Din Guide Til Hærmekanikerjob Og Hvordan Du Kan Kvalificere Dig Til Denne Stilling

Din Guide Til Hærmekanikerjob Og Hvordan Du Kan Kvalificere Dig Til Denne Stilling

Hvis du er interesseret i at lære faget som mekaniker, kan du få alle de færdigheder og erfaring, du har brug for, ved at melde dig ind i militæret. Den amerikanske hær tilbyder flere karrieremuligheder for mekanikere til at arbejde på pansrede og ikke-pansrede køretøjer, artilleri og luftfartssystemer. Ved at sætte dig ind i hærens mekanikerjob, får du en bedre forståelse af, hvordan du forbereder dig på din rekrutteringsproces.

I denne artikel oplister vi alle de stillinger, du kan tage som hærmekaniker, herunder hvad hvert job involverer, og hvad du kan forvente af træning.

Hvad er hærmekanik?

En hærmekaniker er medlem af US Army, Army Reserve eller National Guard, som er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af alle køretøjer, fly og vandfartøjer. Hærens mekanikere arbejder også på en bred vifte af tungt udstyr, herunder artilleri og andet kampudstyr. En hærmekaniker spiller en integreret rolle i at sikre, at alle pansrede og ikke-pansrede fartøjer modtager pleje, der sikrer soldaternes sikkerhed under enhver taktisk mission eller daglig brug.

Hærens mekaniker job

Her er de mekanikerjob, du kan forfølge i hæren eller hærens reserve eller nationalgarden:

Bradley Fighting Vehicle System Maintainer

Også omtalt som en 91M, er disse mekanikere ansvarlige for vedligeholdelsen af ​​forskellige modeller af Bradley Fighting Vehicle, et stort pansret fartøj. 91M's fører tilsyn med køretøjets elektriske systemer, herunder bevæbning og brandkontrol.

For at kvalificere dig til denne stilling skal du tage Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB) og score en 99 på sektionen om mekanisk vedligeholdelse eller en kombination af 88 på mekanisk vedligeholdelse og 92 i generel teknisk. Når du er blevet accepteret til jobbet, vil du gennemgå 10 ugers grundlæggende kamptræning efterfulgt af yderligere 14 ugers avanceret individuel træning inklusive træning i felten.

Flymekaniker

En flymekaniker er ansvarlig for at vedligeholde det fartøj og det udstyr, der bruges til flyvekontrol og kommunikation i Army Reserve. De kontrollerer og genopretter rutinemæssigt luftfartssystemer som navigation og stabilisering. Flymekanikere er også ansvarlige for at køre diagnostik og reparationer på kryptografisk udstyr.

For at arbejde som flymekaniker skal rekrutter have en ASVAB-score på 93 på elektronikdelen af ​​testen. Når du er inviteret til at træne, vil du gennemgå 10 ugers grundlæggende kamptræning, derefter yderligere 25 af avanceret individuel træning, hvor du lærer håndværket at reparere fly.

Mekaniker på hjul

Hæren bruger en bred vifte af fartøjer på hjul, der både er pansrede og ikke-pansrede. En hjulkøretøjsmekaniker eller, MOS 19B, tjener i en række mekaniske reparations- og diagnostiske opgaver. MOS 19B's servicerer flere køretøjsdele inklusive ledningsnet, opladningsenheder og elektriske systemer. Køretøjsmekanik på hjul kan også hjælpe med genopretningsmissioner, når et køretøj er beskadiget, mens det er væk fra base.

MOS 19B'er tager de almindelige 10 ugers grundtræning plus yderligere 13 ugers individuel træning for at begynde deres karriere. Du skal også have en score på 92 i mekanisk vedligeholdelse på ASVAB eller 85 i generel teknisk og 88 i mekanisk vedligeholdelse.

Artilleri mekaniker

Artillerimekanikere udfører vedligeholdelse på en række selvkørende feltartillerikanonvåbensystemer. Mekanikere i dette job arbejder med kraftdrev, hydrauliske systemer og våbensystemer. De lærer også at bruge specialværktøj lavet til at reparere disse komplekse maskiner.

En artillerimekaniker træner i grundlæggende kamp i 10 uger og går derefter videre til 15 ugers avanceret individuel træning. ASVAB-score for mekanisk vedligeholdelse skal være 99 for at opfylde kravene til træning i denne stilling. En score på 88 i både mekanisk vedligeholdelse og generel teknisk på ASVAB vil også kvalificere sig.

M1 Abrams Tank System Maintainer

En Abrams Tank System Maintainer er ansvarlig for at reparere dette tungt pansrede køretøj. Disse mekanikere vedligeholder alle styre-, hydraulik-, kraft-, affjedrings- og våbensystemer i en tank.

Uddannelsen til dette køretøj er længere end de fleste andre mekanikerstillinger med 24 ugers avanceret individuel træning efter de sædvanlige 10 ugers grundlæggende kamptræning. Abrams Tank Maintainer-stillingen kræver også en score på 99 i mekanisk vedligeholdelse på ASVAB eller en sammenlignelig 92 i generel teknisk og 88 i mekanisk vedligeholdelse.

Stryker Systems Maintainer

En Stryker Systems Maintainer arbejder med Stryker-køretøjer for at vedligeholde og reparere alle systemer. De arbejder på at identificere og fejlfinde eventuelle funktionsfejl i disse komplekse maskiner og udskifte alle nødvendige dele. Stryker Systems Maintainers bruger specialiserede diagnose- og reparationsværktøjer og arbejder med mekaniske diagrammer til at arbejde på disse køretøjer.

At arbejde som Stryker Systems Maintainer kræver en Mechanical Maintenance-score på 87 på ASVAB. En score på 85 i generel teknisk og 92 i mekanisk vedligeholdelse vil også kvalificere dig til at træne til denne stilling sammen med 10 ugers grundlæggende kamptræning og 17 ugers avanceret individuel træning. Denne stilling er ikke tilgængelig i Army Reserve.

Hvor meget tjener hærmekanikere?

Lønnen for en hærmekaniker er baseret på mange års erfaring og rang. Selvom lønningerne typisk starter lavere end tilsvarende civile stillinger, giver militæret flere fordele end de fleste job. Medlemmer af hæren modtager tusindvis af dollars i ydelser til mad og bolig samt fuld medicinske ydelser.

Efter at have bestået grunduddannelsen tjener en menig fra hæren omkring 1.700 om måneden. Derfra stiger beløbet to gange inden for det første år og fortsætter med at vokse, efterhånden som du får erfaring og bevæger dig op gennem den militære lønskala.

Læs mere: En komplet guide til militærløn

Hvordan man bliver en hærmekaniker

Du behøver ikke tidligere erfaring med mekanisk reparation for at forfølge et job som hærmekaniker. On the job training vil give dig den nødvendige ekspertise, så længe du er i stand til at lære hurtigt og anvende dine nye færdigheder. Her er de trin, du skal tage for at blive en hærmekaniker:

1. Tal med en rekrutterer

For at forberede sig til optagelse, tal med en rekrutterer for at sikre, at du forstår alle detaljerne om at blive medlem af hæren. Med en rekrutterer kan du planlægge en tid til at besøge den militære indgangsbehandlingsstation (MEPS) for at fuldføre din optagelse. Alle ansøgere skal mindst have en gymnasial eksamen eller GED-ækvivalent.

Læs mere: Hvad er MEPS? Sådan forbereder du dig til den militære indgangsbehandlingsstation

2. Tag ASVAB

Før de går ind i hæren, skal alle interesserede rekrutter tage Armed Forces Vocational Aptitude Battery. Denne multiple-choice test vurderer en kandidats generelle viden, mens den hjælper med at bestemme de områder, hvor en rekrut har de mest egnethed til at tjene. En høj score på ASVAB åbner mulighed for flere job. For at kvalificere dig til en stilling som mekaniker skal du score i 90'erne i afsnittet om mekanisk vedligeholdelse og den generelle tekniske del.

Læs mere: Sådan forbereder du dig til ASVAB-testen

3. Gennemgå grundlæggende kamptræning

Når du har modtaget en kvalificerende score for at melde dig som hærmekaniker og er rekrutteret i din militære erhvervsspeciale (MOS), skal du gennemføre 10 ugers grundlæggende kamptræning. I løbet af denne tid vil du lære hærens protokoller, traditioner og teknikker. Disse intensive uger øver indkommende soldater i ordentlig påklædning, militære kommandoer, teamwork og fysisk kondition.

4. Bestå videregående individuel træning

Når du har gennemført grundlæggende træning, begynder du processen med at lære din Army MOS. Det er her, du begynder at arbejde med de systemer og værktøjer, der er specifikke for dit område med mekanisk reparation og vedligeholdelse. Længden af ​​din træning vil afhænge af din MOS.

Jens Storgaard
Jens Storgaard Hvis du er interesseret i at lære faget som mekaniker, kan du få alle de færdigheder og erfaring, du har brug for, ved at melde dig ind i militæret. Den amerikanske hær tilbyder flere karrieremuligheder for mekanikere til at arbejde på pansrede og ikke-pansrede køretøjer, artilleri og luftfartssystemer. Ved at sætte dig ind i hærens mekanikerjob, får du en bedre forståelse af, hvordan du forbereder dig på din rekrutteringsproces.