9 Belønnende Karrierer I Førskoleundervisning

Småbørnsundervisning er et robust felt med en bred vifte af muligheder inden for ledelse, administration, erhvervsliv og psykologi. At lære om disse muligheder og de tilgængelige jobtyper kan hjælpe dig med at afgøre, om dette felt er det rigtige for dig. I denne artikel beskriver vi ni karrierer, du kan forfølge i den tidlige barndomsuddannelse, inklusive deres løn og primære pligter.

Hvorfor vælge en karriere inden for småbørnsuddannelse?

Mennesker, der søger arbejde inden for den tidlige barndoms udvikling, er ofte motiveret af deres ønske om at hjælpe børn. En karriere inden for førskoleundervisning giver mulighed for at forme livet for små børn og deres familier med meningsfuld vejledning, og pædagoger sætter en ære i muligheden for at gøre en forskel. Den tidlige barndomsuddannelse er afgørende for børns udvikling, og udstyrer børn med de sociale, følelsesmæssige og akademiske færdigheder, de har brug for for at lære og vokse. Undervisere fremmer opdagelse og undren hos små børn og bygger et grundlag for de læringsstile, de vil bruge langt ind i voksenlivet.

Relateret: Hvad er tidlig børneuddannelse?

Karrierer inden for førskoleundervisning

Her er ni af de mest almindelige roller på dette felt:

1. Børnepasningsudbyder

National gennemsnitsløn: $27.513 om året

Primære opgaver: Børnepasningsudbydere arbejder med elever uden for et traditionelt klasseværelse. Ligesom førskolelærere opretter de en tidsplan for uddannelse, leg og næring, og hjælper børn med at opbygge sociale færdigheder og forberede sig til et akademisk miljø. Dette kan foregå i førskole- eller efterskoleplejen, dagplejere i hjemmet eller sommerprogrammer. Børnepasningsudbydere kommunikerer ofte direkte med lærere for bedst muligt at hjælpe med lektier, styrke læseplanen og sikre, at børn fortsætter med at lære og vokse i løbet af sommeren.

Relateret: Lær om at være børnepasningsudbyder

2. Børnehavelærer

National gennemsnitsløn** : [ $35.516 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/kindergarten-teacher/salaries)

Primære pligter: Børnehavelærere bygger på det grundlag, børn lærer i førskolen. Daglige ansvar omfatter planlægning af lektioner, oprettelse af skemaer og sporing af individuelle elevers fremskridt. Børnehavelærere er ofte ansvarlige for sociale og følelsesmæssige lektioner samt akademisk læring. Børnehavelærere skal til enhver tid kunne opretholde et højt supervisionsniveau for at kunne guide deres elever fra undervisning til frokost, musik, frikvarter eller bibliotekstid.

Relateret: Lær om at være børnehavelærer

3. Førskolelærer

National gennemsnitsløn** : [ $38.131 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/preschool-teacher/salaries)

Primære opgaver: En førskolelærer fremmer et kreativt miljø for børn i de tidlige stadier af deres udvikling. De underviser i grundlæggende akademiske, følelsesmæssige og sociale færdigheder for at forberede børn til folkeskolen. En gennemsnitlig dag kan omfatte et skema med individuelle aktiviteter og gruppeaktiviteter, der er både underholdende og lærerige, der opmuntrer børn til at lege og være mere aktive. Lærere sporer hver elevs individuelle fremskridt og bruger også teamaktiviteter til at undervise i værdifulde lektioner om teamwork og respekt.

Relateret: Lær om at være førskolelærer

4. Babysitter/barnepige

National gennemsnitsløn** : [ $41.105 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/babysitter%2Fnanny/salaries)

Primære opgaver: En fuldtids babysitter eller barnepige sørger for hjemmepleje og supervision til børn. En barnepige kan bo direkte i hjemmet og arbejde med én klient ad gangen, mens en fuldtids-barnepige kan have mange klienter, der roterer mellem dem efter behov. Barnepige og babysittere ser og koordinerer forskellige aktiviteter, såsom leg, spisning, badning og påklædning. Nogle babysittere og barnepige hjælper også børn med lektier og skoleprojekter. Barnepige, der bor i, får ofte yderligere ansvar, såsom madlavning, rengøring, indkøb af dagligvarer og transport af børn til og fra skole.

Relateret: Lær om at være babysitter

5. Skolerådgiver

National gennemsnitsløn: $50.782 om året

Primære opgaver: En skolevejleder arbejder med elever uden for klasseværelset for at hjælpe dem med at udvikle de nødvendige færdigheder for at få succes med deres uddannelse. Ansvarsområder varierer i forskellige aldersgrupper, men rådgivere, der arbejder i førskoleundervisning, fokuserer på færdigheder som beslutningstagning, tidsstyring, passende social adfærd og konfliktløsning. En skolevejleder mødes med elever individuelt eller i små grupper for at identificere og afhjælpe problemer, der forstyrrer deres præstationer i skolen, ofte i samarbejde med deres lærere og forældre for at finde en løsning.

Relateret: Lær om at være skolerådgiver

6. Specialpædagog

National gennemsnitsløn: $51.936 om året

Primære opgaver: Speciallærere arbejder med elever, der har forskellige mentale, følelsesmæssige, fysiske eller indlæringsevner. Deres daglige opgaver er ofte skræddersyet baseret på evnerne hos den studerende, de hjælper. Disse omfatter generelt vurdering af en elevs færdigheder, fastlæggelse af deres uddannelsesbehov og planlægning af specialiserede aktiviteter. En speciallærer udvikler et individualiseret uddannelsesprogram (IEP), som er en formaliseret plan, som de drøfter blandt en elevs forældre, lærere og administratorer for at vejlede elevens uddannelse, herunder overgangen fra klasse til klasse.

Relateret: Lær om at være specialpædagog

7. Uddannelsesdirektør

National gennemsnitsløn: $56.957 om året

Primære opgaver: Uddannelsesledere bruger de organisatoriske færdigheder til at varetage de administrative opgaver, der følger med at drive et børnepasningscenter. Daglige opgaver omfatter oprettelse af skemaer og budgetter, ansættelse af nye undervisere og supervision af medarbejdere. De hjælper med at skabe læseplanen, sætte akademiske standarder og vedligeholde skolens lagerbeholdning. Denne rolle kræver fremragende kommunikationsevner, da en direktør ofte er det første kontaktpunkt for forældre og for administrerende direktører, hvis organisationen er en del af en kæde eller franchise.

8. Uddannelseskonsulent

National gennemsnitsløn: $58.036 om året

Primære opgaver: En uddannelseskonsulent arbejder sammen med børnepasningsorganisationer for at hjælpe med at udvikle programmer, regler og politikker, der bedst opfylder børnenes behov. De bruger færdigheder udviklet i en tidlig barndomsuddannelse til at hjælpe med at fremme børns udvikling, give ressourcer til at skabe passende læringsmiljøer og fremme sund kommunikation med forældre og familier. Konsulenter arbejder ofte med både private og offentlige kunder, hvilket indimellem kræver yderligere viden om uddannelsesmarkeder, personalegoder og menneskelige ressourcer.

9. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $64.370 om året

Primære opgaver: Salgsrepræsentanter hjælper forældre og pædagoger med at vælge det rigtige undervisningsmateriale til deres børn. De skaber, markedsfører og sælger materialer såsom børnelitteratur, pædagogisk legetøj, ernæringsprodukter og kunstartikler. En salgsrepræsentant promoverer pædagogiske værktøjer på udviklingskonferencer, både online og personligt. Ud over at have grader i førskoleundervisning, har en salgsrepræsentant ofte praktisk viden inden for salg, marketing eller forretning.

Ernst Skou
Ernst Skou Småbørnsundervisning er et robust felt med en bred vifte af muligheder inden for ledelse, administration, erhvervsliv og psykologi. At lære om disse muligheder og de tilgængelige jobtyper kan hjælpe dig med at afgøre, om dette felt er det rigtige for dig. I denne artikel beskriver vi ni karrierer, du kan forfølge i den tidlige barndomsuddannelse, inklusive deres løn og primære pligter.