9 Job For Naturfagslærere På Forskellige Niveauer

9 Job For Naturfagslærere På Forskellige Niveauer

Naturfagslærere spiller en afgørende rolle i at udvikle fremtidige ledere inden for videnskab og teknologi ved at sætte skub i deres elevers nysgerrighed og passion for udforskning. De vejleder og instruerer eleverne i at forstå kritiske videnskabelige begreber, herunder indsamling af beviser og støttende ideer. Du kan trives i en karriere som naturfagslærer, hvis du har interesse for naturvidenskab og kan lide at arbejde med unge mennesker. I denne artikel undersøger vi, hvordan du kan fremme din karriere som naturfagslærer og overveje 9 jobs, som naturfagslærere kan søge på forskellige uddannelsesniveauer.

Tips til at fremme din karriere som naturfagslærer

Her er nogle tips til at fremme din karriere som naturfagslærer:

  • Forfølge en avanceret grad.
  • Tilmeld dig efteruddannelseskurser.
  • Få avanceret certificering som underviser.
  • Se nærmere på andre videnskabsrelaterede karrierer.
  • Ansøg om at blive medlem af en professionel lærerforening.

3 begynderjob for naturfagslærere

Her er 3 job for naturfagslærere på indgangsniveau:

1. Lærervikar

National gennemsnitsløn: $31.069 om året

Primære opgaver: En lærervikar er en pædagog, der træder til for at dække klasseværelser, når en skoles almindelige lærer er fraværende. Vikarlærere kan lede aktiviteter baseret på noter efterladt af en klasses almindelige lærer, tilbyde lektioner baseret på en lærers lektionsplan og overvåge eleverne under klassen. En lærervikar, der udfylder en naturfagslærer, kan uddele naturfagsark, som eleverne kan udfylde i løbet af undervisningen, uddele opgaver efter anvisning fra klassens sædvanlige lærer eller oprette videoer, som de kan se om naturvidenskabelige emner.

2. Børnehavelærer

National gennemsnitsløn: $36.265 om året

Primære opgaver: En børnehavelærer er en pædagog, der instruerer helt små børn i grundlæggende færdigheder og forbereder dem til folkeskolen. Børnehavelærere dækker ofte en bred vifte af emner i deres klasseværelser, såsom læsning, matematik, samfundsfag og naturvidenskab. En naturfagslærer, der arbejder med børnehavestuderende, kan give undervisning i grundlæggende naturvidenskabelige ideer som egenskaber ved forskellige fysiske materialer, forskellen mellem levende og ikke-levende ting, og hvordan solen forårsager nat og dag.

Relateret: Lær om at være børnehavelærer

3. Folkeskolelærer

National gennemsnitsløn: $65.099 om året

Primære opgaver: En folkeskolelærer er en pædagog, der arbejder med unge elever fra et til fem klassetrin. Folkeskolelærere informerer deres elever om kernefag og gør det ved at lave lektionsplaner, lede klasseværelsesaktiviteter og registrere elevernes fremskridt. En grundskolelærer i naturfag kan fokusere på grundlæggende naturvidenskabelige principper, såsom den videnskabelige metode, planteøkologi og miljøvidenskab, som dyrebiologi og vejrmønstre.

Relateret: Lær om at være folkeskolelærer

3 jobs på mellemniveau for naturfagslærere

Her er 3 job for naturfagslærere på mellemniveau:

1. Gymnasielærer

National gennemsnitsløn: $48.179 om året

Primære pligter: En gymnasielærer er en pædagog, der arbejder med teenageelever i klasse ni til og med 12. Gymnasielærere i naturfag kan designe deres egne lektionsplaner, lede avancerede naturvidenskabelige eksperimenter i klassen og lære eleverne om videnskabelige processer. Da gymnasievidenskab er mere avanceret end videnskab på mellemskole eller grundskole, kan en gymnasielærer i naturfag informere deres elever om mere komplekse videnskabelige emner som fysik, kemi og avanceret biologi.

Relateret: Lær om at være gymnasielærer

2. Testforberedelsesvejleder

National gennemsnitsløn: $62.212 om året

Primære opgaver: En testforberedelsesvejleder er en uddannelsesprofessionel, der hjælper elever med at forberede sig til AP-tests og standardiserede tests. Testforberedende vejledere, der hjælper med standardiseret test, kan lære eleverne metoder til at besvare spørgsmål i forskellige sektioner, herunder videnskabssektionen. En testforberedende vejleder, der fokuserer mere på AP-eksamener, kan arbejde sammen med eleverne for at hjælpe med at øge deres forståelse af avancerede videnskabelige begreber fra kurser som AP-biologi eller AP-fysik for at sikre, at de er klar til at bestå AP-eksamenen for deres ønskede emne.

3. Naturfagslærer

National gennemsnitsløn: $63.468 om året

Primære pligter: En naturfagslærer er en pædagog, der har specialiseret sig i at undervise i naturfag til mellemskole- og gymnasieelever. Naturfagslærere kan udarbejde lektionsplaner, der involverer naturvidenskabelige eksperimenter og aktiviteter og instruere deres elever om avancerede videnskabelige ideer og processer. Mange naturfagslærere specialiserer sig inden for et bestemt område af videnskaben, såsom biologi, kemi eller fysik og giver eleverne dybdegående lektioner, der udforsker deres emne dybere end i en generel naturfagstime.

3 avancerede jobs for naturfagslærere

Her er 3 job for naturfagslærere på et avanceret niveau:

1. Professor

National gennemsnitsløn: $63.836 om året

Primære opgaver: En professor er en avanceret pædagog, der underviser studerende på universitetsniveau. Videnskabsprofessorer kan specialisere sig i et specifikt videnskabeligt emne, såsom miljøvidenskab, folkesundhed, kemi eller biologi og skabe lektionsplaner, der udforsker deres emne i stor dybde. Professorer laver typisk deres egne lektionsplaner i henhold til retningslinjer fra deres college eller universitet og underviser ofte i laboratoriemiljøer, hvis deres emne involverer laboratoriearbejde eller eksperimenter.

2. Afdelingsleder

National gennemsnitsløn: $79.301 om året

Primære opgaver: En afdelingsleder er en professionel, der leder en afdeling i en organisation. På kollegialt niveau kan lederen af ​​den naturvidenskabelige afdeling hjælpe med at ansætte nye professorer, designe nye kurser til deres skoles naturvidenskabelige programmer og skabe informationsmateriale, der promoverer deres kurser til eleverne. En videnskabsafdelingsleder kan også kommunikere med andre afdelingsledere på deres college eller universitet for at organisere rekrutteringsaktiviteter eller begivenheder, der viser deres afdelinger for nye eller potentielle studerende, såsom en videnskabsmesse, interessemesse eller introduktionsseminar om en skoles afdelinger.

3. Adjungeret professor

National gennemsnitsløn: $115.584 om året

Primære opgaver: En adjungeret professor er en underviser, der er ekspert på deres område og underviser postgraduate studerende. Mange adjungerede professorer arbejder på deltid, da de ofte afsætter resten af ​​deres tid til professionelt arbejde inden for deres felt. Adjungerede professorer i videnskaberne kan være videnskabsmænd eller forskere inden for et specifikt videnskabsområde, der bruger deres faglige ekspertise til at informere, hvordan de underviser eleverne gennem eksperimenter, kurser, forskning og klasseundervisning.

Relateret: Lær om at være adjungeret professor

Aase Svendsen
Aase Svendsen Naturfagslærere spiller en afgørende rolle i at udvikle fremtidige ledere inden for videnskab og teknologi ved at sætte skub i deres elevers nysgerrighed og passion for udforskning. De vejleder og instruerer eleverne i at forstå kritiske videnskabelige begreber, herunder indsamling af beviser og støttende ideer. Du kan trives i en karriere som naturfagslærer, hvis du har interesse for naturvidenskab og kan lide at arbejde med unge mennesker. I denne artikel undersøger vi, hvordan du kan fremme din karriere som naturfagslærer og overveje 9 jobs, som naturfagslærere kan søge på forskellige uddannelsesniveauer.