At Blive Direktør For Sikkerhed: Med Trin

At Blive Direktør For Sikkerhed: Med Trin

Virksomheder og organisationer af alle størrelser er afhængige af deres sikkerhedsteams for at holde deres drift sikker, både fysisk og digitalt. De fleste sikkerhedsteams omfatter en række specialiserede roller på forskellige ansvarsniveauer. En vigtig rolle, der kombinerer sikkerhed og lederevner, er sikkerhedsdirektør. I denne artikel forklarer vi direktøren for sikkerhedsrollen, og hvordan du bliver en direktørsikkerhed for at hjælpe dig på din karrierevej.

Hvad gør sikkerhedsdirektører?

Sikkerhedsdirektører beskytter sikkerheden for en virksomheds eller organisations personale, kunder og aktiver såsom udstyr, kapital og intellektuel ejendom. De leder ofte et team af sikkerhedsprofessionelle og træffer sikkerhedsbeslutninger på højt niveau, som deres personale skal implementere. Sikkerhedsdirektører overvåger også regler fra lokalt til føderalt niveau og sikrer, at deres organisations sikkerhedsprocedurer opfylder eller overskrider dem. Deres ansvar omfatter typisk at udvikle og nogle gange også levere sikkerhedstræning til deres team og andre organisationsmedlemmer.

Relateret: Sådan får du en sikkerhedsgodkendelse

Sådan bliver du sikkerhedsdirektør

Hvis en karriere som sikkerhedsdirektør virker rigtig for dig, er her nogle trin, du kan tage for at nå dit mål:

1. Forskningsrollekrav

Sikkerhedsdirektører kan arbejde i mange forskellige brancher, fordi de fleste virksomheder og organisationer har brug for en form for sikkerhedsteam og ledelse for at beskytte deres aktiver. Undersøg roller i forskellige typer virksomheder og i forskellige brancher for at få en fornemmelse af de grundlæggende krav til hver enkelt. Overvej at holde styr på, hvad du finder ved at bruge et organisatorisk værktøj som et regneark eller en digital liste, så du kan vende tilbage til disse oplysninger, når du har brug for det. Vær meget opmærksom på detaljer som erfaringsniveau og påkrævet uddannelse, fordi disse oplysninger kan hjælpe dig med at planlægge din karrierevej.

2. Gør din uddannelse færdig

Baseret på de oplysninger, du opdager, når du undersøger roller som sikkerhedsdirektør, kan du få enhver påkrævet uddannelse. Næsten alle sikkerhedsdirektørroller kræver en gymnasial eksamen, og de fleste kræver også en bachelorgrad. Overvej at udforske specifikke gradstyper og hovedfag såsom jura, strafferetspleje og datalogi, der kan hjælpe dig med at få succes i sikkerhedsbranchen og få job på begynderniveau inden for området. Sørg for at rådføre dig med en mentor eller rådgiver for at vælge den rigtige uddannelsesvej til dine mål. Du kan også søge praktiske erfaringer såsom praktikophold for at understøtte din læring og forbedre dit CV.

3. Find en indgangsrolle

Når du har afsluttet den uddannelse, du skal bruge for at få succes i sikkerhedsbranchen, skal du kigge efter entry-level roller for at få startet din karriere. Job i strafferet, cybersikkerhed og informationssystemer kan hjælpe dig med at lære om nuancerne af sikkerhed i din valgte branche. At vide, hvordan man udfører det indgangsarbejde, der er forbundet med sikkerhed, vil også hjælpe dig med at styre dit team og uddelegere opgaver, når du er sikkerhedsdirektør. Nogle stillinger på direktørniveau kræver også et vist antal års relevant erfaring, så disse stillinger kan også være en måde at opnå dette krav på.

Relateret: Hvad er et entry-level job? Fordele ved entry-level job

4. Fortsæt med at lære

Når du arbejder i entry- og mid-level positioner i sikkerhedsbranchen, skal du sørge for at fortsætte med at lære og udvikle dine færdigheder. Deltag i træning leveret af din arbejdsgiver, når det er muligt, og opsøg yderligere læringsmuligheder, når du kan. Overvej at udforske online- eller personlige klasser for at opbygge din viden og dine evner i din specifikke branche, fordi nye færdigheder kan hjælpe dig i en direktørrolle og hjælpe med at opbygge dit CV.

Relateret: Top 5 sikkerhedscertificeringer for it-professionelle

5. Fremme i din karriere

Efterhånden som du får ny erfaring og ekspertise, kan du opleve, at du kan opnå et højere niveau af ansvar i din organisation. Du kan også påtage dig mere ledende roller enten hos samme virksomhed eller forskellige. Hold øje med åbninger på sikkerhedsdirektørniveau, og søg, når du er tæt på at opfylde kravene. Stillingsannoncer kan nogle gange give fleksibilitet i minimumskravene, så du kan overveje at ansøge om direktørroller, når du opfylder de fleste, men ikke alle de opstillede krav.

Direktør for sikkerhedsfærdigheder

Sikkerhedsdirektører har normalt brug for en række sikkerheds- og lederevner på højt niveau. Nogle af de specifikke færdigheder, du muligvis har brug for for at få succes i denne rolle, omfatter følgende:

  • Fysisk sikkerhed: Mange direktører for sikkerhedsroller kræver viden om fysisk sikring af forretningsbygninger og -aktiver. En forståelse af fysisk sikkerhed kan hjælpe med at informere beslutninger på højt niveau i denne rolle.
  • Informationssikkerhed og kryptering: Det er vigtigt for nogle sikkerhedsdirektører at forstå, hvordan man holder digitale aktiver sikre, så en baggrund inden for informationssikkerhed kan være påkrævet.
  • NIST-standarder: National Institute of Standards and Technology leverer specifikke retningslinjer for cybersikkerhed til sikkerhedsprofessionelle. Mange sikkerhedsdirektører arbejder med disse standarder for at opretholde bedste praksis på deres teams.
  • Adgangsstyring: Sikkerhedsdirektører overvåger ofte organisatorisk adgang til faciliteter og digitale aktiver. Forståelse af adgangsstyringsprocedurer kan hjælpe dem med at strømline denne vigtige proces.
  • Organisatorisk ledelse: Da sikkerhedsdirektør normalt er en lederrolle, er det vigtigt for personer i denne stilling at vise generelle ledelses- og lederevner.
  • Nød- og krisehåndtering: Brud på fysisk og digital sikkerhed kan nogle gange resultere i nødsituationer eller kriseforhold. Sikkerhedsdirektører skal kunne klare den slags situationer med finesse.
  • Kritisk tænkning: Sikkerhedsdirektører håndterer normalt mange komplekse opgaver i deres daglige arbejde. Det betyder, at de skal kunne tænke hurtigt og kritisk afgøre, hvilken information der til enhver tid er vigtigst.
  • Stærke kommunikationsevner: Sikkerhedsdirektører leder normalt et team af sikkerhedsprofessionelle i deres organisation. De skal være i stand til at kommunikere klart med deres rapporter og med andre personer på højt niveau inden for og uden for deres organisation.

Direktør for sikkerhed løn og jobudsigt

En sikkerhedsdirektør tjener en gennemsnitlig løn på $93.986 om året i USA. Jobudsigterne er relativt positive for relaterede roller, ifølge data leveret af US Bureau of Labor Statistics. Informationssikkerhedsfaget forventes for eksempel at vokse med 31 % mellem 2019 og 2029 og tilføje 40.900 job. Administrative tjenester og faciliteter ledere forventes at vokse med 6 % og tilføje 21.200 job.

Thorbjørn Erichsen
Thorbjørn Erichsen Virksomheder og organisationer af alle størrelser er afhængige af deres sikkerhedsteams for at holde deres drift sikker, både fysisk og digitalt. De fleste sikkerhedsteams omfatter en række specialiserede roller på forskellige ansvarsniveauer. En vigtig rolle, der kombinerer sikkerhed og lederevner, er sikkerhedsdirektør. I denne artikel forklarer vi direktøren for sikkerhedsrollen, og hvordan du bliver en direktørsikkerhed for at hjælpe dig på din karrierevej.