CV-tip, Hvordan Man Opdager Et Svigagtigt Jobopslag Og Arbejdsgivere, Der Ansætter Nu: COVID-opdatering, Afsnit 3

CV-tip, Hvordan Man Opdager Et Svigagtigt Jobopslag Og Arbejdsgivere, Der Ansætter Nu: COVID-opdatering, Afsnit 3

Vi livestreamer to ugentlige COVID-opdateringer på Bonjouress Facebook-side for at give ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.

Denne uge giver Abbey Carlton, Bonjouress direktør for Social Impact, opdateringer om jobsøgning under COVID-19. Hendes fokus i denne episode er, hvordan man skriver og opdaterer et fremtrædende CV. Andre emner inkluderer hasteansættelse af arbejdsgivere, hvordan man starter en jobsøgning og en opdatering på arbejdsmarkedet i lyset af coronavirus.

Ugens tip om COVID-opdatering er: Opdater og skræddersy dit CV til de job, du søger. For eksempel er det klogt at se nærmere på beskrivelsen af ​​et job, du søger, for at identificere relevante søgeord. Derfra kan du inkorporere søgeord, der relaterer til din baggrund, i dit CV og din ansøgning. Prøv at sætte de vigtigste kvalifikationer og nøgleord øverst på dit CV i en sammenfattende erklæring. Disse søgeord signalerer til arbejdsgiverne og de automatiske sorteringssystemer, de ofte bruger, at du kan være en kvalificeret kandidat til stillingen. For flere tips til, hvordan du laver et målrettet CV, se videoen ovenfor.

Abbey citerer derefter Daniel Culbertson, en ansættelseslab-økonom, om den aktuelle tilstand af økonomien og arbejdsmarkedet: "Naturligvis undrer mange jobsøgende sig over, hvordan arbejdsmarkedet vil se ud på den anden side af dette, men jeg frygter, at det er alt for meget. tidligt for økonomer at have et solidt svar. I en nylig undersøgelse fra Wall Street Journal var økonomerne splittede. Næsten halvdelen (47,1 %) af de adspurgte økonomer forventede en hurtig recession med et kraftigt opsving, mens de fleste af resten (45,1 %) forventede et langt, langsomt opsving. I hvert fald ser det ud til nu, at det økonomiske opsving afhænger af forløbet af COVID-19."

Abbey afslutter denne uges episode med at besvare nogle ofte stillede spørgsmål. Hvis du har spørgsmål, skal du sørge for at efterlade dem på Bonjouress Facebook-side eller YouTube-kanal.

Filip Brix
Filip Brix Vi livestreamer to ugentlige COVID-opdateringer på Indeeds Facebook-side for at give ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.