Ansættelseschefens E-mail-adresse: Hvorfor Har Du Brug For Det, Og Hvordan Du Finder Det

Ansættelseschefens E-mail-adresse: Hvorfor Har Du Brug For Det, Og Hvordan Du Finder Det

Nu hvor så mange organisationer er afhængige af online ansøgninger for at strømline deres ansættelsesproces, kan det være svært at udtrykke din interesse tilstrækkeligt og sørge for, at din ansøgning skiller sig ud. At skabe en forbindelse med ansættelseschefen er en fantastisk måde at fange deres opmærksomhed og gøre et godt første indtryk. I denne artikel forklarer vi, hvorfor du skal bruge tid på at lede efter en ansættelseschefs e-mailadresse, lister de trin, du kan tage for at finde den, og giver et par tips til at kontakte en ansættelseschef.

Relateret: 10 måder at finde navnet på en ansættelseschef (med eksempler)

Hvorfor skal du lede efter en ansættelseschefs e-mail?

Ved at finde en ansættelseschefs e-mailadresse kan du oprette en personlig forbindelse efter at have indsendt din onlineansøgning, hvilket øger chancerne for, at du bliver kaldt ind til en samtale. Det er fordi, når du kan identificere og kontakte den person, der er ansvarlig for at ansætte, får du din ansøgning til at skille sig ud ved at vise din ambition, interesse og berettigelse.

Relateret: Send din jobansøgning via e-mail: Tips og eksempler

Sådan finder du en ansættelseschefs e-mail

Hvis du leder efter en ansættelseschefs e-mailadresse, kan du prøve disse trin:

1. Tjek virksomhedens hjemmeside

Nogle gange er det lige så enkelt at finde ansættelseschefens kontaktoplysninger som at tjekke teamprofilerne på virksomhedens hjemmeside. Selvom deres e-mail ikke er på listen, kan du muligvis bestemme for- og efternavnet på ansættelseschefen ved at læse rollerne og bios. At have disse oplysninger gør det meget nemmere at finde ansættelseschefens e-mailadresse ved hjælp af alternative metoder.

2. Søg på sociale medier

Folk angiver ofte URL'en til deres personlige hjemmesider og/eller deres kontaktoplysninger på deres profiler på sociale medier, så det kan være en fordel at bruge deres for- og efternavn til at udføre en søgning på både de professionelle og almindelige platforme. Mens du er der, kan du følge dem og endda sende dem en direkte besked og bede om deres e-mailadresse.

Hvis du beslutter dig for at gøre dette, skal du bare sørge for, at budskabet er overbevisende og specifikt. Det er usandsynligt, at folk deler deres kontaktoplysninger med en fremmed på sociale medier uden først at få en væsentlig kontekst og information.

3. Prøv at bruge en Google-søgning

Du kan udføre en grundlæggende søgning på Google for at finde ansættelseschefens e-mailadresse på deres hjemmeside, virksomhedens websted eller et andet websted, som de er tilknyttet. For at sikre succes med denne metode, bør du gøre din søgning så specifik som muligt ved at bruge nøgleord og symboler.

Du kan bruge disse skabeloneksempler til at hjælpe med din søgning:

 • [ For- og efternavn ] e- mail
 • [ For- og efternavn ] [ firmanavn ] e- mail
 • [ For- og efternavn ] [ placering ]
 • [ For- og efternavn ] @ [ virksomheds-URL ]

4. Find en kollega

Selvom du ikke kan finde e-mailadressen til den ansættelsesansvarlige, kan du muligvis finde kontaktoplysningerne for en af ​​deres kollegaer. Du kan ofte undersøge strukturen af ​​denne persons e-mail for at afdække ansættelseschefens e-mailadresse.

For eksempel, hvis en anden i en virksomhed hedder Rory Guzman, og hendes virksomheds e-mailadresse er rguzman@silverliningenterprises.com , kan du antage, at ansættelseschefens e-mail er struktureret på samme måde. Du kan prøve at modellere den e-mailadresse ved blot at erstatte rguzman med ansættelseschefens fornavn og efternavn.

Prøv at sende dit følgebrev, CV og en gennemarbejdet besked, og vent på, om det bliver sendt tilbage. Hvis du ikke modtager en "manglende levering", kan du antage, at e-mailen kom til den rigtige indbakke.

5. Ring til organisationen

Når du kæmper for at finde ansættelseschefens e-mailadresse via andre metoder, kan du altid prøve at ringe til organisationens direkte linje og derefter bede receptionisten om deres hjælp. Du kan sige noget i stil med: "Hej, jeg søger stillingen [ stillingsbetegnelse ] og jeg vil meget gerne kontakte den ansættelsesansvarlige, [ ansættelseschefens navn ] , for at understrege min interesse og kvalifikationer for rollen. Kender du bedste e-mailadresse for mig at nå dem på?"

Hvis du søger til en større organisation, der kræver en forlængelse eller tilfælde, hvor receptionisten måske ikke er klar over denne form for information, kan du prøve at kontakte den specifikke afdeling, du håber at blive medlem af. Assistenten eller receptionisten for afdelingen har sandsynligvis flere oplysninger om åbningen og den person, der er ansvarlig for ansættelse.

Relateret: Sådan skriver du en opfølgnings-e-mail efter indsendelse af din ansøgning

Tips til at kontakte ansættelsesledere

Her er nogle enkle tips til at hjælpe med at guide din kommunikation med en ansættelseschef:

 • Lav en klar emnelinje. For at sikre, at ansættelseschefen forstår formålet med beskeden, før du åbner den, skal du lave en specifik emnelinje. Prøv at inkludere dit navn samt stillingsbetegnelsen for den stilling, du søger.

 • Hold det professionelt. Dette er sandsynligvis ansættelseslederens første eksponering for dig, så det er vigtigt at få et godt førstehåndsindtryk. Sørg for, at dit budskab er professionelt og høfligt ved at henvende dig direkte og takke dem, fordi de tog sig tid til at overveje dig til stillingen.

 • Lav en kort besked. For at respektere ansættelseslederens tid og sikre, at de tager sig tid til at læse din e-mail, bør du holde din besked kort og let at skimme. Kom til sagen så hurtigt som muligt.

 • Fremhæv dine kvalifikationer. Ansættelseschefen har allerede dit CV, men gør et punkt for at minde dem om, hvorfor du er en ideel kandidat ved at nævne nogle af dine erfaringer og unikke styrker.

 • Medtag vigtige dokumenter. Du kan gøre det lidt nemmere for ansættelseschefen at gennemgå din ansøgning og genopfriske deres hukommelse ved at vedhæfte væsentlige materialer, såsom dit CV, følgebrev og et link til din portefølje. Sørg for at informere dem om, at dokumenterne er vedhæftet, og hvilke du har medtaget.

 • Stil betænksomme spørgsmål. At stille relevante spørgsmål er en fantastisk måde at fremhæve din interesse for stillingen og bevidstheden om det ansvar, det medfører. Hvis du har spørgsmål om ansøgningsprocessen eller den rolle, du søger, kan du medtage dem i slutningen af ​​din e-mail.

 • Gennemgå beskeden, før du sender den. Før du trykker på send, skal du sørge for at læse korrektur på din besked. Du vil gerne sikre dig, at dit budskab gør et godt indtryk og fanger ansættelseschefens interesse, så se godt efter eventuelle akavede formuleringer, stave- og grammatiske fejl eller punkter, som du bør afklare.

Ulrikke Munch
Ulrikke Munch Nu hvor så mange organisationer er afhængige af online ansøgninger for at strømline deres ansættelsesproces, kan det være svært at udtrykke din interesse tilstrækkeligt og sørge for, at din ansøgning skiller sig ud. At skabe en forbindelse med ansættelseschefen er en fantastisk måde at fange deres opmærksomhed og gøre et godt første indtryk. I denne artikel forklarer vi, hvorfor du skal bruge tid på at lede efter en ansættelseschefs e-mailadresse, lister de trin, du kan tage for at finde den, og giver et par tips til at kontakte en ansættelseschef.