Din Guide Til It-job I US Army

Hvis du overvejer at forfølge en karriere i den amerikanske hær og er dygtig til computersprog og programmering eller teknisk vedligeholdelse, kan du kvalificere dig til en stilling som militær IT-professionel. Før du melder dig, er det nyttigt at kende de vigtigste it-roller for aktive medlemmer af den amerikanske hær. I denne artikel forklarer vi, hvilke typer it-job, der er tilgængelige i den amerikanske hær, med lønoplysninger og jobbeskrivelser.

US Army IT jobs

Ligesom civile organisationer har den amerikanske hær brug for teknisk support fra fagfolk, der er uddannet i hardware- og softwarevedligeholdelse. Disse hvervede medlemmer af den amerikanske hær arbejder i stillinger, der er nødvendige for at understøtte forskellige interne netværk og fysisk reparere udstyr, der bruges til kommunikation og kamp. De hjælper med cybersikkerhed og revision af interne systemer for områder, der er sårbare over for eksterne trusler.

Her er de typer it-job, der tilbydes af den amerikanske hær:

Computer specialist

National gennemsnitsløn: $30.003 om året

Primære opgaver: Computerspecialister arbejder med US Army-computersystemer for at sikre, at al software og hardware fungerer på optimale niveauer for at vedligeholde kritiske informationsnetværk. De bruger deres ekspertise inden for computersprog og programmering til at opretholde systemer, der behandler følsomme data til militær efterretningstjeneste, forsvar og andre kritiske missionskapaciteter.

Relateret: Hvad er en specialist i den amerikanske hær?

Computer tekniker

National gennemsnitsløn: $35.713 om året

Primære opgaver: Denne elektronikvedligeholdelsesstilling er et IT-job, der bruger mekaniske evner til at reparere hardwaresystemer. Reparationer af amerikanske hærs computersystemer kan involvere avanceret telekommunikationsudstyr, digitale enheder til feltartilleri og laser- og fiberoptiske systemer. Dem med talent for at bruge deres hænder til at reparere teknologisk udstyr kan finde denne stilling som en god pasform til deres amerikanske hærkarriere.

Netværksadministrator

National gennemsnitsløn: $35.665 om året

Primære opgaver: Netværksadministratorer installerer og vedligeholder computernetværk. De hjælper også med at træne brugere i, hvordan man betjener programmer inden for netværk, eller hvordan man får adgang til interne systemer.

Netværksspecialist

National gennemsnitsløn: $42.713 om året

Primære opgaver: Netværksspecialister sikrer, at netværk er forbundet, og brugere frit kan kommunikere ved hjælp af disse systemer. De kan udføre netværksrettelser, hvis et system halter eller bliver afbrudt.

Netværkssystemoperatør

National gennemsnitsløn: $42.347 om året

Primære opgaver: Også omtalt som Nodal Network Operator/Maintainers, disse US Army-medlemmer udfører vedligeholdelse på telekommunikationsudstyr for at holde kanaler åbne og sikre, at systemerne fungerer korrekt. De arbejder også på digitale systemer som internetprotokolbaser og netværkskommunikation. De udfører kvalitets- og diagnosetjek på netværksforbindelsesniveauer. De fejlfinder også eventuelle forbindelsesproblemer.

Relateret: Spørgsmål og svar: Hvad udgør en amerikansk hærs løn?

Netværkstekniker

National gennemsnitsløn: $58.264 om året

Primære opgaver: En netværkstekniker er ansvarlig for daglig overvågning af computersystemer. De installerer og vedligeholder også netværkshardware.

Systemadministrator

National gennemsnitsløn: $65.353 om året

Primære opgaver: Systemadministratorer administrerer computerservere. De installerer og vedligeholder forskellige serversystemer såsom lokale netværk, intranet og andre servernetværk, der bruges til kommunikation og data.

Relateret: US Army Reserve Jobs and Pay

Flere it-relaterede job i den amerikanske hær

Mange it-stillinger inden for den amerikanske hær er højt specialiserede job, der passer inden for bredere it-kategorier. Disse specifikke titler identificerer de komplekse job, der er nødvendige i US Army-afdelinger.

Tiltrådte IT-stillinger

Følgende job er IT-stillinger for medlemmer af den amerikanske hær:

  • Cryptologic Cyberspace Intelligence Collector/Analytiker: Kryptologiske analytikere arbejder med efterretningsdata for at bestemme operationelle målmønstre. Ved at bruge tekniske referencer til at analysere information etablerer og vedligeholder kryptologiske indsamlere/analytikere efterretningsdatabaser til kritisk brug. De bruger disse data til at oprette rapporter for kryptologiske krigsførelsesoperationer.
  • Cyber ​​Operations Specialist: En Cyber ​​Operations Specialist er ansvarlig for at forsvare den amerikanske hærs cyberoperationer mod alle trusler. De overvåger og beskytter komplekse netværk, der bruges til forsvarssystemer, flyelektronik, satellitter og navigationsværktøjer. Cyberoperationsspecialister opsøger også trusler for at neutralisere udenlandske og indenlandske cyberangreb, hvilket giver den amerikanske hærs operationer en teknisk og taktisk fordel.
  • Military Intelligence Systems Maintainer/Integrator: Det er opgaven for en Military Intelligence Systems Maintainer/Integrator at sikre, at alt militært efterretningsudstyr er i god stand. De arbejder på at reparere og vedligeholde kommunikationsværktøjer og udfører diagnostiske tests for at sikre, at alt udstyr er klar til brug i felten. De er også ansvarlige for at hente data fra forskellige enheder, der bruges til militær kommunikation.
  • Radio- og kommunikationssikkerhedsoperatør/vedligeholder: At arbejde i denne stilling betyder reparation eller vedligeholdelse af væsentligt kommunikationsudstyr i felten eller på basen. Radio- og kommunikationssikkerhedsoperatører/vedligeholdere kan reparere kredsløb på et stykke kommunikationssikkerhedsudstyr eller udføre en diagnostisk kontrol af kryptografiske genstande.
  • Cyber ​​Network Defender: Vervede medlemmer af den amerikanske hær i denne stilling reagerer på ikke-godkendt cyberaktivitet for at beskytte computernetværk. Netværksforsvarsopgaver omfatter at analysere trusler og reagere på cyberangreb. De reviderer også netværksforsvar og yder support til netværksinfrastrukturer.
  • Operatør/vedligeholder af satellitkommunikationssystemer: Disse medlemmer af den amerikanske hær fører tilsyn med satellitternes tekniske funktioner, herunder justering, konfiguration og operationer. De er også ansvarlige for at installere satellitudstyr og vedligeholde jordterminaler og netværk, der kommunikerer med efterretningssatellitter. De er uddannet til at inspicere og fejlfinde eventuelle satellitproblemer.
  • Signal Support Systems Specialist: En US Army Signal Support Systems Specialist arbejder på at vedligeholde signalstøtteterminaler og udstyr, der bruges af befalingsmænd til at overvåge og diktere troppebevægelser. Dette omfatter understøttelse af forskellige lokale netværk og computersystemer. En anden facet af denne position involverer detektering og blokering af radiotransmissioner fra fjendtlige parter.

Relateret: Top 7 fordele ved at blive medlem af den amerikanske hær

Officer IT-stillinger

Nedenfor er tilgængelige IT-stillinger for officerer i den amerikanske hær:

  • Cyber ​​Operations Officer: Disse officerer fører tilsyn med koordinerede cyberspace-defensive eller offensive missioner med fokus på at eliminere fjendtlig cyberaktivitet.
  • Cyber- og elektronisk krigsførelsesofficer: Officerer, der tjener i denne egenskab, er ansvarlige for at udføre cyberintegration og beskyttelse for at yde støtte til elektronisk krigsførelse.
  • Signalofficer: Signalofficerer leder Signal Corps, som fører tilsyn med alle den amerikanske hærs kommunikationssystemer. Disse officerer er ansvarlige for at vedligeholde alle data-, tale- og informationssystemer.

Læs mere: Sådan bliver du officer i den amerikanske hær

Tips til at få et it-job i den amerikanske hær

Brug disse ideer til at hjælpe dig med at få den IT-stilling, du ønsker, når du melder dig ind i den amerikanske hær:

Forbered dig på ASVAB

Før du officielt melder dig til den amerikanske hær, skal du tage en test kaldet ASVAB eller Armed Forces Vocational Aptitude Battery. Hvis du håber at komme ind i en IT-stilling, når du først melder dig, skal du score højt i visse dele af eksamen. Mange IT-stillinger kræver en høj score inden for sektioner som elektronik, overvågning og kommunikation og generel og dygtig teknisk på ASVAB.

Tal med en rekrutterer

Hvis du er interesseret i at optjene en specifik IT-stilling i den amerikanske hær, så planlæg en tid til at tale med en rekrutterer om, hvilke typer stillinger der er tilgængelige, og hvordan dine interesser og færdigheder vil passe ind i den rolle, når du først er ansat. Spørg dem, hvilke skridt du skal tage efter grunduddannelsen for at begynde at arbejde i et IT-job i US Army.

Studer grundlæggende færdigheder

Inden du melder dig, skal du lære så meget som du kan på egen hånd inden for it-området. Du kan tage online læringskurser gratis eller finde klasser på et community college for at få grundlæggende baggrundsviden.

Lau Paulsen
Lau Paulsen Hvis du overvejer at forfølge en karriere i den amerikanske hær og er dygtig til computersprog og programmering eller teknisk vedligeholdelse, kan du kvalificere dig til en stilling som militær IT-professionel. Før du melder dig, er det nyttigt at kende de vigtigste it-roller for aktive medlemmer af den amerikanske hær. I denne artikel forklarer vi, hvilke typer it-job, der er tilgængelige i den amerikanske hær, med lønoplysninger og jobbeskrivelser.