Alle De Forskellige Typer Salgsjob

Alle De Forskellige Typer Salgsjob

Salg er en vigtig del af virksomheder på tværs af mange forskellige brancher. Når en virksomhed leverer noget til sine kunder, uanset om den leverer et produkt eller en service, er den ofte afhængig af sælgere for at skabe opmærksomhed og øge antallet af solgte varer. At arbejde i salg er en karrieremulighed, som mange mennesker forfølger, da det kan tilbyde potentiale til at tjene en høj indkomst.

I denne artikel vil vi dække de forskellige typer af salgsjob, der er tilgængelige.

Opret et CV på Bonjoures

Hvad indebærer salg?

Et salgsjob er et erhverv, der involverer at sælge et produkt eller en service til kunder. Mange virksomheder er afhængige af sælgere til at sælge deres produkter og tjenester, så flere forskellige salgsjob er tilgængelige for dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for dette felt.

For at få succes med salg skal individer være selvmotiverede, tålmodige og i stand til at håndtere afvisning. Selvmotivation er vigtig, fordi mange salgsjob tilbyder en masse selvstændighed. Du arbejder muligvis som den eneste sælger i din region og sælger et produkt eller en service til en del af landet. Nogle sælgere arbejder eksternt, og de fleste rejser meget som en del af deres arbejdsopgaver.

Tålmodighed er også afgørende for en sælgers succes, da de fleste kunder vil gennemgå alle deres muligheder, før de foretager et køb. Forbrugerne i dag er mere informerede end nogensinde, og de har ofte flere valgmuligheder, når det kommer til de produkter eller tjenester, de køber. Det er vigtigt at være tålmodig, fordi en kunde kan tage lige så lang tid, som de har brug for, til at beslutte sig for, hvad de skal købe.

I et salgsjob skal du også udvikle færdigheder, der hjælper dig med at sælge funktionerne i et produkt eller en tjeneste og fordelene ved at købe det hos dig i stedet for at søge det andetsteds. Gode ​​kommunikationsevner er vigtige for succes i salg, da du vil bruge meget af din tid på at kommunikere med andre personligt, over telefonen og via e-mail. Det er vigtigt at vide, hvordan du administrerer din tid effektivt og arbejder med lidt supervision.

Relateret: Selvledelsesevner: Definition og eksempler

Typer af salgsjob

Nogle salgsjob er mere praktiske end andre. For eksempel kan du arbejde som salgschef, hvilket involverer at føre tilsyn med et team af sælgere, som gør mere ud af det faktiske salg af produktet eller tjenesten. I en detailhandel behøver en sælger ikke at presse produkter helt så tungt som en sælger, der arbejder for en computersoftwarevirksomhed eller producent af medicinsk udstyr. Visse salgsjobs kræver, at du rejser, mens andre fokuserer på at sælge til lokale kunder. Her er syv af de mest almindelige typer af salgsjob og en oversigt over hver rolle. 

Relateret: 15 salgsjob, der betaler godt

1. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $11,81 i timen

Primære opgaver: En detailsalgsmedarbejder arbejder i en detailbutik og er ansvarlig for at hilse på kunder, yde assistance og besvare spørgsmål om produkter eller merchandise til salg, foreslå varer baseret på hver kundes behov, give information om specifikke produkter, tage og behandling af betalinger og organisering af lagerarealer og salgsgulv.

Nogle detailhandlere hjælper også med at administrere og bestille lager, behandle refusioner og lære mere om produkter for at dele oplysninger med kunder. For at få succes med detailsalg skal du have en professionel indstilling, evnen til at bevare entusiasme og oprigtighed i interaktion med kunder og en vilje til at lære.

2. Salgssupportrepræsentant

National gennemsnitsløn: $15,35 i timen

Primære opgaver: En salgssupportrepræsentant yder support til salgsteamet i en virksomhed på en række forskellige måder. Nogle opgaver i denne rolle omfatter behandling af ordrer, indtastning af data, afgivelse af pristilbud og fakturaer, registrering af interaktioner med kunder og potentielle kunder, deltagelse i uddannelse relateret til de produkter og tjenester, virksomheden tilbyder, besvarelse af anmodninger om forslag og planlægning af møder og produktdemonstrationer mellem salgsrepræsentanter og kunder.

3. Lead udvikling og generation specialist

National gennemsnitsløn: $15,87 i timen

Primære opgaver: En anden rolle i salgsafdelingen i en virksomhed er en leadudviklings- og generationsspecialist, som involverer generering og udvikling af leads, som sælgere kan følge op på og konvertere til kunder.

En leadgenererings- og udviklingsspecialists opgaver omfatter at kommunikere med folk for at afgøre, hvem der er en potentiel kunde, navigere samtaler for at afdække forretningsbehov og smertepunkter, generere kvalificerede leads og distribuere dem til salgsteamet, opretholde nøjagtige registreringer af kommunikation med leads og kunder og formidling af detaljer fra samtaler til sælgere.

4. Account manager

National gennemsnitsløn: $49.751 om året

Primære opgaver: Account managers administrerer forholdet mellem en virksomhed og dens kunder. De vigtigste opgaver omfatter at opbygge og vedligeholde langsigtede relationer med deres tildelte kunder, tage skridt til at sikre, at kunderne får deres behov opfyldt af virksomheden, identificere potentielle nye kunder, assistere med den strategiske planlægning af virksomheden, kommunikere kundernes behov til andre afdelinger , styring af klientrelaterede projekter, prognoser og sporing af kundemålinger og vedligeholdelse af registre over interaktioner med kunder. En account manager er ofte det primære kontaktpunkt for en kunde.

5. Indvendig salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $50.483 om året

Primære opgaver: En intern salgsrepræsentant arbejder med eksisterende kunder for at vurdere deres behov og mersalg af yderligere produkter eller tjenester. Andre opgaver omfatter at finde nye salgsemner, anmode om og følge op på kundehenvisninger, sikre en smidig salgsproces, besvare spørgsmål om specifikke produkter eller tjenester, der er tilgængelige og planlægge og deltage i personlige og telefonbaserede møder med kunder. I nogle organisationer er interne salgsrepræsentanter ansvarlige for at øge kundesalget på et fastsat niveau årligt.

6. Forretningsudviklingschef

National gennemsnitsløn: $68.163 om året

Primære opgaver: Forretningsudviklingsledere arbejder også sammen med en organisations salgsteam for at generere nye kundeemner og kontakter og udvikle forskellige forretningskanaler. Arbejdsopgaverne omfatter planlægning og forberedelse af præsentationer og salgsoplæg, opfølgning med potentielle kunder, oprettelse og deltagelse i møder personligt og via telefon, overvåge udviklingen af ​​produktdetaljer og marketingdokumenter, skrive rapporter og give kundefeedback til ledelsen og executive teams.

7. Ekstern salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $70.336 om året

Primære opgaver: En ekstern salgsrepræsentant er en mere traditionel sælger, der udfører salg til kunder gennem personlig interaktion. Disse interaktioner kan være med nye eller eksisterende kunder, selvom en virksomhed kan ansætte interne sælgere til at arbejde direkte med nuværende kunder.

De fleste eksterne salgsrepræsentanter skal levere produkt- eller servicedemonstrationer, fremme relationer med potentielle kunder, rejse inden for deres tildelte områder, planlægge og deltage i opkald og ansigt-til-ansigt møder, vedligeholde dokumentation for salgsemner og lukkede aftaler, overvåge konkurrenter for at forstå kundernes behov og arbejde tæt sammen med virksomhedens marketingafdeling for at øge brandbevidstheden.

Kurt Henningsen
Kurt Henningsen Salg er en vigtig del af virksomheder på tværs af mange forskellige brancher. Når en virksomhed leverer noget til sine kunder, uanset om den leverer et produkt eller en service, er den ofte afhængig af sælgere for at skabe opmærksomhed og øge antallet af solgte varer. At arbejde i salg er en karrieremulighed, som mange mennesker forfølger, da det kan tilbyde potentiale til at tjene en høj indkomst.