9 Bedste Karrierer At Starte Ved 40

9 Bedste Karrierer At Starte Ved 40

Behovet for et karriereskift kan være et vendepunkt for at evaluere din balance mellem arbejde og privatliv, følge din passion eller bare prøve noget nyt. At vælge den rigtige karrierevej, der stemmer overens med din erfaring og interesser, kan tilbyde en givende måde at få succes på i en alder af 40 og derover. Hvis du overvejer at skifte karriere efter 40 år, kan denne artikel hjælpe dig med at identificere potentielle roller og forklare, hvordan du skifter.

Opret dit CV
## Hvad er de bedste karrierer at starte i dine 40'ere? Dine umiddelbare muligheder for en ny karriere kan afhænge af dine kvalifikationer, erfaring og interesser, men nogle karrierer egner sig til dem, der skifter retning i 40'erne. Nogle mennesker vælger en mere tilfredsstillende karriere, idet de prioriterer arbejdsglæde over indkomst eller status, mens andre ønsker at fokusere på job, der tilbyder bekvemmelighed eller stabilitet. Nogle gange er eksterne kræfter de vigtigste drivkræfter bag en forandring, såsom et behov for at flytte eller nedskæring af virksomheden. At beslutte sig for at forfølge en ny karriere kan være inspirationen til at finde det bedste job for dig](https://www.Bonjoures.com/career-advice/finding-a-job/how-to-find-the-best-jobs -for dig).

Følgende stillinger favoriserer et karriereskifte i dine 40'ere. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Medicinsk administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $34.735 om året

Primære opgaver: En administrativ assistent på det medicinske område er også kendt som en sundhedsadministrationsassistent eller en lægesekretær. Denne rolle varetager kontor- og kundeserviceopgaver frem for klinisk arbejde, så de skal være effektive, organiserede og professionelle. De er ansvarlige for at booke aftaler, håndtere medicinske rapporter, oprette medicinske diagrammer og fakturering.

Noget medicinsk viden er en fordel i denne rolle, da der bruges specialiseret terminologi, men det er en god mulighed for en, der er organiseret og besidder færdigheder i tidsstyring. Entry-level jobs vil normalt kun kræve en gymnasial eksamen, men der er faglige kurser, du kan tage for at få relaterede færdigheder.

2. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $40.509 om året

Primære opgaver: Hvis du kan lide at arbejde med mennesker og har fremragende tidsstyring og organisatoriske færdigheder, kunne planlægning af begivenheder være din ideelle karriere. En grad eller andre kvalifikationer inden for gæstfrihed, public relations eller ethvert andet relateret område vil hjælpe din ansøgning, men er normalt ikke nødvendige.

Eventplanlæggere er også ansvarlige for at administrere budgetter, forhandle kontrakter og administrere teams. Dem med erfaring med at styre leverandør- og kundeforhold vil have en fordel i eventplanlægningssektoren, ligesom dem, der kan multitaske effektivt og opbygge deres professionelle netværk.

Relateret: Midlife Career Change: What to Do Next

3. Patientplejetekniker

National gennemsnitsløn: $43.562 om året

Primære opgaver: Hvis du ønsker at arbejde i sundhedsvæsenet i en praktisk rolle, så spiller patientplejeteknikere en afgørende rolle i frontlinjebehandling i en række medicinske miljøer. Patientplejeteknikere bistår læger og registrerede sygeplejersker med patientundersøgelser og -behandling, indsamler prøver, registrerer oplysninger på patienternes diagrammer og taler med patienter og deres familier om deres plejeplaner.

Mange patientplejeteknikerroller kræver ikke nogen specifik erfaring, men der er mulighed for karriereforløb for alle, der ønsker at opnå relevante kvalifikationer. Overvejer du et karriereskifte, fordi du ønsker en rolle, hvor du kan give noget tilbage, er dette en mulighed med masser af arbejdsglæde.

4. Oversætter

National gennemsnitsløn: $45.732 om året

Primære opgaver: Hvis du taler mere end ét sprog, kan det være en virkelig alsidig karriere at blive oversætter. En oversætters primære ansvar er at tyde betydningen af ​​noget skrevet på ét sprog, såsom engelsk, og konvertere ideerne og fakta til et andet sprog. Tolkens job ligner hinanden, men deres rolle er at oversætte verbal kommunikation, som ofte letter begge sider af en samtale, samtidig med at den tone og det budskab, der udtrykkes mellem to parter, bevares.

Oversættelsestjenester bruges af virksomheder i mange brancher på tværs af globale markeder, hvilket kan involvere en lang række muligheder. At blive oversætter kræver flydende kendskab til hvert sprog, du har til hensigt at oversætte. Kulturel viden, en specialiseret grad eller certifikat og enhver sproglig erfaring ville være gavnlige færdigheder for en oversætter.

Relateret: Sådan skifter du karriere: Tips før, under og efter

5. SEO specialist

National gennemsnitsløn: $52.028 om året

Primære opgaver: SEO (søgemaskineoptimering) er processen med at øge en hjemmesides søgeresultater i større søgemaskiner med strategisk kodning og indholdskuration. Det er blevet en afgørende markedsføringsteknik, så hvis du har erfaring med marketing eller hjemmesidedesign, kan det være et ligetil karriereskifte for dig at finde et job som SEO-specialist.

Da SEO er et område i så hurtig udvikling, er der ingen formaliserede digitale marketinguddannelser. On-the-job træning, webinarer, digital marketing certificeringer og online træningskurser anbefales for at holde trit med de stadigt skiftende ændringer af søgemaskine algoritmer.

6. Tandlægeassistent

National gennemsnitsløn: $60.464 om året

Primære opgaver: Du kan begynde at arbejde som entry-level tandlægeassistent med en associeret grad eller en gymnasial eksamen. Rollen indebærer at tale med patienter, klargøre værktøj og udstyr til tandbehandlinger og assistere med røntgenbilleder.

Der ligger et betydeligt generelt administrativt arbejde i at holde patienternes journaler ajour og bestille tider. Tandpleje har en klart defineret karrierevej, og tandlægeassistenter tilmelder sig ofte et træningsprogram for at blive certificeret i teknikker og færdigheder til at hjælpe med tandbehandlinger, røntgenbilleder og patientundersøgelser.

Relateret: Sådan skifter du karriere uden at gå tilbage til skolen (med trin og tips)

7. Personalechef

National gennemsnitsløn: $69.310 om året

Primære opgaver: En personaleansvarlig er ansvarlig for at vedligeholde alle de forskellige aspekter af medarbejdernes livscyklus, herunder ansættelse, onboarding, administration af fordele og opsigelser. De fungerer som bindeled mellem den øverste ledelse og deres medarbejdere og sikrer, at virksomhedens politikker og juridiske ansvar overholdes.

En grad i menneskelige ressourcer er et almindeligt krav, men der er masser af onlinekurser, der også kan forberede dig til en karriere inden for HR. Hvis du har erfaring med administration eller teamledelse, så har du sikkert allerede nogle af de vigtigste kompetencer, der kræves til en rolle i HR.

8. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $74.960 om året

Primære opgaver: Webudviklere er ansvarlige for at skabe hjemmesider med fokus på både design og funktionalitet. Dette kræver en balance mellem tekniske og kreative færdigheder. Hvis du har erfaring med grafisk design, kan du tilføje din eksisterende viden og udvide dine karrieremuligheder ved at gå over til webudvikling.

Webudvikling er en alsidig branche med mulighed for at arbejde in-house, på bureauer, freelance eller på tidsbegrænsede kontrakter.

9. Projektleder

National gennemsnitsløn: $77.643 om året

Primære opgaver: Dette er en rolle, hvor erfaring kan være vigtigere end kvalifikationer. Projektledere er ansvarlige for at overvåge og koordinere alle aspekter af et projekt, så fremragende tidsstyrings- og kommunikationsevner er et must såvel som erfaring med omkostningsstyring.

Selvom en grad i forretningsadministration eller marketing kan hjælpe din ansøgning, vil en tidligere rolle i kontorledelse eller enhver stilling, hvor du har været ansvarlig for en række forskellige forretningsfunktioner, demonstrere mange af de nødvendige færdigheder. Der er projektledere i næsten alle brancher, så det er en karriere, der kan tage dig i enhver retning, du vælger.

Relateret: Opkvalificering og gå tilbage til skolen: Hvornår, hvordan og hvorfor du bør

Sådan skifter du karriere

Afhængigt af den karriere, du vælger, skal du muligvis opdatere dine færdigheder. Dette kan involvere at tage formelle klasser for at opnå en ny kvalifikation, tage et online fagligt kursus eller bare undersøge den nye branche, du vil bryde ind i.

De grundlæggende trin for at skifte karriere ved 40 er:

  1. Tænk over den slags karriere, du gerne vil have, og sæt et klart mål for dig selv.
  2. Undersøg sektoren for roller, der appellerer til dig.
  3. Find ud af, hvilke kvalifikationer du skal bruge, og hvordan du får dem.
  4. Få enhver nødvendig akkreditering.
  5. Opbyg et professionelt netværk.
  6. Skriv et CV, der afspejler dine nye karrieremål.
  7. Søg job inden for dit nye felt.

Hvis du har brug for at fortsætte med at arbejde fuld tid, før du foretager et karriereskift, så undersøg online uddannelser. Der er mange legitimationsoplysninger, du kan få, mens du stadig arbejder. Opbygning af et netværk af professionelle kontakter inden for dit ønskede område kan lette overgangen.

Nogle karrierer vil kræve mere tid for at opnå de krævede certificeringer. Hvis du tager dig tid til at opnå kvalifikationer, kan det forbedre dine udsigter og gøre dig i stand til at forfølge en helt ny karriere i dine 40'ere.

Uanset om du planlægger at bruge dine eksisterende færdigheder eller har brug for at lære forskellige færdigheder, er der masser af ressourcer til rådighed for at hjælpe dig med at få succes i din nye karriere.

Læs mere: Sådan skifter du karriere

Jannik Eskildsen
Jannik Eskildsen Behovet for et karriereskift kan være et vendepunkt for at evaluere din balance mellem arbejde og privatliv, følge din passion eller bare prøve noget nyt. At vælge den rigtige karrierevej, der stemmer overens med din erfaring og interesser, kan tilbyde en givende måde at få succes på i en alder af 40 og derover. Hvis du overvejer at skifte karriere efter 40 år, kan denne artikel hjælpe dig med at identificere potentielle roller og forklare, hvordan du skifter.