Dag I En Fysioterapeutassistents Liv: Med Jobopgaver

Dag I En Fysioterapeutassistents Liv: Med Jobopgaver

Fysioterapi er et givende karriereområde med flere efterspurgte jobveje. En fysioterapeutassistent kan hjælpe folk med at komme sig over skader og forbedre deres mobilitet. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere som fysioterapeutassistent, kan forståelsen af ​​den daglige erfaring og pligter i jobbet hjælpe dig med at beslutte, om karrieren er den rigtige for dig. I denne artikel udforsker vi en dag i en fysioterapeutassistents liv, herunder nogle af de daglige opgaver i jobbet.

Relateret: 35 bedste job til at hjælpe mennesker

Hvordan er en dag i en fysioterapeutassistents liv?

En fysioterapeutassistent er ansvarlig for at give fysioterapeutiske behandlinger til patienter og hjælpe dem med øvelser under vejledning af en autoriseret fysioterapeut. En dag i en fysioterapeutassistents liv finder typisk sted i almindelig arbejdstid, normalt i løbet af dagen mellem 8:00 og 17:00 Fysioterapeuter kan have mange forskellige arbejdsmiljøer, herunder privat fysioterapi praksis, hospitaler, skoler , rehabiliteringscentre og hjem, og de klæder sig typisk i business casual eller scrubs, afhængigt af kravene fra deres arbejdsgiver.

Fysioterapeutassistenter arbejder med andre mennesker på daglig basis, typisk arbejder direkte med patienter og arbejder med en autoriseret fysioterapeut. I en typisk arbejdsdag hjælper en fysioterapeutassistent ofte patienter med at gennemføre øvelser, administrerer behandlinger, opretter patientbehandlingsplaner, fører sundhedsjournaler og uddanner patienter.

Færdigheder for fysioterapeutassistenter

Fysioterapeutassistenter kan gøre brug af mange forskellige færdigheder gennem en arbejdsdag, herunder:

 • Empati: Empati er en vigtig karrierefærdighed for fysioterapeutassistenter, som de bruger på daglig basis. Fysioterapeutassistenter skal være omsorgsfulde og empatiske over for patienter, der står over for smertefulde skader, da de hjælper dem med at gennemføre øvelser og behandlinger. De motiverer deres patienter og bevarer en positiv, opmuntrende holdning for at hjælpe dem med at få succes.

 • Kommunikation: Det er vigtigt for fysioterapeutassistenter at kommunikere godt med deres patienter. Fysioterapeutassistenter skal klart kommunikere træningsinstruktioner, behandlingsplaner og anden information til deres klienter for at hjælpe dem med at få succes. Gode ​​kommunikationsevner er også afgørende for, at fysioterapeutassistenter kan danne stærke relationer til deres patienter og støtte dem gennem deres helbredelse.

 • Fysisk udholdenhed: Fysioterapeutassistenter har også fysisk udholdenhed, da de typisk arbejder på fødderne og udfører fysiske aktiviteter i hverdagen. De løfter ofte tunge genstande og hjælper patienter med at stå og gå, hvilket betyder, at de skal have fysisk udholdenhed. De udfører også ofte praktiske behandlinger som massage.

 • Kritisk tænkning: Kritisk tænkning er en vigtig karrierefærdighed for fysioterapeutassistenter. De anvender ofte kritisk tænkning til at vurdere en situation og bestemme den bedste fremgangsmåde for sundheden for at forbedre deres patienters helbred.

 • Tekniske fysioterapeutiske færdigheder: Fysioterapeutassistenter trækker på deres tekniske fysioterapifærdigheder hver dag. De ved, hvordan man hjælper patienter med at gennemføre øvelser, administrere behandling og betjene fysioterapiudstyr.

 • Journalføring: Fysioterapeutassistenter er ansvarlige for at føre journaler for at overvåge patientens succes og dokumentere patientbehandlingsplaner. Derfor bruger de ofte journalføringskompetencer.

 • Detaljeorientering: Fysioterapeutassistenter skal være detaljeorienterede for at overvåge patientens fremskridt, tage notater om behandlingen, udvikle grundige behandlingsplaner, overvåge vitale tegn og nøje overholde fysioterapipolitikkerne.

Relateret: Sådan bliver du fysioterapeutassistent

Daglige arbejdsopgaver som fysioterapeutassistent

Rollen som fysioterapeutassistent involverer at hjælpe patienter med at forbedre deres mobilitet og komme sig efter skader under vejledning af en autoriseret fysioterapeut. En fysioterapeutassistent udfører typisk mange arbejdsopgaver i løbet af deres arbejdsdag, herunder:

Patientbehandlingsansvar

Fysioterapeutassistenter er ansvarlige for at administrere behandlinger til patienter og hjælpe dem med at gennemføre øvelser, herunder:

 • Udstrækning
 • Styrketræning
 • Mobilitetsøvelser
 • Balancetræning
 • Udstyrsøvelser
 • Elektrisk stimulation
 • Varme- og isbehandlinger
 • Ultralyd
 • Massagebehandlinger
 • Laserterapi
 • Varmtvandsterapi

Fysioterapeutassistenter bruger ofte behandlinger som disse for at hjælpe patienter med at komme sig efter sportsrelaterede skader, brud, ryg- eller nakkeskader og andre tilstande.

Relateret: Sådan bliver du fysioterapeut

Yderligere ansvar for fysioterapeutassistent

Yderligere daglige jobansvar for fysioterapeuter kan omfatte:

 • Udarbejdelse af unikke patientbehandlingsplaner baseret på den enkelte patients behov
 • Evaluering af patientbehov og sygehistorie for at diagnosticere og behandle problemer
 • Rådgivning af patienter om skader eller smerter
 • At hjælpe patienter med at følge behandlingsplaner og gennemføre øvelser
 • At sætte mål og hjælpe patienter med at nå dem
 • Overholdelse af fysioterapistandarder for praksis
 • Undervisning af patienter i fysioterapi og anden medicinsk information
 • At lære patienterne, hvordan man effektivt udfører øvelser og stræk
 • Skab stærke relationer til patienter og forbedre deres liv

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

Yderligere information om at være fysioterapeut assistenter

Her er yderligere information om jobkrav, løn og jobudsigter og fordele ved fysioterapeutassistenter for at hjælpe dig med at lære mere om karrieren:

Jobkrav

Fysioterapeutassistenter skal opfylde visse karrierekrav. Fysioterapeutassistenter har normalt mindst en associeret grad. Typisk tager en fysioterapeutassistent associeret grad to år at lære og inkluderer kurser i anatomi og fysiologi, medicinsk terminologi, psykologi og andre relevante kurser relateret til medicin.

Fysioterapeutassistenter kan få licens ved at tage National Physical Therapy Exam (NPTE), og de kan have yderligere certificeringer for at forbedre sig selv som jobkandidater og lære yderligere færdigheder og viden.

Relateret: Spørgsmål og svar: Er det værd at blive fysioterapeut?

Løn og jobudsigt

Den gennemsnitlige grundløn for en fysioterapeutassistent i USA er $30,77 i timen. Ifølge Bureau of Labor Statistics forventes fysioterapeutassistentkarrieren at vokse meget hurtigere end gennemsnittet i løbet af de næste par år. Dette indikerer et positivt jobudsigt for fysioterapeutassistenter.

Relateret: Fysioterapiassistent vs Fysioterapiassistent

Fordele ved at være fysioterapeutassistent

Der er mange fordele ved at være fysioterapeutassistent, herunder:

 • Evne til at hjælpe andre mennesker: En fordel ved at være fysioterapeutassistent er evnen til at hjælpe andre mennesker. Fysioterapeuter udvikler ofte dybe relationer til deres patienter og hjælper dem med at forbedre deres liv ved at reducere smerte eller forbedre mobilitet. For mange mennesker kan dette gøre det at være fysioterapeutassistent til en meget givende karriere.

 • Kortere uddannelse og uddannelse: Fysioterapeutassistenter har kun brug for et par års uddannelse og certificeringer, hvilket gør det lettere at blive fysioterapeutassistent end andre erhverv. Dette appellerer til mange mennesker, der ønsker at bruge mindre tid i skolen eller opnå certificeringer.

 • Mange arbejdsmiljøer: Fysioterapeutassistenter kan arbejde i en række forskellige arbejdsmiljøer, privat fysioterapipraksis, hospitaler, skoler, rehabiliteringscentre og patienthjem. For mange mennesker kan dette være med til at holde jobbet spændende og underholdende.

 • Arbejdsglæde: Arbejdsglæde er en vigtig fordel ved at være fysioterapeutassistent. Mange fysioterapiassistenter fortæller, at de er glade for deres job og nyder dem.

 • Balance mellem arbejde og privatliv: Fysioterapeutassistenter arbejder typisk på faste timer mellem kl. 8.00 og 17.00. Denne standardarbejdsplan kan give mulighed for balance mellem arbejde og privatliv, hvilket er en anden vigtig fordel ved at være fysioterapeutassistent.

Magda Fuglsang
Magda Fuglsang Fysioterapi er et givende karriereområde med flere efterspurgte jobveje. En fysioterapeutassistent kan hjælpe folk med at komme sig over skader og forbedre deres mobilitet. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere som fysioterapeutassistent, kan forståelsen af den daglige erfaring og pligter i jobbet hjælpe dig med at beslutte, om karrieren er den rigtige for dig. I denne artikel udforsker vi en dag i en fysioterapeutassistents liv, herunder nogle af de daglige opgaver i jobbet.