De 20 Bedste Lederstillinger

De 20 Bedste Lederstillinger

Afhængigt af dit fokus eller speciale kan du bruge din ledelsesgrad til at sikre dig job inden for en række forskellige områder, herunder fast ejendom, økonomi, marketing, salg, byggeri, uddannelse og regnskab. At forstå de forskellige karrierer, du kan opnå, kan hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal fokusere på, mens du opnår din ledelsesgrad. I denne artikel oplister vi de 20 bedste lederuddannelsesjob og karriereveje, primære opgaver, uddannelseskrav og virksomheder, der tilbyder hver stilling.

Relateret: Ledelsesevner: Definition og eksempler

Karriereveje for lederuddannelse

Følgende stillinger er noteret som værende de bedste til en lederuddannelse:

1. Ejendomsforvalter

National gennemsnitsløn: $46.545 om året

Primære opgaver: En ejendomsadministrators primære opgaver omfatter fastsættelse, opkrævning og justering af husleje, finde, screene og administrere lejere, administrere ejendomsvedligeholdelse, føre tilsyn med medarbejdere, vedligeholde registreringer og administrere budgetter.

Uddannelseskrav: Mens alt, hvad der er teknisk nødvendigt, er et gymnasieeksamen, vil de fleste ejendomsadministrationsjob kræve en bachelorgrad i forretningsadministration, fast ejendom, regnskab, økonomi eller ledelse.

Virksomheder med denne stilling: Pinnacle Property Management Services, Absolute Storage Management, Atlantic Pacific Companies

2. Social media manager

National gennemsnitsløn: $48.052 om året

Primære opgaver: De primære opgaver for en social media manager består i at udvikle sociale medie kampagner, interagere med kunder og klienter, skabe, kuratere og administrere publiceret indhold og dyrke leads og salg. En social media manager kan udføre research og overvåge social media marketing associates.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i kommunikation, public relations, business, journalistik eller ledelse er påkrævet.

Virksomheder med denne stilling: Google, Apple, Cisco

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

3. Restaurantchef

National gennemsnitsløn: $49.552 om året

Primære opgaver: En restaurantchefs primære opgaver kan omfatte uddannelse og tilsyn med personale, administration af budgetter, planlægning af menuer, overholdelse af sundheds- og sikkerhedslovgivningen, markedsføring af restauranten, bestilling af forsyninger og styring af økonomi.

Uddannelseskrav: Et certifikat eller associeret grad i restaurantadministration og -ledelse er nyttigt, og en bachelorgrad i virksomhedsledelse kan give dig yderligere viden om virksomheden.

Virksomheder med denne stilling: Applebee's, Red Lobster, IHOP

4. Administrationschef

National gennemsnitsløn: $51.408 om året

Primære opgaver: En administrationsleders primære opgaver er at føre tilsyn med den administrative drift af en virksomhed. Primære opgaver kan omfatte at føre tilsyn med administrativt personale, rapportere til en general manager, udføre menneskelige ressourceopgaver, når det er nødvendigt, rekruttering og uddannelse af medarbejdere og udvikling af informationssystemer.

Uddannelseskrav: I de fleste tilfælde kræves en bachelorgrad i business, engineering, facility management eller informationsstyring for at være en succesfuld administrationschef.

Virksomheder med denne stilling: Northwell Health, The Hertz Corporation, Sonoco

5. Daglig leder

National gennemsnitsløn: $53.416 om året

Primære opgaver: En general manager er lederen på øverste niveau for en virksomhed eller virksomhed. Opgaverne kan omfatte styring af daglige forretningsdrift, udvikling af vækststrategier, ansættelse af medarbejdere, uddannelse af personale, analyse af regnskabsdata, implementering af vækststrategier, forbedring af omsætning og generering af rapporter.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i virksomhedsadministration eller ledelse inden for et beslægtet område er påkrævet for at blive en daglig leder.

Virksomheder med denne stilling: McDonald's, Advance Auto Parts, Holiday Inn

Relateret: Lær om at være General Manager

6. Account manager

National gennemsnitsløn: $60.495 om året

Primære opgaver: De primære opgaver for en account manager kan omfatte administration af konti, opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer, overvågning af kundekonti, forhandling af kontrakter, formulering af aftaler og maksimering af fortjeneste.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i business administration eller business management er påkrævet for at blive en account manager.

Virksomheder med denne stilling: State Farm Mutual Automobile Insurance Company, AT&T, Bank of America

7. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $62.237 om året

Primære opgaver: En marketingchefs opgaver omfatter at føre tilsyn med marketingaktiviteter, lede marketingafdelingen, ansætte marketingmedarbejdere, overvåge marketingbudgettet, planlægge salgsfremmende kampagner, forberede og levere marketingmateriale, arbejde med designbureauer, assistere med produktlanceringer, opretholde effektiv kommunikation mellem afdelinger og analyse af strategiske partnerskaber.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i marketing, business administration eller business management er påkrævet for at være marketingchef.

Virksomheder med denne stilling: Verizon, Amazon.com, The Coca Cola Company (TCCC)

8. Uddannelsesansvarlig

National gennemsnitsløn: $62.517 om året

Primære opgaver: En uddannelsesleders opgaver kan omfatte evaluering af medarbejdere, identificering af træningsbehov, implementering af træning blandt medarbejdere, udvikling af træningsprogrammer, rekruttering af undervisere og indsættelse af nye medarbejdere.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i menneskelige ressourcer, forretningsadministration eller virksomhedsledelse er påkrævet for at være uddannelsesleder. Nogle virksomheder vil kræve en kandidatgrad inden for et beslægtet område.

Virksomheder med denne stilling: Transdev, Men's Wearhouse, Strategic Resources, Inc.

9. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $62.652 om året

Primære opgaver: En driftsleders opgaver kan omfatte daglig ledelse af medarbejdere, maksimering af produktiviteten, øget overskud, oprettelse af budgetter, oprettelse af forretningsprognoser, analyse af økonomiske data, overvågning af personale og kontrol af omkostninger.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i driftsledelse, virksomhedsadministration eller virksomhedsledelse er påkrævet for at blive driftsleder.

Virksomheder med denne stilling: Walmart, UPS, FedEx Express

10. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $69.193 om året

Primære opgaver: En finansanalytikers jobopgaver kan omfatte udarbejdelse af finansielle rapporter, analyse af finansielle data, koordinering med økonomiteams og ledelse, prognoser for finanspolitiske modeller, identificering af økonomiske tendenser, evaluering af profitplaner og undersøgelse af investeringsmuligheder.

Uddannelseskrav: En finansanalytiker er forpligtet til at have en bachelorgrad i finans eller virksomhedsledelse, og en kandidatgrad i finans kan være gavnlig for højere betalte job. Du kan også sikre dig en værdipapirlicens fra Financial Industry Regulatory Authority.

Virksomheder med denne stilling: CBRE, JPMorgan Chase, Bank of America

11. Personalechef

National gennemsnitsløn: $72.615 om året

Primære opgaver: En HR-leders opgaver omfatter rekruttering, bemanding, ansættelsesplanlægning, ledelse af personaleafdelingen, politikudvikling, styring af præstationer, udvikling og træning af medarbejdere, kommunikation med medarbejdere og organisationsudvikling.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i menneskelige ressourcer eller virksomhedsledelse er påkrævet for at blive HR-chef, og mange virksomheder kræver en kandidatgrad.

Virksomheder med denne stilling: Target, The Home Depot, Hyatt

Relateret: 12 HR-job, der betaler godt

12. Forretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $74.837 om året

Primære opgaver: En forretningsanalytikers primære opgaver omfatter budgettering, prognose, planlægning, overvågning, analyse, prissætning, rapportering, skabelse af forretningsanalyse, skitsering af muligheder og løsninger, definition af forretningskrav og rapportering til interessenter.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i business management eller business administration er påkrævet for at blive en business analytiker.

Virksomheder med denne stilling: Accenture, Cognizant Technology Solutions, CGI Group

13. Salgschef

National gennemsnitsløn: $74.880 om året

Primære opgaver: Typiske opgaver for en salgschef omfatter at skabe og opfylde salgsmål, føre tilsyn med salgsteamet, ansætte salgspersonale, træne sælgere, organisere produkter, kunderelationer, sætte salgsmål og lede hele salgsafdelingen.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i business administration, matematik, statistik eller virksomhedsledelse er påkrævet for at blive salgschef.

Virksomheder med denne stilling: Macy's, Harbor Freight Tools USA, Inc., New York Life

14. Byggeleder

National gennemsnitsløn: $77.815 om året

Primære opgaver: En byggeleders opgaver kan omfatte at føre tilsyn med byggeprojekter, lede en byggearbejderstyrke, spore lagerbeholdning, koordinere arbejdere og entreprenører, udarbejde rapporter, forhandle aftalevilkår og kontrakter, overvåge overholdelse af sikkerhedsbestemmelser, opnå tilladelser og licenser, sikre byggestandarder og tilsyn med alle byggeprojekter.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i virksomhedsledelse eller et beslægtet felt er påkrævet for at være byggeleder, og mange virksomheder vil foretrække en byggeleder med tidligere byggeerfaring.

Virksomheder med denne stilling: Lennar Corporation, LGI Homes, HDR

15. Ledelsesanalytiker

National gennemsnitsløn: $78.137 om året

Primære opgaver: De typiske opgaver for en ledelsesanalytiker omfatter indsamling og organisering af procedureinformation, implementering af registreringsstyringsprogrammer, implementering af nye systemer og procedurer, gennemgang af formularer, udførelse af observationer på stedet og rådgivning om operationelle forhold.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i finans, offentlig administration, business administration eller business management er påkrævet for at blive en ledelsesanalytiker. Flere virksomheder kræver en kandidatgrad i business administration (MBA).

Virksomheder med denne stilling: Morgan Stanley, Goldman Sachs, CACI International Inc

16. Regnskabschef

National gennemsnitsløn: $79.848 om året

Primære opgaver: En regnskabschefs primære opgaver omfatter styring af den daglige drift af regnskabsafdelingen, styring af hovedbog, løn, budgetter, indtægter, afstemninger, anlægsaktiver, gæld, tildele projekter til personalet, vedligeholde filer og optegnelser, skrive økonomisk dokumenter og give anbefalinger til ledelse eller kunder.

Uddannelseskrav: En regnskabschef skal have en bachelorgrad i økonomi, regnskab eller virksomhedsledelse, og mange gange kræves det for at opnå en kandidatgrad i erhvervsadministration. For at blive regnskabschef foretrækkes flere års erfaring med regnskab.

Virksomheder med denne stilling: Hilton, HEI Hotels & Resorts, Brown & Brown Insurance

17. Projektleder

National gennemsnitsløn: $81.079 om året

Primære opgaver: De typiske opgaver for en projektleder omfatter ressourceplanlægning, teamorganisation, tidsstyringskontrol, tidsplanvedligeholdelse, kunderelationer, omkostningsestimater, budgetudvikling, fremskridtsovervågning, styring af rapporter og styring af projektrisici. En projektleder vil overvåge alle de medarbejdere, der er direkte relateret til det aktuelle projekt.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i ledelse eller virksomhedsadministration er påkrævet for at være projektleder, og kræver normalt også erfaring relateret til det felt, du arbejder i. I nogle tilfælde kan en virksomhed kræve en projektleder for at opnå en kandidatgrad i projekt ledelse.

Virksomheder med denne stilling: Siemens AG, TEKsystems, ADP

Relateret: Lær om at være projektleder

18. Risikomanager

National gennemsnitsløn: $92.230 om året

Primære opgaver: En risikomanagers opgaver kan omfatte evaluering af risici og konsekvenser, udvikling af risikostyringskontrolsystemer, reduktion af risici, finde svagheder i nuværende procedurer og eksisterende politikker, udarbejdelse af rapporter, implementering af planer og evaluering og uddannelse af medarbejdere i risikostyringsafdelingen.

Uddannelseskrav: Som minimum kræves en bachelorgrad i risikostyring. Mange virksomheder kræver også, at deres risikoansvarlige skal opnå en kandidatgrad i risikostyring, økonomi, regnskab eller finans.

Virksomheder med denne stilling: Capital One, Deloitte, Charles Schwab

19. Kompensationschef

National gennemsnitsløn: $94.216 om året

Primære opgaver: En kompensationsleders opgaver omfatter udvikling af en organisations lønskala og lønstruktur, fastlæggelse af konkurrencedygtige lønsatser, overvågning af medarbejderløn, tilsyn med ledere, udvikling af forfremmelsesstrategier, overvågning af afdelingsbudgetter, styring af kompensation og styring af lønteamet.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i menneskelige ressourcer, økonomi, virksomhedsadministration eller virksomhedsledelse er påkrævet for at være kompensationsleder. Derudover kan en kandidatgrad inden for et finansrelateret felt hjælpe.

Virksomheder med denne stilling: KPMG, IW Care Connection, Inc., AmTrust Financial

20. Regnskabsansvarlig

National gennemsnitsløn: $102.263 om året

Primære opgaver: En regnskabschef er ekspert i regnskab og virksomhedsbudgettering. Primære opgaver omfatter udarbejdelse af regnskaber, udarbejdelse af økonomiske prognoser, styring af regnskabspersonale, assistering af medarbejdere med rapporteringsopgaver, forbedring af økonomiske tildelinger, reduktion af udgifter, kommunikation af regnskabsspørgsmål, koordinering af årlige revisioner og kvartalsvise gennemgange, oprettelse og implementering af politiske dokumenter og deltagelse i andre finansielle projekter. efter behov.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i økonomistyring er påkrævet for at blive finansiel rapporteringschef, og en kandidatgrad vil hjælpe med at sikre en højere betalende stilling.

Virksomheder med denne stilling: UnitedHealth Group, Prudential, Rimkus Consulting Group

Ejvind Ottesen
Ejvind Ottesen Afhængigt af dit fokus eller speciale kan du bruge din ledelsesgrad til at sikre dig job inden for en række forskellige områder, herunder fast ejendom, økonomi, marketing, salg, byggeri, uddannelse og regnskab. At forstå de forskellige karrierer, du kan opnå, kan hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal fokusere på, mens du opnår din ledelsesgrad. I denne artikel oplister vi de 20 bedste lederuddannelsesjob og karriereveje, primære opgaver, uddannelseskrav og virksomheder, der tilbyder hver stilling.