De Bedste Ingeniørjob

De Bedste Ingeniørjob

Engineering er en konkurrencedygtig industri, men den er også en mangfoldig industri med mange områder at forfølge. Uanset om du er nyuddannet på udkig efter et første job eller en etableret ingeniør på jagt efter nye udfordringer, er det vigtigt at finde det rigtige job. Du kan søge et job, hvor du kan anvende din ekspertise, tjene en rimelig kompensation eller begge dele. I denne artikel tilbyder vi nogle af de bedste ingeniørjob, du kan forfølge inden for en række forskellige områder.

Opret et CV på Bonjoures

8 af de bedste ingeniørjob

Hvis du er interesseret i at forfølge en ingeniørkarriere, her otte af de bedste ingeniørjob at overveje:

  1. Produktionsingeniør
  2. Projekt Ingeniør
  3. Designingeniør
  4. Civilingeniør
  5. Maskiningeniør
  6. Netværksingeniør
  7. Systemingeniør
  8. Software ingeniør

1 . Produktionsingeniør

National gennemsnitsløn: $77.313 om året

Primære opgaver: En produktionsingeniør har specialiseret sig i optimering af produktionen for at maksimere en virksomheds profit. De anvender deres ingeniørviden til at identificere ineffektivitet og udtænke alternative og mere effektive metoder. De kan holde møder med forskellige kolleger for at diskutere eksisterende systemer og arbejde sammen om at identificere måder at forbedre disse systemer på. Problemløsningsfærdigheder er et væsentligt værktøj for en ingeniør, da de muligvis skal nærme sig et problem fra flere vinkler for at finde en løsning. En produktionsingeniør kan også arbejde med en virksomheds kreative afdelinger for at hjælpe med design og udvikling af nye produkter.

2 . Projekt Ingeniør

National gennemsnitsløn: $78.633 om året

Primære opgaver: En projektingeniør fører tilsyn med gennemførelsen af ​​et projekt. Udover stærke tekniske færdigheder bør en projektingeniør have lederegenskaber og interpersonelle færdigheder til at styre flere teams effektivt. Projektingeniøren forbliver i regelmæssig kommunikation med forskellige teams og seniormedlemmer af virksomhedens personale for at holde dem opdateret om projektets fremskridt. De fungerer ofte som bindeled mellem ledelsen og resten af ​​personalet. Projektingeniøren bør have en solid forståelse af alle føderale og lokale regler, der gælder for et projekt, for at sikre, at det forbliver op til koden.

3 . Designingeniør

National gennemsnitsløn: $79.449 om året

Primære opgaver: En designingeniør designer og fører tilsyn med skabelsen af ​​produkter. Designingeniøren bruger computerstøttet designsoftware til at generere planer og kan bruge simuleringsprogrammer til at teste designets effektivitet. De opretholder aktuel viden om branchen, hvor de arbejder for at implementere den seneste udvikling på eksisterende projekter. Efter designet af en prototype vil ingeniøren arbejde sammen med andre medlemmer for at teste den.

4 . Civilingeniør

National gennemsnitsløn: $80.706 om året

Primære opgaver: Civilingeniører er ansvarlige for tilsyn med store offentlige byggeprojekter. Udover den tekniske viden, der kræves for at udføre jobbet godt, skal en civilingeniør også have stærke interpersonelle færdigheder for effektivt at kommunikere med kolleger, ledere og byggefagfolk. De sikrer, at et offentligt anlægsprojekt er et realistisk design og kan gennemføres med den tilgængelige finansiering. De skal også interagere med repræsentanter for den afdeling, der finansierer projektet, leverandører, underleverandører og andre fagfolk, der arbejder på projektet.

En civilingeniør skal have stærke delegations- og tidsstyringsevner for at sikre, at de fuldfører projektet inden for den angivne tid og budget.

5 . Maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $81.853 om året

Primære opgaver: En maskiningeniør kan skabe maskiner til at producere strøm og også til at designe maskiner, der kræver meget strøm for at køre. De kan skabe og vedligeholde effektive processer for en virksomhed og føre tilsyn med andre medarbejdere. En succesfuld maskiningeniør skal være dygtig til at bruge en computer til at generere planer. De bør også være i stand til at udføre analyser og køre simuleringer for at teste planer, før de går videre til en potentielt dyr byggeproces. Andre opgaver kan variere afhængigt af typen af ​​maskinteknik.

6 . Netværksingeniør

National gennemsnitsløn: $87.812 om året

Primære opgaver: En netværksingeniør fører tilsyn med sikker implementering og vedligeholdelse af en række forskellige netværk, herunder telefon, internet, intranet og andre forbundne netværk. Opgaver for en netværksingeniør omfatter at arbejde med at forbedre både et netværks hastighed og dets sikkerhed.

En netværksingeniør er ansvarlig for installation og vedligeholdelse af enheder, der bruges til at give medarbejdere eller klienter adgang til et netværk. De overvåger regelmæssigt et netværks ydeevne og gennemfører fejlfinding og reparationer. Hvis der er en fejl, som de ikke kan løse internt, kan de arbejde sammen med repræsentanter for en tredjepart for at finde og udføre en løsning på problemet.

7 . Systemingeniør

National gennemsnitsløn: $88.967 om året

Primære opgaver: Systemingeniører overvåger og vedligeholder den teknologiske infrastruktur i en virksomhed. Systemingeniøren skal være i stand til at arbejde med både hardware og software for at sikre, at alle elementer i netværket fungerer efter hensigten. En systemingeniør bør også forblive engageret i aktiv læring gennem hele deres karriere.

Fordi truslerne mod en teknologisk infrastruktur altid ændrer sig og udvikler sig, er en ingeniør nødt til at blive ved med at lære og følge trends for at sikre, at de er klar til at håndtere de nyeste trusler og bekymringer. Udover at vedligeholde og teste netværkets funktionalitet, kan en systemingeniør skrive scripts til at udføre automatiseret vedligeholdelse og reparationer på infrastrukturen for at minimere arbejdstab på grund af nedetid.

8 . Software ingeniør

National gennemsnitsløn: $104.682 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører arbejder med udvikling af softwareprodukter. De kan udvikle software som et kommercielt produkt til eksternt salg eller til brug som et internt program af andre medarbejdere i virksomheden. Softwareudvikling kræver stærke problemløsningsevner og opmærksomhed på detaljer og kan være et meget givende felt. En softwareingeniør kan udvikle et stykke software på egen hånd, men det er mere almindeligt at være en del af et større team, hvor hvert medlem er ansvarlig for at kode en anden del af softwaren.

Asmus Kjærsgaard
Asmus Kjærsgaard Engineering er en konkurrencedygtig industri, men den er også en mangfoldig industri med mange områder at forfølge. Uanset om du er nyuddannet på udkig efter et første job eller en etableret ingeniør på jagt efter nye udfordringer, er det vigtigt at finde det rigtige job. Du kan søge et job, hvor du kan anvende din ekspertise, tjene en rimelig kompensation eller begge dele. I denne artikel tilbyder vi nogle af de bedste ingeniørjob, du kan forfølge inden for en række forskellige områder.