Alt Du Behøver At Vide Om At Skrive Job Hjemmefra

Alt Du Behøver At Vide Om At Skrive Job Hjemmefra

Nutidens arbejdsstyrke bekymrer sig om fleksibilitet, og der er mange mennesker, der søger muligheder for at arbejde hjemmefra. Hvis du er interesseret i en karriere, der inkluderer fjernarbejde, og du har evnerne til at få succes, kan skrivning være en god karrierevej for dig. For at være forfatter skal du være opmærksom, fokuseret og god til sproglige og grammatiske principper. I denne artikel lærer du om at skrive job hjemmefra, og hvordan du får et.

Hvad er skrivejob hjemmefra?

Skrivejob hjemmefra er en form for fjernarbejde, hvor medarbejderen er skribent for en virksomhed eller kunde. Disse job kræver visse færdigheder som evnen til selv at styre, stærke forskningsfærdigheder, at være generelt fokuseret og organiseret, evnen til at overholde deadlines og kendskab til engelsk og grammatikpraksis. Kandidater kan også blive bedt om at forstå principper som søgemaskineoptimering (SEO), grundlæggende lejere af marketing og kundeservice.

Arbejde hjemmefra skrivejob findes i mange forskellige typer. Du kan være en SEO-indholdsforfatter, en transskriptionist, en blogger, en journalist eller endda køre en CV-tjeneste fra dit hjem. De færdigheder, du skal bruge til hver type skrivejob, vil variere fra job til job. Da hjemmearbejde varierer, kan det være en fordel at slå op på at skrive jobbeskrivelser for at se, hvilket skrivejob hjemmefra der er bedst for dig.

Læs mere: Eksempelforfatter følgebrev

Hvordan kan du få skrivejob hjemmefra?

Der er flere måder at finde skrivejob hjemmefra. For det første kan du søge på Bonjoures.com ved at bruge termer som "skrivejob hjemmefra" eller "remote writer". Dette er en god måde at isolere job, der giver dig mulighed for at have fjernarbejde. Gennemgå dog omhyggeligt jobbeskrivelsen, før du søger, da nogle af de job, der dukker op, kan gøre det, fordi beskrivelsen siger: "Dette job er ikke fjerntliggende." Bonjoures Gigs, en afdeling af Bonjoures, er et jobsøgningswebsted, hvor muligheden for fjernarbejde kan være mere udbredt.

Du kan også tilslutte dig flere platforme, der forbinder dig direkte med folk, der ønsker at ansætte forfattere på kontraktbasis. Der er flere steder rundt omkring på nettet, hvor du kan interagere med arbejdsgivere og byde på job. For dem, der er nye til at skrive, professionelt, er dette en glimrende måde at bryde ind i den voksende branche med forfatterfreelancering.

Sørg endelig for at opdatere dit CV. Selvom du ikke har omfattende skriveerfaring, skal du opdatere dit CV for at afspejle, hvordan du brugte skrivefærdigheder og andre relevante færdigheder i tidligere roller. At oprette et skræddersyet skribent-cv giver dig muligheder for at tale om markedsføring af tekstforfatning, du har lavet i forskellige roller, eller arbejde, du har indsendt og udgivet, selvom det ikke er specifikt knyttet til erhvervserfaring.

Relateret: Alt du bør vide om at arbejde hjemmefra

Fælles arbejde hjemmefra skrivejob

Der er mange arbejde hjemmefra skrivejobs, der kan være interessante for dig. Følgende er et par job, vi anbefaler at søge. For den mest opdaterede information fra Bonjoures, klik venligst på lønlinket for hver jobtitel nedenfor.

1 . Transkriptionist

Gennemsnitlig national løn: $13,71 i timen

Jobopgaver: En transskriptionist er en maskinskriver, der optager lyd ved at skrive den ud digitalt. Dette betyder ofte at arbejde inden for den medicinske eller juridiske industri og kan kræve overholdelsesspecifikationer, der skal opfyldes.

2 . Blogger/artikelskribent

Gennemsnitlig national løn: $15,48 i timen

Jobopgaver : En blogger eller artikelskribent skaber indhold til en digital publikation. Folk, der arbejder som bloggere, er normalt freelancere, der tilbyder kontrakttjenester til bureauer, virksomheder og medier. De kan også arbejde for sig selv ved at drive deres egen indflydelsesrige digitale udgivelse, hvor de får indtægter fra annoncer eller medlemskontingenter.

3 . Indholdsforfatter

Gennemsnitlig national løn: $17,57 i timen

Jobopgaver: Indholdsforfattere er skrivegeneralister, som ofte har brug for at være vidende om den bedste digitale skrivepraksis ud over SEO. De skriver indhold til hjemmesider, virksomhedskommunikation, marketingmateriale, PR, pressemeddelelser og meget mere.

4 . Teknisk skribent

Gennemsnitlig national løn: $20,09 i timen

Jobopgaver: En teknisk skribent er ansvarlig for den kopi, der indgår i træningsmanualer, træningsdokumenter og andre tekniske dokumenter, som arbejdere og slutbrugere bruger i dagligdagen. Tekniske skribenter skriver om meget komplekse emner, der normalt kræver specialiserede færdigheder på det område. Uanset om det er hjemmeelektronik, IT eller teknik, forventes tekniske skribenter at skrive kortfattet, så folk nemt kan følge med.

5 . CV forfatter

Gennemsnitlig national løn: $23,74 i timen

Jobopgaver: CV-skribenter hjælper jobsøgende med at forbedre deres CV. For at gøre dette forbliver de opmærksomme på tendenser inden for CV-skrivning og er opmærksomme på at fremhæve områder af CV'et, som arbejdsgivere er mest tilbøjelige til at værdsætte. De hjælper folk med at definere deres færdigheder og formulere deres CV på en måde, der giver mest mening for deres jobsøgning.

6 . Fjerntekstforfatter

Gennemsnitlig national løn: $24,63 i timen

Jobopgaver: Tekstforfattere fokuserer deres indsats på markedsføringskopi. Dette kunne være digital kopi, scripting til reklamer, skrive indhold til brochurer og mere. De kan også udføre redigeringsopgaver og kan forventes at kende andre skrivemåder som teknisk skrivning og SEO. Tekstforfattere skal lære at skrive i kundens brandstemme på tværs af en bred vifte af publikationer.

7 . Skribent Redaktør

Gennemsnitlig national løn: $29,81 i timen

Jobopgaver: Forfatterredaktører er professionelle forfattere med mange formål, som kan være ansvarlige for både at skrive virksomhedsindhold og redigere virksomhedens indhold i et team. En redaktør er ofte en mellemlederrolle, der understøtter et team af freelance- eller interne skribenter for både virksomheder og medieenheder.

8 . Journalist

Gennemsnitlig national løn: $36,20 i timen

Jobopgaver: En journalist er en person, der arbejder på fuld tid, deltid eller kontrakt for en eller flere nyhedsorganisationer. De rapporterer nyhederne gennem digital skrivning og aviser eller magasiner. Kontraktjournalister skriver artikler og pitcher dem til publikationer mod betaling uden at være bundet til en bestemt mediestation.

Relateret: 14 velbetalte job for journalister

Tips til at arbejde hjemmefra

Hvis du starter dit arbejde hjemmefra, skal du huske disse tips, når du begynder at arbejde:

Skab et arbejdsmiljø

At skabe et miljø i dit hjem, der er specifikt til arbejdet, sikrer, at du har alt, hvad du har brug for til arbejdsdagen tæt på. Det hjælper dig også med at komme i det mentale rum til at starte og fuldende din arbejdsdag. Det kan gøre det lettere at flygte fra de daglige pligter i hjemmet. Dette er vigtigt for at holde dig fokuseret og effektiv, når du arbejder hjemmefra.

Invester i væsentlige teknologier

At arbejde hjemmefra som forfatter kræver, at du har tilstrækkeligt computerudstyr. Det betyder at have adgang til en computer med internettet som et absolut minimum. Til nogle jobs, såsom transskribering, kan du blive bedt om at have specialiseret software. Overvej dine teknologibehov, før du søger job, og hvordan du planlægger at opfylde dem, hvis du bliver ansat.

Bliv komfortabel

Komfort er vigtigt, når du arbejder hjemmefra som forfatter. Kravene til jobbet kan kræve, at du sidder i lange perioder og er klar til at skrive. Af denne grund er det vigtigt at overveje, hvad du har brug for for at være komfortabel. Nogle forfattere foretrækker at have et stående skrivebord eller at sidde på en træningsbold, mens andre sætter sig til rette med en behagelig stol og ergonomisk tastatur.

Nicolai Povlsen
Nicolai Povlsen Nutidens arbejdsstyrke bekymrer sig om fleksibilitet, og der er mange mennesker, der søger muligheder for at arbejde hjemmefra. Hvis du er interesseret i en karriere, der inkluderer fjernarbejde, og du har evnerne til at få succes, kan skrivning være en god karrierevej for dig. For at være forfatter skal du være opmærksom, fokuseret og god til sproglige og grammatiske principper. I denne artikel lærer du om at skrive job hjemmefra, og hvordan du får et.