9 Job For Tidligere Virksomhedsejere

9 Job For Tidligere Virksomhedsejere

Virksomhedsejere har ofte fremragende lederevner og omfattende viden om bedste praksis i erhvervslivet. Disse færdigheder kan være særligt værdifulde for tidligere virksomhedsejere, der ønsker at komme ind i arbejdsstyrken i et andet job eller branche. Når du leder efter et job som tidligere virksomhedsejer, kan det også være en fordel at overveje stillinger, der beder om lignende kvalifikationer som dem, du har, eller som involverer jobopgaver, du måske kan udføre effektivt. I denne artikel udforsker vi ni job, som tidligere virksomhedsejere kan nyde godt af.

Relateret: Business Exit-strategi: Definition, typer og hvornår de skal bruges

Hvilke job er der for tidligere virksomhedsejere?

Da tidligere virksomhedsejere typisk har ekspertise inden for erhvervslivet og den branche, deres virksomhed opererer i, kan der være flere muligheder for, at de kan finde arbejde uden for deres egen virksomhed. Et job, der er ideelt for en tidligere virksomhedsejer, kan kræve stærke lederevner, viden om forretningsmæssige eller tekniske færdigheder, der vedrører et specifikt marked eller branche. For eksempel kan en tidligere virksomhedsejer trives i en rolle som leder eller supervisor, da de kan bruge deres erfaring i at lede teams og føre tilsyn med en virksomheds drift.

Job for tidligere virksomhedsejere

Her er ni job, der kan være ideelle for tidligere virksomhedsejere:

1. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $43.072 om året

Primære opgaver: En administrativ assistent er en kontorist, der hjælper andre fagpersoner på et kontor ved at udføre administrative opgaver. Deres ansvar kan omfatte organisering og styring af tidsplaner for flere medarbejdere, besvarelse af telefonopkald og omstilling af opkald til de relevante lokalnumre og facilitering af kommunikation via e-mails, notater og mail. Administrative assistenter kan også udarbejde rapporter og branchedokumenter, som fagfolk kan bruge ved møder og arrangementer.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.830 om året

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder tilbyder hjælp til kunder, der har spørgsmål om en virksomhed eller deres erfaring med en virksomhed. Kundeservicerepræsentanter kan besvare kundespørgsmål over telefonen, online eller personligt, give oplysninger om de produkter og tjenester, en virksomhed tilbyder, og reagere på bekymringer fra kunder ved at forsøge at rette eventuelle fejl, som de måtte opleve under en transaktion. En kundeservicemedarbejder, der arbejder i detailhandelen, kan også behandle ordrer og returneringer for kunder, der har brug for assistance eller refusion.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

3. Vejleder

National gennemsnitsløn: $48.153 om året

Primære opgaver: En supervisor er en leder i en virksomhed, der fører tilsyn med den daglige drift, medarbejderne deltager i. Supervisorer kan sætte mål og mål for teams for at fremme produktiviteten, overvåge deres teams præstationer for at bestemme, hvordan man bedst når produktionsmål og tilbyde konstruktive feedback til medarbejderne for at hjælpe dem med at forbedre deres præstationer. En supervisor kan også støtte deres medarbejdere ved at forblive til rådighed for spørgsmål om arbejdsgange, specifikke jobopgaver og hvordan de muligvis kan øge deres produktivitet.

4. Kontorchef

National gennemsnitsløn: $52.236 om året

Primære opgaver: En kontorchef fører tilsyn med driften og personalet på et kontor. Dette kan involvere udførelse af opgaver som løn og planlægning, oplæring og supervision af nye administrative medarbejdere og oprettelse af systemer til lagring og adgang til medarbejderdokumenter. Kontorledere kan også planlægge møder og arrangementer for deres teams for at dele information og etablere et positivt, samarbejdende arbejdsmiljø.

Relateret: Lær om at være kontorchef

5. Leder

National gennemsnitsløn: $55.941 om året

Primære opgaver: En leder er en leder i en organisation, der fører tilsyn med et team eller en afdeling. Ledere kan være vært for møder for at dele information med de teams, de leder, tilbyde support til medarbejderne ved at besvare deres spørgsmål på arbejdet og overvåge deres teams ydeevne for at sikre, at de forbliver produktive. Mange ledere arbejder også tæt sammen med deres organisations ledere for at udvikle ledelsesstrategier og sætte mål for produktivitet.

6. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $65.700 om året

Primære opgaver: En salgsrepræsentant er en forretningsmand, der sælger produkter eller tjenester til en bestemt virksomhed. Sælgere kan nå ud til potentielle kunder for at informere dem om de produkter, en virksomhed tilbyder, forhandle med kunder om at lukke salgskontrakter og gennemføre transaktioner for kunder, der beslutter sig for at foretage et køb. En salgsrepræsentant kan også vedligeholde detaljerede salgsrapporter, der beskriver deres præstationer på daglig, ugentlig eller månedlig basis.

Relateret: Lær om at være salgsrepræsentant

7. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $66.304 om året

Primære opgaver: En driftsleder er en personalemedarbejder, der fører tilsyn med menneskelige ressourceaktiviteter på øverste niveau. Driftsledere kan interviewe og ansætte nye medarbejdere, udvikle strategier til at forbedre nuværende politikker og procedurer og vedligeholde kommunikationen med teammedlemmer på tværs af afdelinger for at holde styr på præstationer. En driftsleder kan også mødes med fagfolk i andre virksomheder for at etablere forretningsforbindelser, som kan gavne alle involverede parter.

Relateret: Lær om at være driftsleder

8. Medarbejderansvarlig

National gennemsnitsløn: $71.256 om året

Primære opgaver: En medarbejderrelationschef er en personalemedarbejder, der støtter medarbejderne og reagerer på uforudsete situationer på arbejdspladsen, der involverer medarbejderrelationer. Medarbejderrelationsledere kan tilrettelægge programmer, der fremmer positive relationer mellem medarbejdere på en arbejdsplads, adressere eventuelle bekymringer, som medarbejderne gør opmærksom på, og tilbyde rådgivning til ledelsen om, hvordan man kan forbedre medarbejderrelationerne. En medarbejderansvarlig kan også lede kontraktforhandlinger for at hjælpe medarbejdere og ledere med at komme til enighed om løn, goder mm.

9. Projektleder

National gennemsnitsløn: $77.308 om året

Primære opgaver: En projektleder tager ansvaret for et specifikt projekt og fører tilsyn med dets gennemførelse gennem alle faser af produktionen. Deres job kan involvere at organisere en plan med et budget og en tidslinje for at skitsere de forskellige stadier af et projekt, opretholde kommunikation med teammedlemmer for at spore fremskridt og møde med kunder og interessenter for at diskutere et projekts progression. Projektledere kan arbejde i næsten enhver branche, hvilket kan gøre stillingen ideel for tidligere virksomhedsejere, som har ekspertise inden for et specifikt område.

Relateret: Lær om at være projektleder

Troels Møller
Troels Møller Virksomhedsejere har ofte fremragende lederevner og omfattende viden om bedste praksis i erhvervslivet. Disse færdigheder kan være særligt værdifulde for tidligere virksomhedsejere, der ønsker at komme ind i arbejdsstyrken i et andet job eller branche. Når du leder efter et job som tidligere virksomhedsejer, kan det også være en fordel at overveje stillinger, der beder om lignende kvalifikationer som dem, du har, eller som involverer jobopgaver, du måske kan udføre effektivt. I denne artikel udforsker vi ni job, som tidligere virksomhedsejere kan nyde godt af.