En Dag I En Medicinsk Salgsrepræsentants Liv

En Dag I En Medicinsk Salgsrepræsentants Liv

Nogle salgsstillinger kræver, at sælgeren udfører de samme opgaver hver dag, mens andre har en mere varieret tidsplan. Medicinske salgsrepræsentanter har normalt en varieret daglig tidsplan, der kan ændre sig hurtigt afhængigt af deres kunders behov. Hvis du planlægger at arbejde som medicinsk sælger, kan det være nyttigt at vide, hvordan en dag i en medicinsk sælgers liv er. I denne artikel forklarer vi, hvad en medicinsk sælger er, hvad de laver og de forskellige komponenter i deres daglige arbejde.

Hvad er en medicinsk sælger?

En medicinsk sælger er en sælger, der taler med sundhedspersonale om de forsyninger, de muligvis har brug for til deres faciliteter og kontorer. En medicinsk sælger sælger muligvis medicinsk udstyr, medicin og medicinsk udstyr. Medicinske salgsrepræsentanter kan arbejde for en virksomhed, der sælger ét specifikt mærke og type medicinske forsyninger, de kan arbejde for en virksomhed, der sælger en række forsyninger for at opfylde flere behov for sundhedsfaciliteter, eller de kan arbejde for flere virksomheder og repræsentere dem efter behov . Medicinske sælgere har ofte en baggrund inden for salg, men kan have erfaring med sundhedspleje.

Relateret: Sådan kommer du ind i medicinsk salg

Hvad laver en medicinsk sælger?

En medicinsk sælger rejser ofte til en række sundhedsfaciliteter og steder i løbet af deres arbejdsdag, hvilket kan omfatte rejser til andre byer og stater. De kan foretage telefonopkald eller skrive e-mails for at planlægge fremtidige møder. I deres møder med sundhedspersonale giver de oplysninger om deres virksomhed og hvad de sælger for at overbevise faciliteten om at købe hos dem. De kan også mødes med eksisterende kunder for at give dem yderligere information om nye produkter.

Relateret: Sådan bliver du en farmaceutisk salgsrepræsentant

Hvordan er dagen i en medicinsk sælgers liv?

En dag i en medicinsk sælgers liv er ofte ret varieret, og hver dag kan være anderledes. Nogle dage kan være mere fokuserede på møder, andre kan involvere flere administrative opgaver og nogle kan være en blanding af begge dele. En medicinsk sælger skal ofte være udadvendt og i stand til at møde og overtale en række forskellige typer mennesker til at købe deres produkter. Her er nogle af de ting, der påvirker en medicinsk salgsrepræsentants dag:

Arbejdsmiljø

Medicinske sælgere arbejder primært i to miljøer, som er kontorer og sundhedsfaciliteter. Nogle medicinske sælgere arbejder muligvis uden for et hjemmekontor, medmindre de har møder, mens andre kan arbejde uden for deres arbejdsgivers kontor. Medicinske salgsrepræsentanter kan også arbejde under rejser, herunder på fly og på hotelværelser. Men det meste af tiden mødes medicinske sælgere med sundhedspersonale i deres arbejdsmiljø, som omfatter klinikker, hospitaler, rehabiliteringsfaciliteter og ældreplejefaciliteter. Medicinske salgsrepræsentanter skal muligvis også mødes med producenter i deres faciliteter.

Afleveringer

Medicinske salgsrepræsentanter kan arbejde ved at følge deres arbejdsgivers anvisninger, såsom at blive bedt om at besøge en bestemt læge eller facilitet, men mange gange arrangerer repræsentanterne, snarere end deres arbejdsgivere, deres egne møder og finder deres egne kundeemner. På grund af dette kan der være en masse fleksibilitet i en medicinsk salgsrepræsentants tidsplan, selvom de muligvis skal imødekomme de sundhedspersonale, de mødes med. Derudover kan en medicinsk sælger koncentrere sig om at besøge faciliteter, de er henvist til, som allerede har en aftale med deres arbejdsgiver, medmindre deres fokus er på at konvertere nye kunder.

Kollegaer

Medicinske sælgere arbejder ofte som en del af et salgsteam, der arbejder på en koordineret måde for at møde kunder. De bruger måske ikke meget tid sammen med deres kolleger, inklusive deres vejleder, men de er normalt i regelmæssig kontakt med dem. Derudover har mange medicinske salgsteams regelmæssige møder for at diskutere salgsmål, strategier og nye teknologier. Afhængigt af den type virksomhed, som en medicinsk sælger arbejder for, kan de have mere uafhængighed og autonomi og mindre interaktion med deres kolleger, eller de kan være mere involveret i deres holdkammerater.

Relateret: Salgskompensationsplaner: Typer, skabeloner og hvordan man designer

Møder

Møder er en af ​​de største dele af en medicinsk salgsrepræsentants dag. Disse møder er primært med nuværende eller potentielle kunder. Et møde kan være for at holde en præsentation for sundhedspersonale om nogle af de produkter, de kan forsyne dem med, eller det kan være for at diskutere behovene hos en bestemt type sundhedspersonale, og hvordan repræsentanten kan hjælpe.

Medicinske sælgere skal opretholde gode relationer til et stort antal mennesker på forskellige sundhedsfaciliteter, og deres møder er en nøglekomponent i det. Ofte, hvis en repræsentant ikke er til møder, har de travlt med at arrangere møder via telefon og e-mail eller vedligeholde deres kunderelationer gennem regelmæssig kontakt.

Metoder

En medicinsk sælger bruger en række forskellige metoder til at lave deres salg og betjene deres kunder. Deres møder er en stor del af denne proces og kan omfatte overbevisende præsentationer eller empatiske samtaler afhængigt af, hvad der er passende for den enkelte kunde. Medicinske sælgere skal ofte være opmærksomme på, hvad hver enkelt kunde har brug for for at kunne foretage et køb og skræddersy deres salgsargument derefter. Medicinske sælgere bruger også teknologi til at forblive organiseret, indsende ordrer og rapporter og holde kontakten med kunder og deres kolleger.

Relateret: Top 11 typer af salgsjob: Hvilken er den rigtige for dig?

Telefonopkald og e-mails

Telefonopkald og e-mails er en vigtig del af enhver medicinsk salgsrepræsentants dag. På grund af det store antal kunder, en medicinsk sælger arbejder med og har et salgsområde, der kan dække hundreder eller tusinder af kvadratkilometer, kan medicinske sælgere ikke altid være fysisk sammen med deres kunder, når et behov opstår. Af denne grund er det vigtigt at kunne tale med dem i telefonen eller korrespondere via e-mail. De er også nyttige værktøjer til at arrangere møder eller kommunikere med resten af ​​salgsteamet og ledelsen.

Rejse

Rejser er en fast del af arbejdet som medicinsk sælger. Medicinske salgsrepræsentanter skal være fortrolige med ofte at rejse for at møde kunder. Afhængigt af det firma, en repræsentant arbejder for, kan de rejse inden for et lille geografisk område i bil, eller de skal muligvis flyve til og fra møder med kunder. Mange sælgere rejser, så de kan mødes med så mange kunder som muligt, enten i bil eller til et sted, de har fløjet til.

Jobs, der ligner medicinske sælgere

Hvis du overvejer en karriere inden for medicinsk salg, er der mange job tilgængelige for dig. Her er 10 medicinske salgsjob at overveje:

1 . [ Farmaceutisk salgsrepræsentant ](https://www.Bonjoures.com/q-Pharmaceutical-Sales-Representative-jobs.html)

2 . [ Medicinsk salgskonsulent ](https://www.Bonjoures.com/q-Medical-Sales-Consultant-jobs.html)

3 . [ Medicinsk salgschef ](https://www.Bonjoures.com/q-Medical-Sales-Executive-jobs.html)

4 . [ Kirurgisk salgsrepræsentant ](https://www.Bonjoures.com/q-Surgical-Sales-Representative-jobs.html)

5 . [ Salgsrepræsentant for medicinsk udstyr ](https://www.Bonjoures.com/q-Medical-Device-Sales-Representative-jobs.html)

6 . [ Salgsrepræsentant for medicinsk udstyr ](https://www.Bonjoures.com/q-Medical-Equipment-Sales-Representative-jobs.html)

7 . [ Medicinsk intern salgsrepræsentant ](https://www.Bonjoures.com/q-Medical-Inside-Sales-Representative-jobs.html)

8 . [ Healthcare marketingmedarbejder ](https://www.Bonjoures.com/q-Healthcare-Marketer-jobs.html)

9 . Biotek salgsrepræsentant

10 . Healthcare salgsrepræsentant

Agnete Skou
Agnete Skou Nogle salgsstillinger kræver, at sælgeren udfører de samme opgaver hver dag, mens andre har en mere varieret tidsplan. Medicinske salgsrepræsentanter har normalt en varieret daglig tidsplan, der kan ændre sig hurtigt afhængigt af deres kunders behov. Hvis du planlægger at arbejde som medicinsk sælger, kan det være nyttigt at vide, hvordan en dag i en medicinsk sælgers liv er. I denne artikel forklarer vi, hvad en medicinsk sælger er, hvad de laver og de forskellige komponenter i deres daglige arbejde.