Associate Degree In Early Childhood Education: En Komplet Vejledning

Associate Degree In Early Childhood Education: En Komplet Vejledning

Som underviser i den tidlige barndom har dit arbejde en betydelig indvirkning på samfundet, da det i høj grad påvirker små børn i de mest afgørende år af deres sociale og kognitive udvikling. De tidlige børneinstitutioner fremmer social, følelsesmæssig, sproglig, kognitiv og personlig udvikling hos børn med forskellig baggrund med forskellige læringsbehov. Så det er vigtigt at have den rette uddannelse og kvalifikationer til at styre og vejlede læringen og udviklingen af ​​disse unge elever. I denne artikel diskuterer vi associeret grad i førskoleuddannelse, jobmuligheder og nogle almindelige spørgsmål relateret til denne associerede grad.

Hvad er en associeret grad i førskoleuddannelse?

En associeret grad i førskoleuddannelse kvalificerer dig til at arbejde med små børn under otte år i en børnepasning eller uddannelsesmiljø. Kurserne vil hjælpe dig med at forstå de teoretiske principper for førskoleundervisning og anvende dem på forskellige steder såsom daginstitution, børnehave, børnehave eller barnepigepleje. Programmet kan omfatte kurser i sundhed og velvære, læse- og sprogudvikling, udvikling af læseplaner og sikkerhed. Erfaringer fra disse tidlige barndomsår udvikler grundlaget for læring hos små børn.

Relateret: Hvad er tidlig børneuddannelse?

Hvordan søger jeg om en associeret grad i førskoleundervisning?

Adskillige gymnasier og universiteter tilbyder en associeret grad i førskoleundervisning, både online og offline. Du kan sortere gennem de programmer, der tilbydes af forskellige gymnasier ved at overveje faktorer som skolens omdømme, eksamenssatser, studieafgifter, praktikmuligheder og tilgængelighed af økonomisk støtte.

Efter at have fundet et passende program, skal du indsende et ansøgningsskema og kommunikere til optagelsesudvalget, hvorfor du vil lykkes med det program. Ansøgningen indeholder også nødvendige detaljer såsom karakterer, anbefalingsbreve, personlige erklæringer og økonomiske oplysninger. Her er de detaljerede trin i optagelsesprocessen for den associerede grad:

1. Indsend dine udskrifter

Programmet kræver, at du indsender udskrifter af et afsluttet gymnasieeksamen eller GED fra din tidligere skole.

2. Indsend en personlig erklæring

En personlig erklæring beskriver dine mål og interesse for at forfølge dette program, og hvordan du agter at bruge denne associerede grad i fremtiden. Adgangskontoret ville være interesseret i at forstå dine akademiske og karriereplaner på dette område.

3. Gennemfør et baggrundstjek

Du skal også gennemgå baggrundstjek og fingeraftryk, som vil kvalificere dig til at arbejde med små børn og skabe et trygt miljø for dem.

4. Udforsk muligheder for praktisk erfaring

Ofte kræver associate degree-uddannelsen, at du får praktisk erfaring med at arbejde med små børn som en del af kursuskravet. Når du er blevet accepteret til et program, kan du tjekke med lokale børnepasningscentre for praktisk erhvervserfaring.

Efter en vellykket graduering fra programmet, hvis du ønsker at fortsætte til næste gradsniveau, kan du ansøge om en bachelor- eller kandidatgrad i Early Childhood Education. Med disse avancerede grader kvalificerer du dig til stillinger som børnehavelærere, specialundervisningslærere, førskole- og børnepasningsdirektører eller forfølge mere avancerede grader inden for relaterede områder for at udforske andre karrieremuligheder. Du kan fx specialisere dig i mad og ernæring til børn, børnepsykologi, rådgivning og så videre.

Relateret: At finde det rigtige job i den tidlige barndomsuddannelse

Hvad vil jeg lære i løbet af mit associerede uddannelsesprogram i førskoleundervisning?

Den associerede grad i førskoleundervisning hjælper dig med at lære teorier og teknikker inden for udvikling af læseplaner, adfærdsvejledning, forældreengagement og kreativt udtryk. Her er nogle standardkurser og koncentrationer for dette program, selvom specifikke muligheder varierer fra gymnasier:

1. Introduktion til førskoleundervisning

Dette kursus introducerer dig til grundlaget og teorierne om førskoleundervisning. Emner omfatter historie, etiske standarder, statslige regler og programtyper. Du lærer også de forskellige måder at skabe et sikkert, passende og lydhørt miljø, der bidrager til små børns vækst og velvære.

2. Planlægning og udvikling af læseplaner

Dette kursus udforsker planlægning og udvikling af lektioner og uddannelsesmål til små håndterbare, alderssvarende læringer. Du lærer også at organisere daglige opgaver og aktiviteter, ugentlige, månedlige og kvartalsvise mål og langsigtede uddannelsesresultater.

3. Børns udvikling

På dette kursus lærer du om de forskellige fysiske, følelsesmæssige, sociale og kognitive færdigheder hos små børn i henhold til deres alder og finder måder at understøtte vækst og optimere udviklingsresultater.

4. Sundhed og velvære

Dette kursus fokuserer på de sundhedsrelaterede områder af børns udvikling og underviser i adfærdsteknikker, der passer til hver aldersgruppe. Du lærer færdigheder og strategier til at yde passende pleje og fremme velvære hos små børn.

5. Sprog og læsefærdigheder

Dette kursus giver et overblik over sproglige udviklingsfaser og begreber, herunder lyd og ordforråd hos små børn. Du lærer at udforske forskellige strategier til at forbedre sprogudviklingen, identificere alderssvarende børnelitteratur og præsentere dem for små børn på engagerende måder.

6. Arbejde med exceptionelle børn

På dette kursus udforsker du forskellige måder at passe og håndtere børn med særlige behov, såsom dem med fysiske handicap, kognitive handicap eller begavede børn. Du lærer at arbejde med deres familier og viceværter og skabe et inkluderende, nærende klassemiljø for disse elever.

Relateret: Sådan bliver du specialpædagog

Hvad er nogle job, jeg kan få med en associeret grad i førskoleundervisning?

Ifølge Bureau of Labor Statistics vil efterspørgslen efter pædagoger i småbørn fortsætte med at vokse, efterhånden som antallet af elever i førskolealderen stiger. Her er nogle job, som du kan søge med en associeret grad i førskoleuddannelse:

Børnepasningsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $28.093 om året

Primære opgaver: Som børnepasningsmedarbejder varetager du børns basale behov, laver skemaer for dem, introducerer dem til grundlæggende begreber og forbereder dem til det næste uddannelsesniveau (børnehave). Mens mange stillinger inden for dette felt kun kræver et gymnasieeksamen, kan du kvalificere dig til højere rang, hvis du har en associeret grad i førskoleuddannelse. Nogle stater kræver også, at børnepasningsarbejdere har tilladelse til at arbejde inden for dette felt.
Uddannelseskrav: Gymnasieeksamen eller tilsvarende for entry-level og en associeret grad i førskoleuddannelse til højere stillinger

Førskolelærer

National gennemsnitsløn: $38.540 om året

Primære opgaver: Førskolelærere planlægger og administrerer pensum i forbindelse med førskoleundervisning for børn under 5 år. Du arbejder med små børn både individuelt og i gruppesammenhæng, fører optegnelser over elevernes fremskridt og bruger legebaserede metoder til at introducere børn til grundlæggende begreber som former, farver, tal og bogstaver. Du vil også bruge holdøvelser til at forbedre sociale færdigheder og undervise i vigtige lektioner om inklusion og respekt. Ofte arbejder førskolelærere i daginstitutioner, statslige eller private skoler, religiøse institutioner eller private hjem.
Uddannelseskrav: Associeret grad i førskoleuddannelse eller beslægtet område

Relateret: Sådan bliver du førskolelærer

Lærerassistent

National gennemsnitsløn : $26.201 om året

Primære opgaver: Undervisningsassistenter hjælper pædagoger med journalføring og tilsyn med børn i skoletiden og studieture. De hjælper også med at håndtere klassearbejdet og letter adgangen til uddannelse for børn.

Uddannelseskrav: Associeret grad i førskoleuddannelse eller beslægtet område

Relateret: Sådan bliver du lærerassistent

Ofte stillede spørgsmål om associeret grad i førskoleundervisning

Her er et par ofte stillede spørgsmål om associeret grad i førskoleuddannelse med svar, der hjælper dig med at lære mere om denne grad:

Hvad er forudsætningerne for at ansøge om en associeret grad i førskoleundervisning?

Optagelser til associeret grad i førskoleundervisning kræver en gymnasial eksamen eller tilsvarende med en minimum GPA, såsom en 2.0 eller højere. Ofte skal du muligvis også indsende et ansøgningsgebyr og ACT/SAT-score. Nogle gymnasier forventer også, at du sender anbefalingsbreve, CV, personlige udtalelser og skriver prøver.

Hvad er varigheden af ​​denne associerede grad?

En associeret grad i førskoleuddannelse kræver, at du gennemfører omkring 60-70 point og tager to års fuldtidsstudium. I dag tilbyder flere gymnasier online-programmer med fleksible klasseskemaer, der giver dig mulighed for at komme videre i dit eget tempo. Du kan tage tre-fire år at gennemføre uddannelsen, når du laver det som et deltidskursus.

Hvad er studieafgiften for en associeret grad i førskoleundervisning?

Undervisningsafgifterne varierer afhængigt af en række faktorer, såsom placering og skoletype. Ofte opkræver statslige offentlige skoler og community colleges lavere studieafgifter. Du rådes til at gennemgå skolens studieafgifter og vælge en institution, der passer ind i dit budget.

Henrik Philipsen
Henrik Philipsen Som underviser i den tidlige barndom har dit arbejde en betydelig indvirkning på samfundet, da det i høj grad påvirker små børn i de mest afgørende år af deres sociale og kognitive udvikling. De tidlige børneinstitutioner fremmer social, følelsesmæssig, sproglig, kognitiv og personlig udvikling hos børn med forskellig baggrund med forskellige læringsbehov. Så det er vigtigt at have den rette uddannelse og kvalifikationer til at styre og vejlede læringen og udviklingen af disse unge elever. I denne artikel diskuterer vi associeret grad i førskoleuddannelse, jobmuligheder og nogle almindelige spørgsmål relateret til denne associerede grad.