De Bedste Job Til At Lave Din Egen Tidsplan

De Bedste Job Til At Lave Din Egen Tidsplan

Da medarbejderne prioriterer en sund balance mellem arbejde og privatliv, efterspørges der i stigende grad fleksjob. At arbejde som freelancer eller entreprenør hjælper fagfolk med at udvikle en tidsplan, der passer til deres livsstil og mål. Efterhånden som virksomheder fortsætter med at digitalisere opgaver, er de traditionelle job også blevet mere fleksible. I denne artikel diskuterer vi job, hvor du kan lave din egen tidsplan sammen med gennemsnitslønninger og primære opgaver for hver stilling.

25 af de bedste job til at indstille dine egne timer

Hvis du leder efter et mere fleksibelt job, så overvej disse 25 stillinger, hvor du kan lave din egen tidsplan:

1. Hårstylist

Gennemsnitsløn** :** $7,28 i timen

Primære opgaver: Frisører arbejder sammen med kunder om at klippe, farve og style hår, enten i deres egen salon eller ved at leje en plads i en salon. Hårstylister bestiller forsyninger, bestemmer priser for deres tjenester og sætter deres egne tidsplaner.

Læs mere: Lær om at være frisør

2. Lærervikar

Gennemsnitsløn: 10,23 USD i timen

Primære opgaver: Vikarlærer administrerer klasseværelser, når lærere er utilgængelige. De underviser i lektionsplaner leveret af læreren, sikrer elevernes sundhed og sikkerhed og kommunikerer med skolens personale og forældre efter behov. Kravene varierer fra stat til stat, men inkluderer ofte et gymnasieeksamen eller tilsvarende og grundlæggende klasseledelsestræning.

3. Eventpersonale

Gennemsnitsløn: $11,70 i timen

Primære opgaver: Begivenhedsmedarbejdere ansættes til særlige begivenheder for at udføre opgaver såsom madlavning, madservice, vedligeholdelse af faciliteter eller sikkerhed.

4. Test proctor

Gennemsnitsløn: $12,97 i timen

Primære opgaver: Testledere arbejder for testvirksomheder for at føre tilsyn med eksamener såsom certificering og statslige licenseksamener. Proctors administrerer testmiljøet, verificerer testtagers identifikation, sporer tid og sikrer, at testning overholder alle relevante politikker.

5. Blogger

Gennemsnitsløn: $13,94 i timen

Primære pligter: Bloggere arbejder selvstændigt eller sammen med en virksomhed for at skrive blogs om et bestemt emne, såsom forældreskab eller madlavning, for at øge webstedets trafik. Bloggere udvikler artikelideer, skriver artikler og redigerer dem, før de lægger dem online.

6. Transcriptionist

Gennemsnitsløn: $14,99 i timen

Primære opgaver: Transkriptionister er ansvarlige for at transskribere lyd- eller videooptagelser til tekstdokumenter. De er effektive maskinskrivere og har stærke skrive-, redigerings- og korrekturfærdigheder.

7. Stylist

Gennemsnitsløn: 15,31 USD i timen

Primære opgaver: Stylister kuraterer outfits, tilbehør og rekvisitter til kunder eller butikker. Nogle af deres vigtigste opgaver omfatter indkøb af tøj fra designere og detailbutikker, skabe flere looks baseret på kundens behov og arrangere transport af varer.

8. Hundelufter

Gennemsnitsløn: 15,61 USD i timen

Primære opgaver: Hundeluftere arbejder for klienter, der er ude af stand til at gå tur med deres egne hunde på grund af rejse, arbejde eller andre omstændigheder. Hundeluftere kan også stå for fodring og badning af hundene. Dette er typisk et freelancejob, hvor du er ansvarlig for at organisere tidsplaner for flere kunder, fastsætte priser og opkræve betaling.

9. Leveringschauffør

Gennemsnitsløn: $16,04 i timen

Primære opgaver: Leveringschauffører, såsom chauffører til madlevering, samarbejder med virksomheder om at levere varer til kunder. Ofte betragtes leveringschauffører som uafhængige entreprenører, der opretter deres egne tidsplaner.

Læs mere: L tjen om at være leveringschauffør

10. Chauffør (uafhængig entreprenør)

Gennemsnitsløn: $36.272 om året

Primære opgaver: Rideshare-chauffører arbejder som uafhængige entreprenører med samkørselstjenester til at transportere enkeltpersoner eller grupper. Chauffører gennemgår et baggrundstjek for at sikre en sikker kørehistorik.

11. Rådgiver

Gennemsnitsløn: $17,59 i timen

Primære pligter: Rådgivere er mentale sundhedsprofessionelle, der arbejder med klienter for at hjælpe dem med at bearbejde vanskelige situationer, lære mestringsstrategier og nå personlige eller professionelle mål. Rådgivere skal have tilladelse til at praktisere i deres stat.

12. Babysitter

Gennemsnitsløn: $17,71 i timen

Primære opgaver: Babysittere passer babyer eller børn, når forældrene er utilgængelige. Babysittere kan være ansvarlige for måltidstilberedning, transport og at lægge børn i seng.

Læs mere: Lær om at være babysitter

13. Æstetiker

Gennemsnitsløn: 20,24 USD i timen

Primære opgaver: Æstetikere yder tjenester relateret til hudpleje, såsom ansigtsbehandlinger, påføring af makeup og andre procedurer. De fleste stater kræver, at æstetikere har en licens til at praktisere.

Læs mere: Lær om at være æstetiker

14. Oversætter

Gennemsnitsløn: $46.521 om året

Primære opgaver: Oversættere oversætter talt eller skrevet sprog til andre sprog. De sikrer, at alle budskaber er klare og konsistente på tværs af sprog og kan arbejde med individuelle kunder eller virksomheder. Disse fagfolk oversætter ofte websteder, bøger og undervisningsmaterialer.

15. Engelsk som andetsprogslærer

Gennemsnitsløn: $22,43 i timen

Primære opgaver: Engelsk som andetsprog (ESL) lærere underviser engelsk til børn, der primært taler et andet sprog. ESL-lærere udvikler lektionsplaner, kommunikerer med forældre eller vejledere og evaluerer elevernes fremskridt.

16. Personlig træner

Gennemsnitsløn: $22,62 i timen

Primære opgaver: Personlige trænere skaber og leder træningsprogrammer for enkeltpersoner eller grupper for at hjælpe klienter med at nå deres wellness-mål, såsom vægttab eller forbedret smidighed. Selvom det ikke altid er nødvendigt for dem, der arbejder uafhængigt, kan personlige trænere opnå certificering gennem en national bestyrelse eller opnå en grad i træningsvidenskab eller en relateret hovedfag.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

17. Kopieditor

Gennemsnitsløn: $23,92 i timen

Primære opgaver: Kopiredaktører gennemgår og redigerer kopi for tone-, stil-, format-, stave- og grammatikfejl. Kopiredaktører arbejder med kunder og forfattere for at sikre, at indholdet opfylder kundens behov og specifikationer.

18. Freelance tekstforfatter

Gennemsnitsløn: $24,58 i timen

Primære opgaver: Freelance tekstforfattere arbejder for virksomheder eller marketingbureauer for at skrive kopi til hjemmesider, annoncer og andet marketingmateriale. Tekstforfattere kan også hjælpe andre afdelinger med at udvikle indhold, taglines og marketingkoncepter.

19. Underviser

Gennemsnitsløn: $24,75 i timen

Primære opgaver: Vejledere arbejder med individuelle klienter enten uafhængigt eller gennem en vejledningstjeneste for at lære dem læringsstrategier og hjælpe dem med at lære nyt materiale. Undervisere kan arbejde med studerende i alle aldre og hjælpe med specifikke emner, standardiseret prøveforberedelse og fremmedsprog.

Læs mere: Lær om at være underviser

20. Freelance grafisk designer

Gennemsnitsløn: 26,17 USD i timen

Primære opgaver: Grafiske designere skaber grafik til flere medier, herunder print, web og tv. Fælles opgaver omfatter design af logoer, layout af hjemmesider og design af annoncer.

21. Massageterapeut

Gennemsnitsløn: 29,24 USD i timen

Primære opgaver: Massageterapeuter leverer terapeutiske massagetjenester til klienter i omgivelser som saloner og hoteller. Disse fagfolk er typisk licenseret af deres stat.

Læs mere: Lær om at være massageterapeut

22. Konsulent

Gennemsnitsløn: $74.628 om året

Primære opgaver: Konsulenter arbejder sammen med virksomheder for at rådgive dem inden for specifikke områder, såsom økonomi, opkøb og menneskelige ressourcer. Nogle af deres vigtigste jobopgaver inkluderer at studere virksomheder, identificere forbedringsområder, udvikle strategier til at reducere omkostninger og øge effektiviteten og hjælpe ledere med at implementere disse strategier.

Læs mere: Lær om at være konsulent

23. Ejendomsmægler

Gennemsnitsløn: $82.465 om året

Primære opgaver: Ejendomsmæglere repræsenterer personer, der ønsker at sælge, leje eller købe boliger. De fungerer som bindeled mellem parter, herunder advokater, realkreditmæglere, inspektører og skønsmænd. Ejendomsmæglere skal have licens fra deres stat til at arbejde på vegne af en mægler.

Læs mere: Lær om at være ejendomsmægler

24. Webudvikler

Gennemsnitsløn: $87.092 om året

Primære opgaver: Websiteudviklere koder, designer og administrerer hjemmesider baseret på kundens behov, budget og specifikationer. Disse udviklere inddrager deres viden om programmering og grafisk design for at lave funktionelle og brugervenlige hjemmesider.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

25. Applikationsudvikler

Gennemsnitsløn: $98.757 om året

Primære opgaver: Applikationsudviklere opretter og vedligeholder kode til applikationer til smartphones, tablets og computerprogrammer. De har typisk erfaring med programmeringssprog, brugerteststrategier, grafisk design og informationsteknologi.

Elias Ottesen
Elias Ottesen Da medarbejderne prioriterer en sund balance mellem arbejde og privatliv, efterspørges der i stigende grad fleksjob. At arbejde som freelancer eller entreprenør hjælper fagfolk med at udvikle en tidsplan, der passer til deres livsstil og mål. Efterhånden som virksomheder fortsætter med at digitalisere opgaver, er de traditionelle job også blevet mere fleksible. I denne artikel diskuterer vi job, hvor du kan lave din egen tidsplan sammen med gennemsnitslønninger og primære opgaver for hver stilling.