At Blive En Engelsk Underviser: Med Trin

At Blive En Engelsk Underviser: Med Trin

Karriere inden for uddannelse kan være en vellykket og fornøjelig mulighed for folk, der kan lide at arbejde med mennesker og hjælpe dem med at lære. Vejledning kan specifikt give de givende fordele ved en uddannelseskarriere, mens den muligvis også giver mulighed for fleksibilitet. Mange studerende ønsker ekstra hjælp til deres sprogfærdigheder, hvilket betyder, at det at arbejde som engelsklærer kan være en god måde at specialisere sig i din uddannelseskarriere. I denne artikel forklarer vi rollen som en engelsk underviser, hvordan man bliver det, og hvad man eventuelt kan forvente af løn og jobudsigt i denne rolle.

Hvad er en engelsk underviser?

En engelsk vejleder er en pædagogisk professionel, der arbejder med studerende individuelt eller i små grupper, normalt for at understøtte den læring, de opnår i deres almindelige engelsk klasseværelse. Engelskvejledere er også nogle gange en elevs primære engelsklærer, hvis de ikke tager engelskundervisning andre steder.

Tutorer kan være ansat af en organisation, der finder vejledere og matcher dem med elever, eller de kan have individuelle ansættelsesaftaler med individuelle studerende eller familier. De kan arbejde i det land, hvor de har deres statsborgerskab, eller de kan vælge at arbejde i udlandet eller endda bo i deres hjemland og praktisk talt undervise studerende i andre lande.

Relateret: Lær engelsk online: The Ultimate Guide

Hvad laver en engelsklærer?

En engelsk vejleder giver ekstra støtte og assistance til studerende i alle aldre til engelskindlæring. De kan mødes med elever en-til-en eller i små grupper. Da de arbejder med enkeltpersoner eller små grupper, forsøger de normalt at tilbyde individualiseret læring og skræddersy deres indhold til hver elevs behov, ofte på en måde, der komplementerer deres arbejde i deres primære engelske klasseværelse. De vurderer normalt deres elevers læring og vækst, arbejder sammen med dem om at sætte mål for deres engelskkundskaber, planlægger lektioner og leverer undervisning og kommunikerer med deres værger eller andre ansvarlige.

Relateret: Sådan bliver du engelsklærer

Hvordan man bliver en engelsk underviser

Hvis det virker som en god mulighed for dig at arbejde som engelsklærer, er her nogle trin, du kan bruge:

1. Optjen dit diplom

Engelske vejledere har normalt brug for mindst en gymnasieeksamen eller tilsvarende, og mange roller kræver en bachelorgrad. Hvis du går på gymnasiet, så fuldfør dine studier med opmærksomhed på klasser, der kan hjælpe dig med at få succes på college og som engelsklærer. Hvis du har brug for en ækvivalenslegitimation for gymnasiet, skal du undersøge lokale og online muligheder såsom udvidede kurser og ækvivalenseksamener. Sørg for at undersøge gymnasier og universiteter, du ønsker at deltage i, hvis dette er den vej, du vælger at tage, og sørg for at gøre dig bekendt med deres eksamensbevis eller ækvivalenskrav.

2. Finesser dine engelskkundskaber

Under og efter dine forstudier skal du sørge for at finpudse dine engelskkundskaber. Prøv at læse mange typer skriftligt ofte, og tag yderligere kurser, hvis det er nyttigt. Hvis det giver mening for din situation, så arbejd med en samtalepartner eller coach for at være sikker på, at dine sprogkundskaber er klar til vejlederrollen.

3. Fortsæt med videreuddannelse

Mange vejledere har også brug for en bachelorgrad, især hvis de arbejder med et bureau. Overvej at tage en grad på et kollegium eller universitet, der fungerer for dig. Sørg for at forske i institutioner og vær opmærksom på faktorer som tilgængelige hovedfag, undervisning og gebyrer og økonomisk støtte. Du kan vælge at udforske personlige gymnasier i dit område såvel som andre steder, hvis du kan flytte, eller endda online-uddannelser, hvis det giver mening at gøre det. Du kan måske diskutere dine muligheder med en betroet mentor eller coach, hvis det ville være nyttigt for dig.

4. Optjen eventuelle nødvendige certificeringer

Før og under dine studier mod din bachelorgrad, skal du forske i tutorstillinger og notere dig de certificeringer, de måtte kræve. Hvis du bemærker, at mange engelske vejlederstillinger kræver visse legitimationsoplysninger på det sted, hvor du ønsker at arbejde, kan du overveje at opfylde disse krav for at hjælpe med at forbedre dit CV og kandidatur til disse roller.

5. Vælg en placering

Under din egen uddannelseserfaring skal du overveje, hvor du også gerne vil arbejde. Nogle vejledere hjælper elever på alle niveauer i deres lokale skolesystem eller på universitetsniveau. Andre rejser til udlandet for at tilbyde engelsk vejledning til studerende i andre lande. Andre underviser stadig online og arbejder med studerende fra hele verden. Udforsk dine placeringsmuligheder og overvej nøje, hvad der virker rigtigt for dig. Husk, at denne plan kan ændre sig, hvis og når du beslutter dig for at tage en anden vej, da vejledning potentielt kan være en fleksibel karrierevej.

6. Beslut dig for at arbejde med et bureau eller selvstændigt

Udforsk roller med et bureau, der parrer vejledere med studerende, og overvej din egen interesse i at arbejde med individuelle studerende og familier for at hjælpe med at beslutte, hvilken ansættelsesstruktur der er den rigtige for dig. Overvej faktorer som løn og skat i hver rolle, og rådfør dig med en finansiel professionel, hvis det giver mening for din situation. Du kan sandsynligvis også ændre denne beslutning gennem hele din karriere, så du kan sikkert gå til dette valg med selvtillid og fleksibilitet.

Relateret: Sådan bliver du lærer

Engelsk underviser færdigheder

For at være en succesfuld engelsk underviser hjælper det at have færdigheder, der støtter dig, når du interagerer med elever, vurderer deres vækst, leverer engelsk indhold og engagerer dine elevers interesse for de emner, du dækker. Her er nogle specifikke færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes som engelsklærer:

  • Meddelelse
  • engelsk sprog
  • Organisation
  • Aktiv lytning
  • Lektionsplanlægning
  • Tålmodighed
  • Fleksibilitet

Engelsk tutor løn og jobudsigt

Engelske undervisere tjener en national gennemsnitsløn på $54.633 om året. Ifølge US Bureau of Labor Statistics (BLS), en amerikansk regeringsafdeling, der indsamler og analyserer beskæftigelsesdata, forventes lignende karrierer at vokse mellem 2019 og 2029. For eksempel forventes gymnasieundervisningsområdet at vokse med 4 % i løbet af disse år og tilføjer 40.200 arbejdspladser. Efterskoleundervisningen forventes at vokse med 9 % og tilføje 121.500 job. Engelsk tutor løn og muligheder vil variere afhængigt af faktorer såsom placering og kontekst, så omhyggelig forskning kan hjælpe med at give den mest nøjagtige og ajourførte information.

Vagn Thomsen
Vagn Thomsen Karriere inden for uddannelse kan være en vellykket og fornøjelig mulighed for folk, der kan lide at arbejde med mennesker og hjælpe dem med at lære. Vejledning kan specifikt give de givende fordele ved en uddannelseskarriere, mens den muligvis også giver mulighed for fleksibilitet. Mange studerende ønsker ekstra hjælp til deres sprogfærdigheder, hvilket betyder, at det at arbejde som engelsklærer kan være en god måde at specialisere sig i din uddannelseskarriere. I denne artikel forklarer vi rollen som en engelsk underviser, hvordan man bliver det, og hvad man eventuelt kan forvente af løn og jobudsigt i denne rolle.