De 15 Største Comebacks I Teenagejob, 2021

De 15 Største Comebacks I Teenagejob, 2021

At få et job som teenager er en fantastisk måde at opbygge grundlæggende færdigheder på arbejdspladsen, både for skolen og din karriere. At begynde at tjene penge for første gang er også en spændende milepæl og vigtig for at lære at administrere penge nu og efterhånden som du bliver ældre. Når vi begynder at gå ind i et andet skoleår igen, er du måske på udkig efter job, du kan arbejde som teenager.

Siden begyndelsen af ​​COVID-19 har arbejdsmarkedet oplevet mange ændringer, hvor nogle job og brancher er steget og andre er faldet som følge af ændringer i den måde, vi levede på. For eksempel lukkede mange restauranter, fordi mange valgte at blive hjemme. Efterhånden som økonomien kommer sig, har mange typer job det også.

I denne artikel har vi samlet en liste over jobtitler, der har oplevet den største vækst siden denne tid sidste år, og de job, der har oplevet det største fald. Forhåbentlig kan denne liste hjælpe dig med at identificere jobmuligheder i stigning, som måske passer godt til dig.

Relateret: Job for 14- og 15-årige

Det største comeback inden for teenagejob, juni 2020 til juni 2021

Nedenfor er en liste over jobtitler, der har oplevet den største procentvise stigning i stillingsopslag mellem juni 2020 og juni 2021. For at vælge populære job til teenagere har vi udvalgt de typer titler, der oftest returneres af Bonjouress algoritme som følge af en søg efter "sommer" eller "teenager".

1. Boghandler
National gennemsnitsløn: $12,26 i timen

Fælles opgaver: En boghandler arbejder i en boghandel ved at assistere og sælge bøger til kunder. Opgaverne omfatter at vedligeholde lagerbeholdning, besvare kundeforespørgsler, lave anbefalinger og afgive særlige bogordrer. Du skal muligvis også varetage administrative opgaver såsom at modtage leveringer og besvare e-mails og telefonopkald.

2. Sportstræner
National gennemsnitsløn: $14,42 i timen

Fælles pligter: En sportstræner er en instruktør, der træner, vejleder og motiverer atleter om det grundlæggende i en sport. Sportstrænere kan arbejde med enkeltpersoner såvel som hold. Som teenager ville du sandsynligvis træne atleter i ungdoms- eller grundalder på et rekreativt hold.

3. Opvaskemaskine
National gennemsnitsløn: $11,99 i timen

Fælles pligter: Opvaskemaskiner driver kommercielle kvalitetsvaskere til at rengøre og desinficere mange servicer på én gang. Opvaskemaskiner læsser bestik og tallerkener ud i køkkenet og placerer dem på bakker til vask. De kan også vaske gryder og pander i hånden og hjælpe køkkenpersonalet med forberedelses- og rengøringsopgaver.

Læs mere: Lær om at være opvasker

4. Lejrrådgiver
National gennemsnitsløn: $13,58 i timen

Fælles opgaver: Lejrvejledere arbejder på sæsonbestemte lejre for børn og unge ved at vejlede, tilbyde vejledning, lede aktiviteter og fastlægge regler og retningslinjer for grupper af campister.

5. Svømmeinstruktør
National gennemsnitsløn: $20,56 i timen

Fælles opgaver: Svømmelærere lærer enkeltpersoner og grupper at svømme. Svømmeinstruktører kan arbejde ved en privat pool, svømmeskole eller fra en offentlig eller medlemskabsbaseret pool, som en bypark eller en countryklub. Noget træning og certificering, især CPR, kan være påkrævet.

Relateret: Sådan bliver du svømmeinstruktør

6. Madløber
National gennemsnitsløn: $11,73 i timen

Fælles opgaver: Det primære ansvar for en madløber er at levere måltidsbestillinger fra et restaurantkøkken til kunderne rettidigt. De kan også besvare kundespørgsmål om menuen, tjekke kunderne for at sikre tilfredshed, fjerne snavset service fra borde, der skal vaskes, og hjælpe med at dække borde.

7. Rengører
National gennemsnitsløn: $15,05 i timen

Fælles opgaver: Rengøringspersonale er ansvarlige for rengøring og vedligeholdelse af boliger. Rengøringspersonale er typisk ansvarlige for aftørring af overflader, mopping, rengøring af vinduer og persienner og støvsugning.

8. Babysitter/barnepige
National gennemsnitsløn: $18,59 i timen

Fælles pligter: En babysitter holder øje med og passer børn, mens deres forældre er væk, ved at holde dem trygge, mætte og glade. Babysittere kan også lave mad og servere måltider, udføre lettere husarbejde, transportere børn til og fra skole, hjælpe med lektier og bade og forberede børn til seng. Nogle kunder kan kræve en CPR-certificering, hvilket også kan øge dit indtjeningspotentiale som babysitter.

9. Madlavningsarbejder
National gennemsnitsløn: $11,80 i timen

Fælles opgaver: En madlavningsmedarbejder arbejder i et køkken og assisterer kokke og kokke ved at vaske, hakke og tilberede mad, der skal tilberedes. Madtilberedere forbliver typisk på arbejdspladsen ligesom køkkencheferne fra åbningstid til lukketid hver dag.

10. Line cook
National gennemsnitsløn: $14,28 i timen

Fælles opgaver: Kokken arbejder sammen med andre kokke og køkkenchefen for at bidrage til et køkkens ordreopfyldelse. En linjekok hjælper med at forberede madvarer, som kan omfatte hakning, blanding, dampning og tilberedning af saucer.

11. Barista
National gennemsnitsløn: $11,95 i timen

Fælles opgaver: En barista tager imod kaffe- og madbestillinger og laver og serverer kaffe, espresso, te og andre drikkevarer. De kan også tilberede bagværk, såsom croissanter eller muffins, for at betjene kunderne.

12. Busser
National gennemsnitsløn: $11,20 i timen

Fælles pligter: En busser gør rent på restaurantens borde efter en gæst er gået. De samler de brugte tallerkener og sølvtøj, udskifter duge, tager snavsede ting med i køkkenet til vask og renser gulvet omkring bordene. Bussere kan også hjælpe madservere ved at tage mad fra køkkenet til gæsternes borde og genopfylde drikkevarer, når tjeneren eller servitricen ikke er tilgængelig.

Læs mere: Lær om at være buser

13. Ismager
National gennemsnitsløn: $12,21 i timen

Fælles opgaver: Ismagere arbejder typisk i restauranter eller isbutikker ved at tilberede og servere isbestillinger efter kundens specifikationer. De kan også hjælpe med at vedligeholde restauranten ved at gøre rent, tage imod bestillinger og besvare telefonopkald.

14. Fastfood-assistent
National gennemsnitsløn: $10,22 i timen

Fælles pligter: Ligesom en tjener tager fastfoodbetjente imod kundeordrer, samler ordrer og serverer dem på fastfoodrestauranter både i spiseområdet og i drive-thru, hvis det er relevant.

15. Food service-medarbejder
National gennemsnitsløn: $12,37 i timen

Fælles opgaver: Madservicemedarbejdere er generalister, der arbejder i en foodservicevirksomhed, uanset om det er en restaurant, hotel, kaffebar, bageri, indkøbscenter, lufthavn eller købmand. Food service-medarbejdere kan have en lang række daglige opgaver, herunder at opmagasinere og tage varebeholdninger, tage imod bestillinger, transportere borde, forberede mad eller vedligeholde restauranten.

Det største fald i teenagejob, juni 2020 til juni 2021

Alternativt har mange job oplevet et fald i opslag i løbet af pandemien. Dette kan skyldes tilbagegang i specifikke brancher, lukning af visse virksomheder eller et fald i visse forretningsaktiviteter.

Her er 10 teen-jobs, der har oplevet fald i opslag fra juni 2020 til juni 2021:
1. Leveringschauffør
2. Besætningsmedlem
3. Sæsonmedarbejder
4. Høflighedsmedarbejder
5. Bagger
6. Teammedlem
7. Kasserer
8. Købmandsmedarbejder
9. Frontend associeret
10. Grill kok

For flere råd om, hvordan du får dit første job, er her flere ressourcer til at finde job, skrive dit CV, ansøge og interviewe:

  • 20 bedste job for teenagere
  • Topeksempler på CV for teenagere (med skabeloner)
  • Følgebrev til gymnasieelever uden erhvervserfaring (med prøver)
  • 6 Interview med tips Teenagere til at hjælpe dig med at få dit første job

Preben Due
Preben Due At få et job som teenager er en fantastisk måde at opbygge grundlæggende færdigheder på arbejdspladsen, både for skolen og din karriere. At begynde at tjene penge for første gang er også en spændende milepæl og vigtig for at lære at administrere penge nu og efterhånden som du bliver ældre. Når vi begynder at gå ind i et andet skoleår igen, er du måske på udkig efter job, du kan arbejde som teenager.