9 Populære Job For Seniorer

Begrebet pension har ændret sig i de seneste årtier. Fordi folk generelt er sundere, lever længere og færre virksomheder tilbyder pensioner og andre pensionsordninger, er det mere og mere almindeligt, at folk på 60 år og opefter fortsætter med at arbejde som seniorer.

Nogle mennesker kan vælge blot at fortsætte med at arbejde forbi den traditionelle pensionsalder i deres eksisterende karriere. Andre kan stoppe med at arbejde for en tid og vende tilbage til arbejdsstyrken i en ny arbejdslinje. Nyt erhverv eller ej, at finde arbejde, der opfylder dine eksisterende kvalifikationer, og samtidig imødekomme dine nuværende behov, vil være vigtigt for dem, der fortsætter med at arbejde ind i deres pensionistår.

Relateret: Idéer til "Hvad skal jeg gøre, når jeg går på pension"

Populære deltidsjob for seniorer

Ikke alle, der søger job i deres pensionistår, har brug for en fuldtidsstilling. Nogle mennesker vælger at arbejde for at være aktive i deres fritid, mens andre måske bare har brug for noget ekstra for at supplere deres pensionsindkomst.

Nedenfor finder du nogle populære jobtitler for arbejdende seniorer. Løndata på Bonjoures opdateres ofte og kan henvises til for at få opdaterede tal for alle de lønninger, der er linket til i denne artikel:

1. Vejledning

National gennemsnitsløn: $22,33 i timen

Primære opgaver: Hvis du havde en karriere inden for uddannelse, kan vejledning være et glimrende deltidsjob. Studerende i alle aldre har brug for vejledere, så du har mulighed for at arbejde i grundskolen eller videregående uddannelse. Vejledning kan nogle gange også tilbyde en imponerende timepris, især hvis du arbejder med ældre studerende.

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,85 i timen

Primære opgaver: At arbejde som kundeservicemedarbejder er et andet godt deltidsjob for seniorer. Virksomheder søger konstant efter kvalificerede kundeservicerepræsentanter, hvilket betyder, at disse stillinger kan være nemme at finde. Derudover er mange kundeservicejob arbejde hjemmefra, hvilket gør det fleksibelt i forhold til din tidsplan uden den ekstra stress ved pendling.

3. Dyrepasning

National gennemsnitsløn: $11,95 i timen

Primære opgaver: Hvis du brænder for at passe dyr, kan kæledyrspasning være et godt deltidsjob at overveje til dine pensionistår. Kæledyrsejere vil have nogen pålidelig til at passe deres kæledyr, mens de er på arbejde eller på ferie.

Relateret: Sådan sætter du pensionsmål: Trin og tips

Bedste job for seniorer med fleksible arbejdstider

En af de bedste ting ved at gå på pension er ikke længere at skulle beskæftige sig med traditionelle kontortider, hvilket giver dig mulighed for at opbygge den rutine, der passer dig. Hvis du er en senior, der har brug for at arbejde, men også ønsker at bevare noget af din fritid, så overvej nogle af disse job, der er bemærkelsesværdige for deres fleksible tidsplaner.

4. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,98 i timen

Primære opgaver: At arbejde som budchauffør kan være et glimrende valg for seniorer, der ønsker fleksible timer. Bagerier, dagligvarebutikker og andre virksomheder, der leverer leveringstjenester, tilbyder ofte fleksible timer med flere vagter i løbet af dagen. Måske vil du have resten af ​​dagen til at løbe til et bageri om morgenen. Måske passer leveringen om eftermiddagen eller aftenen bedre til din stil. Du bør være i stand til at finde et leveringsjob, der passer til din tidsplan.

5. Adjungeret professor

National gennemsnitsløn: $49,12 i timen

Primære opgaver: Hvis du tidligere har arbejdet som universitetsprofessor, eller har du en kandidatgrad eller højere, kan du muligvis finde meningsfuld arbejdsundervisning som adjungeret professor. Som en adjunkt, der arbejder på pension, vil undervisning blot et par sektioner måske være en passende arbejdsbyrde.

At arbejde som adjunkt er en særlig god beslutning, hvis du bor i en by med flere gymnasier og universiteter, så du får flere muligheder. Nyere adjungerede professorer bliver nogle gange nødt til at arbejde på flere campusser for at få en god tilværelse, med kursustilgængelighed skiftende hver session, så en god placering vil være nyttig. Bemærk, at du som adjungeret professor skal bruge ekstra tid på at bedømme opgaver og holde kontortimer.

6. Medicinsk transkriptionist

National gennemsnitsløn: $15,06 i timen

Primære opgaver: Medicinsk transskriptionsjob kan også være et godt valg for seniorer på udkig efter fleksible timer. Hvis du kan lytte og skrive på samme tid med hurtighed og dygtighed, kan du nemt tjene penge som medicinsk transkriptionist. I nogle tilfælde skal du muligvis besøge en læges kontor for at udføre dine pligter, men du kan også være i stand til at arbejde som medicinsk transkriptionist derhjemme ved hjælp af specialiseret software.

Hjemmeansættelse for seniorer

Ved at vælge et arbejde hjemmefra kan du tjene penge under pensioneringen uden at skulle bekymre dig om at forlade hjemmet eller udholde lange pendlerture.

7. Telefonundersøgelsesleder/telesælger

National gennemsnitsløn: $12,37 i timen

Primære opgaver: Forskningsfirmaer udfører ofte undersøgelser via telefon med hjælp fra freelancere, der foretager opkald, stiller undersøgelsesspørgsmål og registrerer svar. Du kan bruge et par timer om dagen på at udføre disse telefonundersøgelser og tjene en konkurrencedygtig timeløn uden at skulle forlade dit eget hjem.

8. Fjernsprogslærer

National gennemsnitsløn: $19,75 i timen

Primære opgaver: Hvis du er flersproget, kan det være en god beskæftigelsesmulighed at arbejde som fjernsproglærer hjemmefra. Engelsk som andetsprog (ESL) kurser er rigeligt online, og så længe du er tryg ved at bruge en computer, kan du undervise i en af ​​disse klasser. I nogle tilfælde kan du undervise flere elever ad gangen, mens du i andre kan arbejde en-til-en med en individuel ESL-elev.

9. Indholdsskaber

National gennemsnitsløn: $16,82 i timen

Primære opgaver: En anden god mulighed for at arbejde hjemmefra er at tilbyde skrivetjenester til enkeltpersoner og organisationer. Annoncebureauer hyrer rutinemæssigt freelance tekstforfattere til at skrive nyhedsbreve, artikler og blogindlæg hjemmefra. Afhængigt af den virksomhed, du arbejder for, kan du enten blive betalt pr. time eller per ord, hvilket betyder, at din tidsplan kan være fleksibel, og du kan tjene lige så meget eller så lidt, som du vælger.

Der er flere muligheder for ansættelse i dine pensionsår, herunder fuldtids-, deltids- og arbejde hjemmefra. Uanset din motivation for at arbejde i dine pensionistår, bør du være i stand til at finde et job, der passer til dine behov.

Relateret: Guiden til at finde et job over 60 (med tips)

Janus Erichsen
Janus Erichsen Begrebet pension har ændret sig i de seneste årtier. Fordi folk generelt er sundere, lever længere og færre virksomheder tilbyder pensioner og andre pensionsordninger, er det mere og mere almindeligt, at folk på 60 år og opefter fortsætter med at arbejde som seniorer.