De 20 Hurtigst Voksende Job At Overveje I Det Nye år

De 20 Hurtigst Voksende Job At Overveje I Det Nye år

Mens millioner af mennesker forbliver uden arbejde på grund af COVID-19, er der håb i horisonten for 2021, mens arbejdsmarkedet fortsætter med at stige. Nye Bonjoures-data viser, at en vis industrivækst endda kan være opstået på grund af pandemien direkte - inklusive erhverv som rejsesygepleje og telemedicin, som steg eksponentielt det seneste år, da sundhedsfaciliteter blev tvunget til at udvikle sig for at imødekomme befolkningens behov.

Nedenfor lister vi de 20 hurtigst voksende job i 2020 og forklarer deres stigning under pandemien, og hvorfor du måske ønsker at overveje dem i din jobsøgning i 2021.

Vi diskuterer også, hvordan du opdaterer dit CV og følgebreve i det nye år, og hvordan du bruger Bonjouress ressourcer til at gøre din jobsøgning vellykket. For en liste over alle ledige job nu, start din søgning på Bonjoures.com.

Hurtigst voksende job i 2020

Nedenfor finder du en liste over de hurtigst voksende job fra 2017-2020 – med job, der havde den højeste vækst i toppen. Du vil også finde information om jobs, herunder landsgennemsnitsløn og primære jobopgaver. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket for hver stillingsbetegnelse nedenfor:

1. Flytteassistent

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 600 %

National gennemsnitsløn: $52.670 om året

Primære opgaver: Flytteassistenter arbejder typisk for konsulentvirksomheder, der hjælper virksomheder med at flytte nuværende eller nyansatte medarbejdere. Flytteassistenter hjælper ofte konsulenter med administrative opgaver, mens de lærer flyttebranchen, da det typisk er et entry-level job. De kan lære om fast ejendom, transport af husholdningsartikler og hvordan man gennemgår kontrakter.

Denne industri har oplevet den seneste vækst, da virksomheder med hovedkontor på steder med højere leveomkostninger - såsom New York City eller San Jose - blev trukket af lettere skattebyrder og lavere leveomkostninger til sekundære byer som Austin, Atlanta, Dallas og Phoenix . I 2020 søgte lokale regeringer også flytteassistenter for at hjælpe borgere med lav indkomst, der står over for udsættelse eller hjemløshed under pandemien.

Læs mere: 8 trin, du skal tage, når du flytter til et job

2. Rejsesygeplejerske

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 269 %

National gennemsnitsløn: $103.093 om året

Primære opgaver: En rejsesygeplejerske er en registreret sygeplejerske - omfattende forskellige kliniske baggrunde - som opfylder kortsigtede beskæftigelsesbehov på hospitaler, klinikker og andre sundhedsfaciliteter. Rejsesygepleje blev populært, da der var en landsdækkende mangel på sygeplejersker, og den er steget i 2020, da faciliteter søgte hjælp til at dække sygeplejerskermangel, når coronavirus-tilfælde skyder i vejret i deres område. For at tiltrække RN'er tilbyder sundhedsfaciliteter at dække bolig- og flytteomkostninger ud over højere løn. En rejsesygeplejerske opholder sig normalt ét sted i 13 til 26 uger, eller indtil det sundhedscenter, de arbejder på, ikke længere har brug for dem.

Læs mere: Sådan bliver du rejsesygeplejerske

3. Telemetrisygeplejerske

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 254 %

National gennemsnitsløn: $158.473 om året

Primære opgaver: En telemetrisygeplejerske arbejder generelt med patienter, der er placeret i telemetrienheden på et hospital og lider af hjertesygdomme, hjertesvigt og komplikationer forbundet med hjertesygdomme. De bruger specialiseret udstyr som EKG'er og åndedrætsmaskiner til at overvåge patienters fremskridt og give hjerteinterventionsmetoder i tilfælde af en nødsituation. Sygeplejerskeplaceringsvirksomheder rapporterer om, at efterspørgslen efter dette speciale er alle tiders høje krav.

Læs mere: Telemetrienheden: Guide til at arbejde som telemetrisygeplejerske

4. Ejendomsmægler

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 213 %

National gennemsnitsløn: $82.689 om året

Primære opgaver: Ejendomsmæglere bistår kunder med salg, køb og udlejning af bolig-, erhvervs- og industriejendomme. De administrerer alt fra at finde fast ejendom, der opfylder kundernes behov og udarbejde kontrakter til at oprette ejendomsannoncer og arrangere fremvisninger. En typisk ejendomsmægler arbejder under en autoriseret mægler for at udvikle en kundeliste, offentliggøre og gennemgå fortegnelser, arrangere ejendomsvisninger, forhandle købstilbud og oprette kontrakter og skøder.

Ejendomsbranchens fremgang og robusthed har været en hjørnesten i 2020, da mange købere begyndte at jage boliger for at drage fordel af lave realkreditrenter, og sælgere var motiverede til at drage fordel af stigende ejendomsværdier på grund af efterspørgsel.

Læs mere: Fordele og ulemper ved at være ejendomsmægler

5. Telemedicinsk læge

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 212 %

National gennemsnitsløn: $192.755 om året

Primære opgaver: Telemedicinske læger kommunikerer med patienter via telefon, online chat eller via et videoopkald. Telemedicinjob var allerede i stigning, men feltet har oplevet en accelereret vækst i 2020, efter at CDC udstedte vejledning om at vedtage social distanceringspraksis, der specifikt anbefalede, at sundhedsfaciliteter og -udbydere tilbyder virtuelle kliniske tjenester. Dette gjorde det muligt for patienter at søge behandling for ikke-nødsituationer, få recepter fornyet eller ændret eller få en henvisning til andre læger uden at gå ind på et hospital eller lægekontor.

Læs mere: Fjernsygeplejerskejob er steget med 392 % siden marts – her er hvordan du får et

6. Tagkonsulent

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 201 %

National gennemsnitsløn: $89.863 om året

Primære opgaver: En tagrådgiver yder kyndig vejledning til ejendomsejere om design, installation, vedligeholdelse, reparation og udskiftning af deres tagdækning. Industrien har klaret pandemien ved at bruge satellitbilleder til at forberede tagdækningsforslag og ved at kontakte ejendomsejere virtuelt for at erstatte personligt salg.

7. Byggeplanlægger

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 187 %

National gennemsnitsløn: $96.813 om året

Primære opgaver: Byggeplanlæggere udvikler en plan for at gennemføre et byggeprojekt til tiden og inden for budgettet med tilgængelige ressourcer. Byggeplanlæggere træffer også organisatoriske beslutninger for at få et byggeprojekt til at komme til live. Da COVID-19 fortsætter med at forstyrre arbejdspladser, er der brug for byggeplanlæggere til at tilpasse projekter, der står over for materialemangel, orlov og forsendelsesforsinkelser.

Læs mere: Hvad er de forskellige typer byggejob?

8. Infektionsforebyggende læge

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 181 %

National gennemsnitsløn: $71.560 om året

Primære opgaver: Infektionsforebyggende eksperter arbejder sammen med andre infektionsprofessionelle som epidemiologer og biologer for at kontrollere spredningen af ​​infektionssygdomme, så det kan ikke komme som nogen overraskelse, at disse fagfolk har været i høj efterspørgsel på det seneste.

Sygeplejersker er ofte involveret i uddannelse af personale og håndhævelse af infektionskontrolpolitikker. Infektionsforebyggende eksperter sporer kilder til udbrud og udarbejder rapporter for at afbøde virkningerne på samfundet.

Læs mere: 10 job du kan få med en Associate Degree i Sygepleje

9. Almeningeniør

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 169 %

National gennemsnitsløn: $106.072 om året

Primære opgaver: Generel ingeniørvirksomhed vedrører design, bygning, vedligeholdelse og brug af motorer, maskiner og strukturer. Disse fagfolk omfatter en bred vifte af ingeniørroller, herunder elektriske, kemiske, mekaniske, civile, arkitektoniske og computeringeniører. Efterhånden som virksomheder har flyttet deres aktiviteter til fjernarbejdspladser, er efterspørgslen efter softwareingeniører steget, for eksempel, da de er nødvendige for at undersøge eksterne rammer.

Læs mere: 14 typer ingeniørkarrierer at udforske

10. Specialist i logistikstyring

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 159 %

National gennemsnitsløn: $90.862 om året

Primære opgaver: Logistikstyringsspecialister, nogle gange kaldet logistikchefer, overvåger forsyningskæden i en organisation. Disse fagfolk er ansvarlige for at administrere og vedligeholde en nøjagtig beholdning af produktlagerhuse, lette forretningsforbindelser med kunder, diskutere og forhandle forsendelsespriser, opsætte og vedligeholde forsendelsesplaner og overvåge arbejdet i resten af ​​logistikteamet. Det fortsatte skift til online shopping har forårsaget en stigning i efterspørgslen efter logistiktjenester.

Læs mere: Lær om at være logistikchef

11. Digital transformationskonsulent

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 140 %

National gennemsnitsløn: Løndata er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt

Primære opgaver: En digital transformationskonsulent eller konsulentvirksomheds rolle er at hjælpe en organisation med at identificere måder at blive mere profitabel på ved at implementere strategiske ændringer ved hjælp af teknologi. Da mange virksomheder var nødt til at ændre deres forretningsmodeller for at tiltrække onlinekunder med pandemiens begyndelse, fortsatte denne karrierevej kun med at vokse.

Læs mere: 15 sekscifrede job, du kan udføre hjemmefra

12. Ejendomsmægler

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 124 %

National gennemsnitsløn: $78.440 om året

Primære opgaver: En ejendomsmægler er en ejendomsmægler eller mægler, der tilhører Landsforeningen af ​​Ejendomsmæglere ® . En ejendomsmægler betaler årlige kontingent til foreningen og tilslutter sig dens omfattende etiske kodeks. Mæglere bistår boligejere og erhvervsejendomme med køb og salg. De kan tage kunder med til ejendomsvisninger, forberede ejendomme til fremvisninger og åbne huse, forhandle betingelserne for et køb og forberede de nødvendige papirer og dokumenter til et salg. Brancheeksperter forudser, at ejendomsmarkedet vil fortsætte med at stige i 2021.

Læs mere: Ejendomsmæglere vs. Agenter

13. Site reliability engineer

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 124 %

National gennemsnitsløn: $129.437 om året

Primære opgaver: Ingeniører af webstedets pålidelighed opretter generelle softwarekrav, før de sendes i produktion og overvåger derefter udviklingsprocessen nøje. Disse fagfolk er også ansvarlige for at udføre hændelsessvar i tilfælde af, at platformen har problemer med at køre korrekt, installere opdateringer og fejlrettelser til platforme og spore hele udviklingsprocessen.

Læs mere: 42 bedste eksterne it-job, der betaler godt

14. Dermatologisk assistent

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 119 %

National gennemsnitsløn: $78.419 om året

Primære opgaver: En hudlægeassistent er en lægeassistent, der arbejder med dermatologiske patienter for at diagnosticere og behandle hudsygdomme. En professionel i denne rolle overvåges af en autoriseret hudlæge i et medicinsk kontor eller kliniske omgivelser. De kan også opdatere medicinske diagrammer, administrere medicin og give patienter råd om plejeplaner. Meget af efterspørgslen efter dermatologiske job er et resultat af befolkningstilvækst.

Læs mere: Sådan bliver du hudlægeassistent

15. ServiceNow-udvikler

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 118 %

National gennemsnitsløn: $105.989 om året

Primære opgaver: En ServiceNow-udvikler er ansvarlig for at administrere en organisations ServiceNow-platform, som understøtter IT-servicestyring til at automatisere forretningsprocesser. Disse fagfolk designer, konfigurerer, udvikler, fejlfinder og implementerer baseline og tilpassede applikationer for at forbedre platformen. ServiceNow er stadig en relativt ny teknologi, så væksten forventes at fortsætte, efterhånden som virksomhederne fortsætter med at implementere den.

16. Senior back-end udvikler

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 115 %

National gennemsnitsløn: $130.138 om året

Primære opgaver: En type webdesigner, backend-udviklere sikrer, at alle aspekter af et websteds infrastruktur fungerer efter hensigten. Dette omfatter vedligeholdelse af databaser og fejlfinding på den del af webstedet, som brugerne ikke kan se. En senior backend-udvikler bruger deres erfaring til at løse mere komplekse tekniske problemer. Disse fagfolk arbejder sammen med produktchefer og frontend-udviklere for at løse problemer og nå fælles mål.

Læs mere: Lær om at være back-end-udvikler

17. Kriminalefterforsker

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 114 %

National gennemsnitsløn: $53.983 om året

Primære opgaver: Kriminelle efterforskere, også kendt som detektiver, efterforsker forskellige typer forbrydelser. Efterforskere udfører almindeligvis interviews med vidner, mistænkte og ofre for forbrydelser, samler og analyserer bevismateriale, forbereder og afleverer ransagnings- og arrestordrer og foretager anholdelser. Kriminelle efterforskere kan også vidne i retten, hvis det er nødvendigt.

Efterspørgslen efter dette felt er fortsat med at vokse, efterhånden som behovet for at sikre private data online stiger. Efterhånden som flere virksomheder udvikler sig til onlineplatforme, er der opstået nye former for forsikringssvindel, banksvindel og identitetstyveri – som alle kræver kriminel efterforskning.

Læs mere: Sådan bliver du kriminalefterforsker

18. Senior produktdesigner

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 113 %

National gennemsnitsløn: $142.649 om året

Primære opgaver: Produktdesignere opretter produktspecifikationer baseret på feedback fra interne og eksterne partnere, tegner et produkt og designer det. Senior produktdesignere kan bruge deres erfaring til at lede et team af designere, samt undersøge forskellige produktskabelsesteknikker, teste et produkts funktionalitet og forbedre designet af ældre produkter. Fagfolk, der specialiserer sig i industrier med hurtig vækst, såsom teknologi eller sundhedspleje, kan se flere jobmuligheder.

Læs mere: 10 højtbetalte job for kunstfag

19. Direktør for mennesker

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 112 %

National gennemsnitsløn: $147.956 om året

Primære opgaver: En direktør for mennesker er en HR-rolle på øverste niveau, der fører tilsyn med en organisations virksomhedskultur og de politikker og budgettering, der er med til at forbedre den. Dette felt har oplevet en stigning i job i 2020, da flere virksomheder offentligt lovede at kæmpe for ligestilling på arbejdspladsen.

En direktør for mennesker kan hjælpe med at opstille mission og visionserklæringer for virksomheden og lede etableringen og implementeringen af ​​nye politikker og procedurer, medarbejderinddragelsesprogrammer, midler til fortsat læring og kompetenceopbygning og ansættelses- og træningsprocesser. De kan også håndtere konflikter og reformere ansættelsespraksis for at rette op på tidligere bekymringer om mangfoldighed og diskrimination.

Læs mere: Top 16 job for sprogstuderende

20. Cybersikkerhedsspecialist

Vækst i stillingsopslag, 2017-2020: 111 %

National gennemsnitsløn: $85.848 om året

Primære opgaver: Cybersikkerhedsspecialister overvåger netværk for eventuelle sårbarheder eller potentielle trusler mod en organisations data. Disse fagfolk skaber, tester, implementerer og analyserer effektiviteten af ​​forskellige sikkerhedssystemer ved at bygge firewalls og administrere eventuelle angreb på netværksinfrastrukturer.

Læs mere: 10 højtbetalte it-job, du kan få uden en grad

Tips til jobsøgning i det nye år

Som så mange andre starter eller fortsætter du måske også en jobsøgning, når vi går ind i det nye år. Selvom jobsøgning kan være hårdt arbejde, er der et par trin, du kan tage for at få succes med at finde det rigtige job for dig. Nedenfor har vi skitseret, hvordan du griber jobsøgning an i 2021:

Sæt mål for dig selv

Mål kan hjælpe dig med at træffe mere informerede beslutninger og øge din motivation. Følg disse trin for at sætte de rigtige mål for dig:

1. Sæt SMART-jobsøgningsmål
SMART-mål – mål, der er specifikke, målbare, opnåelige, relevante og tidsbestemte – tilbyder specifikke trin til at hjælpe dig med at finde et job. Inkluder deadlines og beløb, så du kan måle din succes; det burde være udfordrende, men realistisk at hjælpe med at holde din selvtillid høj under din jobsøgning. For eksempel: "Jeg vil ansøge om to nye jobåbninger hver uge" eller "Jeg vil oprette forbindelse til en ny person i min branche i denne uge."

2. Skriv dine mål ned
Fysisk at sætte dine SMART-mål på skrift gør dem håndgribelige og virkelige. At bruge sprog som "Jeg vil" i stedet for "Jeg vil gerne" er også en lille, men kraftfuld måde at give dig den nødvendige tillid til, at du kan nå dit mål.

3. Opret en handlingsplan
Skriv konkrete trin ned for, hvordan du planlægger at nå dit mål om at finde et nyt job. Processen med at krydse hvert trin af, når du udfører det, kan være personligt tilfredsstillende og holde dig motiveret, da det tjener som en bogstavelig påmindelse om, at du kommer tættere på at nå dit mål.

For eksempel: "Redesign CV" / "Opdater professionelle onlineprofiler" / "Bed en kollega om at læse korrektur på følgebrev" / "Send ansøgning" / "Opfølgning med ansættelseschef."

4. Spor dine fremskridt
Evaluering af dine fremskridt kan hjælpe dig med at forblive motiveret under hele din jobsøgning. Hvis du indser, at du ikke er på rette spor med, hvor du synes, du burde være, kan du revurdere og foretage ændringer i din handlingsplan. Overvej at oprette et regneark for at spore fremskridt i din jobansøgning: link til jobbeskrivelsen, noter datoen du ansøgte, hvornår du fulgte op, uanset om du blev interviewet eller ej, når du sender en takkebesked og andre detaljer relateret til hvert job, du søger. til.

Læs mere: The Essential Job Search Guide

Opdater dit CV og følgebrev

Arbejdsverdenen har udviklet sig siden præ-pandemiske tider. Opdater dit CV og følgebreve for at afspejle det:

1. Fremvis dine 2020-præstationer
Inkluder specifikke præstationer, der viser omfanget og virkningen af ​​dit arbejde i 2020. Hvis du mistede dit job på grund af COVID-19, skal du angive det direkte og pege på præstationer, du har opnået på forhånd.

For eksempel: “Udviklede salg gennem ny forretningsudvikling og eksisterende kunderelationer; teamet var på vej til at levere $100.000 i nyt salg for andet kvartal forud for COVID-19-relaterede fyringer." Dette føles mere autentisk og personligt end et generelt punktum om dine færdigheder eller ansvar hos din tidligere arbejdsgiver. Du bør også fremhæve enhver opkvalificering, du gjorde under pandemien.

2. Opsummer, hvorfor du synes, du ville passe godt
. Hvis du forsøger at skifte til et andet felt – for eksempel har du erfaring med detailsalg, men du vil gerne omlægges til en branche med mere vækst, f.eks. ejendom – fremhæv dine overførbare færdigheder, eller tilføj en oversigtssektion til dit CV for at omformulere din karrierevej, så den passer.

3. Inkluder kontekst i dit følgebrev
Fordi et følgebrev er mere fleksibelt end et CV, er der større mulighed for at forklare omstændighederne i din situation. Hvis pandemien tvang et karriereskift, for eksempel, kan beskrivelsen af ​​din beslutning retfærdiggøre, hvorfor dine erfaringer fra en anden branche kan være værdifulde for ansættelseschefen.

Læs mere: 3 enkle CV-opdateringer for at hjælpe dig med at få flere interviews

Find de rigtige job til dig

Følg disse trin, mens du søger efter arbejde i 2021:

1. Reflekter over, hvad der har fået dig til at søge arbejde
. Brug lidt tid på at beslutte, hvad du vil have i et job. Vil du blive ved med at udføre samme type arbejde for en ny arbejdsgiver? Ønsker du at skifte til en vækstbranche? Er du endelig klar til at genindtræde i arbejdsstyrken efter at have mistet dit job under pandemien? Opret en målliste over job, du tror, ​​du ville passe godt til, og virksomheder, du tror, ​​du ville nyde at arbejde for.

2. Bestem dine must-haves
At vide, hvad du har brug for i et job på forhånd, kan spare dig for at spilde tid med job, der ikke matcher dine behov. Disse kan variere fra alt som placering til løn og sundhedsmæssige fordele. Brug Bonjouress løntendensværktøj eller gennemse Bonjoures Company Pages for at læse anmeldelser, lønoplysninger, aktuelle jobåbninger og feedback fra andre om interviewprocessen.

3. Opret jobalarmer
Vær en af ​​de første til at ansøge om et nyt jobopslag ved at oprette jobalarmer for at få e-mailopdateringer om nye job, der passer til dine kriterier. Du kan oprette flere jobadvarsler, der sendes til dig enten dagligt eller ugentligt, afhængigt af hvor motiveret du er for at finde arbejde.


Metode:
Faktisk kompilerede denne liste over de hurtigst voksende job i 2020 ved at inkludere job med en gennemsnitlig grundløn på mindst $75.000, kombineret med en konstant vækst i andelen af ​​jobopslag fra 2017-2020.

Nick Birk
Nick Birk Mens millioner af mennesker forbliver uden arbejde på grund af COVID-19, er der håb i horisonten for 2021, mens arbejdsmarkedet fortsætter med at stige. Nye Indeed-data viser, at en vis industrivækst endda kan være opstået på grund af pandemien direkte - inklusive erhverv som rejsesygepleje og telemedicin, som steg eksponentielt det seneste år, da sundhedsfaciliteter blev tvunget til at udvikle sig for at imødekomme befolkningens behov.