At Finde Et Job I Medicinsk Salg

At Finde Et Job I Medicinsk Salg

Medicinske salgsjob involverer forhandling af aftaler, opbygning af relationer og styrkelse af indtægtsstrømme for en virksomhed, der sælger et produkt eller anden handel inden for den medicinske arena. At finde et job i medicinsk salg kan være givende og give dig mulighed for at opbygge og bruge interpersonelle kommunikationsevner. Du kan få mulighed for at arbejde i forskellige salgsroller inden for dette karriereområde. I denne artikel diskuterer vi, hvad medicinske salgsjob er, de færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes i denne branche og 12 slags job i medicinsk salg.

Hvad er medicinsk salgsjob?

Medicinske sælgere sælger produkter til medicinske medarbejdere på vegne af dem, der producerer medicinske forsyninger, udstyr og medicin. Som i enhver salgskarriere kan medicinske sælgere rejse eller arbejde fra et kontor for at interagere med fagfolk på kontorer og hospitaler rundt om i landet. De, der arbejder med medicinsk salg, bruger deres viden og uddannelse inden for sundhed, naturvidenskab, matematik og bioteknologi til at appellere til sundhedspersonale og administratorer. Medicinske sælgere er ofte ansvarlige for at sælge produkter i specifikke områder af deres virksomheds netværk.

Kompetencer til medicinsk salgsjob

Der er flere færdigheder, du måske ønsker at tilføje til dit CV for at få succes inden for det medicinske salgsfelt. Arbejdsgivere leder efter en kombination af viden, erfaring og færdigheder for at ansætte de bedste kandidater til jobbet. Fælles færdigheder, der er nødvendige for et job i medicinsk salg omfatter:

  • Skriftlige og verbale kommunikationsevner: Klare kommunikationsevner hjælper med at sælge nye produkter. Du bør være i stand til at udtrykke funktionerne i et produkt, og hvordan disse funktioner vil hjælpe en klient.
  • Salgsfærdigheder: Medicinske sælgere skal forstå hvert trin i salgsprocessen, fra at finde potentielle kunder til at beholde eksisterende kontrakter.
  • Opbygning af relationer: Stærke medicinske sælgere administrerer lokale og langdistanceforhold mellem producenter og kunder. De vedligeholder gamle relationer og bygger nye.
  • Skabe omsætningsvækst: Evnen til at øge omsætningen involverer at identificere effektive forretningsstrategier, analysere muligheder og etablere henvisningstjenester.
  • Produktviden: Kunder ønsker at vide om de produkter, du tilbyder, og hvordan de vil være nyttige for deres egne virksomheder. Produktkendskab fører til øget salg og kundetilfredshed.
  • Kundeservicefærdigheder: Det er vigtigt at tiltrække nye kunder, men du bør også yde fremragende service til kunder, du allerede har relationer til. Lyt til dine kunders behov og anvend problemløsningsevner for at imødekomme dem.

12 jobs i medicinsk salg

Medicinsk salg gælder typisk for forskelligt udstyr, der bruges på hospitaler eller kontorer, selvom det også kan udvides til at omfatte personalebureauer og mere - enhver form for relevant handel. Her er nogle medicinske salgsjob, du kan forfølge, hvis du er interesseret i dette karriereområde, med lønoplysninger registreret fra Bonjoures Salaries samt links til hyppigt opdaterede løndata efter hver jobtitel:

1. Indvendig salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $46.411 om året

Primære opgaver: Indre salgsrepræsentanter er ansvarlige for at sælge produkter eller tjenester til andre virksomheder eller patienter fra et fjernkontor. Disse fagfolk leder efter nye kunder og fastholder løbende kunder. De pitcher produkter til kunder, udfylder papirarbejde og behandler ordrer fra et kontor, i modsætning til mange andre medicinske salgsrepræsentanter, der rejser ofte.

Relateret: Lær om at være en intern salgsrepræsentant

2. Medicinsk salgsrekrutterer

National gennemsnitsløn: $49.337 om året

Primære opgaver: En medicinsk salgsrekrutterer er ansvarlig for at hjælpe folk med at finde beskæftigelse som medicinske salgsrepræsentanter. Disse fagfolk arbejder i salgsbemandingskontorer, der giver stillinger til dem, der er interesserede i karrierer som medicinsk udstyr, bioteknologi og farmaceutisk salg.

Relateret: Lær om at være rekrutterer

3. Account manager

National gennemsnitsløn: $61.655 om året

Primære opgaver: Account managers er ansvarlige for at styre kommunikationen mellem en virksomhed, der sælger produkter, og de kunder, der køber dem. Når kunder har spørgsmål, kontakter de den kontoansvarlige for at forhøre sig om deres konto. Account managers vedligeholder kunderelationer, forhandler kontrakter, sikrer, at betaling og produktlevering sker til tiden og opdaterer ledelsen om salgstal.

Relateret: Lær om at være Account Manager

4. Ekstern salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $68.878 om året

Primære opgaver: Eksterne salgsrepræsentanter mødes med kunder i marken. De kan rejse til lægekontorer for at mødes med sundhedspersonale, der køber deres produkter. De planlægger møder ansigt til ansigt, leverer kontrakter, overvåger salgsmål og yder kundeservice.

Relateret: Lær om at være en ekstern salgsrepræsentant

5. Salgsrepræsentant for medicinsk udstyr

National gennemsnitsløn: $5.746 pr. måned

Primære opgaver: En medicinsk udstyrsmedarbejder er ansvarlig for at præsentere, demonstrere og sælge medicinsk udstyr i medicinske og kliniske omgivelser. Salgsrepræsentanter for medicinsk udstyr opretholder kontrakter, tager imod ordrer, overvåger konkurrenter og holder sig opdateret på kliniske data. Disse fagfolk sælger ting som bandager, kørestole og kirurgiske instrumenter.

6. Lægerepræsentant

National gennemsnitsløn: $5.746 pr. måned

Primære opgaver: Medicinske repræsentanter promoverer en virksomheds produkter, som normalt er lægemidler eller medicinsk udstyr. Disse repræsentanter sælger muligvis ikke direkte materialer, men kan i stedet øge kendskabet til et produkt, besvare spørgsmål om merchandise og uddanne læger, sygeplejersker og farmaceuter om materialerne.

7. Territoriets salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $71.800 om året

Primære opgaver: En områdesælger er ansvarlig for at informere kunder inden for et bestemt område om nye produkter og tjenester i sundhedssektoren. Disse medicinske sælgere anbefaler produkter til kunder i specifikke regioner og opbygger relationer i målrettede dele af landet.

8. Farmaceutisk salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $72.990 om året

Primære opgaver: En farmaceutisk salgsrepræsentant er en medicinsk sælger, der er ansvarlig for at uddanne læger, sundhedspersonale og farmaceuter om farmaceutiske produkter. Repræsentanter promoverer deres arbejdsgivers produkter ved hjælp af medicinsk viden, overtalelse og analytiske færdigheder. De kan rejse eller arbejde hjemmefra for at mødes med potentielle kunder.

9. Områdeforvalter

National gennemsnitsløn: $74.400 om året

Primære opgaver: En områdechef fører tilsyn med salget i en bestemt region. Denne leder repræsenterer en organisation og sikrer, at virksomheden har en stærk tilstedeværelse i den definerede region. Områdeledere øger salget i et bestemt område gennem direkte kommunikation med potentielle kunder.

10. Uafhængig salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $80.905 om året

Primære opgaver: Uafhængige medicinske salgsrepræsentanter sælger produkter og tjenester som uafhængige kontrahenter. De arbejder typisk på kommissionsbasis for at lave salgsaftaler, markedsføre produkter og vedligeholde eksisterende salgsforhold. Disse repræsentanter arbejder ofte for flere virksomheder på samme tid.

11. Regional salgschef

National gennemsnitsløn: $91.281 om året

Primære opgaver: Regionale salgschefer er fagfolk med ansvar for at distribuere en virksomheds produkter og tjenester i et målrettet område. Ledere inden for dette felt støtter salgsteamet og giver motivation til hvert medlem til at nå teamets mål. Ledere uddanner salgspersonale, mødes med salgsteams og udvikler pitches til produkterne.

Relateret: Lær om at være en regional salgschef

12. Lægechef

National gennemsnitsløn: $113.810 om året

Primære opgaver: Medicinske ledere, også kaldet fagfolk inden for sundhedspleje og medicinsk ledelse, sælger produkter og tjenester relateret til marketing, fakturering og kontoradministration. De kan arbejde på et kontor eller rejse til kunder i medicinske centre og lægekontorer for at sælge effektivitetsrelaterede produkter.

Freja Kofoed
Freja Kofoed Medicinske salgsjob involverer forhandling af aftaler, opbygning af relationer og styrkelse af indtægtsstrømme for en virksomhed, der sælger et produkt eller anden handel inden for den medicinske arena. At finde et job i medicinsk salg kan være givende og give dig mulighed for at opbygge og bruge interpersonelle kommunikationsevner. Du kan få mulighed for at arbejde i forskellige salgsroller inden for dette karriereområde. I denne artikel diskuterer vi, hvad medicinske salgsjob er, de færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes i denne branche og 12 slags job i medicinsk salg.