De 12 Bedste Deltidsarbejde Hjemmefra

Deltidsjob i hjemmet kan være gavnlige for enkeltpersoner fra alle samfundslag. At arbejde hjemmefra på deltid kan give dig mere frihed end en fuldtidsstilling og/eller på kontoret.

Plus, med stigende popularitet af arbejde hjemmefra, er der flere muligheder tilgængelige for en stilling, du kan udføre på deltid i komfort i dit hjem. I denne artikel vil vi undersøge, hvad et deltidsarbejde hjemmefra job er, og hvilke topjobs du kan søge i dag.

Hvad er deltidsjob, der er hjemmegående?

Et deltidsjob er et job, der kræver, at medarbejderne arbejder et lavere antal timer end virksomhedens fuldtidsansatte. Selvom der ikke er noget fast antal timer, der kræves for at blive betragtet som deltid, betragtes du normalt som deltidsansat, hvis du arbejder mindre end 35 timer. Et ophold i hjemmet er et job, hvor du kan udføre alle opgaver fra dit hjem og ikke er forpligtet til at gå ind på kontoret. Så et deltidsjob i hjemmet er et job, hvor du arbejder mindre end 35 timer og kan udføre alle aspekter af stillingen hjemmefra eller på afstand.

12 bedste deltidsjob, hjemmefra

Følgende er en liste over 12 af de bedste deltidsjob, du kan udføre hjemmefra.

1. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,10/time

Fjernkundeservicestillinger er ideelle deltidsjob, der arbejder hjemmefra for personer med gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner. Som kundeservicemedarbejder bliver du forpligtet til at tilpasse ordrer, løse konflikter og finde produkter til kunder over telefonen. Nogle virksomheder kræver, at du forpligter dig til fire timers tidsblokke hver dag, du arbejder.

Relateret: 9 tips til at forbedre dine kundeservicefærdigheder

2. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $13,71/time

Et transkriptionistjob er en god mulighed for at arbejde deltid fra dit hjem. Som transskriptionist transskriberer du lydfiler ved hjælp af din egen computer. Lægekontorer er virksomheder, der ofte hyrer transskriptionsprofessionelle; der er dog en række virksomheder, der kræver transskriptionstjenester. De fleste virksomheder giver dig mulighed for at lave din egen tidsplan, og mange transskriptionsstillinger kræver ikke forudgående erfaring eller videregående uddannelse.

3. Virtuel callcenteragent

National gennemsnitsløn: $14,02/time

En virtuel callcenteragent udfører typisk alle opgaver, som en personlig callcentermedarbejder ville udføre, men fra komforten af ​​deres eget hjem. Opgaver, du kan være ansvarlig for som virtuel callcenter-agent, omfatter besvarelse og opkald, kundeservice, kundesupport og salg. Mange virksomheder kræver ikke forudgående erfaring og vil give on-the-job træning.

4. Koordinator for sociale medier

National gennemsnitsløn: $15,57/time

Social media managers er personer, der administrerer forskellige aspekter af en person eller virksomheds sociale medie platforme. Du kan for eksempel komponere og planlægge opslag, svare på private beskeder, køre annoncer, administrere kampagner og oprette billeder eller videoer til kundens sociale medier.

Almindelige brugte platforme inkluderer Twitter, Instagram, Facebook, YouTube og Snapchat. Dit overordnede mål som koordinator for sociale medier er at øge en virksomheds bevidsthed i samfundet og øge salget. Dette job er fantastisk som en deltids-arbejde hjemmefra, fordi du typisk kan udføre dine opgaver når som helst på dagen fra ethvert sted.

5. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $15,79/time

En virtuel assistent er et kontor eller en personlig assistent, der udfører typiske kontoropgaver hjemmefra. Du kan for eksempel planlægge aftaler, besvare telefonopkald, administrere kalendere og indtaste data for personen eller virksomheden. Dette job er bedst for personer, der kan multi-taske og har stærke organisatoriske færdigheder. Indtægten for denne stilling kan variere afhængigt af den type opgaver, du udfører.

Relateret: Administrative færdigheder: Definition og eksempler på din karriere

6. Deltids grafisk designer

National gennemsnitsløn: $17,71/time

Hvis du har erfaring med redigering af billeder og fotos samt design af hjemmesider, kan du muligvis finde en deltidsstilling som grafiker. Grafiske designere er typisk ansvarlige for at designe og redigere forskellige digitale og trykte marketingmaterialer såsom magasiner og firmawebsteder. De fleste deltidsansatte grafiske designere kan lave deres egne timer.

7. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $38.149 om året

At være dyrepasser er en sjov og bekvem måde at arbejde på deltid fra dit hjem. Dyrepassere holder øje med andres kæledyr i et par dage til flere uger og udfører kæledyrsejerens pligter, såsom fodring, gåture og leg med kæledyret.

Der er flere firmaer, som du kan tilmelde dig som dyrepasser gennem, som vil matche dig med folk, der har brug for dine tjenester i dit område. Du kan typisk indstille dine egne takster og vælge din egen tidsplan som dyrepasser, hvilket gør det til et godt deltidsarbejde hjemmefra.

8. Fjernlærer

National gennemsnitsløn: $19,21/time

Hvis du er dygtig inden for et bestemt fag eller har en uddannelse og erfaring som lærer, kan det være et godt arbejde hjemmefra at arbejde som fjernlærer på deltid. Virtuelle lærere udfører lignende opgaver som lærere i et klasseværelse i det virkelige liv, bortset fra at de bruger Skype eller en anden form for online kommunikationsteknologi til at interagere med eleverne.

Du er muligvis også i stand til at forudindspille lektioner for øget fleksibilitet. Emner, der typisk er den største efterspørgsel for online lærere, omfatter engelsk, matematik og naturvidenskab.

9. Online tutor

National gennemsnitsløn: $21,41/time

Online vejledning er en usædvanlig fleksibel mulighed for at arbejde hjemmefra, der giver dig mulighed for at oprette din egen tidsplan og arbejde i korte perioder ad gangen. Online vejledningssessioner er normalt en halv time til en time med en studerende, der har behov for yderligere støtte i et bestemt emne. Du kan blive bedt om at demonstrere din ekspertise inden for det emne, du vælger at undervise, samt gennemføre et baggrundstjek, før du bliver ansat.

10. Medicinsk kodning

National gennemsnitsløn: $21,73/time

Et fjernmedicinsk kodningsjob kan give dig deltidsindkomst og en ofte fleksibel tidsplan. Som medicinsk koder vil du blive bedt om at oversætte en læges eller anden udbyders medicinske udskrifter og tjenester til den korrekte kode for de tilsvarende procedurer eller diagnoser. Du skal muligvis have tidligere erfaring eller certificering for at blive ansat til denne stilling.

11. Fjernrejsebureau

National gennemsnitsløn: $45.273 om året

At arbejde som et virtuelt rejsebureau er en god idé for dem, der har en passion for at rejse. Dette job består i at finde og booke alle aspekter af en person eller gruppes rejseplan. Lønnen for denne stilling kan variere og er ofte baseret på kommission optjent, når nogen vælger at bestille deres rejse gennem dig. Almindelige opgaver for et rejsebureau omfatter sammenligning og booking af flyrejser, hoteller og udflugter for kunder.

12. Online skribent eller redaktør

National gennemsnitsløn: $61.503 om året

Fjernforfattere og redaktører er i stigende grad populære stillinger, der har potentiale til at betale godt. Som skribent eller redaktør vil du researche, faktatjekke, skrive, redigere og opdatere onlineindhold. Mange virksomheder, der ansætter online redaktører eller skribenter, kræver ikke, at du har en grad eller omfattende professionel erfaring, men du skal muligvis gennemføre en skrive- eller redigeringstest. De fleste skrive- eller redigeringsjob betaler baseret på ordantal.

Loke Damgaard
Loke Damgaard Deltidsjob i hjemmet kan være gavnlige for enkeltpersoner fra alle samfundslag. At arbejde hjemmefra på deltid kan give dig mere frihed end en fuldtidsstilling og/eller på kontoret.