8 Job Til En Advokat, Der Søger Et Karriereskift

8 Job Til En Advokat, Der Søger Et Karriereskift

Advokater, der beslutter sig for at ændre karriereforløb, udfører ofte grundige undersøgelser for at bestemme den rigtige branche at forfølge. Der er mange karriereveje for en advokat at overveje, når de bestemmer deres nye mål og bestræbelser. Hvis du er advokat og overvejer at ændre karriereveje, kan det at lære om potentielle stillinger at forfølge hjælpe dig med at identificere dem, der passer bedst til dine kort- og langsigtede mål. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor en advokat kan ændre deres karriere og udforske otte levedygtige områder for en advokat at forfølge, hvis de ønsker at skifte karriere.

Relateret: Sådan laver du et vellykket karriereskifte midt i livet

Hvorfor skulle en advokat lave et karriereskifte?

En advokat kan foretage et karriereskifte af forskellige årsager. Nogle advokater har et ønske om at forfølge en karriere, der er tættere på linje med deres passioner, eller de ønsker måske at starte deres egen virksomhed. Andre kan være arbejdsløse eller blot ønsker at opleve noget nyt i deres professionelle eller personlige liv.

Det er en almindelig overbevisning, at jurauddannelser er alsidige. At opnå en jurauddannelse kræver, at enkeltpersoner afsætter en omfattende mængde tid og engagement, og som sådan imponerer disse grader arbejdsgivere i mange forskellige brancher. Dette kan potentielt forbedre en advokats mulighed for at sikre andre job og kan lette overgangen til en anden branche. Uanset hvorfor en advokat kan ændre deres karriere, er det vigtigt for dem at undersøge og overveje, hvad de vil gøre næste gang, og hvordan de kan anvende deres færdigheder til et nyt felt.

Relateret: 5 tegn på, at du er klar til et karriereskift

8 felter for advokater, der skifter karriere

Her er otte karriereområder, du skal overveje, hvis du er en advokat, der ønsker at skifte karriere:

1. Lovligt salg

Juridisk salg er en branche, der giver advokater mulighed for at arbejde i roller, der fokuserer stærkt på fleksibilitet og arbejde med klienter og kunder. Mens du arbejder inden for dette felt, kan du forvente at samarbejde med andre erfarne advokater, advokater og finansielle eksperter, samtidig med at du har mulighed for at bruge dine juridiske forskningskapaciteter til at sælge lovrelaterede varer, såsom kontrakter og timeshare. Dette felt er optimalt for advokater, fordi det kræver erfaring inden for det juridiske område, samt erfaring med at kommunikere med andre.

Relateret: Typer af salgsstillinger

2. Skrivning

Advokater skriver ofte i deres fag, så det er muligt at skifte karrierevej til en forfatter for advokater, der ønsker at fortsætte med at bruge deres litterære evner. Med deres viden om advokatbranchen kunne de potentielt skrive en række skønlitterære eller faglitterære bøger, da bøger om advokatbranchen ofte er populære. Mange tidligere advokater skriver i den juridiske forlagsindustri for at skabe bøger om jurastudiet og advokatpraksis, der også hjælper studerende.

Relateret: 12 tips til at starte en karriere som forfatter

3. Juridisk rådgivning

At arbejde som konsulent er en mulighed for advokater til at blive i det juridiske område uden at skulle arbejde specifikt som advokat. Med deres viden kan de starte deres egen virksomhed eller arbejde for et firma for at give kunderne nyttig information, ekspertise og forslag om deres sager og andre juridiske forhold. I rollen som konsulent tilbyder en tidligere advokat blot vejledning til klienter, som giver dem mulighed for at få mere fleksibilitet i deres job og ofte arbejde på kontrakt eller korttidsbasis.

4. Fast ejendom

Nogle gange vælger advokater at arbejde på ejendomsområdet som mæglere. Firmaer værdsætter mæglere med juridisk erfaring, fordi de normalt besidder en dyb forståelse af juridiske spørgsmål og kontrakter, hvilket er utroligt nyttigt, når de handler med kunder og ejendomsmæglere, der arbejder med disse spørgsmål. At opnå en licens til at udøve ejendomsmæglervirksomhed giver tidligere advokater mulighed for at begynde at arbejde med fast ejendom og kommerciel mæglervirksomhed.

Relateret: Sådan starter du i fast ejendom

5. Juridisk rekruttering

Juridisk rekruttering kan være en lukrativ karriereændring for tidligere advokater, fordi advokatfirmaer ofte forsøger at rekruttere talentfulde advokater og advokater, og en juridisk rekrutterer forstår de krav og færdigheder, der er nødvendige for succesfulde kandidater. En tidligere advokat kan bruge deres tidligere erfaring til præcist at vurdere, hvilke kandidater der er bedst egnede til en bestemt rolle. Virksomheder søger tidligere advokater til juridiske rekrutteringsstillinger, fordi de kan identificere og hurtigt forstå et firmas struktur og bestemme den specifikke slags juridiske fagfolk, de har brug for.

Relateret: Recruiter Roller: 12 Ansvarsområder for Recruiters

6. Journalistik

At arbejde med journalistik er en rolle, der kan være en naturlig overgang for en tidligere advokat på grund af deres tidligere erfaring med at skrive. Advokater har normalt exceptionelle efterforsknings- og interviewfærdigheder, og de kan bruge disse talenter til at rapportere til en avis, et magasin eller en digital publikation. Der er også mange muligheder for at freelancere som journalist, hvilket giver fleksibilitet og mulighed for at skrive om emner, du synes er interessante.

Relateret: 6 typer journalistjob at udforske

7. Politik

Tidligere advokater kan også bruge deres ekspertise og erfaring til at arbejde på det politiske område. Der er en række karrierer, som tidligere advokater kan forfølge i politik, herunder muligheder for at arbejde på både stats- og føderalt niveau. En tidligere advokat kan arbejde som politiker eller som juridisk konsulent eller juridisk bistand i andre politikeres kampagner. Disse fagfolk kan også have viden til at arbejde i politik som borgerrettighedsaktivister eller juridiske fortalere. Advokater besidder ofte kommunikationsevner og en exceptionel arbejdsmoral, som begge er afgørende for en karriere inden for politik.

Relateret: Sådan forfølger du en karriere i politik

8. Undervisning

Undervisning er en af ​​de mest almindelige roller, som tidligere advokater varetager, og disse fagfolk får ofte ansættelse ved lovskoler. En juraprofessor, der har erfaring som advokat, besidder ofte praktisk ekspertise, færdigheder og viden, som de kan lære de studerende. At blive professor i jura kan være en tilfredsstillende karriereændring for en tidligere advokat at forfølge, fordi det giver dem mulighed for at hjælpe studerende med at lære det væsentlige i jura og udvikle en ny generation af talentfulde advokater.

Anne-Lise Mørch
Anne-Lise Mørch Advokater, der beslutter sig for at ændre karriereforløb, udfører ofte grundige undersøgelser for at bestemme den rigtige branche at forfølge. Der er mange karriereveje for en advokat at overveje, når de bestemmer deres nye mål og bestræbelser. Hvis du er advokat og overvejer at ændre karriereveje, kan det at lære om potentielle stillinger at forfølge hjælpe dig med at identificere dem, der passer bedst til dine kort- og langsigtede mål. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor en advokat kan ændre deres karriere og udforske otte levedygtige områder for en advokat at forfølge, hvis de ønsker at skifte karriere.