8 Job Uden Erfaring

8 Job Uden Erfaring

Entry-level kandidater er personer med ringe eller ingen tidligere relevant erhvervserfaring. Mange virksomheder er ivrige efter at ansætte entusiastiske og drevne kandidater til at besætte entry-level stillinger. Hvis du leder efter et job, der ikke kræver tidligere erfaring, er der mange muligheder afhængigt af dine kompetencer, baggrund og interesser. I denne artikel vil vi diskutere, hvad arbejdsgivere mener, de siger "ingen erfaring påkrævet" i en stillingsopslag og eksempler på tilgængelige jobs på startniveau.

Relateret: 15 begynderjob, der betaler godt

Hvad betyder "ingen erfaring"?

Når arbejdsgivere angiver "ingen erfaring nødvendig" eller "ingen forudgående erfaring påkrævet" i en stillingsopslag, betyder det, at de ikke forventer, at du har nogen forudgående viden, uddannelse eller professionel erfaring for at udføre jobbet godt. Entry-level jobopslag kan også nævne minimumskvalifikationer som et til tre års ikke-professionelt relateret erfaring. Disse yderligere kvalifikationer kan omfatte:

  • Uddannelse eller kurser
  • Praktikpladser
  • Frivilligt arbejde
  • Tilhøre en organisation

Uddannelse såsom en gymnasieeksamen, universitetsgrad eller certificering kan forbedre dine chancer for at opnå visse begynderjob. Afhængigt af arbejdsgiveren kan videregående uddannelser også øge din startløn.

Job, der kræver lidt til ingen erfaring, bruger ofte ord som "assistent" eller "junior" i titlen. Disse roller giver typisk træning på jobbet, der forbereder dig til daglige opgaver og ansvar. Stillingsbeskrivelserne kan også angive andre krav, såsom:

  • Sprogfærdigheder
  • Tekniske færdigheder, såsom computerprogrammering
  • Bløde færdigheder, såsom kreativitet og samarbejde

Entry-level job tilbyder ofte avancement muligheder med tid og erfaring.

Relateret: Sådan får du et job efter college

Bedste job at søge uden erfaring 

Her er otte entry-level jobs, der kræver lidt til ingen erhvervserfaring.

1. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn:   $15,30 i timen

Primære opgaver:  Administrative assistenter udfører kontoropgaver, ofte direkte under en leder eller en direktør. De kan organisere papirarbejde, tage telefonopkald og e-mails, håndtere planlægning og hjælpe med virksomhedsprojekter. Disse roller kræver ofte kun en gymnasial eksamen, associeret grad eller en bachelorgrad.

Hvis du er interesseret i at arbejde i et virksomhedsmiljø, men har lidt erhvervserfaring, kan denne stilling være et godt valg for dig. Med erfaring og uddannelse kan administrative assistenter forfremmes til kontorchefer, administratorer, executive assistenter eller HR-specialister.

Virksomheder med denne stilling: Conover Insurance, University of Florida, Wyndham Destinations

2. Apotektekniker

National gennemsnitsløn: $16,13 i timen

Primære opgaver: Teknikere arbejder på apoteker med at udfylde og mærke recepter til kunder eller læger. Disse velorganiserede personer kan også hjælpe med at katalogisere inventar, arkivere patientoplysninger og behandle sygeforsikring. Du kan finde arbejde som apotekstekniker, hvis du har en gymnasie- eller universitetsuddannelse eller har taget farmaciteknologiske kurser. Nyansatte skal typisk bestå apoteksteknikerens certificeringseksamen og lære færdigheder på jobbet, såsom betjeningsudstyr.

Virksomheder med denne stilling: UnitedHealth Group, US Army, Saint Luke's Health System

3. Brandmand

National gennemsnitsløn: $44.491 om året

Primære opgaver: Brandslukning er et anstrengende, men givende job, der ofte kun kræver en gymnasial eksamen. Uddannelse i beredskabstjenester kan gøre dig til en mere tiltalende kandidat, da denne professions opgaver omfatter at yde grundlæggende lægehjælp til tilskadekomne. Brandmænd skal også kunne bruge tungt udstyr og håndtere nødsituationer som naturbrande og spild af farlige materialer. Entry-level brandslukning job, der ikke kræver erfaring giver on-the-job træning til disse opgaver.

Virksomheder med denne stilling:  City of Bellevue, Dust Busters Plus LLC, Chenega Corporation

4. Skadeudligner

National gennemsnitsløn: $59.275 om året

Primære opgaver: Forsikringsselskaber hyrer skadesjusteringer til at vurdere ejendomsskader og personskade. De foretager ofte interviews, gennemgår optegnelser og vurderer skaden. Skadejusteringer hjælper en virksomhed med at afgøre, om et krav skal afvises eller accepteres, og hjælper med afviklingsprocessen. Du kan optjene en justeringsstilling på indgangsniveau med et gymnasialt eksamensbevis og avancere under tilsyn af en senior skadesjusterer. Afhængigt af staten skal du muligvis også tage et forsikringslicenskursus og bestå licenseksamenen.

Virksomheder med denne stilling: Liberty Mutual, Progressive, John Eastern Company

5. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn:  $62.477 om året

Primære opgaver: Salgsrepræsentanter sælger produkter eller tjenester til kunder og virksomheder. Deres opgaver kan omfatte at holde salgspræsentationer, forhandle kontrakter og søge potentielle kundeemner. Værdifulde egenskaber omfatter god kundeservice og kommunikation, motivation og ambition.

Du kan finde salgsjob i næsten enhver industri, fra detailhandel til medicinalvarer. Mange entry-level stillinger kræver ikke mere end en bachelorgrad, mens andre kræver et minimum af en gymnasial eksamen. Når du avancerer i en salgsposition, kan du blive berettiget til yderligere provisioner eller bonusser for at nå salgsmål.

Virksomheder med denne stilling: Yelp, Thomson Reuters, Efinancial

6. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $72.155 om året

Primære opgaver: Webudviklere designer, bygger og vedligeholder hjemmesider og apps. For disse entry-level stillinger har du brug for grundlæggende computerprogrammering og designfærdigheder samt en gymnasial eksamen eller en associeret grad. Freelancearbejde og en portefølje kan hjælpe dig med at kvalificere dig til en stilling som juniorudvikler. Efterhånden som du får viden og erfaring, kan du være berettiget til en mere senior udviklerstilling.

Virksomheder med denne stilling: St. Johns River State College, WebFX, Avanade

7. Informationsteknologitekniker

National gennemsnitsløn: $73.350 om året

Primære opgaver: IT-teknikere undersøger og løser computerproblemer samt installerer og administrerer systemer og servere. Entry-level job opgaver kan omfatte at tage opkald til en helpdesk for at diagnosticere og løse grundlæggende problemer. Teknikere kan avancere til administrative og ingeniørstillinger med uddannelse og erfaring. Mange virksomheder ansætter it-medarbejdere med lidt til ingen erfaring, hvis de har en gymnasial eksamen eller en universitetsgrad inden for et beslægtet område eller har gennemført datalogi eller andre tekniske certificeringer.

Virksomheder med denne stilling: Newport-Mesa Unified School District, Student Conservation Association, Seminole Gaming

8. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $87.475 om året

Primære opgaver: Ejendomsmæglere markedsfører og sælger huse ud over at hjælpe kunder med at navigere i processen med køberforhandlinger og boliglån. De fleste ejendomsmæglere sætter deres egne tidsplaner og arbejder på kommission. Værdifulde færdigheder for succes omfatter forhandling, markedsføring, kommunikation og ambition. For at blive agent skal du som minimum have et gymnasieeksamen og en bestået score på din stats ejendomseksamen. Når du starter ud, skal du arbejde under en anden mægler for at få erfaring.

Virksomheder med denne stilling: Desert Home Premier, Keller Williams Realty, Kevo Properties

Når du leder efter job, der kræver lidt tidligere erfaring, skal du søge efter annoncer, der matcher din uddannelse og dit færdighedsniveau. Find et felt, du brænder for, og se efter muligheder på begynderniveau, der kan give dig værdifuld træning og erfaring. Træk fra tidligere aktiviteter og interesser, og del din motivation og entusiasme for jobbet under interviewprocessen.

Klaus Hartmann
Klaus Hartmann Entry-level kandidater er personer med ringe eller ingen tidligere relevant erhvervserfaring. Mange virksomheder er ivrige efter at ansætte entusiastiske og drevne kandidater til at besætte entry-level stillinger. Hvis du leder efter et job, der ikke kræver tidligere erfaring, er der mange muligheder afhængigt af dine kompetencer, baggrund og interesser. I denne artikel vil vi diskutere, hvad arbejdsgivere mener, de siger "ingen erfaring påkrævet" i en stillingsopslag og eksempler på tilgængelige jobs på startniveau.