80 Job, Der Betaler Seks Cifre

80 Job, Der Betaler Seks Cifre

Et job med en sekscifret løn lønner sig godt og giver en fast ansættelse. Hvis du leder efter højere løn, kan du overveje sekscifret for at være et ideelt løninterval at se i. I denne artikel udforsker vi 80 job, der giver sekscifrede lønninger.

26 job, der betaler seks cifre

Her er 26 job, der betaler seks cifre:

1. Dyrlæge

National gennemsnitsløn: $100.669 om året

Primære opgaver: En dyrlæge yder lægehjælp til dyr ved at udføre undersøgelser og ordinere og administrere medicin. Dyrlæger arbejder ofte med kæledyr, men de arbejder også med vilde dyr i fangenskab eller rehabilitering. Det er også muligt at specialisere sig i at arbejde med en art eller type dyr.

Relateret: Lær om at være dyrlæge

2. Luftfartsingeniør

National gennemsnitsløn: $102.720 om året

Primære opgaver: En luftfartsingeniør designer og konstruerer fly, herunder fly og missiler. De arbejder i alle faser af produktionen for fly, fra design til fremstilling til vedligeholdelse og reparationer.

Relateret: Lær om at være luftfartsingeniør

3. Psykolog

National gennemsnitsløn: $104.681 om året

Primære opgaver: En psykolog yder omsorg for patienter med psykiske lidelser. De arbejder inden for alle områder af mental sundhedspleje, herunder diagnosticering, forebyggelse og behandling. Nogle psykologer administrerer psykoterapi til patienter og laver handlingsplaner for behandling af enkeltpatienter eller grupper.

Relateret: Lær om at være psykolog

4. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $106.389 om året

Primære opgaver: En lægeassistent udfører patientundersøgelser og administrerer medicin under tilsyn af en praktiserende læge. De hjælper også lægen med at administrere patientjournaler samt diagnosticere og behandle patienter.

Relateret: Lær om at være lægeassistent

5. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $107.966 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør udvikler systemer og computerapplikationer til virksomheder. De arbejder med klienter for at skræddersy hvert program til deres specifikke behov, da en klient måske vil udvikle et spil og en anden for at opdatere deres kontors netværkskontrolsystemer. Softwareingeniører hjælper i flere trin af computerprogrammeringsprocessen, herunder programdesign, kodning og vedligeholdelse, når systemet kører.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

6. Fodterapeut

National gennemsnitsløn: $112.580 om året

Primære opgaver: En fodterapeut er en læge, der har specialiseret sig i at behandle tilstande, der opstår i patienters fødder, ben og ankler. De udfører fysiske undersøgelser, tilbyder rådgivning om rehabilitering for skader og kan ordinere medicin eller specialfodtøj, såsom ortotiske sålindlæg til at hjælpe med udfordringer som svangstøtte.

Relateret: Lær om at være fodterapeut

7. Astronom

National gennemsnitsløn: $114.590 om året ( BLS )

Primære opgaver: En astronom er en specialiseret forsker, der studerer universet ved at observere planeter, solsystemer og andet stof i rummet. Der er også kategorier til yderligere specialisering som stjerneastronomer, der studerer stjernerne, og solastronomer, der fokuserer på solen og dens systemer. Astronomer bruger udstyr som optiske teleskoper og radioteleskoper til at udføre deres forskning.

Relateret: Lær om at være astronom

8. Aktuar

National gennemsnitsløn: $116.272 om året

Primære opgaver: En aktuar vurderer risikoen for en virksomhed eller organisation, især på forsikringsområdet. Aktuarer bruger matematik og statistik til at lave beregninger og forsøger at spare penge for deres kunder. De kan også planlægge nye forsikringspolicer og arbejde med markedsanalyseanalytikere for at sikre, at de tager alle potentielle risici i betragtning.

Relateret: Lær om at være aktuar

9. Praktiserende sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $116.725 om året

Primære opgaver: En praktiserende sygeplejerske diagnosticerer og behandler medicinske tilstande, analyserer testresultater og udfører fysiske undersøgelser af patienter, ofte under tilsyn af en praktiserende læge. Denne læge kvalificerer sig som en Advanced Practice Registered Nurse (APRN) og opnår yderligere certificeringer efter sygeplejeskolen. De fleste praktiserende sygeplejersker er specialiserede i et bestemt praksisområde, såsom pædiatri.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

10. Farmaceut

National gennemsnitsløn: $116.969 om året

Primære opgaver: En farmaceut er specialiseret i at tælle og måle doser af medicin, udfylde recepter sendt fra læger, informere patienter om bivirkninger og konkurrerende medicin og besvare eventuelle spørgsmål om medicin, som patienterne måtte have. De kan også rådføre sig med læger for at sikre, at dosering og medicin er korrekt og opdatere patientjournaler for at afspejle ændringer i sygehistorien.

Relateret: Lær om at være farmaceut

11. Stabschef

National gennemsnitsløn: $124.964 om året

Primære opgaver: En stabschef arbejder sammen med en virksomheds administrerende direktør for at træffe beslutninger og strømline driften i en organisation. Personalechefer kan være nyttige inden for forskellige områder af enhver virksomhed, såsom at administrere programmer for medarbejdere og skrive intern og ekstern kommunikation som e-mails eller nyhedsbreve. En stabschef kan også lede projektledere og undersøge nye forretningsmuligheder.

Relateret: Lær om at være stabschef

12. Biostatistiker

National gennemsnitsløn: $141.971 om året

Primære opgaver: En biostatistiker indsamler data om levende væsener og analyserer dem. Biostatistikere arbejder med medicinsk forskning for at give indsigt i den medicinske udvikling og komme med forudsigelser. Efter at andre forskere har udført eksperimenter, kan biostatistikere analysere resultaterne og præsentere eventuelle resultater for det videnskabelige samfund og for offentligheden.

Relateret: Lær om at være biostatistiker

13. Regional salgsdirektør

National gennemsnitsløn: $150.349 om året

Primære opgaver: En regional salgsdirektør fører tilsyn med salg og distribution af produkter eller tjenester på tværs af forskellige lokationer i en bestemt region for en virksomhed. De fører også tilsyn med ledere på lavere niveau, der leder salgsteams i deres region og mødes med andre ledende medarbejdere for at lægge planer for at nå salgsmål. En regional salgsdirektør kan rejse til forskellige filialer i en virksomhed og analysere salgsresultatdata for at få indsigt i industriens udvikling.

14. Virksomhedsadvokat

National gennemsnitsløn: $151.858 om året

Primære opgaver: En virksomhedsadvokat er en advokat, der har specialiseret sig i at håndtere virksomheders juridiske sager og tvister. Virksomhedsadvokater kan arbejde for en række forskellige organisationer, men arbejder typisk for virksomheder for at rådgive dem om kommercielt salg og køb og sikre, at en virksomheds drift er lovlig. Deres job indebærer også at gennemgå kontrakter og forhandle aftaler for kunder.

15. Fødselslæge

National gennemsnitsløn: $177.739 om året

Primære opgaver: En fødselslæge er en læge, der udelukkende fokuserer på kvindelige patienters reproduktive sundhed. De uddanner sig også ofte som kirurger og kan udføre både korrigerende og forebyggende procedurer. Fødselslæger udfører typisk fysiske undersøgelser, diagnosticerer tilstande i kvindekroppen og hjælper med alle aspekter af fødselsprocessen.

Relateret: Lær om at være fødselslæge

16. Børnelæge

National gennemsnitsløn: $178.005 om året

Primære opgaver: En børnelæge er en læge, der har specialiseret sig i at arbejde med spædbørn og børn og overvåge vækst og udvikling, efterhånden som et barn modnes. Børnelæger uddanner også nye forældre i, hvordan de kan hjælpe med at opretholde deres børns sundhed og henviser dem til specialister, når det er nødvendigt.

Relateret: Lær om at være børnelæge

17. Neurolog

National gennemsnitsløn: $198.471 om året

Primære opgaver: En neurolog er en læge, der diagnosticerer og behandler tilstande i nervesystemet, såsom hjernen, rygmarven og andre nerver. De kan bestille tests for at overvåge tilstande som epilepsi og multipel sklerose. En neurolog kan arbejde sammen med andre medicinske fagfolk for at planlægge og vedligeholde en patients behandling.

Relateret: Lær om at være neurolog

18. Psykiater

National gennemsnitsløn: $220.012 om året

Primære opgaver: En psykiater diagnosticerer og behandler psykiske lidelser ved at møde patienter og analysere deres mentale helbred for at bestemme den passende behandling. Psykiatere kan også ordinere medicin, hvilket adskiller dem fra andre embedsmænd i mental sundhed.

Relateret: Lær om at være psykiater

19. Læge

National gennemsnitsløn: $236.848 om året

Primære opgaver: En læge udfører almen lægehjælp såsom undersøgelser, diagnosticering af tilstande og ordinering af medicin. Læger kan også specialisere sig inden for forskellige områder såsom kardiologi, pædiatri eller almen praksis.

Relateret: Lær om at være læge

20. Tandlæge

National gennemsnitsløn: $237.141 om året

Primære opgaver: En tandlæge udfører medicinsk behandling af patienters tænder og tandkød. De gennemfører undersøgelser og rengøringer og ordinerer yderligere mundpleje, når det er nødvendigt, herunder henvisninger til tandregulering. Tandlæger kan også ordinere medicin og administrere bedøvelsesmidler under procedurer udført af en oral kirurg.

Relateret: Lær om at være tandlæge

21. Ortodontist

National gennemsnitsløn: $242.225 om året

Primære opgaver: En ortodontist er en specialiseret tandlæge, der behandler tandtilstande som tænder eller skæv kæbe med bøjler eller hovedbeklædning. Ortodontister bruger typisk mest tid på at spore patienters fremskridt ved at planlægge aftaler over flere års perioder og justere behandlingen, såsom at stramme eller løsne seler, efterhånden.

Relateret: Lær om at være ortodontist

22. Optiker

National gennemsnitsløn: $259.620 om året

Primære opgaver: En optometrist er en læge, der har specialiseret sig i behandling af patienters øjne. De kan diagnosticere øjensygdomme som astigmatisme eller tørre øjne og ordinere behandling som briller eller kontaktlinser. Optometrister kan også henvise patienter til specialiserede optometrister og uddanne dem om, hvordan de fortsætter deres øjenpleje derhjemme.

Relateret: Lær om at være optometrist

23. Kirurg

National gennemsnitsløn: $264.478 om året

Primære opgaver: En kirurg udfører kirurgiske indgreb på patienter. Som læger kan de også diagnosticere tilstande og tilbyde alternative behandlingsmuligheder, men de fleste kirurger udfører operationer og leder et team af sygeplejersker og anæstesiologer, der hjælper dem under proceduren. Kirurger kan også specialisere sig inden for et område som ortopædisk eller oral kirurgi.

Relateret: Lær om at være kirurg

24. Onkolog

National gennemsnitsløn: $264.869 om året

Primære opgaver: En onkolog er en læge, der diagnosticerer og behandler forskellige former for kræft. De arbejder ofte sammen med andre læger for at opretholde en patients helbred. Onkologer kan bestille medicinsk test, administrere kemoterapi eller strålebehandling og udføre operation for at fjerne kræftsvulster.

Relateret: Lær om at være onkolog

25. Kardiolog

National gennemsnitsløn: $333.925 om året

Primære opgaver: En kardiolog er en læge, der har specialiseret sig i at diagnosticere tilstande i hjertet og det kardiovaskulære system. Fordi de er autoriseret som læger, kan kardiologer udføre fysiske undersøgelser på patienter, bestille test og lægge planer for behandling, herunder medicin. Kardiologer behandler oftest hjerteanfald, koronararteriesygdomme og hjerterytmeforstyrrelser.

Relateret: Lær om at være kardiolog

26. Anæstesilæge

National gennemsnitsløn: $375.487 om året

Primære opgaver: En anæstesilæge er en speciallæge, der administrerer smertestillende medicin før operationen. Anæstesilæger ved, hvor meget af en specifik medicin vil bedøve en patient, så de ikke føler smerte eller beroliger dem i længere eller mere invasive operationer. Dette omfatter både lokal og generel anæstesi gennem IV, injektion eller direkte påføring af en gel eller salve.

Relateret: Lær om at være anæstesiolog

Flere job, der betaler sekscifret

Her er 54 flere job, der betaler seks cifre:

 1. Annonce- og kampagneansvarlig
 2. Flyselskab pilot
 3. Luftfartsingeniør
 4. Arkitektchef
 5. Back end udvikler
 6. CEO (Chief executive officer)
 7. CFO (økonomichef)
 8. Kemisk ingeniør
 9. CIO (Chief Information Officer)
 10. Kompensations- og ydelsesansvarlig
 11. Computer- og informationssystemchef
 12. Computer hardware ingeniør
 13. Computer netværk arkitekt
 14. COO (Chief Operating Officer)
 15. CTO (Chief technology officer)
 16. Direktør for forretningsudvikling
 17. Ingeniørdirektør
 18. finansdirektør
 19. Økonom
 20. Salgsdirektør
 21. Sikkerhedsdirektør
 22. Elektronikingeniør
 23. Akut læge
 24. Ingeniørchef
 25. Ingeniørlærer, efterskole
 26. Økonomichef
 27. Frontend udvikler
 28. Fuld stack udvikler
 29. Geofysiker
 30. Sundhedsspecialpædagog, efterskole
 31. Personalechef
 32. Industriel produktionsleder
 33. Internist
 34. Dommer
 35. Jurist
 36. Marketingchef
 37. Matematiker
 38. Læge- og sundhedschef
 39. Nuklear ingeniør
 40. Anæstesiplejerske
 41. Sygeplejerske jordemoder
 42. Ortopædkirurg
 43. Personlig økonomisk rådgiver
 44. Petroleumsingeniør
 45. Fysiker
 46. Statskundskab
 47. Public relations og fundraising manager
 48. Indkøbschef
 49. Registreret sygeplejerske - kirurgisk
 50. Forsker
 51. Salgs-ingeniør
 52. Software arkitekt
 53. Uddannelses- og udviklingschef
 54. Urolog

Edvard Borg
Edvard Borg Et job med en sekscifret løn lønner sig godt og giver en fast ansættelse. Hvis du leder efter højere løn, kan du overveje sekscifret for at være et ideelt løninterval at se i. I denne artikel udforsker vi 80 job, der giver sekscifrede lønninger.