Alt Du Behøver At Vide Om Rollen Som En AI-ingeniør

Alt Du Behøver At Vide Om Rollen Som En AI-ingeniør

Det stadigt udviklende teknologiområde er fuld af spændende og innovative karrieremuligheder. Artificial intelligence (AI) engineering er en hurtigt voksende industri, der kan give dig nye udfordringer og uendelige muligheder for professionel udvikling. I denne artikel forklarer vi, hvad en AI-ingeniør er, udforsker nogle af deres ansvarsområder, detaljerer vigtigheden af ​​denne rolle og lister de trin, du kan tage for at blive en kunstig intelligens-ingeniør.

Relateret: Hvad er kunstig intelligens?

Hvad er en AI-ingeniør?

Ingeniører af kunstig intelligens er ansvarlige for at udvikle, programmere og træne de komplekse netværk af algoritmer, der udgør AI, så de kan fungere som en menneskelig hjerne. Denne rolle kræver kombineret ekspertise inden for softwareudvikling, programmering, datavidenskab og datateknik. Selvom denne karriere er relateret til datateknik, er AI-ingeniører sjældent forpligtet til at skrive koden, der udvikler skalerbar datadeling. I stedet lokaliserer og trækker udviklere af kunstig intelligens data fra en række forskellige kilder, skaber, udvikler og tester maskinlæringsmodeller og bruger derefter applikationsprogramgrænsefladekald (API) eller indlejret kode til at bygge og implementere AI-applikationer.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

Hvad laver en AI-ingeniør?

AI-ingeniører er primært ansvarlige for at bruge forskellige programmeringsalgoritmer, så de kan bygge, teste og implementere AI-modeller. Nogle af de andre opgaver, der almindeligvis findes i en jobbeskrivelse for en kunstig intelligens-ingeniør inkluderer:

 • Koordinering med andre teammedlemmer
 • Oprettelse og styring af AI-udviklingsprocessen og produktets overordnede infrastruktur
 • Udførelse af statistisk analyse og fortolkning af resultaterne, så de kan guide organisationens beslutningsproces
 • Automatisering af vigtig infrastruktur for datavidenskabsteamet
 • Udvikling af infrastrukturer til datatransformation og indtagelse
 • Opbygning af AI-modeller
 • Forklaring af anvendeligheden af ​​de AI-modeller, de skaber, til en bred vifte af individer i organisationen, herunder interessenter og produktchefer
 • At transformere maskinlæringsmodellerne til API'er, som andre applikationer kan interagere med

Relateret: Lær om at være dataforsker

Hvorfor er AI-ingeniører vigtige?

Maskinlæring og kunstig intelligens udvikler specialer, der kan have stor indflydelse på en organisations samlede succes. Det skyldes, at IT-professionelle, der beslutter sig for at forfølge en karriere inden for kunstig intelligens, kan udvikle avancerede maskinlæringsmodeller, der har evnen til at give værdifulde anbefalinger og indsigt i fremtidige problemer eller beslutninger. Nogle af de felter, der bruger denne teknologi inkluderer:

 • Finansiering: I finansbranchen begynder mange organisationer at bruge kunstig intelligens til at lære brugernes vaner, så de bedre kan identificere mistænkelig og svigagtig aktivitet.
 • Fremstilling: Produktionsorganisationer er begyndt at bruge AI-modeller til at gentænke forsyningskæden, forudsige vedligeholdelsesproblemer og integrere med teknologiske systemer. Som et resultat kan disse virksomheder fremstille produkter mere sikkert og billigere.
 • Sundhedspleje: Sundheden. Plejeindustrien har mange processer, der monopoliserer en masse tid og ressourcer. Ved at bruge kunstig intelligens kan organisationer reducere omkostningerne og tiden forbundet med ting som lægemiddelopdagelse.
 • Virksomheder: Mange virksomheder begynder at bruge AI, så de kan identificere vigtig indsigt i ellers ustrukturerede data, såsom sociale medier.

Hvordan man bliver en kunstig intelligens ingeniør

Området kunstig intelligens er relativt nyt, så der er mange forskellige veje, du kan tage for at blive AI-udvikler. Hvis du håber på at begynde en karriere som AI-ingeniør, kan du følge disse trin:

Få din bachelorgrad.

For at få en rolle som ingeniør inden for kunstig intelligens, skal du sandsynligvis opfylde visse uddannelseskrav. Arbejdsgivere kræver ofte, at kandidater har en bachelorgrad inden for et beslægtet felt, såsom:

 • Computer videnskab
 • Datavidenskab
 • Informationsteknologi
 • Statistikker
 • Finansiere

Udvikl dine færdigheder.

For at få succes som AI-udvikler har du brug for nogle vigtige tekniske og bløde færdigheder, herunder:

Forståelse af statistik, sandsynlighed og lineær algebra

AI-modeller er bygget ved hjælp af algoritmer, som er stærkt afhængige af statistik, algebra og kalkulation. Derudover skal du være bekendt med sandsynlighed for at interagere med nogle af kunstig intelligenss mest almindelige maskinlæringsmodeller, herunder Hidden Markov, Gaussian mix og Naive Bayes modeller.

Programmeringsfærdigheder

For at få succes som AI-ingeniør har du brug for en solid forståelse af populære programmeringssprog, som C++, Java, R og Python. Det er fordi du bliver nødt til at bruge disse programmeringssprog til at udvikle og implementere dine AI-modeller.

Analytiske evner

AI-ingeniører er ofte forpligtet til at gennemgå og fortolke vigtige data. For at gøre dette effektivt skal du være i stand til at analysere information, udvikle indsigt og brainstorme mulige løsninger.

Købmandskab

Succesfulde kunstig intelligens-projekter kan løse en organisations store problemer. At besidde forretningssans giver dig mulighed for at konvertere dine tekniske ideer til effektive forretningsprojekter. Derfor bør du, uanset hvilken branche du arbejder i, mindst have en grundlæggende forståelse af, hvordan virksomheden fungerer, dens målgruppe og organisationens største konkurrenter på markedet.

Kommunikationsegenskaber

Udviklere af kunstig intelligens er ofte forpligtet til at kommunikere data og teknisk information til en bred vifte af personer med varierende grader af teknologisk viden. For eksempel kan du blive bedt om at implementere og præsentere en ny AI-model for hver afdeling i en organisation. Derfor skal du være en fremragende mundtlig og skriftlig formidler.

Samarbejdsevner

Personer inden for dette felt arbejder ofte i et team af andre AI-udviklere og it-professionelle, så du skal besidde evnen til at arbejde effektivt og effektivt i et team.

Kritisk tænkeevne

For at komme med innovative AI-modeller og -løsninger skal du være i stand til hurtig prototyping. Med andre ord bør du være i stand til at komme med en række mulige løsninger på et enkelt problem.

Selvom du kan lære og udvikle mange af disse færdigheder, mens du forfølger din bachelorgrad, skal du kigge efter yderligere oplevelser og muligheder, der kan udvikle dine evner på disse områder.

Overvej en kandidatgrad

Selvom det ikke altid er påkrævet, kan en mastergrad inden for et beslægtet felt hjælpe dig med at udvikle dit færdighedssæt, forbedre din berettigelse til AI-ingeniørstillinger og øge dit indtjeningspotentiale. Nogle studieretninger du kunne overveje inkluderer:

 • Datavidenskab
 • Kognitiv videnskab
 • Matematik
 • Computer videnskab

Tag yderligere kurser og forfølge relevante certificeringer

Der er online kurser og certificeringer tilgængelige, der er designet til at videreudvikle din viden og færdigheder inden for AI. Du kan for eksempel overveje at tage:

 • Deep Learning Nanodegree fra Udacity
 • Machine Learning - Stanford University fra Coursera
 • AI Google Education fra Google
 • AI Intelligence Nanodegree fra Udacity

Jonathan Hansen
Jonathan Hansen Det stadigt udviklende teknologiområde er fuld af spændende og innovative karrieremuligheder. Artificial intelligence (AI) engineering er en hurtigt voksende industri, der kan give dig nye udfordringer og uendelige muligheder for professionel udvikling. I denne artikel forklarer vi, hvad en AI-ingeniør er, udforsker nogle af deres ansvarsområder, detaljerer vigtigheden af denne rolle og lister de trin, du kan tage for at blive en kunstig intelligens-ingeniør.