At Slutte Sig Til Hæren Med En Bachelorgrad: Fordele Og Hvordan

At Slutte Sig Til Hæren Med En Bachelorgrad: Fordele Og Hvordan

Der er mange grunde til, at folk melder sig ind i militæret, og nogle kan finde det tiltalende, når de har afsluttet deres bachelorgrad og overvejer, hvordan de vil bruge den grad. Hæren tilbyder en række fordele til dem, der slutter sig til en bachelorgrad, der allerede er afsluttet, som omfatter rangering som officer og økonomiske fordele. For dem, der overvejer at melde sig ind i hæren efter endt uddannelse, kan det være nyttigt at overveje, hvorfor du vil være med, hvad du opnår ved at melde dig ind, og hvordan det præcist fungerer at melde sig ind i hæren.

I denne artikel forklarer vi fordelene ved at melde sig ind i hæren efter at have opnået din bachelorgrad, og hvordan du bliver medlem af militæret, når du er færdiguddannet.

Fordele ved at melde sig ind i hæren efter at have opnået en bachelorgrad

Hvis du overvejer at melde dig ind i hæren efter at have opnået en bachelorgrad, kan du opleve, at du optjener særlige fordele og avancement muligheder på grund af din uddannelse. Dette gælder især, hvis du har en uddannelse inden for et felt, som hæren har brug for, såsom medicinsk personale, advokater, teknologieksperter og præster. Selvom din uddannelse ikke er inden for et af disse områder, er der dog fordele ved at melde sig ind i hæren, efter du har afsluttet en bachelorgrad. Her er nogle af disse fordele:

Officersstillinger

I alle militærgrene, inklusive hæren, kræves det, at officerer har en bachelorgrad. For nogle betyder det, at man får en bachelorgrad, mens man er ansat, og for andre betyder det, at man melder sig ind i militæret efter at have opnået sin grad. Medlemmer af militæret, der ikke har en uddannelse, kan ikke modtage uddannelsen til at blive officer, så der er en grænse for, hvor langt deres karriere kan gå. Men så længe du har en bachelorgrad, når du bliver ansat som officer, er du berettiget, uanset om det er starten på din militære karriere eller midten.

Relateret: Din guide til hvervede vs. officerer i militæret

Finansiering af jurauddannelsen

Hvis du er interesseret i at opnå en post-graduate juragrad, kan det at blive medlem af hæren give midler til at fortsætte din uddannelse. Andre grene af militæret tilbyder finansiering til andre typer af kandidatgrader, der er efterspurgt, men i hæren er den eneste type avanceret grad, du kan få finansieret, en jurauddannelse. Programmet, der giver denne finansiering, er elite, men jurastudiet kan være dyrt, så det kan være et værdifuldt program for dem, der er interesseret i at blive advokat.

tilbagebetaling af lån

En af de fordele, der kan være mest tiltalende for nyuddannede universitetsuddannede, er, at hæren tilbyder et tilbagebetalingsprogram for collegelån. College Loan Repayment Program (CLRP) tilbyder tilbagebetaling for op til $65.000 af lån til dem, der tilmelder sig hæren og allerede har lån. På grund af andre universitetsfinansieringsprogrammer for militærmedlemmer, er dette ikke et program, der tilbydes til dem, der allerede er optaget. Mængden af ​​tilbagebetaling, der tilbydes, varierer efter gren, hvor hæren tilbyder det maksimale tilbagebetalingsbeløb godkendt af Kongressen.

Relateret: Top 7 fordele ved at blive medlem af hæren

Højere lønninger

Fordi dem med bachelorgrader er de eneste, der er berettiget til at blive officerer, og officerer er de højest rangerende og højest betalte personer i hæren, tjener dem med en bachelorgrad mere end dem uden, der er i militæret. At gå ind i militæret med en bachelorgrad, der allerede er afsluttet, giver dig mulighed for at starte med en højere løn end dem uden en grad. Derfra vokser din løn baseret på din rang og mange års erfaring, så at blive medlem af militæret med en bachelorgrad kan hjælpe dig med at maksimere dit indtjeningspotentiale.

Relateret: 15 højest betalte militærjob

Bonusser

Når du tilmelder dig militæret, kan du blive tilbudt en bonus afhængigt af en række faktorer, herunder hvor efterspurgt dit færdighedssæt er hos hæren. Disse bonusser er ofte højere end hvad civile virksomheder tilbyder til nyansatte og kan øge din kompensationspakke betydeligt. Disse bonusser kan variere fra et par tusinde dollars til titusindvis af dollars, afhængigt af din erfaring, uddannelse og den rolle, du vil udfylde i hæren.

Omfattende fordele

Militæret tilbyder omfattende fordele til sine soldater, som omfatter forskellige typer forsikringer, en pension og andre pensionsordninger og bolighjælp. Bolighjælpen kan bruges til at bo lejefrit på en militærbase eller til at betale din husleje eller boliglån uden for base. Derudover er militære ægtefæller, der har brug for hjælp til at finde arbejde, berettiget til træning og andre specialprogrammer.

Sådan slutter du dig til militæret efter eksamen

Her er de trin, du kan tage for at blive medlem af militæret, efter du har afsluttet din bachelorgrad:

1. Opfyld kravene

Hver militærgren har deres egne krav, som deltagerne skal opfylde. For hæren betyder det, at du skal være mellem 19 og 32 år gammel, være amerikansk statsborger og bestå et kvalifikationstjek. Kvalifikationstjekket vurderer din parathed til at være soldat, hvilket nogle gange kræver en eksamen. Derudover, hvis du tiltræder for at blive officer, skal du have en bachelorgrad.

Relateret: Militære karrierer: En endelig guide

2. Tilmeld dig

Når du har fastslået, at du er klar til at deltage, og at du opfylder kravene, skal du gå til et rekrutteringskontor for at tilmelde dig. Det er her, du vil diskutere den type arbejde, du kan udføre, eventuelle relevante bonusser og en tidslinje for din træning. Det kan være nyttigt at tage en du holder af for at hjælpe dig med at gennemgå papirarbejdet og planlægge for at være sikker på, at du ikke går glip af noget vigtigt.

3. Gennemfør grunduddannelsen

Hærens grunduddannelse er et 10-ugers program, der lærer dig alt det grundlæggende i at være soldat. Dette inkluderer, hvordan du arbejder i dit team, fysisk beredskab, våbentræning og mere. Når du har meldt dig ind i hæren, får du tildelt en startdato for din grunduddannelse. Når du har gennemført din grunduddannelse, går du videre til din mere specialiserede uddannelse til officerer.

4. Deltag i officersuddannelsen

Når du har gennemført grunduddannelsen, vil du, fordi du har en bacheloruddannelse, på officersuddannelsen. Dette er et 12-ugers program, hvor du lærer lederevner og udvider dine soldaterfærdigheder fysisk og mentalt. Dem, der går på officersuddannelse, er normalt en blanding mellem nye rekrutter med bachelorgrader og tidligere hvervede soldater, der har opnået deres grader, mens de var i hæren.

5. Gennemfør eksamener for specialiserede stillinger

Hvis du arbejder på at tage en specialiseret rolle i hæren, kan det være nødvendigt at gennemføre eksamener, når du har afsluttet din uddannelse. Dette er ikke nødvendigt for alle stillinger, så det kan være nyttigt at finde ud af, om dette vil være nødvendigt for din rolle.

Ferdinand Johansen
Ferdinand Johansen Der er mange grunde til, at folk melder sig ind i militæret, og nogle kan finde det tiltalende, når de har afsluttet deres bachelorgrad og overvejer, hvordan de vil bruge den grad. Hæren tilbyder en række fordele til dem, der slutter sig til en bachelorgrad, der allerede er afsluttet, som omfatter rangering som officer og økonomiske fordele. For dem, der overvejer at melde sig ind i hæren efter endt uddannelse, kan det være nyttigt at overveje, hvorfor du vil være med, hvad du opnår ved at melde dig ind, og hvordan det præcist fungerer at melde sig ind i hæren.