At Blive Flådetandlæge: Med Trin

At Blive Flådetandlæge: Med Trin

Medicinske karrierer kan være meget succesfulde og er ofte i høj efterspørgsel. På samme måde appellerer roller i militæret til mange enkeltpersoner på grund af de fordele og sikkerhed, de kan give. Folk, der gerne vil kombinere deres interesse for tandpleje med et ønske om at tjene i militæret, kan overveje en karriere som flådetandlæge. I denne artikel diskuterer vi rollen som en flådetandlæge, hvordan man bliver det, og de løn- og karriereudsigter, du kan forvente i denne rolle, for at understøtte dine egne karrieremål.

Hvad er en flådetandlæge?

En flådetandlæge er en læge, der håndterer kæbepleje for personer under den amerikanske flåde og efter denne gren af ​​militærets skøn. De er også forpligtet til at udføre de nødvendige pligter for et medlem af den amerikanske flåde i tider med fred og konflikt. Nogle flådetandlæger vælger at bruge hele deres karriere som medlem af Forsvaret. Andre vil måske skifte til en civil tandlægerolle på et tidspunkt i deres karriere.

Relateret: Sådan bliver du tandlæge

Hvad laver en flådetandlæge?

En flådetandlæge er en læge, der diagnosticerer, behandler og hjælper med at forhindre lidelser i munden, tænderne og tandkødet for personer, der er tilknyttet den amerikanske flåde og under denne gren af ​​militæret. De kan udføre undersøgelser, bruge disse oplysninger til at bestemme en patients mundsundhed og komme med anbefalinger baseret på det, de finder. De kan også udføre procedurer såsom udfyldning af hulrum, modellering af tandproteser og kroner, anvendelse af korrigerende anordninger og uddannelse af patienter i passende tandpleje.

En flådetandlæge kan udføre disse tjenester for sømænd på en flådebase, eller de kan hjælpe enkeltpersoner på steder, der betjenes af den amerikanske flåde afhængigt af deres direktiver. Navy tandlæger udfører også de almindelige opgaver, der forventes af deres rang og rating som medlemmer af den amerikanske flåde. De kan bruge hele deres karriere som medlem af flåden, eller de kan gå over til en civil rolle på et tidspunkt i deres karriere.

Relateret: Hvor lang tid tager det at blive tandlæge? En karrierevejledning til tandpleje

Sådan bliver du en flådetandlæge

Hvis du er interesseret i en karriere, der kombinerer mundsundhedspleje med militærtjeneste, kan det at være flådetandlæge appellere til dig. For at hjælpe dig med at komme i gang med denne karrierevej er her nogle trin, du kan bruge:

1. Optjen et diplom

For at blive tandlæge, hvad enten det er i forsvaret eller som civil, skal du sandsynligvis deltage i flere niveauer af videregående uddannelse. Et gymnasieeksamen eller tilsvarende certificering vil sandsynligvis være påkrævet for at blive optaget på det kollegium eller universitet, du vælger. Hvis du går i gymnasiet, skal du afslutte dit eksamensbevis med opmærksomhed på kurser, der vil understøtte dit arbejde inden for sundhedsområdet, såsom matematik og naturvidenskab, og alle andre kurser, der anbefales til din college-succes. En rådgiver kan muligvis besvare spørgsmål om de specifikke krav på det sted, hvor du gerne vil gå i skole.

Hvis du har brug for en tilsvarende legitimation, kan du undersøge muligheder for test eller kurser online eller personligt. Overvej at kontakte en professionel rådgiver på et lokalt uddannelsescenter eller community college for at hjælpe med at finde de ressourcer, der passer til dig. Sørg for at undersøge de specifikke krav på de colleges, du måtte ønske at deltage i, for at hjælpe med at understøtte din succes i college-ansøgningsprocessen.

2. Gå på college eller universitet

Find derefter det kollegium eller universitet, der passer til dig. Udforsk programmer gennem den amerikanske flåde, der kan understøtte dine bachelorstudier, og tag disse muligheder i betragtning, når du forsker i gymnasier og universiteter. Vær sikker på, at din valgte institution tilbyder en større uddannelse, der vil understøtte din optagelse på tandlægeskolen, såsom præ-tandlæge, biologi eller biovidenskab. Overvej også at undersøge tandlægeskoleprogrammer på dette tidspunkt for at være sikker på, at dine bachelorstudier forbereder dig til kravene til dine foretrukne programmer.

3. Forfølge en kandidatgrad

Efter at have opnået en bachelorgrad, skal du sandsynligvis opnå en doktorgrad og nødvendige certificeringer for at tjene som tandlæge. Dette vil sandsynligvis omfatte en betydelig mængde avancerede studier samt en opholdsperiode, der giver praktisk læring og de nødvendige timer for at opnå din doktorgrad. Udforsk også finansieringsmuligheder gennem den amerikanske flåde på dette tidspunkt, da disse muligheder kan hjælpe med at lindre den økonomiske forpligtelse, der kan ledsage dette studieniveau.

Afhængigt af konteksten skal du muligvis fuldføre dit ophold på et sted, der er sponsoreret af den amerikanske flåde. Sørg for omhyggeligt at undersøge disse krav, når du udvikler din uddannelsesplan. Overvej at tale med en rekrutterer for at finde svar på dine specifikke spørgsmål.

4. Meld dig til den amerikanske flåde

For at tjene som tandlæge i den amerikanske flåde skal du melde dig til denne gren af ​​militæret. Tal med en rekrutterer om processen for tilmelding på dette tidspunkt i din karriere, hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan søge efter disse oplysninger online eller stoppe ved en Military Entrance Processing Station-facilitet (MEPS) for mere information og for at melde dig. På dette uddannelsesniveau vil du sandsynligvis melde dig på officersniveau og deltage i specialuddannelse for at forberede dig til din lederrolle.

5. Deltag i grunduddannelse

Efter at have meldt dig til den amerikanske flåde, vil du deltage i grundlæggende uddannelse. Du vil sandsynligvis gøre det i en officer-specifik kohorte, og din rekrutterer kan muligvis besvare flere spørgsmål om denne proces for at hjælpe dig med at forberede dig til denne oplevelse. Du vil sandsynligvis gennemgå fysisk streng træning samt kurser, der er specifikke for ledelsesopgaverne for en officer i den amerikanske flåde. Dette er beregnet til at forberede dig på det generelle ansvar for en søofficer, samt de opgaver, der er specifikke for tandpleje.

Relateret: Guide til marinens grundlæggende træningskrav

6. Gennemfør yderligere uddannelse

Du skal muligvis også gennemføre yderligere uddannelse efter grunduddannelse. Dette kan være relevant for dine specifikke opgaver som tandlæge og som leder i Søværnet. Overvej at spørge en erfaren flådetandlæge eller din rekrutterer om yderligere træningsmuligheder på ethvert tidspunkt i processen. Du kan også have adgang til yderligere træning som en del af vækst- og forfremmelsesprocessen.

7. Modtag din opgave

Når du har fået al den nødvendige tandlæge- og militæruddannelse, får du sandsynligvis din første opgave. Du kan være udstationeret på en hvilken som helst af den amerikanske flådes hundredvis af lokationer over hele verden, afhængigt af hvor dine færdigheder er nødvendige. Mængden af ​​tid, du bruger på et hvilket som helst sted, kan også variere. Dine specifikke opgaver og fokus i din praksis kan også variere.

Relateret: Sådan bliver du flådelæge

Søværnetandlæges løn og jobudsigt

Søværnets lønninger kan afhænge af din specifikke rolle, rang og lønklasse. I den civile sammenhæng tjener tandlæger en national gennemsnitsløn på $237.820 om året. Ifølge US Bureau of Labor Statistics, en amerikansk regeringsafdeling, der sporer og analyserer beskæftigelsesdata, forventes tandlægekarrieren at vokse med 3 % mellem 2019 og 2029. Civile tandlægers løn og jobmuligheder vil sandsynligvis variere afhængigt af faktorer som f.eks. specialområde for tandlægepraksis.

Richard Wulff
Richard Wulff Medicinske karrierer kan være meget succesfulde og er ofte i høj efterspørgsel. På samme måde appellerer roller i militæret til mange enkeltpersoner på grund af de fordele og sikkerhed, de kan give. Folk, der gerne vil kombinere deres interesse for tandpleje med et ønske om at tjene i militæret, kan overveje en karriere som flådetandlæge. I denne artikel diskuterer vi rollen som en flådetandlæge, hvordan man bliver det, og de løn- og karriereudsigter, du kan forvente i denne rolle, for at understøtte dine egne karrieremål.