzen
Thomas Lauritzen Mange kreative individer ønsker at finde en stilling, hvor de kan bruge deres talenter og interesser hver dag. Hvis du er interesseret i at bruge dine tegnefærdigheder i din karriere, er der flere stillinger at overveje i en række forskellige brancher. I denne artikel forklarer vi, hvad tegnejobs er, deler hvor man kan finde tegnejobs, diskuterer gennemsnitsløn og giver en liste over tegnejobs.