At Blive Sygeplejerske

At Blive Sygeplejerske

Sygeplejersker giver patienterne grundlæggende sygepleje i henhold til instruktioner fra andre læger. Deres bidrag kan have en direkte indflydelse på patientens helbredelsesproces. At lære om en sygeplejerskes pligter, og hvordan man bliver det, kan hjælpe dig med at afgøre, om det er en god karriere for dig.

I denne artikel vil vi se, hvad en sygeplejerske gør, hvordan man bliver det og de nødvendige færdigheder til denne stilling.

Hvad er en sygeplejerske?

En sygeplejerske er en uddannet sundhedsperson, der bistår registrerede sygeplejersker og læger med grundlæggende patientpleje og grundlæggende medicinske opgaver. De kan også hjælpe sygeplejersker med administrative opgaver og kan arbejde i en række forskellige sundhedsmiljøer, såsom klinikker, hospitaler, plejefaciliteter og rehabiliteringscentre. Sygeplejersker kan arbejde på en række forskellige skift, da mange sundhedsfaciliteter er åbne 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Sygeplejersker har brug for en certificering for at vise, at de har den nødvendige viden og kliniske erfaring til at hjælpe patienter.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

Hvad laver en sygeplejerske?

Sygeplejersker arbejder generelt i et krævende miljø, der kræver ansigt-til-ansigt interaktioner med patienter, sygeplejersker, læger og andre medicinske fagfolk. En sygeplejerske kan udføre følgende opgaver:

 • Assistere med diverse administrative opgaver
 • Hjælper patienter med at vaske, skifte tøj og spise
 • Opretholdelse af hygiejne på patienternes værelser
 • Kontrol og registrering af patienters vitale tegn
 • Indsamling af sygehistorier for patienter
 • Transport af patienter til forskellige dele af anlægget
 • Opredning af patientsengen og rengøring af patientstue eller afdeling

Gennemsnitsløn

Løn til sygeplejerske kan variere afhængigt af uddannelsesniveau, års erfaring, placering og typen af ​​medicinsk sundhedsmiljø.

 • Fælles løn i USA: $12,81 i timen
 • Nogle lønninger varierer fra $7,25 til $25,10 i timen

  Sygeplejersker rapporterede også at tjene $4.500 om året i overtidsbetaling. Løndata udfyldt i hele denne artikel blev fundet på Bonjoures Salaries, hvor de opdateres hyppigt.

Sådan bliver du sygeplejerske

Hvis du overvejer at blive sygeplejerske, vil en af ​​dine primære overvejelser være den karrierevej, der kræves af en håbefuld sygeplejerske. For at blive sygeplejerske kan du forvente at gennemføre de fire følgende trin for at øge dine muligheder for succes:

1. Få en gymnasieeksamen eller GED

En gymnasieeksamen eller GED er en forudsætning for at blive tilmeldt de fleste sygeplejerske-assistentprogrammer. Det er også et krav for statslig certificering. Kurser i biologi, kemi, fysik og matematik under gymnasiet bør forberede dig tilstrækkeligt til et sygeplejerskeprogram.

2. Gennemfør et sygeplejerskeprogram

Sygeplejerskestuderende skal gennemføre et statsgodkendt træningsprogram af en måned til seks måneders varighed. Disse programmer er tilgængelige på community colleges såvel som på erhvervsuddannelsesinstitutioner. De forbereder eleverne til at give grundlæggende patientpleje ved at give kurser i anatomi, medicinsk terminologi og ernæring.

Som en del af deres certificeringsprogram gennemgår sygeplejerskeassistenter klinisk praksistræning for at lære om at yde grundlæggende sygepleje, personlig pleje, genoprettende pleje og psykologisk pleje. De lærer, hvordan man plejer patienter ved at tage temperaturer og blodtryk, registrere højde og vægt og overvåge deres helbred. Derudover øver de sig i at hjælpe patienter med deres daglige hygiejnerutiner og lærer at observere dem for fysisk og psykisk lidelse.

3. Optjen en sygeplejerske certificering

Studerende skal derefter bestå en statsadministreret eksamen, der tester deres viden og evner.

Forskellige stater har specifikke kriterier for certificering af sygeplejerske. De fleste kræver bevis for at have gennemført et sygeplejerskeprogram, en bestået karakter på eksamen. Sygeplejersker skal muligvis også gennemgå et baggrundstjek. Hvis de flytter til en anden stat, kan de muligvis fortsætte med at bruge deres nuværende certificering eller skal have en ny. En sygeplejerske skal forny deres certificering baseret på deres stats nuværende retningslinjer. Typisk kræves der efteruddannelse for at blive omcertificeret.

4. Forbered et sygeplejerske-cv

De fleste arbejdsgivere kræver et kort følgebrev og et CV, der er skræddersyet til jobkravene. Dit CV skal indeholde personlige oplysninger, uddannelse, færdigheder og erhvervserfaring. Gennemgang af prøver på sygeplejerske-hjælperens CV kan hjælpe dig med at lære mere om, hvilke elementer du bør inkludere i dine egne.

Relateret: 10 bedste færdigheder at inkludere på et CV

Færdigheder for sygeplejersker

En sygeplejerske har brug for et unikt sæt færdigheder for at kunne udmærke sig i deres arbejdsmiljø. Nogle nødvendige færdigheder i sygeplejerske inkluderer:

 • Praktisk viden
 • Medfølelse
 • Detaljeorienteret
 • Meddelelse
 • Udholdenhed
 • Følelsesmæssig intelligens

Praktisk viden

Praktisk viden om medicin og grundlæggende sundhedsplejepraksis kan hjælpe sygeplejerske med at udføre næsten alle deres opgaver. Sygeplejersker skal også vide, hvordan man tager temperaturer, registrerer blodtryk og overvåger patienter for tegn på bedring. Mens den teoretiske viden, de lærer som en del af deres træningsprogram, er nyttig, lærer mange sygeplejersker og fortsætter med at lære mere på jobbet.

Medfølelse

Sygeplejersker skal have en medfølende tilgang til deres patienter og have et ægte ønske om at hjælpe dem. De skal udvise empati, når patienter forklarer symptomer for at yde den bedst mulige behandling. Tålmodighed kan hjælpe dem med gentagne eller komplicerede opgaver. For sygeplejersker, der arbejder med patienter i flere år, kan medfølelse hjælpe dem med at udvikle et positivt, sundt forhold.

Detaljeorienteret

Opmærksomhed på detaljer er en væsentlig egenskab hos sygeplejersker, da deres arbejde har en væsentlig effekt på kvaliteten af ​​den sundhedspleje, som patienterne modtager. Udover at være til tiden og opmærksomme, når de er på vagt, skal de være omhyggelige i deres arbejde. Når de vasker patienter eller skifter forbindinger, skal de gøre det omhyggeligt og passe på at undgå yderligere skader eller irritation. De skal også følge en læges nøjagtige instruktioner vedrørende medicin og diætrestriktioner for at sikre, at patienter får eksemplarisk pleje.

Meddelelse

Som en del af deres arbejdsopgaver interagerer sygeplejersker med mange mennesker, herunder andre sygeplejersker, læger, patienter og deres familier. De skal kunne arbejde med forskellige personlighedstyper og stafet og modtage vigtig medicinsk information. At være i stand til at kommunikere klart og effektivt hjælper dem med at levere opdateringer om patienters helbred til læger.

Relateret: Kommunikationsfærdigheder: Definitioner og eksempler

Udholdenhed

Mens de plejer patienter, er sygeplejersker ofte på benene i lange timer. De kan stå, gå, gå op ad trapper. Sygeplejersker løfter eller vender også patienter for at hjælpe dem med personlig hygiejne, flytte dem i deres senge, flytte dem til lægetjek og procedurer eller hjælpe dem ind i kørestol. Sygeplejersker skal være fysisk i stand til at udføre disse opgaver.

Følelsesmæssig intelligens

Sygeplejersker kræver en god grad af følelsesmæssig intelligens for at tage sig af alle patienter. Denne færdighed kan hjælpe dem med at vurdere patienter og overvåge dem for tegn eller symptomer, som de kan videregive til læger. Det kan også hjælpe med at udvikle en god relation til patienterne for at gøre deres ophold i anlægget positivt. Sygeplejersker har brug for følelsesmæssig intelligens for at skabe et glat og velfungerende miljø.

Bent Bech
Bent Bech Sygeplejersker giver patienterne grundlæggende sygepleje i henhold til instruktioner fra andre læger. Deres bidrag kan have en direkte indflydelse på patientens helbredelsesproces. At lære om en sygeplejerskes pligter, og hvordan man bliver det, kan hjælpe dig med at afgøre, om det er en god karriere for dig.