Biologijob For Nyuddannede

Biologijob For Nyuddannede

Hvis du overvejer at komme ind i biologi, eller du er ved at tage din eksamen, kan det at kende de ledige job give en mere effektiv jobsøgning. Uanset om du vil arbejde i et laboratorium eller med dyr, er du sikker på at finde masser af muligheder, der opfylder dine interesser og kvalifikationer. I denne artikel giver vi dig tips til at finde et job som biologikandidat sammen med en liste over mulige karriereveje for dem, der dimitterer med biologigrader.

Relateret: 16 højest betalende biologijob

Hvordan kan du finde et job som biologiuddannet?

Når du leder efter job som biologiuddannet, hjælper det at vide, hvor du skal starte. At have en plan giver dig mulighed for at udnytte din tid mere effektivt. Brug disse tips til at hjælpe dig med at finde et job som biologiuddannet:

  • Gå, hvor jobbet er. Se efter job i byer og stater, der har en høj koncentration af biologijobs. At søge job i et område, der henvender sig til biologiindustrien, øger dine chancer for at finde beskæftigelse inden for dette felt. Hvis du ikke kan finde relevante job i dit område, så overvej at flytte.
  • Få din certificering. Overvej at forfølge din certificering for at få yderligere træning og uddannelse inden for dit felt. Certificering hjælper dig også med at forbedre dine færdigheder og fremhæver effektivt din ekspertise til at ansætte ledere.
  • Deltag i en professionel organisation. Overvej at melde dig ind i en professionel organisation for at få mere viden om den seneste udvikling inden for dit felt. En professionel organisation kan også introducere dig til folk inden for dit felt, som måske kender til job, du måske ønsker at forfølge.

Relateret: Top 21 job i biologigrad

Kandidatjob for biologer

Når du starter din jobsøgning, skal du kigge efter muligheder, der opfylder dine kvalifikationer og interesser. Husk, at nogle biologijob kræver et vist niveau af erfaring eller uddannelse - uanset om du har en biologiuddannelse eller ej. Nedenfor er 25 job at overveje som biologi kandidat. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Veterinærsygeplejerske

National gennemsnitsløn: $22.390 om året

Primære opgaver: Veterinærsygeplejersker hjælper dyrlæger med at give dyr ordentlig lægehjælp. De behandler syge kæledyr i en veterinærpraksis, udfører forskellige opgaver, herunder administration af lægemidler, forberedelse af kæledyr til operation og tage røntgenbilleder. Veterinærsygeplejersker uddanner også kæledyrsejere om, hvordan de vedligeholder deres kæledyrs sundhed.

2. Vildtspecialist

National gennemsnitsløn: $40.926 om året

Primære opgaver: Vildtspecialister anvender deres videnskabelige viden til retssager om vilde dyr. De bruger forskellige teknikker og procedurer til at efterforske dyrelivsforbrydelser såsom krybskytteri eller eksotiske kæledyrshandler. Vildelivsspecialister analyserer også dyr og forskellige beviser indsamlet af embedsmænd, herunder dyrelivsinspektører.

3. Mikrobiologisk tekniker

National gennemsnitsløn: $41.323 om året

Primære opgaver: Mikrobiologiteknikere sikrer korrekt håndtering af testprøver i et laboratorium. De hjælper med at forberede udstyr til eksperimenter og samler en række forskellige prøver såsom parasitter og bakterier til analyse.

4. Sundhedspædagog

National gennemsnitsløn: $46.190 om året

Primære pligter: Sundhedsundervisere lærer folk, hvordan man opretholder en sundere livsstil. Nogle emner, de dækker, omfatter korrekt ernæring, motion og adfærd. De underviser i disse emner i et forsøg på at fremme overordnet velvære.

5. Laborant

National gennemsnitsløn: $50.458 om året

Primære opgaver: Laboratorieteknikere planlægger og udfører laboratorietest og eksperimenter. De analyserer data, indsamler prøver og vedligeholder det laboratorieudstyr, de bruger. Baseret på konklusionen på deres eksperimenter afviser eller verificerer de forskellige hypoteser.

Relateret: Lær om at være laborant

6. Naturfagslærer

National gennemsnitsløn: $63.253 om året

Primære opgaver: Naturfagslærere uddanner deres elever om videnskabelige emner. De laver lektionsplaner, underviser i forelæsninger og evaluerer deres elevers præstationer. Naturfagslærere opretholder også et disciplineret klasseværelse og giver opmuntring, når det er nødvendigt.

7. Mikrobiolog

National gennemsnitsløn: $63.574 om året

Primære opgaver: Mikrobiologer studerer mikroorganismer, herunder alger, bakterier, svampe og vira. De sigter mod at forstå, hvordan disse mikroorganismer lever og interagerer med deres omgivelser. Mikrobiologer sporer også deres udvikling, indsamler prøver fra forskellige steder og analyserer data.

8. Retsmediciner

National gennemsnitsløn: $65.125 om året

Primære opgaver: Retsmedicinere bruger deres videnskabelige viden til at analysere beviser i civil- og strafferetlige sager. De tager billeder af et gerningssted, bestemmer hvilke beviser de skal indsamle, registrerer deres observationer og skitserer gerningsstedet.

9. Bæredygtighedskonsulent

National gennemsnitsløn: $70.638 om året

Primære opgaver: Bæredygtighedskonsulenter rådgiver en virksomhed om, hvordan man bliver mere miljømæssig ansvarlig. De udfører forskning og skaber bæredygtige løsninger til en række forskellige virksomheder. De sikrer, at disse løsninger hjælper med at sænke virksomhedens miljømæssige fodaftryk.

10. Havbiolog

National gennemsnitsløn: $70.773 om året

Primære opgaver: Havbiologer studerer marine organismer og deres økosystemer i havet. De studerer marine planters og dyrs interaktion med deres omgivende miljø og atmosfæren som helhed. De indsamler data, overvåger livet i havet, analyserer en arts karakteristika og bestemmer menneskets indvirkning på havets liv.

11. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $71.680 om året

Primære opgaver: Miljøforskere leder efter farer, der kan skade miljøet eller jordens indbyggere. De skaber løsninger for at minimere eller eliminere disse farer og de virkninger, de kan forårsage.

12. Vildtbiolog

National gennemsnitsløn: $72.297 om året

Primære opgaver: Dyrelivsbiologer studerer dyrepopulationer, deres levesteder og deres adfærd. De udfører forskning, udfører dataanalyse, hjælper med at redde truede arter og estimerer størrelsen af ​​både plante- og dyrelivsbestanden.

13. Anatomisk patologileder

National gennemsnitsløn: $72.428 om året

Primære opgaver: Anatomiske patologiledere arbejder i et laboratorium med tilsyn med anatomiske patologer. De fører tilsyn med evalueringen af ​​patientprøver for at påvise en række sundhedstilstande og opretter en plan for implementering af laboratoriestandarder. De gennemgår også nuværende praksis, administrerer afdelingens budget og rekrutterer nye medarbejdere.

14. Protetiker

National gennemsnitsløn: $74.458 om året

Primære opgaver: Protetikere skaber og tilpasser et kunstigt lem for at hjælpe mennesker med handicap. De bestemmer en patients behov, måler dele af deres krop eller tager aftryk og designer et ortopædisk og proteseapparat ud fra deres behov.

15. Farmaceutisk salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $74.573 om året

Primære opgaver: Farmaceutiske salgsrepræsentanter informerer sundhedspersonale om ny medicinudvikling. De hjælper disse personer med at forstå lægemidler og behandlinger for at yde den bedste pleje til deres patienter.

16. Økolog

National gennemsnitsløn: $76.212 om året

Primære opgaver: Økologer studerer samspillet mellem en organisme og deres miljøer. De udfører forskning og miljøvurderinger, samler prøver, identificerer afgrænsning af vådområder og hjælper med afstrømning af regnvand og erosionskontrol.

Relateret: Lær om at være økolog

17. Miljørådgiver

National gennemsnitsløn: $77.586 om året

Primære opgaver: Miljøkonsulenter analyserer miljøhensyn for både den private og offentlige sektor og hjælper deres kunder med at minimere deres miljøpåvirkning. Dette inkluderer at hjælpe deres kunder med at sænke deres bidrag til vandforurening, luftkvalitet og jordforurening.

18. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $78.117 om året

Primære opgaver: Tandplejere hjælper tandlæger med at analysere en patients mundsundhed. De identificerer tilstedeværelsen af ​​mundsygdomme og giver patienterne undervisning om korrekt mundhygiejne og sundhed. Tandplejere tager også røntgenbilleder, renser tænder og hjælper tandlæger med at beslutte en behandlingsplan.

Relateret: Lær om at være tandplejer

19. Biolog

National gennemsnitsløn: $81.488 om året

Primære opgaver: Biologer studerer organismer og liv for at forstå deres interaktion med hinanden og miljøet. De udfører forskning, indsamler prøver og udfører eksperimenter for at drage konklusioner.

Oda Westergaard
Oda Westergaard Hvis du overvejer at komme ind i biologi, eller du er ved at tage din eksamen, kan det at kende de ledige job give en mere effektiv jobsøgning. Uanset om du vil arbejde i et laboratorium eller med dyr, er du sikker på at finde masser af muligheder, der opfylder dine interesser og kvalifikationer. I denne artikel giver vi dig tips til at finde et job som biologikandidat sammen med en liste over mulige karriereveje for dem, der dimitterer med biologigrader.