8 Sygeplejerskejob, Der Betaler Høje Lønninger

8 Sygeplejerskejob, Der Betaler Høje Lønninger

Sygeplejersker udfører medicinsk behandling af patienter og kan praktisere uden lægens opsyn. Du kan nyde en karriere som sygeplejerske, hvis du vil ind på det medicinske område, og hvis du kan lide at hjælpe mennesker. Jobs, som en sygeplejerske kan søge om, betaler normalt også høje lønninger og giver fast beskæftigelse og jobsikkerhed. I denne artikel undersøger vi otte job, du kan søge som sygeplejerske.

Hvad er en sygeplejerske?

En praktiserende sygeplejerske er en registreret sygeplejerske, der kan yde sundhedsydelser uden tilsyn af en læge. Sygeplejersker kan udføre fysiske undersøgelser, diagnosticere medicinske tilstande og ordinere behandling eller medicin til deres patienter. Mange sygeplejersker specialiserer sig også i et område inden for medicin, såsom pædiatri eller onkologi, så de kan udføre mere avancerede og komplekse sundhedsydelser. En karriere som sygeplejerske byder typisk på stabil beskæftigelse og job med konkurrencedygtige lønninger.

Typer af sygeplejersker

Mange sygeplejersker beslutter sig for at specialisere sig i et specifikt område af medicin. Et fokusområde kunne bestemmes ved bevidst træning for det fokus eller måske en facilitet, hvor en sygeplejerske praksis vil bestemme et fokus, givet typen af ​​lægekontor eller klientel på en klinik eller andre variabler inden for et sted. Her er en eksempelliste over nogle almindelige fokusområder:

 • Almen praktiserende sygeplejerske
 • Ortopædisk sygeplejerske
 • Pædiatrisk endokrinologisk sygeplejerske
 • Dermatologisk sygeplejerske
 • Gerontologisk sygeplejerske
 • Kvindesundhedsplejerske
 • Neonatal sygeplejerske
 • Hjertesygeplejerske
 • Holistisk plejesygeplejerske
 • Kirurgisk sygeplejerske
 • Akutsygeplejerske
 • Onkologisk sygeplejerske
 • Kronisk smertesygeplejerske
 • Psykiatrisk-psykisk sygeplejerske
 • Akutmedicinsk sygeplejerske
 • Nefrologisk sygeplejerske

Otte højtlønnede sygeplejerskejob

Følgende liste over fokus er højt specialiserede og kommer også med særligt høje lønninger. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures Salaries, klik på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Autoriseret sygeplejerske jordemoder

National gennemsnitsløn: $89.530 om året

Primære opgaver: En certificeret sygeplejerske jordemoder (CNM) er en registreret sygeplejerske, der er certificeret til at yde omsorg for kvinder og spædbørn. Certificerede sygeplejersker-jordemødre kan udføre primære plejepraksis som at udføre fysiske undersøgelser og gynækologiske tjenester og også uddanne deres patienter om reproduktiv sundhed. De fleste certificerede sygeplejerske-jordemødre assisterer ved fødselsoperationer ved at hjælpe kvinder gennem fødslen og pleje spædbørn, når de er født. Certificerede sygeplejerske jordemødre fokuserer også på deres patients behov for mental sundhed og tilbyder vejledning og støtte til nybagte mødre.

Relateret: Lær om at være jordemoder

2. Avanceret praksis registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $90.403 om året

Primære opgaver: En avanceret praksis registreret sygeplejerske (APRN) er en registreret sygeplejerske, der følger en videregående uddannelse i sygepleje. Mange registrerede sygeplejersker i avanceret praksis vælger at blive sygeplejersker efter deres uddannelse, så de kan implementere den sygeplejepraksis og avancerede plejeprocedurer, de lærer under deres efteruddannelse. Registrerede sygeplejersker i avanceret praksis kan ofte arbejde uden lægetilsyn, og de udfører opgaver som at udføre fysiske undersøgelser, føre tilsyn med patientjournaler og udvikle behandlingsplaner for deres patienter.

3. Sygeplejerskedirektør

National gennemsnitsløn: $92.482 om året

Primære opgaver: En sygeplejedirektør fører tilsyn med sygeplejepraksis i en sundhedsfacilitet. Nogle sygeplejersker vælger at forfølge en karriere som direktør for sygepleje, så de kan forbedre de sygeplejeprocesser, de observerer og praktiserer. Sygeplejedirektører fører tilsyn med en institutions plejepersonale og daglige drift og implementerer ændringer i sygeplejepolitikken, der kan forbedre effektiviteten og patienttilfredsheden. De fleste direktører for sygepleje arbejder som registrerede sygeplejersker eller sygeplejersker først for at gå ind i feltet og opbygge erfaring.

Relateret: Lær om at være direktør for sygepleje

4. Klinisk sygeplejerske specialist

National gennemsnitsløn: $96.191 om året

Primære opgaver: En klinisk sygeplejerske er en praktiserende sygeplejerske, der yder patientpleje og støtter sygeplejersker i deres facilitet. Kliniske sygeplejerskespecialister fokuserer også på at forbedre faciliteterne, hvor de arbejder, ved at analysere praksis og implementere politiske ændringer, der kan forbedre processer på arbejdspladsen. De kan også udføre de typiske opgaver for en sygeplejerske, såsom at diagnosticere medicinske tilstande, ordinere behandling og overvåge patientens helbred.

5. Familiesygeplejerske

National gennemsnitsløn: $110.356 om året

Primære opgaver: En familiesygeplejerske er en registreret sygeplejerske, der gennemfører en specialiseret uddannelse i familiepraksis. Familiesygeplejersker kan behandle børn og voksne patienter og arbejder ofte for familiepraksis eller klinikker. En stor del af en familiesygeplejerskes job er at hjælpe patienter med at bevare deres helbred over tid og give undervisning om forebyggende pleje, hvilket også får mange familiesygeplejersker til at arbejde med lokalsamfund i nød.

6. Praktiserende sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $116.508 om året

Primære opgaver: En praktiserende sygeplejerske er en registreret sygeplejerske inden for det medicinske område, der kan udøve medicin uden tilsyn af en læge. Sygeplejersker kan udføre undersøgelser, diagnosticere sygdomme eller skader, ordinere medicin og tilbyde behandling for visse tilstande. De fleste sygeplejersker ved også, hvordan man betjener medicinsk udstyr og analyserer resultater fra medicinske tests. Sygeplejersker arbejder typisk på hospitaler, klinikker eller andre medicinske faciliteter.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

7. Pædiatrisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $124.550 om året

Primære opgaver: En pædiatrisk sygeplejerske er en registreret sygeplejerske, der gennemfører avancerede studier i neonatal og pædiatrisk sundhedspleje. Pædiatriske sygeplejersker behandler primært børn og spædbørnpatienter, især dem i kritisk pleje. Mange pædiatriske sygeplejersker yder medicinsk behandling til nyfødte patienter, der er for tidlige eller udvikler medicinske tilstande før fødslen. Nogle pædiatriske sygeplejersker vælger også at gennemgå yderligere uddannelse for at arbejde med nyfødte i kritisk tilstand.

8. Autoriseret anæstesiplejerske

National gennemsnitsløn: $152.996 om året

Primære opgaver: En certificeret registreret anæstesiplejerske er en registreret sygeplejerske, der administrerer anæstesi til patienter, der gennemgår medicinske procedurer. Certificerede registrerede anæstesiplejersker arbejder ofte tæt sammen med anæstesiologer og kirurger før, under og efter operationen for at overvåge patienter og styre deres smerteniveauer. Certificerede registrerede anæstesiplejersker kan arbejde ethvert sted, hvor patienter får kirurgiske procedurer, såsom hospitaler, sundhedsklinikker eller specialiserede praksisser som tandlæge- eller fodterapeutkontorer.

Relateret: Lær om at være anæstesiplejerske

Tobias Therkildsen
Tobias Therkildsen Sygeplejersker udfører medicinsk behandling af patienter og kan praktisere uden lægens opsyn. Du kan nyde en karriere som sygeplejerske, hvis du vil ind på det medicinske område, og hvis du kan lide at hjælpe mennesker. Jobs, som en sygeplejerske kan søge om, betaler normalt også høje lønninger og giver fast beskæftigelse og jobsikkerhed. I denne artikel undersøger vi otte job, du kan søge som sygeplejerske.