9 Lyd- Og Videotip Til At Nå Dit Næste Virtuelle Møde

9 Lyd- Og Videotip Til At Nå Dit Næste Virtuelle Møde

Fra uddannelse til virksomhed er det virtuelle møde blevet en kritisk måde at mødes og samarbejde på, mens man praktiserer social distancering. Hvis du skal deltage i et videomøde, såsom en jobsamtale eller en præsentation, kan det være nyttigt at forstå de bedste måder at justere din computers lyd og video på.

Hvis du gør det, opgraderer du ikke kun din egen oplevelse, så du kan se, høre og kommunikere med andre problemfrit – det præsenterer også et mere poleret, professionelt og distraktionsfrit møde med dine kontakter.

Fra grundlæggende til de finere detaljer vil denne artikel vise dig, hvordan du optimerer din lyd- og videooplevelse i virtuelle møder og interviews med det rigtige udstyr. Vi inkluderer også almindelige tekniske problemer, du kan opleve, og hvordan du løser dem, plus tips til, hvordan du gør det bedste indtryk i ethvert professionelt virtuelt møde.

Invester i fornødenheder

Der er fire nødvendigheder for et vellykket videomødeopsætning: godt internet, god video, god lyd og en enhed. Du bør investere i og teste disse, før du ser på andre, mere avancerede produkter.

1. En pålidelig arbejdsenhed

Du kan videomøder fra enhver enhed, der har internetforbindelse, webcam, mikrofon og software/app-funktioner. Det anbefales, at for at være på dit mest professionelle, bør du deltage fra et hjemmekontor med en dedikeret bærbar eller stationær computer. Hvis du gør det, viser du, at du giver arbejdet samme niveau af professionalisme og respekt hjemmefra (eller virtuelt), som du ville gøre, hvis du deltog personligt.

Din computer skal have:

 • Hurtig processor (mindst 1GHz eller mere)
 • Indbygget webcam eller mulighed for et plug-in webcam
 • Indbygget mikrofon, USB-tilbehørsmikrofon eller trådløs mikrofon
 • Mulighed for at downloade/køre videokonferencesoftware (IOS eller Windows)

2. En pålidelig internetforbindelse

Start med et solidt højhastighedsinternet og anstændig båndbredde. Dette er det vigtigste aspekt ved at møde virtuelt. Der er tre komponenter, du skal vide om dit virtuelle internet, før du deltager i virtuelle møder, konferencer og interviews. De omfatter:

Tjek din internethastighed. Tjek din internethastighed ved at søge på "internethastighedstest" på din foretrukne søgemaskine. Værktøjet vil kontrollere, hvor hurtigt din computer kan få adgang til og downloade fra internettet og vil gengive et tal i megabit per sekund. Optimal videoydeevne kræver mindst 1,5-3,0 Mbps.

Prøv at teste din videoforbindelse ved at oprette et videomøde med en ven. Det kan hjælpe at prøve forskellige zoner i dit hjem, som kan have varierende internetkvalitet. Du bør også efterligne dit hjems internetforbrug, som vil eksistere på tidspunktet for dit møde eller interview. For eksempel, hvis du har to andre personer i dit hjem, som også vil bruge internettet på samme tid, så bed dem om at logge på, mens du tester din forbindelse. Mere om dette nedenfor.

Tjek din båndbredde. Båndbredde er kapaciteten til brug på dit netværk og kan påvirke din forbindelse, hvis den bliver overudnyttet. Overvej en familiehusstand med to fjernstuderende og to forældre, der arbejder hjemmefra. Hver enkelt skal muligvis foretage hyppige videomødeopkald og downloade store dokumenter. Så standard 25 Mbps er hurtig for én person, men er måske ikke nok til fire. Hvis du har flere virtuelle stationer i dit hjem, der arbejder på én gang, kan du overveje at ringe til din internetudbyder (ISP) for at sikre, at din båndbredde kan rumme samtidig læring/møde.

Test kablede og trådløse internetforbindelser. Kablede internetforbindelser kan være bedre end trådløse forbindelser, fordi der er en direkte overførsel af data fra internettet til din computer. Mens de fleste virtuelle arbejdsområder fungerer godt på trådløse netværk, kan det være en nyttig backup-plan at få et Ethernet-kabel.

3. Et fungerende webcam

De fleste bærbare computere og computere, der er købt inden for de sidste par år, har et højopløseligt webcam indbygget. Hvis din computer ikke har et indbygget webcam, kan du stadig bruge det til videokonferencer, møder og interviews — du har bare at investere i et plug-and-play eksternt webcam.

4. En fungerende mikrofon

Igen har de fleste nyere bærbare computere og computere indbyggede mikrofoner, der transmitterer kvalitetslyd til dine møde- og interviewsamtaler. Hvis din computer ikke har en indbygget mikrofon, eller du ønsker en anderledes oplevelse, kan du vælge en trådløs headset-mikrofon/hovedtelefoner eller en USB plug-and-play ekstern mikrofon.

5. Et dedikeret rum

Mens virtuelle møder kan afholdes på din telefon, tablet, bærbare eller stationære computer, er det bedste miljø for et virtuelt møde fra et dedikeret rum, der er relativt stille og fri for forstyrrelser. Dit virtuelle arbejdsområde skal have følgende egenskaber:

Neutral, ikke-distraherende baggrund. Dybden af ​​pladsen bag dig skal være ren og fri for rod, inklusive alt, der kan trække andre deltageres opmærksomhed væk fra dit ansigt, såsom travle mønstre eller omfattende indretning.

Jævn belysning. Placer dig selv på et sted, hvor lyset er jævnt fordelt. Det er bedst at sidde foran en lyskilde såsom et vindue eller en lampe (lyset skal rettes mod dit ansigt). Når en lyskilde kommer bag dig, kan den være distraherende og kaste dit ansigt i skygger. Leg med forskellige bord-, gulv- og overheadlys for at få det bedste lys til dit ansigt. Der er også USB-ringlys, som er et effektivt og populært valg til at tilslutte din enhed og opnå en jævn fordeling af lyset i dit ansigt.

Professionelt udseende. Betragt dit arbejdsområde som en afspejling af din egen produktivitet og professionalisme. Især i tilfælde af et virtuelt interview, er det vigtigt at skildre et distraktionsfrit, arbejdsorienteret miljø, hvis det er muligt. Fortæl venligst dine husstandsmedlemmer, at du vil bruge pladsen på et bestemt tidspunkt, og at du har brug for et stille og distraktionsfrit møde.

Fejlfind almindelige virtuelle mødeproblemer

Under virtuelle møder og interviews er kvaliteten af ​​din kommunikation afgørende i betragtning af de barrierer, der ikke eksisterer i almindelige personlige møder. For eksempel vil du ikke være i stand til at stole så meget på kropssprog. Her ser vi på nogle af de mest almindelige tekniske problemer for virtuelle møder, og hvordan du løser dem, så dit næste videomøde er så problemfrit og af høj kvalitet som muligt.

Relateret: 16 zoomtips til et produktivt møde

Din lyd eller video går i stykker

Det er ikke ualmindeligt, at selv den mest pålidelige virtuelle mødeteknologi fryser eller forsinker et sekund eller to i ny og næ, men når det sker ofte eller i mere end et par sekunder, er der et kronisk problem, der skal løses. En upålidelig transmission kan føles distraherende og frustrerende for alle involverede. Det er vigtigt at fejlfinde dette problem hurtigt for at bevare fokus på mødet og bevare et positivt indtryk i et interview.

Sådan løser du det ...


Hvis din video fryser, eller lyden viser en forsinkelse, er det sandsynligvis et problem med internetforbindelsen. Det kan være fejlen i din internethastighed, wifi-forbindelse eller båndbredde. Du kan fejlfinde ved først at overveje din båndbredde. Kører andre programmer på dit netværk, såsom en streamingtjeneste? Hvor mange mennesker i dit arbejdsområde bruger det samme internet samtidigt? Hvis du har brug for at genvinde forbindelsen hurtigt, kan du prøve at afbryde forbindelsen til andre programmer, der kræver Wi-Fi, eller bede en af ​​dine husfæller om midlertidigt at afbryde forbindelsen.

På lang sigt er dit bedste bud at ringe til din internetudbyder og fortælle dem, hvor ofte du opretter forbindelse, hvor mange mennesker i din husstand der bruger internettet og en generel idé om, hvilken slags arbejde du og de udfører online (nogle aktiviteter, såsom store fildelinger , kræver mere båndbredde end at lave simpel research). De vil pege dig på den rigtige internethastighed og båndbredde for at gøre dine hjemmemøder stort set fejlfrie.

Lyden skærer ind og ud

Mens et lydproblem kan kædes sammen med det førnævnte internettransmissionsproblem, kan det også være et simpelt problem med konkurrerende støj over deltagermikrofoner. I tilfælde af videokonferencer, hvor der er flere deltagere, anbefales det at slå din mikrofon fra, når du ikke taler. Hvis din mikrofon er tændt, kan lytteteknologien opfange og forstærke baggrundsstøj, som konkurrerer med den, der taler.

Sådan løser du det ...


Husk at slå din mikrofon fra, når det ikke er din tur til at tale. Når du derefter vil sige noget, skal du slå din mikrofon til. Det kan tage et par forsøg at komme ind i rytmen med at huske, hvornår du skal slå lyden fra og til, men det kræver bare lidt øvelse, og det vil sandsynligvis afslutte dine problemer med lyd. Hvis dette ikke virker, kan det enten være en løs forbindelse til din eksterne mikrofon eller transmission (i så fald skal du ringe til din internetudbyder). Hvis det er en andens mikrofon, der er slået fra og forårsager afbrydelser, skal du høfligt minde alle i opkaldet om at slå deres mikrofon fra, mens de ikke taler.

Bonjouress eksperttips til bedre lyd

Test din lyd på forhånd. Øv dig i at teste din lydforbindelse før dit møde eller interview. De fleste videokonferenceprogrammer tilbyder en "test din mikrofon"-mulighed for at vide, om den fungerer.


Eksperimenter med forskellige enheder. Du har mulighed for at bruge en indbygget mikrofon fra din computer, en ekstern mikrofon eller et headset.

Catherine Sherman, marketingchef hos Bonjoures, foretrækker at bruge en headset-mikrofon til sine møder: "Det hjælper andre med at høre mig bedre ved at overdøve baggrundsstøj og forstærke min stemme. Det hjælper mig også med at høre meget bedre. Du kan bruge Bluetooth-forbindelsen ved at tænde for din Bluetooth i indstillingerne på din computer. Dette er ideelt, hvis du har en computer uden USB-porte. For pc-brugere er den også ideel, fordi den frigør din USB-port til at blive brugt til andre formål."


Husk forsinkelsen. De fleste videokonferenceprogrammer har en lille forsinkelse. Det er nyttigt at være opmærksom på dette ved at tale i et normalt tempo, sige tydeligt og tage korte pauser for at sikre, at andre kan høre dig.


Begræns baggrundsstøj.Sørg for at overholde reglen om mute mic, når du ikke taler, men husk også, at selv små bevægelser kan komme op som støj over mikrofonen, mens du taler. Begræns din bevægelse i nærheden af ​​mikrofonen, og sørg også for, at dit arbejdsmiljø er stille og fri for anden distraherende støj.

Dit udseende på skærmen er ikke optimalt

De rigtige vinkler og belysning kan lysne dit ansigt op og minimere skygger. Her er nogle enkle måder at skabe et behageligt udseende på skærmen, så du kan føle dig sikker på dit næste møde.

Sådan repareres det ...


Prøv at justere din belysning og dine kameravinkler for at optimere dit udseende på skærmen. Test forskellige omgivende og direkte lyskilder i rummet, som du virtuelt vil møde fra, eller overvej at købe et ringlys til at tilslutte din enheds USB-port. Enhver lyskilde skal komme bagved din computerskærm og pege mod dit ansigt, hvilket giver det et jævnt, lyst udseende.

Du bør også justere dit kameras vinkler, så hele dit hoved vises tæt på midten af ​​skærmen uden for meget plads over eller under dit ansigt. Det er bedst at have kameraet rettet direkte mod dit ansigt i stedet for at være vinklet voldsomt over eller under. For at opnå dette, prøv at stable bøger eller andre risere under din computer.

Bonjouress eksperttips til bedre video

Undgå variable lyskilder. Selvom du kan blive fristet til at sidde ved et vindue for at få en flot arbejdsudsigt, fungerer variabelt lys ikke godt til virtuelle møder. Det er fra naturens side underlagt ændringer, som kan påvirke, hvordan skyggerne udspiller sig på dit ansigt og baggrund.


Klæd delen på. Selvom du måske arbejder hjemmefra, er det vigtigt at fremstå lige så professionel, som du måske kan være personligt. For eksempel, når du mødes til et interview, skal du vælge business casual. Sørg for, at dit hår også fremstår pænt og ikke "frisk ud af sengen" hovedet.


Fyld kamerapladsen ud.Størstedelen af ​​det, de andre deltagere skal se i kameraets synsfelt, bør være dit ansigt og skuldre. Juster dit kamera eller computer, så andre kan se dine ansigtsudtryk tydeligt, og placer om muligt kameraet lidt højere og vinklet ned på dit ansigt, da det giver en mere fotogen visning.


Smil og få øjenkontakt.Et andet tip Sherman deler for et vellykket virtuelt møde er at kigge direkte ind i dit webcam. Fokus på webkameraet og ikke på din skærm eller en anden skærm viser, at du lytter og er engageret. Hvis du bruger en anden skærm til at tage noter, anbefaler Sherman: "Sørg for, at du placerer hovedskærmen og webkameraet direkte foran dig, og din notemonitor kan være væk til siden eller hæves op bagved den." Dette sikrer din evne til at holde øjenkontakt med dine mødedeltagere.

Læs mere: 28 tips til at hjælpe med at gennemføre dine fjernmøder

Forbered dig til dit virtuelle møde, ligesom du ville gøre personligt

Ud over de ovennævnte tekniske anbefalinger skal du sørge for at følge disse bedste praksis før dit næste virtuelle møde:

 • Forbered dig på mødeemner ved at gennemgå dagsorden og mødedeltagerliste.
 • Undersøg emner og information, som du ikke er bekendt med.
 • Saml alle ønskede dokumenter og download relevante vedhæftede filer.
 • Klæd dig på til et personligt møde (forretningsmæssig afslappet påklædning, børstet hår og poleret udseende).
 • Sluk din mobiltelefon og eliminer eventuelle andre potentielle distraktioner.
 • Ryd din kontorplads op.
 • Forbered dig på at tage noter (enten med pen og notesblok eller anden skærm).
 • Test alt video- og lydudstyr mindst fem minutter før mødestart.
 • Tjek din belysning.
 • Tjek internetforbindelsen.
 • Luk alle ikke-mødeprogrammer og vinduer.
 • Sørg for, at linket til mødet virker.
 • Skriv potentielle spørgsmål ned, emner at diskutere.
 • Snup et glas vand, en kop kaffe eller te, så du ikke skal rejse dig under mødet.
 • Hold et positivt, opmærksomt udtryk under mødet.
 • Tak til intervieweren i slutningen af ​​interviewet for deres tid.
 • Følg op med en e-mail eller et fysisk brev, der bekræfter din interesse og taknemmelighed.

Magnus Christensen
Magnus Christensen Fra uddannelse til virksomhed er det virtuelle møde blevet en kritisk måde at mødes og samarbejde på, mens man praktiserer social distancering. Hvis du skal deltage i et videomøde, såsom en jobsamtale eller en præsentation, kan det være nyttigt at forstå de bedste måder at justere din computers lyd og video på.