9 Hørehæmmede Job At Overveje: Med Jobdetaljer

9 Hørehæmmede Job At Overveje: Med Jobdetaljer

At have et handicap definerer ikke dine evner som en professionel, og der er en række jobs og arbejdsgivere, der tilbyder fleksible muligheder for handicappede fagfolk. Hørehæmmede job giver fagfolk med en vis grad af høretab mulighed for at udmærke sig på arbejdspladsen og engagere sig i specialer, de føler sig passionerede omkring. Ved at undersøge potentielle jobroller, du kan drage fordel af som hørehæmmet, kan du finde en, der stemmer overens med dine interesser, uddannelsesniveau og lønbehov.

I denne artikel definerer vi hørehæmmede job, gennemgår, hvordan du finder job, når du er hørehæmmet og giver en liste over ni job, der fungerer godt for fagfolk med hørehandicap.

Hvad er hørehæmmede jobs?

Hørehæmmede job repræsenterer enhver stilling, der er egnet til hørehæmmede personer med forskellige niveauer af høretab. Selvom hørehæmmede personer kan trives i enhver rolle med den rette tankegang og de rette færdigheder, giver hørehæmmede venlige job typisk hørehæmmede personer mulighed for at påtage sig roller, der kræver minimal verbal kommunikation.

Sådan finder du job, når du har en hørenedsættelse

Gennemgå disse trin for at finde ud af, hvordan du finder job, når du har en hørenedsættelse:

1. Forskningsjobtjenester for hørehæmmede fagfolk

Der er adskillige jobservicewebsteder, der hjælper hørehæmmede fagfolk med at finde job og bestemme de bedste måder at få jobtilbud på eller løse problemer med høretab hos nuværende eller potentielle arbejdsgivere. Hearing Loss Association of America (HLAA) giver gavnlig indsigt og råd om, hvordan hørehæmmede personer kan finde jobmuligheder.

2. Søg efter job, der tilbyder handicapprogrammer eller inkluderende miljøer

En anden effektiv måde at søge og finde potentielle jobmuligheder på er at undersøge, hvilke arbejdsgivere der tilbyder de bedste fordele og muligheder for handicappede. Du kan også se på medarbejderanmeldelser, oplysninger om virksomhedens hjemmeside og jobåbninger for at hjælpe din beslutning.

3. Kontakt virksomhedens ansættelses- eller HR-afdelinger for at spørge om muligheder

Hvis du finder et job, du gerne vil søge, men jobbeskrivelsen ikke indeholder oplysninger om ydelser eller handicapmuligheder, skal du kontakte ansættelseschefen eller HR-afdelingen via e-mail. Diskuter dit ønske om at søge og dit ønske om at lære mere om arbejdsmuligheder for hørehæmmede. Du kan også inkludere dit CV og følgebrev til nærmere overvejelse.

4. Giv oplysninger om din hørenedsættelse i din ansøgning

Du kan bruge dit følgebrev til at diskutere dine faglige kvalifikationer mere indgående, men du kan også bruge det som en platform til at adressere din hørenedsættelse, hvad du har lært, og hvordan du kan bidrage til rollen på en unik måde. Dette kan hjælpe dig med at skille dig ud over for arbejdsgiverne og demonstrere din modstandsdygtighed.

Relateret: Hvornår og hvordan du fortæller din arbejdsgiver om et handicap

9 jobs for mennesker med en hørenedsættelse

Her er ni job for mennesker med en hørenedsættelse, herunder lønforventninger, jobansvar og uddannelseskrav:

1. Sonograf

National gennemsnitsløn: $26.600 om året

Primære opgaver: Sonografer arbejder i sundhedsfaciliteter og bruger sonografiudstyr til at udføre ultralyd på patienter og tage billeder under hele processen. De skal muligvis interagere med patienter for at instruere dem om, hvordan de skal sidde eller lægge sig ned, men ellers taler de ikke med patienterne om, hvad de ser under ultralyd. Efter aftaler sender sonografer billeder via e-mail til patientens primære læge, så de kan gennemgå dem.

Relateret: Lær om at være sonograf

2. Konditor

National gennemsnitsløn: $36.165 om året

Primære opgaver: Konditorer arbejder i restaurantkøkkener, bagerier eller konditorier og har specialiseret sig i at forberede, bage og dekorere en række forskellige wienerbrød, som kunderne kan nyde. Dette omfatter Choux-dej, mørdej, butterdej, filodej og andre typer wienerbrødsdej. Ud fra disse forskellige konditorteknikker skaber konditorer madvarer som croissanter, quicher, kager, eclairs, flødehorn, tærter og tærter. Hørehæmmede konditorer balancerer selvstændigt arbejde med samspil med kolleger. De kan bruge håndtegn, skrift eller mundaflæsning for at sikre, at de forstår hinanden.

Relateret: Lær om at være konditor

3. Fotograf

National gennemsnitsløn: $42.908 om året

Primære opgaver: Fotografer bruger fotografiudstyr til at fange scener af natur, byliv, menneskeportrætter og andre emner, der skal sælges. Hørehæmmede personer kan bruge deres øje til fotografering til at formidle temaer, personligheder eller ideer på en visuel måde.

4. Kundesupportrepræsentant (chatroom)

National gennemsnitsløn: $43.375 om året

Primære opgaver: Chatrooms kundesupportrepræsentanter yder rådgivning og ressourcer til kunder ved at engagere sig i skriftlig kommunikation i kundeservice chatrooms. Efter hver kundeinteraktion skriver de rapportformularer for at dokumentere kundefeedback til fremtidig analyse af deres arbejdsgiver.

5. Social media manager

National gennemsnitsløn: $44.870 om året

Primære opgaver: Social media managers arbejder for virksomheder for at overvåge sociale mediekanaler. Dette inkluderer oprettelse af postplaner, interaktion med følgere og besvarelse af spørgsmål i kommentarsektionen, oprettelse af historier og sikring af brandenhed på tværs af alle kanaler. At arbejde som social media manager giver hørehæmmede mulighed for at kommunikere i et skriftligt format.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

6. Handelsmand

National gennemsnitsløn: $46.120 om året

Primære opgaver: Håndværkere har specialiseret sig i tømrerarbejde, stenarbejde, svejsning, VVS, elektricitet, landskabspleje og andre områder for at fremme byggeprojekter eller renoveringer af erhvervs- og boligejendomme. Selvom fagfolk kan have brug for at interagere med andre fagfolk, kunder og byggepersonale, kan de udføre de fleste arbejdsopgaver ved at tage målinger, samle strukturer, lave tegninger og bruge noter eller håndsignaler til at kommunikere til teammedlemmer.

7. Kunstner

National gennemsnitsløn: $53.347 om året

Primære opgaver: Kunstnere maler vægmalerier, design og andre genstande på vægge eller lærreder for kunder. Dette er en stor rolle for hørehæmmede personer, der har et ønske om at være kreative. Kunstnere kan gennemføre skræddersyede projekter for kunder eller sælge deres arbejde til kunstgallerier, lokale butikker eller onlinebutikker.

8. Fitnessinstruktør

National gennemsnitsløn: $55.786 om året

Primære opgaver: Fitnessinstruktører underviser i fitnessklasser som yoga, pilates, cykling, kickboxing, barre eller aerobic. Hørehæmmede med evnen til at tale og mundaflæse kan undervise klasser ved at kalde kommandoer og hjælpe eleverne med at finpudse deres teknikker. De kan også specialisere sig i at lære andre hørehæmmede eller døve personer at opbygge et fitnessfællesskab for hørehæmmede i deres område.

9. IT-tekniker

National gennemsnitsløn: $74.322 om året

Primære opgaver: IT-teknikere arbejder typisk i IT-afdelinger og fører tilsyn med installation, reparation og vedligeholdelse af computerhardware eller -software for virksomhedens ansatte. Hørehæmmede personer kan trives i IT-teknikerroller, da de skal udføre en række visuelle opgaver for at fejlfinde problemer og installere computerkomponenter.

Relateret: Lær om at være IT-tekniker

Janus Thrane
Janus Thrane At have et handicap definerer ikke dine evner som en professionel, og der er en række jobs og arbejdsgivere, der tilbyder fleksible muligheder for handicappede fagfolk. Hørehæmmede job giver fagfolk med en vis grad af høretab mulighed for at udmærke sig på arbejdspladsen og engagere sig i specialer, de føler sig passionerede omkring. Ved at undersøge potentielle jobroller, du kan drage fordel af som hørehæmmet, kan du finde en, der stemmer overens med dine interesser, uddannelsesniveau og lønbehov.