8 Trin, Du Skal Tage, Når Du Flytter Efter Et Job

8 Trin, Du Skal Tage, Når Du Flytter Efter Et Job

At flytte til et job kommer med mange overvejelser, som du skal forholde dig til inden flytningen. Uanset om dit nye job er et fjerntliggende sted, eller dit nuværende job flytter til et bedre sted, kan det involvere at flytte dig selv, din ægtefælle og dine børn til et nyt kvarter eller by. Med ordentlig planlægning bliver det nemmere for dig og din familie at tilpasse sig et nyt sted og nye forhold.

I denne artikel diskuterer vi årsagerne til, at flytning ofte er nødvendig, og lister otte trin, du skal tage, når du flytter til et job.

Relateret: Sådan forhandler du en pakke med flyttehjælp

Hvorfor ville du flytte efter et job?

Interviewere spørger ofte om din mening om flytning, når de søger til en ny stilling. Andre gange, på grund af den øverste ledelses beslutning, flytter en hel virksomhed sit hovedkvarter til en ny by. Det er din beslutning, om du flytter med virksomheden eller finder noget nyt i dit område.

Flytning kommer dog ofte med fordele. Hvis din virksomhed for eksempel vælger at flytte, kan det skyldes, at de ser et større potentiale for succes. Hvis din virksomhed tjener flere penge, betyder det ofte, at du også tjener flere penge. At flytte til et nyt sted kan også give dig og din familie en berigende og spændende oplevelse.

Relateret: Interviewspørgsmål: "Er du villig til at flytte?"

Overvejelser ved flytning

Følgende liste indeholder vigtige overvejelser, når du flytter til et job:

 • Potentielle flytteudgifter
 • Leveomkostninger i det nye område
 • Avancement muligheder ved flytning
 • Indvirkningen på din familie
 • At finde et nyt job til din ægtefælle
 • De lokale skolesystemer for dine børn
 • En backup-plan, hvis flytningen ikke virker

Jo længere i forvejen du gør dig disse overvejelser og planlægger dem, jo ​​lettere bliver din flytteproces.

Relateret: Sådan skriver du et følgebrev til omplacering

Liste over trin, der skal tages ved flytning

Hvis du beslutter dig for at gå videre med at flytte, skal du følge disse næste trin:

 1. Forbliv organiseret og effektiv.
 2. Forstå dine muligheder.
 3. Besøg og undersøg det nye sted inden flytningen.
 4. Find ud af leveomkostningerne på det nye sted.
 5. Find ud af, om dine flytteudgifter er fradragsberettigede.
 6. Find et billigt hjem.
 7. Beslut dig for en flyttedato.
 8. Sæt et budget.

1. Hold dig organiseret og effektiv

Der er mange komplekse logistik involveret i at flytte og forblive organiseret er den bedste måde at komme igennem det på. Nogle af disse logistik omfatter salg af dit hjem, at finde et nyt hjem, forsendelse af alle dine værdigenstande over lang afstand og omkostningerne ved at flytte. Hold en liste over alle dine mål. Tilføj til listen, efterhånden som der kommer nye ideer, og marker elementer fra listen, når de er færdige. Dette hjælper dig med at holde styr på de mange nuancer, der er involveret i flytning og sikrer, at den fulde flytning sker uden problemer.

2. Forstå dine muligheder

Nogle virksomheder tilbyder flyttetjenester. Tjek med ledelsen og undersøg de muligheder, du har. For eksempel kan de betale for korte husjagtture inden flytningen. De kan også hjælpe dig med at købe eller sælge dit hjem, og i nogle tilfælde endda hjælpe din ægtefælle med at finde en ny stilling. Ikke alle virksomheder tilbyder assistance, men du kan muligvis forhandle muligheder. Undersøg og beregn nogle af omkostningerne forbundet med din flytning. Præsentér disse grove skøn for ledelsen med dokumentation for, hvor dine penge er på vej hen. Hvis du gør det, får de en chance for at refundere nogle af eller alle dine omkostninger.

3. Besøg og undersøg det nye sted inden flytningen

Det er meget fordelagtigt at besøge det nye sted, før du flytter, for at gøre dig selv og din familie bekendt med området. Dette er en fantastisk mulighed for at udforske omkringliggende kvarterer og finde et sted, der bedst opfylder dine behov. Hvis du ikke er i stand til at besøge, så søg online så meget du kan. Besøg turistwebsteder, bymyndigheders websteder eller onlinefora for at lære mere om attraktioner og endda komme i kontakt med lokalbefolkningen. Tag et kig på det nye steds aviser eller blogs og find ud af, hvad der sker i byen til daglig.

4. Find ud af leveomkostningerne på det nye sted

Undersøg leveomkostningerne i og omkring dit nye sted for at afgøre, om det er mere overkommeligt eller dyrere end dit nuværende nabolag. Hvis området er dyrere, foretager virksomhederne ofte tilpasninger af deres ansattes løn, men det er ikke garanteret. Når du har en klar idé om ændringen i omkostningerne, skal du lave din plan og budget i overensstemmelse hermed. Hvis du for eksempel ikke har råd til en bolig med det samme, kan du i stedet lægge nogle af dine ejendele i opbevaring og vælge en lejlighed til en overkommelig pris. Spørg også dine kolleger om deres planer. De kender måske til mere overkommelige placeringsmuligheder.

Rådfør dig også med ledelsen om midlertidige boligmuligheder. Nogle virksomheder betaler for ejerlejligheder og lejligheder i korte perioder, efterhånden som deres ansatte tilpasser sig den nye placering.

5. Find ud af, om dine flytteudgifter er fradragsberettigede

I tilfælde af at din arbejdsgiver ikke hjælper med flytteudgifter, kan du være berettiget til skattefradrag. Delvis refusion af dine udgifter i skattesæsonen kan lette mange af de byrder, der er forbundet med at flytte. Der er dog flere specifikationer, som din situation skal opfylde, for at regeringen kan refundere dig. Nogle af disse specifikationer omfatter:

 • Flytning skal skyldes dit job
 • Det nye hjem skal være mindst 50 miles væk for dit tidligere hjem og job.
 • Du skal have arbejdet fuld tid i mindst 39 uger før flytningen.

I tilfælde af at du er selvstændig, skal du arbejde mindst 78 uger gennem de foregående to år til overvejelse.

6. Find et billigt hjem

Der er meget involveret i at finde et nyt, overkommeligt hjem til din familie, men det er bedst at finde noget, før du flytter. At finde et hjem, der opfylder dine økonomiske behov og inkluderer den placering og de funktioner, du leder efter, gør flytningen meget lettere. Du kan endda planlægge, hvordan du lægger møbler ud i dit nye hjem, før du flytter.

Hvis du ikke er i stand til at sikre dig et hjem før flytningen, enten gennem arbejde eller egne midler, så kig efter midlertidige muligheder. Opsøg lejligheder, der giver en behagelig pendling til arbejde, tilbyder lokale faciliteter og giver adgang til gode offentlige skoler for dine børn, hvis det er relevant.

7. Beslut dig for en flyttedato

Det er bedst at flytte før startdatoen til din nye placering. Afhængigt af afstanden kan din virksomhed give dig et lille tidsrum mellem du forlader din nuværende stilling og starter igen på det nye sted. Dette vindue er din mulighed for at sikre dig et nyt hjem eller lejlighed. Overvej den aktuelle sæson, og hvordan den kan påvirke din flytteplan. For eksempel, hvis det er vinter, og du flytter nordpå, skal du muligvis tage højde for koldt, snedækket vejr, som kan hindre din flytteproces.

Efter at have taget de nødvendige overvejelser, beslut dig for en bestemt dato og forpligt dig til den. Fuldfør alle punkter på din målliste inden for et bestemt tidspunkt, og dit træk skulle ende med succes.

8. Sæt et budget

Uanset om din virksomhed hjælper med flytningen eller ej, så sikrer det at lægge et budget for dig selv en tryg og glad flytteproces for dig og din familie. Overvej omkostningerne ved at reparere visse områder omkring dit hjem for at gøre det mere salgbart. Tag også højde for flytteomkostninger. For eksempel er det mere overkommeligt at flytte til den næste by end at flytte på tværs af landet. Sammenlign transportpriser fra forskellige virksomheder, før du træffer en beslutning. Overvej endelig et hjem eller en lejlighed inden for dit omkostningsområde sammen med alle andre tilhørende udgifter.

At have alle disse overvejelser i tankerne giver et bedre, velafrundet budget. Forberedelse af dit budget på forhånd indgyder tillid til flytningen og sikkerhed i viden om, at du træffer de bedste beslutninger for dig og din familie.

Ivar Gram
Ivar Gram At flytte til et job kommer med mange overvejelser, som du skal forholde dig til inden flytningen. Uanset om dit nye job er et fjerntliggende sted, eller dit nuværende job flytter til et bedre sted, kan det involvere at flytte dig selv, din ægtefælle og dine børn til et nyt kvarter eller by. Med ordentlig planlægning bliver det nemmere for dig og din familie at tilpasse sig et nyt sted og nye forhold.