De 60 Bedste Sideløb Online For 2020

De 60 Bedste Sideløb Online For 2020

Hvis du søger at tjene nogle ekstra penge, kan en online side-jagt være noget for dig. Med internettet er der en bred tilgængelighed af fleksjob. Det kan dog være tidskrævende at sortere gennem alle de tilgængelige muligheder. I denne artikel gennemgår vi de 60 bedste online-sidehustles for at hjælpe dig med at indsnævre din søgning.

Hvad er online sidehustles?

En online side-jag er en anden betegnelse for et job med en fleksibel tidsplan, som du kan udføre ved siden af ​​dit almindelige job. Disse job involverer ofte freelancearbejde og betales pr. opgave. Da online-side-jagt omgår interaktion ansigt til ansigt, vil du indsende det meste arbejde via e-mail, fildelingstjenester eller indholdsstyringssystemer.

Top 60 online side trængsler

Tjek 60 af de bedste online sideløb i 2020:

1. Køb og sælg

Et almindeligt sidevær involverer at købe varer og derefter sælge dem med fortjeneste på eBay eller Craigslist. Du kan søge efter varer med høj gensalgsværdi på digitale markedspladser, genbrugsbutikker og garageudsalg.

2. Brug Gazelle

Gazelle er en virksomhed, hvor du kan sælge brugte telefoner og elektronik. Selvom det kan være en udfordring at finde en stabil forsyning af gamle telefoner at sælge, kan reparationsværksteder og renovationstjenester være gode steder at lede.

3. Bliv social media manager

Mange virksomheder investerer kraftigt i at opretholde en online tilstedeværelse på sociale medier. Ledere af sociale medier kan arbejde eksternt og promovere en virksomhed eller et produkt på Facebook, Twitter og Instagram.

4. Besvar spørgsmål til JustAnswer

JustAnswer er en abonnementstjeneste, der hyrer forfattere til at besvare beskæftigelsesrelaterede spørgsmål. Lønnen stiger med erfaring.

5. Freelance på Fiverr

Fiverr udsender et stort udvalg af freelancejob. Almindelige freelancejob inkluderer at skabe kunstværker, skrive og lave voice-overs.

6. Giv akademisk vejledning online

Del din ekspertise med andre ved hjælp af online videosessioner. SAT og ACT forberedelse, matematik og naturvidenskab er efterspurgte felter.

7. Undervis i engelsk online

Adskillige digitale tjenester markedsfører online engelskundervisning til studerende i andre lande. De sørger for lektionerne, og du leverer dem til små grupper. De fleste af disse stillinger kræver en bachelorgrad.

8. Opret en hjemmeside

At bygge en hjemmeside kan generere indtægt på to måder. Efter at have oprettet en hjemmeside, kan du sælge den. Alternativt, hvis du kan få trafik, kan du generere indtægter ved at sælge annoncer eller affiliate marketing.

9. Opret en blog

Oprettelse af en blog er et andet populært sidetræf. At opbygge et publikum er den største udfordring. De fleste blogs genererer indtægter gennem annoncer og affiliate marketing.

10. Lav video tutorials

Online videotutorials hjælper seerne med at løse problemer. De mulige emner er næsten ubegrænsede og kan dække alt fra at skifte et tændrør til at løse differentialligninger. YouTube betaler afhængigt af seertal og dit antal abonnenter.

11. Opret online kurser

Udemy og Teachable er abonnementstjenester, der betaler skabere for at bygge og markedsføre onlinekurser. Kursustilbud dækker en bred vifte af emner, herunder historieforelæsninger og fremmedsprog.

12. Udgiv selv en e-bog

Skriv, udgiv og markedsfør din egen bog. Tjenester som Kindle Direct Publishing og Lulu giver forfattere mulighed for at skabe og sælge e-bøger. Skrivningen og markedsføringen er dog op til dig.

13. Opret en lydbog

Hvis du kan lide selvudgivelse, kan du forvandle en bog til en lydbog ved hjælp af ACX eller Audiobook Revolution. Sælg derefter din lydbog på iTunes, Amazon eller Audible.

14. Find job på Upwork

I lighed med Fiverr er Upwork et online jobboard for freelancere. Jobs varierer meget i omfang og kan betale hundreder eller endda tusindvis af dollars.

15. Design logoer

For kunstneriske individer er 99designs en virksomhed, der giver dig mulighed for at skabe og sælge logoer og designs til bøger, plakater, annoncer eller hjemmesider.

16. Sælg på Etsy

Hvis du har evnerne til at lave kunsthåndværk, kunst eller endda møbler, er Etsy en digital markedsplads, hvor du kan sælge dit arbejde.

17. Skriv artikler

Nogle websteder, såsom Constant Content og Freelancer, hyrer forfattere til at producere researchede artikler. Skrivestandarderne og lønnen varierer meget mellem tjenester.

18. Træn klienter på afstand

Personlige trænere er rykket ind i det digitale rum. Trænere tjekker ind hos deres kunder via e-mail, video og telefon. Nogle giver endda tips om træningsform gennem live video.

19. Skriv marketingmails

Virksomheder ansætter forfattere til at skrive og levere e-mails til kunder. E-mail marketing er også en god måde at sælge dine egne e-bøger eller produkter skabt til digitale markedspladser.

20. Skriv eller gennemgå CV'er

CV-skrivning er en højtbetalende og konkurrencedygtig niche. Hvis du kan finde kunder, kan du opkræve $100 eller mere for hvert CV, du skriver.

21. Brug crowdfunding

Selvom det ikke nødvendigvis er en sidepress, kan du rejse penge til et projekt eller få finansiering til en online-forretning ved at bruge en crowdfunding-kilde som Kickstarter.

22. Bliv en virtuel assistent

Virtuelle assistenter er administrative assistenter, der arbejder hjemmefra. Virtuelle assistentjob har også en tendens til at have større fleksibilitet med hensyn til joblængde, løn og timer. Du kan finde ledige stillinger på jobtavler.

23. Partner på CafePress

CafePress er en digital markedsplads, der fokuserer på memorabilia som T-shirts, krus og plakater. Brugere opretter og sælger deres egne produkter eller samarbejder med andre til salg eller distribution.

24. Byg en smartphone-app

At skabe spil og apps til smartphones kan være mere end en hobby. Du kan sælge din app til en enkeltperson eller prøve at sælge den via Google Play eller Apple Store.

25. Dropship

Dropshipping indebærer opfyldelse af en ordre, der er afgivet via en anden markedsplads. For eksempel sælger en digital butik et produkt og betaler derefter en dropshipper for at foretage og levere købet for at opfylde ordren.

26. Brug affiliate marketing

Hvis du har en succesfuld blog, tilstedeværelse på sociale medier eller videokanal, kan affiliate marketing være noget for dig. Affilierede marketingfolk gennemgår og anbefaler produkter og modtager en lille andel af det genererede salg.

27. Bliv influencer på sociale medier

At få et stort tilhængerskab på sociale medier er ikke et trængsel i sig selv. Du kan dog bruge en stor platform til affiliate marketing, salg af annoncer og dirigere følgere til dine artikler, blog eller videoer.

28. Sælg fotografi

Fiverr, Etsy og andre digitale freelancesider har ofte brug for fotografier. Du kan også oprette en hjemmeside for at sælge dit fotografi.

29. Spil videospil

Optagelse af videospil tutorials og anmeldelser er en populær side trængsel. Det kan være lukrativt at anmelde spil på blogs eller endda spille dem med venner på YouTube. Igen er det vigtigt at opbygge et publikum.

30. Leje ejendom

Hvis du har et andet hjem, en ombygget garage eller endda et ekstra soveværelse, kan du muligvis finde nogen, der er interesseret i at leje det. Airbnb er et godt sted at starte.

31. Lej din bil

Du kan leje din bil på korttidsbasis på Turo eller Getaround. Nogle lejere tjener nok på korttidsleje til at dække betalinger for nye biler, for eksempel.

32. Tag online undersøgelser

Virksomheder som Swagbucks og Survey Junkie kompenserer dig for at tage undersøgelser. Kompensationen er dog sjældent i kontanter og omfatter normalt kuponer og gavekort.

33. Bliv kopiredaktør

Kopieringsredaktører kan arbejde for et vilkårligt antal virksomheder og ofte eksternt. Alternativt kan du finde freelance kopiredigeringsarbejde på en digital jobtavle.

Læs mere: Sådan bliver du kopiredaktør: Kvalifikationer og bedste praksis

34. Saml kuponer

Websteder som Rakuten Rewards tilbyder et stort udvalg af kuponer. Selvom at samle kuponer ikke nødvendigvis er en sidelast, kan du bruge kuponer til rabatter på varer, du videresælger online.

35. Deltag i en online fokusgruppe

Der findes online fokusgrupper, og de betaler for din tid. Du kan starte med brugerinterviews for at slutte dig til en pulje af forbrugere og potentielt blive udvalgt til en betalt fokusgruppe.

36. Coach jobinterviewede

Hvis du har erfaring med menneskelige ressourcer, kan du bruge din viden. Lær andre, hvordan man forbereder sig til interviews, og hvordan de klarer dem. Interview Man ansætter til denne type online coaching.

37. Bliv notarius publicus

Notarius publicus har mulighed for at arbejde helt online ved hjælp af live videotjenester. At blive notar kræver en certificering, som normalt involverer at gennemføre et kort kursus og bestå en eksamen. Reglerne varierer fra stat til stat.

38. Opret annoncer

Freelancesider som Fiverr, Freelancer og Upwork er fyldt med marketingfolk, der er interesseret i at nå ud til kunder. Mange af disse marketingfolk beordrer freelancere til at lave reklametekster.

39. Undervis i yoga eller fitnesstimer online

Med live video er yogalærere i stand til at arbejde med kunder online. Du kan også undervise i aerobic eller cykelklasser.

40. Bliv sælger på Amazon

For at sælge produkter på Amazon skal du oprette en konto. Du kan købe og videresælge produkter eller oprette og sælge dine egne.

41. Brug Patreon

Indholdsskabere kan tilbyde eksklusiv adgang til nyt eller udvidet indhold gennem Patreon. I nogle tilfælde er videoer eller blogs tilgængelige for Patreon-abonnenter i en begrænset periode, før de flytter til en stor, gratis platform.

42. Tilbyde oversættelsestjenester

Hvis du taler mere end ét sprog flydende, kan du overveje at blive en professionel oversætter. Professionelle oversættere kan eksternt deltage i møder, konferencer eller præsentationer. Mange oversættelsestjenester kræver, at du består en skriftlig og mundtlig eksamen.

Læs mere: Sådan bliver du oversætter

43. Skriv til Substack

Substack er en abonnementsbaseret tjeneste for forfattere, der kan bidrage med essays, fiktion og poesi. Flere populære journalister er kommet til.

44. Opret forbindelse til lokale

Locals er et alternativ til Patreon. Indholdsskabere deler kun skrifter, videoer og tanker med betalende abonnenter.

45. Fuldfør bogføring online

Virksomheder hyrer certificerede bogholdere til at registrere økonomiske data. Adskillige hjemmesider, herunder Bookkeeper og FreeAgent, ansætter online bogholdere til fleksibelt korttidsarbejde.

Relateret: Hvad er bogføring? (Definition og eksempler)

46. ​​Tilbyde regnskabstjenester

Revisorer har mulighed for at freelancere online, især i skattesæsonen. Find online regnskabsarbejde hos FreeAgent, eller promover dig selv på andre platforme.

47. Arbejde for et online skrivelaboratorium

Gymnasier og universiteter bruger i stigende grad online skrivelaboratorier til at hjælpe studerende med at mestre at skrive essays. Undervisere mødes med eleverne ved hjælp af video- eller chatbokse og giver dem skriftlig feedback.

48. Undervis i universitetskurser online

Universitetsprofessorer, især adjunkter, kan undervise i kurser på afstand. Nogle professorer optager forelæsninger på forhånd, mens de aktivt administrerer diskussionsforum og bedømmer opgaver.

49. Leje på Fat Lama

Hvis du har ejendele, du ikke bruger, kan du muligvis leje dem ud til andre. Fat Llama giver långivere mulighed for at leje stort set alt, lige fra hvidevarer til biler.

50. Ghostwrite

Hvis du kan lide at skrive, kan du finde ghostwriting jobs på Upwork og Freelancer. Ghostwriters opgiver alle rettigheder til deres arbejde, inklusive forfatterskab.

51. Start en podcast

Du kan starte en podcast med en bærbar computer, mikrofon og et interessant emne. Mange podcastere tjener penge ved at bruge en abonnementstjeneste som Patreon.

52. Bliv brandambassadør

Brandambassadører bruger deres sociale medieplatforme til at promovere produkter. For at blive brandambassadør har du brug for en stor følgeskare på sociale medier.

53. Tilbyd teknisk support

Websites som Arise har et digitalt callcenter, der yder teknisk support. Du kan planlægge dine egne timer og arbejde hjemmefra.

54. Lær andre at bruge teknologi

Du kan lære teknisk udfordrede personer at bruge digitale enheder som computere, telefoner og smart-tv'er. Tekniske vejledere planlægger sessioner ligesom akademiske vejledere ville, med fokus på brug og fejlfinding af software og enheder.

55. Kundeservice

Nogle store virksomheder hyrer kundeservicemedarbejdere på deltid til at arbejde hjemmefra ved hjælp af deres telefon, livevideo eller en online chatboks.

56. Opdater hjemmesider

Webdesignere kan bruge freelance-websteder som Upwork til at finde job for at forbedre udseendet og grænsefladen på websteder.

57. Kode

Kodning er en populær karriere og kan være en lukrativ online side-jas. Kodere kan finde fjerntliggende, fleksibelt arbejde på mange jobtavler.

58. Udfør voice-overs

ACX hyrer skuespillere til at lave stemmearbejde, læse karakterlinjer og fortælle lydbøger.

59. Transskriber lyd

Websteder som Rev hyrer brugere til at lave skriftlige transskriptioner af lyd- og videofiler. Nogle websteder kræver, at du består en engelsk eksamen.

60. Virtuel rejseleder

Hvis du bor i nærheden af ​​en storby eller turistdestination, betaler ToursByLocals guider for at give virtuelle rundvisninger på populære steder.

Troels Holst
Troels Holst Hvis du søger at tjene nogle ekstra penge, kan en online side-jagt være noget for dig. Med internettet er der en bred tilgængelighed af fleksjob. Det kan dog være tidskrævende at sortere gennem alle de tilgængelige muligheder. I denne artikel gennemgår vi de 60 bedste online-sidehustles for at hjælpe dig med at indsnævre din søgning.