Air Marshal Jobs: Træning Og Færdigheder Påkrævet

Air marshals spiller en vigtig rolle i at holde passagerer sikre ombord på fly. Disse fagfolk er bevæbnede føderale retshåndhævere, som er specielt uddannet til at arbejde på passagerflyvninger og beskytte passagerer og besætning mod terror og kriminel aktivitet. At blive luftmarskal kræver omfattende træning og erfaring på jobbet. I denne artikel undersøger vi, hvad luftmarskaler laver, og den træning og de færdigheder, der skal til for at blive det.

Hvad er en luftmarskal?

Luftmarskaler, som også kan omtales som føderale luftmarskaller, luftmarskaller eller amerikanske luftmarskaller, er højtuddannede føderale retshåndhævere, der har til opgave at holde passagerer og besætning ombord på passagerfly sikre. Disse fagfolk er indsat på passagerflyvninger, der rejser i hele USA og på verdensplan, og de beskytter alle om bord mod potentiel kriminel og terroristisk kriminalitet. Luftmarskaler kan også deltage i landbaseret efterforskningsarbejde relateret til forebyggelse af terrorisme og kan spille en rolle i multi-agency task forces.

Almindelige opgaver for en luftmarskal omfatter:

 • Flyv på tilfældige passagerflyvninger for at overvåge passagerer for potentielle kriminelle eller terrortrusler
 • Overvåge, afskrække og forhindre kriminelle handlinger og terrorhandlinger vedrørende luftfart
 • Beskyt besætningsmedlemmer og passagerer ombord på kommercielle flyvninger
 • Tag del i taskforcer med flere agenturer for proaktivt at bekæmpe terrorisme
 • Udfør undersøgelser for at beskytte rejsende og besætning på flyvninger
 • Arrestér personer, der begår forbrydelser vedrørende luftfart eller ombord på et fly
 • Beskyt både sig selv og rejsende, der bruger skydevåben
 • Samarbejde med andre retshåndhævende myndigheder og organisationer

Ifølge Transportation Security Administration (TSA) flyver luftmarskaler mere end 180 dage om året og tilbringer anslået 900 timer om året i luften. De kan også blive forpligtet til at flytte afhængigt af, hvor de er nødvendige. De har typisk vagt på alle tider af døgnet og skal være forberedt på at flyve med kort varsel.

Relateret: 15 job du kan få med en strafferetlig grad

Sådan bliver du en luftmarskal

Det anbefales at tage følgende skridt, når du forfølger en karriere som luftmarskal:

 1. Fuldfør enten en bachelorgrad fra et akkrediteret universitet eller college, tre års relevant erhvervserfaring eller en kombination af de to.
 2. Søg en stilling som luftmarskal.
 3. Deltag i en samtale og andre vurderinger relateret til en stilling som luftmarskal.
 4. Få fingeraftryk og underkast dig et baggrundstjek.
 5. Tag og bestå en stoftest.
 6. Tag og bestå en lægeundersøgelse og test af fysiske evner.
 7. Tag og bestå en polygrafeksamen.
 8. Tag og bestå en psykologisk vurdering.
 9. Bliv ansat som luftmarskal.
  Hvis du har bestået interviewet, lægemiddelscreening, baggrundstjek, mentale og fysiske helbredsvurderinger og polygraftest, vil du blive bedt om at deltage i et stringent træningsprogram, før du kan arbejde som luftmarskal. Det føderale luftmarskaltræningsprogram er 16 uger langt og finder sted i både New Mexico og New Jersey.
 10. Fuldfør on-the-job-træning, når du officielt har været luftmarskal.

Yderligere krav for at blive en luftmarskal inkluderer at være amerikansk statsborger, være mellem 21 og 36 år på ansøgningstidspunktet og have et gyldigt amerikansk kørekort.

Relateret: En guide til embedsmandsjob

Uddannelse kræves for at være en luftmarskal

Hvis du har bestået interviewet, lægemiddelscreening, baggrundstjek, mentale og fysiske helbredsvurderinger og polygraftest, vil du blive bedt om at deltage i et stringent træningsprogram, før du kan arbejde som luftmarskal. Federal Air Marshal træningsprogrammet er 16 uger langt og finder sted i både New Mexico og New Jersey.

Under luftmarskaluddannelsen vil rekrutter modtage specialiseret træning i:

 • International lov
 • Flysikkerhed
 • Dygtig brug af skydevåben
 • Tæt på selvforsvar
 • Anerkendelse af terroristisk og kriminel adfærd
 • Flymedicin
 • Hurtige og lovlige anholdelser
 • Overvågning
 • Efterforskningsteknikker

Derudover vil elever i et luftmarskaltræningsprogram også deltage i daglig fysisk træning, der er streng af natur. Det fysiske konditionsaspekt af luftmarskaltræning kan omfatte styrke-, kardiovaskulær-, smidigheds-, fleksibilitets- og forsvarsforanstaltninger træning.

Relateret: Lær om at være sikkerhedsvagt

Færdigheder er nødvendige for at være en luftmarskal

Air marshals har brug for et bestemt sæt færdigheder for at få succes i deres position, herunder:

 • Kritisk-tænkefærdigheder: Luftmarskaler kan være nødt til at tænke kritisk og på egen hånd som reaktion på sikkerhedstrusler. De kan blive nødt til at træffe hurtige beslutninger, der kan få betydelige konsekvenser. At være i stand til effektivt at reagere på højtrykssituationer er nøglen til at blive en succesfuld luftmarskal.

 • Kommunikationsevner: Air marshals arbejder med en række forskellige mennesker og for flere forskellige organisationer. Uanset om en luftmarskal kommunikerer med personer i fare på en flyvning eller videregiver resultaterne af en undersøgelse, er det at være i stand til at kommunikere en vigtig del af denne position.

 • Fysiske færdigheder: Disse professionelle skal være i god fysisk tilstand og have tilstrækkelig styrke og fleksibilitet. De kan være nødt til fysisk at fastholde en mistænkt eller handle i selvforsvar i et flys trange rum.

 • Diskretion: Mange luftmarskaller arbejder undercover i det meste af deres job. At forblive diskret og forblive uopdaget er en nøglekomponent til at blive en succesfuld luftmarskal.

 • Fleksibilitet: En luftmarskal kan være nødt til at flyve med et øjebliks varsel eller endda flytte flere gange, afhængigt af hvor de er nødvendige, så det er et must at være fleksibel i denne stilling.

 • Social perceptivitet: Air marshals har til opgave at observere passagerer på et fly for at beskytte mod og forhindre kriminel og terroristisk aktivitet. Det betyder, at en luftmarskal skal være i stand til aktivt og succesfuldt at skelne aktivitet og individer til enhver tid.

Vagn Ditlevsen
Vagn Ditlevsen Air marshals spiller en vigtig rolle i at holde passagerer sikre ombord på fly. Disse fagfolk er bevæbnede føderale retshåndhævere, som er specielt uddannet til at arbejde på passagerflyvninger og beskytte passagerer og besætning mod terror og kriminel aktivitet. At blive luftmarskal kræver omfattende træning og erfaring på jobbet. I denne artikel undersøger vi, hvad luftmarskaler laver, og den træning og de færdigheder, der skal til for at blive det.