De 20 Bedste Job For Universitetsuddannede

De 20 Bedste Job For Universitetsuddannede

College er blot det første skridt mod resten af ​​din karriere. Uanset om du vælger en karriere inden for finans, regnskab, uddannelse eller en specialiseret industri, kan college hjælpe dig med at begynde at udvikle dine vigtigste karrierefærdigheder. College kandidater er ikke raffineret til karrierer inden for deres hovedfag og kan vælge at forfølge en anden karrierevej helt. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de bedste job for universitetsstuderende.

Hvilke typer job forbereder college dig til?

College tilbyder meget mere end forberedelse til en bestemt karriere. Selv når du forfølger en bestemt karriere som finans eller regnskab, vil du også tage alternative kurser i engelsk, geografi, matematik og historie for at give dig et mangfoldigt sæt færdigheder. Disse færdigheder er beregnet til at udvikle dig som en effektiv, hårdtarbejdende, kultursensitiv og indsigtsfuld medarbejder, der er forberedt på en bred vifte af karrieremuligheder.

Mange universitetsuddannede vil opdage, at de er kvalificerede til en bred vifte af karrierer. Mange af de tilgængelige karrierer kræver ikke en specifik grad, men i stedet en universitetsgrad af enhver større grad. Universitetskandidater vil også bemærke flere jobbeskrivelser, der viser gradskrav med sætningen "eller tilsvarende." Det betyder, at en universitetsuddannelse, der ligner den anførte, også vil komme i betragtning til ansættelse.

Relateret: Hvad skal du gøre, hvis du ikke hører tilbage fra arbejdsgivere

Relateret: 15 begynderjob, der betaler godt

Bedste job for universitetsstuderende

At gå på college giver dig mulighed for at udvikle en bred vifte af færdigheder, der forbereder dig til mange forskellige karrierer. Her er 20 af de bedste job for universitetsuddannede. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket.

1. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,56 i timen

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter hjælper kunderne ved at uddanne dem om produktet og hjælpe dem med at afgive deres ordrer. En kundeservicemedarbejder kan arbejde for mange forskellige brancher, herunder detailhandel, restaurant, teknologi og gæstfrihed. Universitetskandidater har en tendens til at have udviklet færdigheder i kommunikation og problemløsning, som begge hjælper i rollen som kundeservicerepræsentant.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

2. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $15,76 i timen

Primære opgaver: Administrative assistenter udfører administrative opgaver for en organisation. De kan udføre opgaver som at besvare telefoner, hjælpe kunder, arkivere dokumenter og indtaste data i computerdatabasen. De samme udviklede kommunikations- og projektledelsesevner hos universitetskandidater vil også hjælpe dem med at lykkes i en administrativ assistentrolle.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

3. Computertekniker

National gennemsnitsløn: $15,82 i timen

Primære opgaver: Computerteknikere bruger et godt kendskab til computere til at fejlfinde kunders computerproblemer. De kan give direkte assistance til kunder og virksomheder med deres computerproblemer. Universitetsuddannede tager ofte kurser eller bruger almindelige computerprogrammer, når de udfører universitetsopgaver, hvilket gør dem til et godt egnet til computerteknikerroller.

4. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $16,03 i timen

Primære opgaver: Forskningsassistenter bruger undersøgende og evaluerende færdigheder til at hjælpe med forskningsprojekter. Fordi studerende ofte vil gennemføre adskillige forskningsprojekter og papirer i løbet af deres uddannelse, er det sandsynligt, at de allerede har disse færdigheder.

5. Lærer eller lærervikar

National gennemsnitsløn: $14,62 i timen

Primære opgaver: Lærere er ansvarlige for at udarbejde og udvikle lektionsplaner og instruere eleverne. Mange underviser i en række fag, mens andre har specialiseret sig i et bestemt emne. Mens mange universitetsstuderende, der forfølger en karriere inden for uddannelse, vil søge en uddannelse i undervisning, behøver du ikke nødvendigvis en læreruddannelse for at være berettiget til en vikarlærerstilling. Derudover kan nogle universitetskandidater være berettiget til at undervise på community college-niveau.

6. Underviser

National gennemsnitsløn: $25,18 i timen

Primære opgaver: Universitetsstuderende vil udvikle studiefærdigheder under deres uddannelse, der vil hjælpe dem i rollen som vejleder. Undervisere hjælper elever i skolealder eller universitetsniveau med at udføre lektier eller forberede sig til en kommende test.

7. Marketingkoordinator

National gennemsnitsløn: $45.144 om året

Primære opgaver: Marketingkoordinatorer fører tilsyn med planlægningen og facilitering af en kundes marketingkampagner. De kan hjælpe med kreative strategier, analyser eller den overordnede marketingstrategi i både digitale eller trykte annonceringsmetoder. De organisatoriske og projektledelsesevner, som studerende udvikler i løbet af college, er nyttige og vigtige til at udføre opgaverne i marketingkoordinatorrollen.

8. Personalerepræsentant

National gennemsnitsløn: $49.612 om året

Primære opgaver: Personalerepræsentanter hjælper med alle rekrutterings- og ansættelsesansvar i en organisation. Personalerepræsentanter vil administrere alle medarbejderregistre, mens de også håndterer medarbejderklager og konflikter. Færdigheder lært på college som problemløsning såvel som gode interpersonelle færdigheder er afgørende, når du arbejder som repræsentant for menneskelige ressourcer.

9. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $65.067 om året

Primære opgaver: Salgsrepræsentanter uddanner kunder i brugen af ​​et produkt eller en tjeneste. De bruger gode interpersonelle og kundeservicefærdigheder til at udvikle arbejdsrelationer med potentielle kunder, mens de også arbejder på at øge salget af en organisation.

10. Account manager

National gennemsnitsløn: $60.049 om året

Primære opgaver: Account managers administrerer flere kundekonti i en organisation. De er det direkte kontaktpunkt, hvis kunden eller klienten har spørgsmål eller bekymringer om deres konto. De organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder lært på college vil hjælpe universitetsstuderende i en kontoadministratorrolle.

11. Revisor

National gennemsnitsløn: $67.952 om året

Primære opgaver: En revisor gennemgår og reviderer finansielle dokumenter for en virksomhed for at identificere eventuelle fejl. Revisorer kan også evaluere en virksomheds løn og skatter for at sikre, at de overholder alle statslige og føderale regler. Revisorer har store matematiske og analytiske færdigheder, der hjælper dem med at forstå de økonomiske behov i en virksomhed, mens de også evaluerer den nuværende økonomi.

12. Farmaceutisk salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $75.576 om året

Primære opgaver: Farmaceutiske salgsrepræsentanter bruger en baggrund i kemi og videnskab til at forstå brugen af ​​forskellige lægemidler. Farmaceutiske repræsentanter bruger denne viden og forståelse til at uddanne medicinske udbydere og kunder til at sælge produktet. Farmaceutiske repræsentanter skaber og udvikler professionelle relationer med medicinske udbydere for at sælge flere produkter.

13. Forretningsdriftsleder

National gennemsnitsløn: $80.323 om året

Primære opgaver: En driftsleder er ansvarlig for at føre tilsyn med alle forretningsaktiviteter i hele organisationen. Forretningsdriftslederen kan evaluere nuværende operationelle praksis og komme med anbefalinger til ledelsen om at forbedre. De kan også komme med anbefalinger om forbedringer af træningsprogrammet eller de individuelle ressourcer, der bruges til træning.

14. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $69.815 om året

Primære opgaver: Rekrutterere evaluerer ledelsen og medarbejdernes behov i en organisation og leder derefter efter medarbejdere til at opfylde disse behov. Rekrutterere har typisk gode interview- og interpersonelle færdigheder, som er gavnlige, når de skal netværke og nå ud til potentielle kandidater. Universitetsstuderende har typisk mulighed for at lære de forskellige elementer i et selskab og hjælpe dem under deres rekrutteringsbestræbelser.

15. Projektleder

National gennemsnitsløn: $81.408 om året

Primære opgaver: Projektledere evaluerer projektmål og opmuntrer derefter alle teammedlemmer til at nå dette mål. Projektledere bruger stærke organisatoriske og planlægningsmæssige færdigheder til at nedbryde hvert element i et projekt og tilpasse det til organisationens tilsigtede tidslinje. De bruger også delegeringsevner til at tildele medarbejdere individuelle opgaver baseret på deres styrker.

16. Informationsteknologi (IT) sikkerhedsadministrator

National gennemsnitsløn: $93.826 om året

Primære opgaver: IT-sikkerhedsadministratorer bruger stærkt udviklede IT-færdigheder til at implementere fortroligheds- og sikkerhedsteknikker i en organisation. IT-sikkerhedsadministratorer overvåger beskyttelsen af ​​en organisations fortrolige klientdata.

17. IT-chef

National gennemsnitsløn: $86.667 om året

Primære opgaver: IT-ledere administrerer alle informationsteknologi (IT) komponenter i en organisation. De kan være involveret i opdatering af hardware/softwareprogrammer eller fejlfinding af it-problemer i virksomheden.

18. Databaseadministrator

National gennemsnitsløn: $97.007 om året

Primære opgaver: Databaseadministratorer er ansvarlige for at organisere og vedligeholde alle data i en organisation. Databaseadministratorer overvåger fejlfinding af data og design af nye organisatoriske metoder til data.

19. Økonomichef

National gennemsnitsløn: $99.796 om året

Primære opgaver: Økonomiske ledere forudsiger og evaluerer en virksomheds økonomi. Økonomiske ledere evaluerer det foregående års finansielle dokumenter og bruger disse oplysninger til at bestemme årets økonomiske mål.

20. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $1010.526 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør bruger erfarne matematiske og analytiske færdigheder til at udvikle softwareprogrammer. Softwareingeniører kan også fejlfinde aktuelle programmer og foretage opdateringer til eksisterende tekniske programmer efter behov.

Katrine Larsen
Katrine Larsen College er blot det første skridt mod resten af din karriere. Uanset om du vælger en karriere inden for finans, regnskab, uddannelse eller en specialiseret industri, kan college hjælpe dig med at begynde at udvikle dine vigtigste karrierefærdigheder. College kandidater er ikke raffineret til karrierer inden for deres hovedfag og kan vælge at forfølge en anden karrierevej helt. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de bedste job for universitetsstuderende.