9 Side Hustle Jobs Hjemmefra

9 Side Hustle Jobs Hjemmefra

Det er nu almindeligt at finde personer, der ønsker at påtage sig sidejob, som de kan udføre fra deres eget hjem. Disse stillinger giver dig mulighed for at lave dine egne timer, tjene ekstra indkomst og gøre noget, du nyder med de færdigheder, du besidder. Disse sidejob kan også føre til noget større, som en fuldtidsmulighed i en virksomhed, du beundrer og altid har ønsket at arbejde for.

I denne artikel forklarer vi, hvad det vil sige at have et side-hustle-job hjemmefra, diskuterer, hvordan man vælger side-hustle-job, giver tips og deler eksempler på side-hustle-job, du måske vil overveje.

Hvad er sideløbsjob hjemmefra?

Side trængsel job hjemmefra er de muligheder, der giver dig mulighed for at udføre opgaver og fuldføre projekter uden at gå ind på et kontor og i løbet af en fleksibel tid, der passer godt til din tidsplan. Et sidejob kan appellere til dig, hvis du forsøger at udvikle dine færdigheder inden for et bestemt område ud over dit fuldtidsjob, hvis du vil føle dig tilfreds med det arbejde, du udfører, eller hvis du leder efter flere penge til at supplere dit normale arbejde. indtjening.

Du kan også overveje en side-jag, selvom du ikke arbejder et typisk job med normale åbningstider, eller hvis du ikke har et job, men alligevel ikke er klar til noget på fuld tid eller permanent. Et sidehustle-job kan hjælpe dig med at komme ind i freelancearbejdets eller iværksætterlivets verden over tid, når du har fået erfaring og skabt kontakter gennem det arbejde, du udfører.

Læs mere: 20 sidejob til at generere ekstra indkomst

Sådan vælger du sideløbsjob hjemmefra

Hvis du er klar til at tage på travlhed hjemmefra, kan du følge disse trin for at finde en, der passer til dig:

1. Evaluer dine færdigheder

Gennem din uddannelse og erfaring har du sikkert opbygget nogle salgbare færdigheder, som visse arbejdsgivere leder efter, eller som kan hjælpe dig med at sikre dig en stilling ved siden af. For at vælge et sideløbsjob skal du overveje de færdigheder, du har, og vurdere, hvilke der er stærkest. Disse færdigheder vil hjælpe dig med at føle dig mere sikker på at henvende dig til en virksomhed eller en lille virksomhedsejer, som måske har den mulighed, du leder efter.

2. Beslut dig for, hvad du nyder at lave

Mens du evaluerer dine færdigheder, så tænk også på de aktiviteter, du nyder. Overvej om du kan gøre en interesse eller hobby til noget mere, så du kan tjene penge på det. Du er måske i dit fuldtidsjob mest fordi du skal tjene en lønseddel, men et sidejob kan både give dig indkomst og give dig mulighed for at udføre arbejde, som du er glad for at være en del af. At nyde det, du laver, kan gøre en stor forskel, når du arbejder mere end den normale 40-timers arbejdsuge.

Når du virkelig forstår, hvad du nyder, kan du kigge efter stillinger, der giver dig mulighed for at gøre netop det.

Læs mere: Sådan finder du et job, du elsker

3. Ræk ud til dine kontakter

Gennem din tidligere erfaring eller nuværende job har du sandsynligvis nogle kontakter, du kan nå ud til. Fortæl dem, at du leder efter noget sidearbejde, og spørg, om de ved, hvor du kan søge, eller om de har en anden kontakt, de kan sætte dig i kontakt med. Du kan også spørge din familie og venner. Alle disse grupper af mennesker bør have en vis viden om dine styrker og være i stand til at identificere muligheder, der kan fungere godt for dig.

Afhængigt af hvilken type byjob du er interesseret i, kan du også overveje at spørge dine naboer. Hvis du for eksempel vil begynde at passe børn i din fritid, så er dine naboer måske det bedste sted at starte. De kan også være den ideelle gruppe at kontakte, hvis du ønsker at rense hjem eller vedligeholde græsplæner.

4. Opdater dine profiler på sociale medier

Du kan gøre det offentligt kendt, at du leder efter et sidejob ved at opdatere dine profiler på sociale medier. Det er sandsynligt, at du vil få nogle forslag og endda levedygtige kundeemner blot ved at lade andre kende din hensigt og dine mål. Du kan derefter se på de ideer, du modtager.

5. Sæt mål

En del af at vælge et sideløbsjob er at kende dine mål. Overvej, hvad du vil opnå ved at påtage dig noget nyt. Dine mål kan derefter hjælpe dig med at vejlede dig til specifikke muligheder, der hjælper dig med at nå dine mål. For eksempel, hvis dit hovedmål er at tjene ekstra penge, vil du måske bruge mere tid på at lede efter job, der traditionelt betaler mere. Hvis du påtager dig et sidejob for at udvikle et bestemt sæt færdigheder, så du er mere omsættelig, så kan du udforske sidemuligheder i en specifik branche.

6. Se på jobtavler

Selvom du måske kan finde virkelig lokkende muligheder ved at tale med dine kontakter, kan du også kigge på jobtavler efter freelance-muligheder eller deltidsarbejde. Jobtitlen eller beskrivelsen kan give dig en idé om, om du kan udføre dette arbejde hjemmefra, og om det er et job, du gerne vil lære mere om.

7. Undersøg virksomheden og positionen

Når du har fundet en potentiel mulighed, skal du udføre nogle undersøgelser af den virksomhed eller person, der ansætter. Se også selve stillingen for at sikre dig, at det er et job, du ønsker. Hvis du leder efter en side-jagt, kan du støde på en masse annoncer, der ikke er legitime. Det er vigtigt, at du udfører din due diligence og sørger for, at den stilling, du påtager dig, er gyldig.

Læs mere: 20 deltidsjob, der betaler godt

Tips til at arbejde på et sidejob

Når du er klar til at påtage dig et sidejob, skal du følge disse tips for at maksimere din mulighed:

Sæt grænser

Hvis du arbejder for en virksomhed eller en lille virksomhedsejer, så gør det klart, at dette er et sidejob for dig, og at der kan være bestemte tidspunkter på dagen, hvor du ikke er tilgængelig. Dette er nyttigt, hvis en virksomhed har brug for en vis tilgængelighed for at opfylde forretningsbehov. Hvis du ikke kan give det, så kan de søge andre steder, og du skal ikke arbejde i en stilling med forventninger, som du ikke kan indfri.

Prioriter din dag

Uanset om du har et andet job eller andre ansvarsområder, bliver du nødt til at passe dit sidejob ind, hvor du kan. Det er vigtigt at prioritere din dag og arbejde med de opgaver, der er vigtigere først. Prioritering vil også hjælpe dig med at afsætte bestemte tider til at fuldføre dit arbejde.

Eliminer distraktioner

Hvis du påtager dig et sidejob, er det sandsynligt, at du udsætter dig selv for endnu mindre tid på dagen. Selvom fordelene ved at have et sideløbsjob sandsynligvis opvejer din tabte tid, er det afgørende, at du fokuserer på dine opgaver, så du ikke bruger mere tid end nødvendigt på at fuldføre dit arbejde. Find måder at eliminere distraktioner på, så du kan være så produktiv som muligt.

Hold dig organiseret

For at kunne påtage dig både et fuldtidsjob og noget ved siden af, så overvej at indarbejde systemer, der hjælper dig med at holde dig organiseret. Du kan bruge en kalender, en påmindelsesliste, farvekodning eller noget andet, der holder dig på sporet.

Start i det små

Hvis det er nyt for dig at arbejde med et sidejob, så start i det små. Selvom der kan gå mange tanker i at få en side-jas og finde tiden til at udføre arbejdet, kan det også blive overvældende, hvis arbejdet forstyrrer dit fuldtidsarbejde eller de andre opgaver, du havde, før du begyndte at arbejde mere. Hvis dit mål er at opbygge din sidejagt, så start i det små og få styr på tingene først, før du tilføjer yderligere arbejde.

Læs mere: Sådan finder du din passion

Eksempler på eksterne sidehustle job

Overvej disse sidejob, hvis du ønsker at have fleksibilitet i dit arbejde og tjene ekstra indkomst:

Virtuel assistent

En virtuel assistent hjælper en anden, typisk en lille virksomhedsejer, ved at udføre administrative opgaver. En virtuel assistent fungerer ikke på kontoret, så hjemmefra ville du hjælpe ved at planlægge aftaler, besvare telefoner, lave præsentationer, udfylde budgettet og hjælpe med rejsearrangementer. Denne liste er ikke udtømmende, og en person, du arbejder for, kan anmode om yderligere arbejde baseret på virksomhedens og branchens behov.

Rejsebureau

Et rejsebureau hjælper deres kunder med at finde den perfekte ferie, booking af rejser, planlægning af udflugter og køb af rejseforsikring. De kan også lave rejsearrangementer for forretningskunder.

Kopier editor

En kopiredaktør korrekturlæser dokumenter for nøjagtighed og stave- og grammatikfejl. De sørger også for, at indholdet i dokumentet flyder godt, er let at læse for den tiltænkte målgruppe og formidler, hvad skaberen af ​​dokumentet havde til hensigt. Du kan være ansvarlig for at kopiere redigering af en præsentation, annonce, rapport, blogindlæg eller en hjemmesides landingsside.

Specialist i sociale medier

Da virksomheder er online mere end nogensinde før, er der en efterspørgsel efter specialister på sociale medier, som kan vokse en virksomheds digitale tilstedeværelse, opbygge et onlinefællesskab og sælge produkter og tjenester gennem lokkende kopiering og billeder. En specialist i sociale medier kan også være ansvarlig for at oprette analyserapporter for at vise, hvor meget engagement deres indlæg modtager, og udvikle kampagner for at fremme en del af virksomheden.

Blogger

Du kan også tjene ekstra som blogger eller influencer, selvom det kan tage lidt længere tid at opbygge denne side-jag i forhold til nogle andre. En blogger skaber værdifuldt indhold til deres publikum og engagerer sig med dem på deres sociale mediekanaler. En blogger kan også samarbejde med brands for at skabe specifikt indhold. De tjener deres penge gennem affilierede partnerskaber, annoncer på deres hjemmeside og sponsorerede indlæg.

Personlig træner

Hvis du brænder for fitness, kan du blive certificeret personlig træner ved at tage et kursus og bestå en eksamen. Derfra kan du udvikle en fitnessrutine baseret på din klients mål, som kan omfatte både konditionstræning og vægte. Du kan også anbefale visse træningstimer. Med det rigtige udstyr kan personlige trænere åbne deres hjem eller garage for at træne klienter.

Tekstforfatter

En tekstforfatter skaber indhold til deres kunder, som kan være til ethvert medie eller tiltænkt målgruppe. En tekstforfatters mål er at skabe overbevisende indhold, der promoverer et produkt eller en tjeneste eller uddanner publikum om noget værdifuldt. En tekstforfatter kan skrive artikler, blogindlæg, e-mails, reklametekster, hvidbøger eller indlæg på sociale medier.

Omsorgsgiver

Du kan muligvis finde et sideløbsjob som omsorgsperson for små børn. Dette er et sidejob, som du normalt ville bygge gennem mund til mund, da du yder eksemplarisk pleje til dine kunder. Nogle forældre kan have brug for din hjælp, mens de går på arbejde eller efter arbejdstid til en forretningsmiddag og vil aflevere deres barn i dit hjem. Du kan være ansvarlig for at give barnet mad, lege med dem, lægge dem ned til lur eller lave skolearbejde med dem.

Lille virksomhedsejer

Hvis du er en kreatør, der laver bestemte produkter, kan du muligvis vokse og gøre det til et mere lukrativt sidegevær. Du kan for eksempel lave grafiske designs, som kunderne kan printe og hænge op derhjemme eller til festbannere. Der er flere hjemmesider, hvor du kan liste dine varer til køb. Du kan også slutte dig til en virksomhed, der sælger sine produkter, såsom smoothiepakker og smykker, gennem sine salgsrepræsentanter. Disse muligheder betaler dig baseret på, hvor meget du og dit team sælger.

Oskar Mathiesen
Oskar Mathiesen Det er nu almindeligt at finde personer, der ønsker at påtage sig sidejob, som de kan udføre fra deres eget hjem. Disse stillinger giver dig mulighed for at lave dine egne timer, tjene ekstra indkomst og gøre noget, du nyder med de færdigheder, du besidder. Disse sidejob kan også føre til noget større, som en fuldtidsmulighed i en virksomhed, du beundrer og altid har ønsket at arbejde for.